משקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• משקל
    נטלי
    30/04/2011

שלום לכולם.אני שנה אחרי ניתוח שרוול.משכל שלי היהיה 116ק"ג ו אחשב 77ק"ג bmi44-29.אבל אני מאוד דועגת שלא היגתי לbmi 25.מה אני צריכה לעשות?אני מקפידה מאוד על העוכל עושה ספרט.ישמח לקבל תשובות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד - תגובה

שולה זק
    30/04/2011

שלם נטלי,ירידה יפה אוד.
    מה חשבת בשנה להגיע ל BMI 25. השאלה אם בכלל רצוי שתגיעי אליו, אם לא תראי רזה מדי ותראי לא טוב.
    בשילוב עם הירידה במשקל יש לעסוק בספורט - דבר המביא לעיצוב הגוף ושינוי ההקפים.
    היי שמחה במה שאת ובהישג האדיר . תמשיכי לבקר דיאטנית ותראי שתרדי בהדרגה במשקל וגם הגוף ישתנה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצה

נטלי
    30/04/2011

תודה רבה על הכול.בנות אני מקריית שמונה איפה יש קבוצות תמיחה הכי קרוב אלי צפת או טבריה..........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצה - תגובה

שולה זק
    30/04/2011

שלום נטלי
    בצפת יש מרפאה רב תחומית בבית חולים זיו.
    הם מצויינים ותומכים במהלך השנה הראשונה לאחר הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו