מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה למומחיםהדר01/05/2011
שוב שלום לכל המומחים!
יש לי שאלה מאוד חשובה,כשהתחלתי את הבדיקות לשרוול, שניה לפני קופ"ח לאומית ביקשו ממני להגיע לרמת אביב לד"ר ניר ברק על מנת לקבל אישור לניתוח
הוא אישר וביקש שאני אגיע אחרי 3 חודשים לבדיקות אצלו.
היום אני 3 חודשים אחרי, וככשאלתי את המנתח שלי ד"ר גירון הוא אמר שאין צורך לנסוע לד"ר ניר ברק
אשמח לקבל את התייעצותכם, אני צריכה לנסוע אליו או לא?
קחו בחשבון שאני ממש צפונית:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכה את המומחה? - תגובה
שולה זק01/05/2011ככה היו אומרים הגששים.
איזו עצה את מצפה שניתן ?
דר' גירון, המנתח, אומר שאין צורך נלסוע לדר' ברק. לפי דברייך הבנתי שיש לך אישור לניתוח. האם יש לך אישור כתוב שמסרת באסותא?
לפי מיטב ידיעתי דר' ברק מנהל את המרפאה להשמנת יתר בלאומית, מאחר וביקרת אצלו וקיבלת אישור לדבריך, על פניו נראה שאין סיבה שתסעי שוב למרכז. אך בררי היטב שאכן האישור לניתוח קיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי-את לפני הניתוח או אחרי ?
מקס ברנר01/05/2011ואם קיבלת ממנו כבר אישור-לשם מה את מוזמנת שוב ?
אני מכיר את ד"ר ברק-איש מקסים וידען שבעבר היה גם הרופא שלי-אבל לא הייתי נוסע אליו 200 ק"מ אם אין לזה מטרה מוגדרת או צורך אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
הדר01/05/2011אני אחרי הניתוח...
אבל זה מה שהוא אמר שצריך לבוא לביקורת...
המנתח אמר שאין צורך לנסוע אליו שוב,אני כבר מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
הדר01/05/2011אני כבר עשיתי את הניתוח...לפני 3 חודשים...
אז בעצם את אומרת שלא צריך ללכת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה - תגובה
שולה זק01/05/2011גם לדעתי כדעתו של מקס ושל דר' גירון....אין צורך לנסוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הערה לסדר
מקס ברנר01/05/2011ד"ר ברק הוא פנימאי שהתמחה בארה"ב בתזונה.הוא מבין גדול בתחום,ומדגיש הצורך בליווי ומעקב אחרי מנותחים בריאטריים ככלי להקניית הרגלים טובים לחיים.אני מעריך מאד את תבונתו.השאלה העיקרית היא אם יש לך מערכת אחרת של ליווי חוץ מהפורום החשוב הזה?!-דיאטנית?פסיכולוג? מנתח?
ייתכן שהמעקב אצל ברק נועד לסייע למי שאין לו מערך תומך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה-מקס
הדר01/05/2011אני במעקב עם המנתח וגם דיאטנית...
ד"ר ברק הוא משו מיוחד במינו,באמת, הוא הסביר לי הכי טוב לגבי הניתוח והתהליך שאני עוברת.
אבל עניתם לי על התשובה-כל עוד אני במעקב הכל בסדר..
הפורום זה עוד תמיכה ככה מהצד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)