לוסק

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לוסק
    שרון
    01/05/2011

שלום לכולם,
    אני בת 30 , כחודשיים וחצי לאחר ניתוח שרוול, הפסקתי לקחת לוסק כחודש לאחר הניתוח,
    אין לי צרבות, שאלתי את הרופא המנתח אם צריך לקחת והוא אמר שצריך ע"מ למנוע בעיות בעתיד, על אילו בעיות הוא מדבר?
    אודה לתשובתכם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוסק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שהמומחים יענו אני אומר לך

ליאתול
    02/05/2011

שלמיטב הבנתי ה"פרוטוקול" לאחר ניתוח מחייב חצי שנה של בליעה על מנת שהקיבה תחלים בצורה הכי טובה ולא יגרמו בעיות בעתיד .
    אני מנחשת שזה בין היתר על מנת להקל על הקיבה עד החלמתה.
    הרופאים בוודאי יענו בצורה יותר מפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסק - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    02/05/2011

לאחר כל ניתוח קיבה ישנה נטיה או סיכון יתר לפיתוח כיבים (אולכוסים) בשייר הקיבה לאחר הניתוח. כיבים אלה יכולים לגרום לכאבים, דמם או אפילו היצרות של הקיבה באיזור זה עקב דלקת כרונית והחלמה - מעין הצטלקות. מכאן, מרבית המרכזים הרפואיים ממליצים על חוסמי תעלות מימן (לוסק ודומיהם) לתקופות של 3-6 חודשים כרוטינה. ישנם רופאים שמקלים מעט ומקצרים תקופה זו (ישנם כאלה שכלל לא נותנים וכאלה שממשיכים לחודש או פחות, רק לפי סימפטומים של צרבות).
    לצורך הדגשה - במידה שיש רפלוקס או צרבות קשות, התרופות עוזרות לטפל בסיפטומים. מטרת הלקיחה לאורך זמן הינה מניעתית ולא טיפולית.
    מקוה שעוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני חשבתי שזה רק כדי להקל על הצרבת

רחלי ב
    03/05/2011

לא נאמר לי שהמטרה היא מניעתית וטיפולית אלא רק כדי להקל על צרבת וריפלוקס.
    אני לוקחת לנטון, האם זה הכדור עליו מדברים? ולמעשה (Tני קצת מתביישת להגיד) הרופא אמר לי לקחת פעמיים ביום ובגלל שחשבתי שזה לצרבות ואחד הספיק לי אז אני לוקחת אחד ביום.
    השאלה - האם על זה אתם מדברים? האם להעלות לפעמיים ביום? והרופא נתן לי חודשיים, האם זה מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומפרדקס : לוסק

עפרה
    03/05/2011

שלום לכולם...
    חודשיים וחצי אחרי הניתוח ולא היו לי צרבות או ריפלוקס...
    הרופא לא ציין שזה מניעה או טיפול ...
    לא לקחתי את הכדור הזה בכלל...
    האם זה גרוע עד כדי כך...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסק

יעל הצפונית
    03/05/2011

גם אני כמוך לא לקחתי לוסק ודומיו,וכששאלתי את המנתחת היא אמרה שאין צורך.
    אציין שאני 3 חודשים אחרי שרוול ואין ולא היו לי בכלל צרבות.
    כך שכל רופא וההוראות שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה הכדור רק בשם אחר ישנם כל

ליאתול
    03/05/2011

מיני סוגים של כדורים בעלי אותה מטרה.
    כדאי לקחת אותם כי אני הבנתי שזה חשוב מאוד וגם אני לוקחת פעמיים ביום לפי הוראות הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו