מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול בסיכון מוגברריטה גולן02/05/2011
אני מחפשת נואשות דיעה מקצועית והנושא מורכב.
בקצרה: אני בת 62 עם 53 BMI, סכרת בעיות ריאות חסימתית קלה ודיפוזיה קלה, נכה עקב פוליו ומרותקת לכסא גלגלים.
עברתי את כל הבדיקות הכנה לניתוח שרוול בבית חולים לניאדו אצל דר' סיגל ליברנט.
נקבע לי תאריך אישפוז. התחלתי את הדיאטה המקדימה, וזומנתי להפגש עם המרדים.
המרדים, תוך כדי הפגישה איתי התיעץ טלפונית עם מנהל חלקת הרדמה והחליטו חד משמעית שאינם מעוניינים לקחת את הסיכון משני מניעים: מחלקת טיפול נמרץ בלניאדו אינה ערוכה למתן טיפול מסוג זה.
והמניע השני - בגלל שילוב של פוליו עם בעיות ריאות (יחסית חדשות), יש דרישה לחיבור למכונת הנשמה, הסכנה היא בניתוק מהמכונה וחזרת שרירי הריאות לפעול עצמאית.
המרדים הפטיר משהו בסגנון: לו הייתי ביתו לא היה ממליץ לי את הסיכון הזה. ובהמשך אמר שאם אחליט בכל זאת להתנתח שאעדיף בית חולים מרכזי גדול עם טיפול נמרץ נשימתי משוכלל.
* אשמח לדיעה מקצועית, האם קיימים בהתנסותכם מקרים שכאלה? מה אחוז ההצלחה?
הסיכונים ידועים לי. גם הסיכון בהשארותי במצבי הנוכחי ידוע לי. במקביל אני מודעת להקלה עצומה במצבי הבריאותי ואיכות החיים אחרי הניתוח (אם הוא מצליח כמובן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בסיכון מוגבר - דעה נוספת
שולה זק02/05/2011ריטה יקירתי. נעצבתי לשמוע שעדיין תקועה באותו מקום.
חשוב מאוד לקבל חוות דעת נוספת מבית חולים עם מחלקת הרדמה מנוסה.
אולי איכילוב, תל השומר.
זכותך לקבל את כל החומר הרפואי ולפנות לקבלת יעוץ מומחה נוסף.
תעדכני טלפונית מה קורה
חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה עזרת לי המון
ריטה גולן02/05/2011אכן אנסה להגיע לדר' סיגל ליברנט לקבל את התיק הרפואי. בתקווה שאוכל לקבל את היעוץ המקצועי וחוות דעת.
חיבקוקים
ריטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר אתן לך את הפרטים- תגובה
שולה זק02/05/2011היי ריטה,
מחר אעביר לך את הפרטים להתקשרות. תשלחי את ה"חתיך" שלך שיקח ממנה את כל החומר שיהיה אצלך. לא לפספס אף בדיקה ואף סיכום התיעצות.
לילה טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)