בודקת אפשרות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בודקת אפשרות
    מחפשת תשובה
    02/05/2011

שלום, לאחורנה החלטתי לבדוק את נושא הניתוח . אני לאחר הרבה דיאטות (וכמובן עליותל וירידות). עכשיו הגעתי לשיא במשקל. והדבר משפיע עליי באופנים רבים (אסתטי, בריאותי, בכלל לנסות להכנס להריון).
    במידה ואני מחליטה לגשת לניתוח פרטי האם זמן ההמתנה מקוצר משמעותית? אם כן מהו? אילו מכונים/רופאים עובדים עם כללית? לא בא לי לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי וכמובן שאעדיף אסותא (שכידוע לי לא עובד עם כללית).
    אם אחליט לעשות את הניתוח אני מעונינת לבצע אותו ביולי , האם אני ראלית?
    ושאלה אחרונה עד כמה אחרי זה יש סבל לכל החיים והתעסקות עם אוכל (מה עובר, מה נתקע?) חשוב לי לציים שאני הכי מפחדת בעולם מחנק אז אם זה אחד מהדברים שקורים אצטרך לשקול הכל מחדש.
    סליחה על ההודעה הארוכה והמבולגנת ...גם המחשבות שלי מבולגנות ...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בודקת אפשרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בודקת אפשרות - תגובה

שולה זק
    02/05/2011

שלום לבודקת,
    הודעתך אמנם מלאת תוכן - אבל למעשה ריקה מכל תוכן!!!!
    הניתוח הוא לא מוצר "כבקשתך" הנמכר בחנויות יוקרה (אסותא, מדיקל סנטר) או בחנויות קונבנציונאליות (קניון, שוק).
    1. הניתוחים לקיצור קיבה נועדו לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית ועל כן הוכנסו לסל הבריאות והם ללא עלות כספית, בביתי חולים ציבוריים, למי שעומד בקריטריונים.
    2.הקריטריונים נקבעו ע"י אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות.
    BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות, כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
    BMI 40 ומעלה - כל אחד, גם ללא מחלות.
    3. אין "ניתוח פרטי". הניתוחים נועדו רק למי שעומד בקריטריונים שנקבעו. "פרטי" - מי שעומד בקריטריונים וקיבל אישור של הקופה בה חבר לניתוח ובוחר תמורת השתתפות עצמית לעבור את הניתוח באחד המרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר, אסותא.
    4. כל המנתחים הם מנתחים בכירים ומנוסים בתחום המנתחים בבתי החולים הציבוריים והפרטיים כאחד.
    5. קביעת התור - תלוי באזור מגורים, בקופה בה את חברה. לעיתים התורים במרכזים הפרטיים יותר קצרים.

את צריכה לבדוק אם את עומדת בקריטריונים לניתוח. לקבוע תור להתיעצות עם נתח. לקבל הסבר על סוגי הניתוחים ויחד איתו, לפי ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה, הפרעות האכילה , תבחרו יחד את הניתוח המתאים לך.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאימה לקיטריונים ועכשיו..

מחפשת תשובה
    02/05/2011

הי שולה,
    תודה על התשובה הזריזה. אני מתאימה לקריטריונים (BMI מעל 50). מה עליי עכשיו לעשות במידה וארצה להיות מנותחת באופן פרטי? (ברור לי שהרופאים הפרטיים מגיעים מהמגזר הציבורי אני מעדיפה בית חולים פרטי בשביל ההרגשה..)
    האם עליי לפנות לרופא המשפחה? לפנות ישירות ליחדיות בבתי החולים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאימה לקיטריונים ועכשיו.. - תגובה

שולה זק
    02/05/2011

שלום לך,
    לא ציינת חברת איזו קופה את ואיזה סוג של ביטוח יש לך. זה מאוד חשוב - כך תוכלי לדעת לאן את מקבלת התחייבות של הקופה וגובה השתתפות עצמית.
    כל קופה עובדת בצורה אחרת עם הסכמים שונים.
    נשמח לייעץ לך לאן לפנות.
    בכל מקרה תצטרכי לפנות לרופא המטפל לקבל מכתב עם ההיסטוריה הרפואית שלך
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאימה לקריטריונים

מחפשת תשובה
    02/05/2011

קופת חולים כללית, ביטוח מושלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

נטלי א
    02/05/2011

שלום לך...
    אני אסביר לך אולי קצת יותר בפשטות מאחר שאני בכללית ואני בדיוק עוברת כרגע את התהליך שלך..
    קודם כל את צריכה לגשת לרופא המשפחה, לבקש ממנו הפנייה . לאחר מכן תתקשרי לכללית *2700 ותבקשי שישלחו לך את הרשימה של המנתחים באופן פרטי שעובדים עם הכללית. אחר כך תבחרי מנתח ותתקשרי אליו לקבוע פגישת ייעוץ. ישנה השתתפות עצמית של 1500 ש"ח (לא כולל סיכות) למי שיש כללית פלטיניום.
    לאחר מכן, אני מאמינה שבפגישה עם המנתח תקבלי את כל התשובות שלך.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למחפשת תשובה

נטלי א
    02/05/2011

שלום לך...
    אני אסביר לך אולי קצת יותר בפשטות מאחר שאני בכללית ואני בדיוק עוברת כרגע את התהליך שלך..
    קודם כל את צריכה לגשת לרופא המשפחה, לבקש ממנו הפנייה . לאחר מכן תתקשרי לכללית *2700 ותבקשי שישלחו לך את הרשימה של המנתחים באופן פרטי שעובדים עם הכללית. אחר כך תבחרי מנתח ותתקשרי אליו לקבוע פגישת ייעוץ. ישנה השתתפות עצמית של 1500 ש"ח (לא כולל סיכות) למי שיש כללית פלטיניום.
    לאחר מכן, אני מאמינה שבפגישה עם המנתח תקבלי את כל התשובות שלך.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו