מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עדכון מצב - הטריסקרים מגן יבנהדניאל05/05/2011
חברים,
נעדרתי - ומקסי צודק, יוצא לי להבליח בערך פעם בשבועיים שלוש.
אני "תקוע" על 83 ק"ג, אנשים סביבי אומרים לי להפסיק לרדת במשקל,
אם ארד יותר (ירדתי 41.5 ק"ג ב- 6 חודשים) אני אראה לא טוב.
אני מבסוט מאיך שאני היום, למרות שנשארו ריכוזי שומן במתניים שהייתי שמח להיפטר מהם. נראה לי שאנסה להגחע ל"קידומת 7" ואעצור שם.
אלונה שלי כבר נמצאת בקידומת 7 ושואפת להגיע לקידומת 6 , נראית ומרגישה נפלא.
אני עסוק מאוד בעסקי ספא הדגים שלי שתופס תאוצה מיום ליום - כולם מוזמנים להתפנק אם אתם נקראים לקריון שבקריית ביאליק.
מתגעגע, אני רואה כל כך הרבה מצטרפים חדשים, מאחל לכם את כל הטוב שעובר עלינו מאז הניתוח, כמה "חתיכות" הייתי יכול להשיג אם הייתי עושה את הניתוח לפני 10 שנים....... (סתם אלונה.... לא אמרתי כלום... תפסיקי להרביץ לי..... בצחוק.... מה את לא מבינה צחוקים... דיייי .דייי
"אייקון של איש מת"
דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתגלגלת מצחוק - תגובה
שולה זק05/05/2011ועדיין לא הגעתי אליך לקריון
חייבים לארגן מיני מפגש עם הדגים שלך....יהיה מגניב
מה דעתך????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהany time
דניאל05/05/2011תתארגנו ונעשה מפגש כולל פינוק פדיקור לכל הבאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסיייייי לדרך - תגובה
שולה זק05/05/2011תודה דני. אנחנו נשקול את ההזמנה בחיוב להגיע להנות ולהכיר את העסק ובמיוחד לתת לכם את ברכתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל תעמיס את האקווריום שלך
לילך.פ06/05/2011ואת אלונה ותביא את הדגים למפגש... מי שירד 10 קילו עד המפגש יקבל נשיכות מהדגים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אל תביא את הכרישון
מקס ברנר06/05/2011שמסלק עודפי עור !זה רק שנתיים אחרי הניתוח,לאחר התייצבות המשקל-והכי טוב בהרדמה מלאה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפירנאות - זה בהזמנה מיוחדת.
דניאל07/05/2011אני גובה 100 אלף דולר לכל חיסול....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
לי07/05/2011מה שלומכם ?
אני מנסה לתאר אתכם כל כך רזים !!!!!!!!
ואני בטוחה שאתם ממש יפים במיוחד אלונה!!!
תמסור לה נשיקות
כל הזמן נזכרת בעיצות שנתת לי בהתחלה כמה הם עזרו
אני אחרי ירידה של 25 ק"ג נמצאת בקידומת 7 כמו שאתה מתאר
ומקווה להוריד את ה15 במהרה
מתה לראות אתכם
נשיקות
וחג עצמאות שמח
נ.ב
המנגל שלנו ייראה עדין השנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היקרה - תגובה
שולה זק07/05/2011אני כל כך שמחה לקרוא שאת מרגישה טוב - נראית נהדרת זה ברור.היכוני היכוני למנגל השנה בתחילת ייולי, כמובן ב"סוף העולם שמאלה" חחחחחחחחחח.
כולנו עוד יותר יפים ורזים (כי מקסימים היינו גם לפני כן.) נכנסת בדיוק בזמן לעזור לבנות עם נשירת שיער.
מקסי הכל בזכותך....רואה הפנית תשומת ליבי...שחררתי קריאה (באפלה) וכולםםםםםםםםםם באים. עכשיו אנחנו יודעים שהכל בסדר והם מציצים ולא תמיד האצבע נעה על המקלדת
המשך שבת נפלאהאוהבת אותך לי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - את מתבלבלת ב-לי
דניאל07/05/2011כאן מדובר בלי אחרת ממי שאת מכירה...
ללי שכאן אין שום בעיות נשירת שיער....והיא לא מארגנטינה.....
ליזה - אני הבנתי נכון, אני שמח שאת מרגישה טוב,
אני בטוח שתגיעי במהרה למשקל היעד,
אם עזרתי - הכבוד כולו שולי.
ד"ש לאשר - לא עושה לו חשק לעשות ניתוח בעצמו?
גם הקצב שלנו מתלונן על הקטנת כמות הבשר,
אפשר לצרף ולעשות ביחד.....
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהההההההההההההההה - תגובה
שולה זק07/05/2011ככה זה כשכינוי אחד דומה לשני
מצטערת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)