מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד 8 ימים ניתוח....מיכל08/05/2011
וואהו לא מאמינה שבעוד 8 ימים אני עוברת את הניתוח,
אני הולכת לעבור את ניתוח השרוול אצל ד"ר בגלייבטר בהר הצופים - קיבלתי המלצות רבות עליו, וכולם אומרים לי שאני בידיים טובות,
אני יודעת שקיבלתי את ההחלטה הנכונה, ומגיעיה לניתוח בלב שלם,
אבל הפחד והחששות מרחפים מעליי,
יודעת שהכל יהיה בסדר, אבל מתה מפחד מה יהיה אחרי...
האם אצא עם זונדה, עם קטטר, מה יהיה עם הכאבים,
ובכלל שמעתי שהבדיקה למחרת,של השיקוף קיבה לבדוק אם יש דלף כואבת נורא!,
ומה שהכי מפחיד אותי זה נשירת השיער!
שנים שאני עם שיער ארוך מאוד, מבחינתי זה הדבר הכי יפה אצלי- השיער אצלי זה ווטו -
כל חיי פחדתי שיקרה משהו לשערי, ואני קוראת כאן כל הזמן על נשירות השיער הדרסטיות אצל מנותחים וזה מבעית אותי.
אני לוקחת מלא וויטמינים כבר שבועיים, ומפחדת שזה לא מספיק זמן ושאסבול מנשירת שיער, עד כדי כך שאני מתחילה לחשוב אולי לא לעבור את הניתוח ואולי שוב לנסות לרדת במישקל לבד, ניסיתי עשרות דיאטות בחיי וירדתי ועליתי עשרות קילוגרמים,
SORRY ,שאני חופרת, אבל ככל שהימים עוברים והניתוח מתקדם, המחשבות מטריפות את הראש.
מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי-מצבך הנוכחי לא מפחיד?
שולה זק08/05/2011ראשית מיכל - לפחד זה טבעי ואנושי.
אם אישרו לך ניתוח זה אומר שאת נמצאת בהגדרה של השמנת יתר חולנית = הווה אומר שאת חולה. ובמחלה מטפלים ולדעתי בחרת בדרך הנכונה להירפא מהמחלה.
חשוב לעשות את המשוואה הנכונה
מה מפחיד יותר לסבול מנשירת שיער זמנית או לחלות בסוכרת שגורמת לנזקים בלתי הפיכים???
לצאת עם זונדה לכמה שעות או לסבול מלחץ דם שעלול לגרום לשבץ מוחי????????תחשבי על היום שאחרי (הבדיקה ה"כואבת") על איכות החיים ושמחת החיים והירידה במשקל.
את קוראת בפורום את דברי החברים המנותחים.....מה זה עושה לך??? חשבי חיובי ותראי שהכל יהיה בסדר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי איך אני מזדהה איתך
נטלי א09/05/2011אני כל כך מבינה את החשש שלך מנשירת השיער, זה גם החשש הגדול ביותר שלי, איך תיארתי פה בעבר, אני מרגישה כמו שמשון, כוחי בשיערי... אני בחורה צעירה, אפשר לומר גם דיי יפה אבל רוב היופי שלי, זה השיער... ושהעלתי פה את החששות שלי לגבי הנשירה, כולם ענו שאני מגזימה ושהמצב שלי עכשיו לא יוביל אותי למקום יותר טוב... אני כל כך מבינה אותך, אז אולי מה שנשאר זה לקוות לטוב... המון הצלחה... גם אני עתידה לעבור ניתוח רק שעדיין אין לי תאריך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות בואו נחשוב רגע- תגובה
שולה זק09/05/2011עוד לא שמעתי שאף אחד/ת מת מנשירת שיער!!!!!
מהשמנת יתר חולנית - לצערי רבים "הזדכו על הציוד" לפני בורא עולם.
אני מסכימה שזו תופעה לא נעימה, אבל לא נורא - זמנית וחולפת ואף אחד/ת לא דיווח בפורום על קרחת כתוצאה מנשירת שיער אחרי ניתוח.
אז נפנה לפן האופטימי והיפה....ונצפה שתעבורנה את הניתוח ונוסף לרעמת שיער שופעת תהיינה גם חטובות ובריאות.
ברוח אופטימית זו חג שמח ובילוי נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי
רותי09/05/2011גם אני פחדתי -עד שהחלטתי לעבור את התהליך הניתוחי...
נותחתי ב-12.4 ולא ירדו הרבה קילוגרמים ,אבל נשרו ס"מ רבים של היקף ופעולות טפשיות שאני מבצעת היום מבלי משים, לא יכלתי לבצע לפני חודש.
לשבת כעת ולחכות שמא ינשרו שערות מראשי ??? אני מרשה לעצמי למדוד בגדים מהארון
שלי-זה יותר מלבב!
מאחלת לך שהשבוע יחלוף מהר והכל יעבור בשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)