מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אישור המעבידגילה13/05/2011
האם המעביד (מקום העבודה) יכול ל"עשות לי בעיות" לגבי יציאה לחופשת מחלה לצורך ניתוח קיצור קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור המעביד - תגובה
שולה זק13/05/2011שלום גילה,
איני יודעת איפה את עובדת ובאיזה אופן העסקתך.
ימי מחלה - זה חוק סוציאלי וכל אחד זכאי להם.
ברגע שאת מביאה אישור מחלה מרופא המשפחה, המעביד חייב לכבד זאת ולא משנה מה טיב המחלה (שפעת או ניתוח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור ימי מחלה מראש...
גילה13/05/2011כן, זה ברור לי.
השאלה היא- האם כאשר אני מיידעת אותו לגבי כך שאני עומדת לעבור ניתוח קיצור קיבה בתאריך מסויים וזה הרי לא ניתוח חירום (הוא נחשב "מציל חיים" אך לא חירום), האם הוא יכול לסרב לאשר לי מראש חופשה וימי מחלה.
כי ברור לי שאם משהו צץ לפתע ויש אשפוז/ ניתוח דחוף או מחלה שהופיעה פתאום- ברור שמחוייב לתת ימי מחלה. אבל האם גם במקרה שכזה...??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נופר13/05/2011היי,
גם לי המנהלת שלי לא הסכימה לי לצאת בטענה שיש חוסר כרגע בעובדים. אני לא יכלתי לדחות את הניתוח ולכן בתאריך שקבעו לי הודעתי לה 3 שבועות לפני וזה מה שהיה.
אמנם קיבלתי צעקות על זה שאני עושה רק מה שנוח לי (לא רואה מה לא בסדר בזה) אבל בכל אופן עשיתי את הניתוח.
לפי החוק גם אסור לפטר אותך על זה.
בגדול לא צריך בכלל לעדכן על הניתוח. אפשר לעשות אותו ואז לשלוח ימי מחלה למנהל.
אני הצטערתי בכלל שסיפרתי לפני הניתוח... אם לא הייתי מספרת הייתי חוסכת לעצמי הרבה ריבים וכאבי ראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
יעל הצפונית13/05/2011שלום לך גילה,
לדעתי לעבור ניתוח זה דבר אישי פרטי שלך ואת לא חייבת לפרט על ענייני הבריאות שלך. פששוט להודיע למעביד מראש שאת צריכה לעבור ניתוח ולא חייבת לספר איזה.
אח"כ תקבלי אישור ימי מחלה כמה שנדרש ולפי החוק את מכוסה כי מגיע לך ימי מחלה אחרי הניתוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפונית
סיגל14/05/2011מהיכן את?אני מכרמיאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
יעל הצפונית14/05/2011אני הכי צפונית שיכול להיות... מטולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור ימי מחלה מראש... - תגובה
שולה זק13/05/2011את מודיעה שאת הולכת לניתוח וברור שזה ימי מחלה ולא חופשה ואת מביאה אישור רפואי לכך. גם ניתוח כיס מרה לא מנתחים מרגע לרגע אלא בתאום תור מראש כנ"ניתוח בקע....כך שאין לך מה לדאוג.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע איפה את עובדת ומה טיב
צנובר13/05/2011היחסים בינך לבין "הבוסים" שלך.
כנראה שצריך להיות בן 60 (-: כדי לא לשאול, אלא פשוט להודיע.
ואני מוכרח לציין שאצלי (משרד ממשלתי) התגובות (גם של הבוסים וגם של העמיתים) היו מפרגנות ביותר.
כנראה שגם עזר שהבוסית שלי באה להתעניין בכל הפרטים ולהתלבט בעצמה...
כמו שכבר אמרו לך, הם חייבים לתת לך את מה שמגיע לך, וזה באמת ניתוח מציל חיים!!!
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)