מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהיושי15/05/2011
אני כאמור 4 ימים אחרי ניתוח שרוול ויש לי שאלה- ניסיתי בשאלות נפוצות ואין שום דבר בנושא...
הרגשה מאוד מוזרה בלשון- כמו עקצוצים..... וגם הלשון מכוסה בלבן.....
נורמאלי?
זה לא נעים אבל אם זה דבר נורמאלי אז אני אתרגל לזה...
תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק15/05/2011נורמלי בהחלט אל תיבהל
את ימים רבים בצום והלשון לבנה . העקצוצים אולי בלל הרגישות.
תשתי הרבה ותראי שזה יעבור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יושי15/05/2011כמה זה מעודד לדעת שיש משהוא שעונה על כל השאלות ה"קטנות והמרגיזות" האלו בסבלנות כל כך יוצאת דופן...
תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה-נדמה לי שיושי היא בחורה
מקס ברנר15/05/2011וטבחית בעלת שיעור קומה.אכן הכינוי"יושי" לא מייד חושף את מינה.אולי זה קיצור של יוכבד שינדלר ?!
ולעצם העניין חיפוי לבן על הלשון (זה המונח המקצועי )מופיע בכל מיני מצבים-בין השאר אחרי צום.האם יש גם הבל פה בריח לא נעים?שאלי את יקירייך.
לא משהו שמחייב לרוץ למיון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסי וסליחה יוסי - תיקנתי
שולה זק15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן - בחורה
יושי15/05/2011ואפילו אפשר להגיד אישה.....
ואכן- הבל פה לא נעים במיוחד.... אבל את זה בעלי והילדים סובלים באהבה...
השיעמום הוא בעיה יותר רצינית... יש תרופה? או שכבר אפשר להתחיל ולחיות?!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור של איה- כך אבא שלי קורא לי...
יושי15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)