מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אוף השביתה הזאת!!!נטלי א16/05/2011
היה לי תור לפרופסור רובין היום בתל השומר, לקבוע תאריך, ובדרכי לשם שמעתי שיש שביתה. כמובן שישר התקשרתי לקבוע תור חדש, והתור הוא רק עוד חודשיים!!!!
סיוט! אז כנראה שאלך על ניתוח פרטי יש לי פלטיניום וזה השתתפות עצמית של 1500 שקל. אבל למישהו אולי יש מושג, כמה עולים הסיכות/קליפסים????
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות הסיכות. - תגובה
שולה זק16/05/2011מצטערת על עוגמת הנפש.
עלות הסיחכות משתנה מאדם לאדם. תלוי בכמות הסיכות שמשתמשים. אני יודעת שיש החזר על עלות הסיכות.
בהצלחה תבררי כמב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך???
נטלי א16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך??? - תגובה
שולה זק16/05/2011אין לי מושג. תשאלי באסותא.
אולי יש מי שנותח פרטי דרך פלטינום ויוכל להגיד לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שלומי שעובד שם יוכל לעדכן
מקס ברנר16/05/2011אבל אם את רוצה סדר גודל:הסיכות,הסכין וציוד האיטום יכולים לעלות באסותא 12-13 אלף ש"ח מזה הפלטיניום יכסה לך בערך 10 !
ולמספרים יותר מדוייקים בדקי בביה"ח/בביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם....
נטלי א16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזר על אביזרים כגון סיכות
שלומי16/05/201190% מעלות האביזר
מה המחירים המדוייקים אין לי מושג צריך לברר את זה דרך הבית חולים
שיהיה לך המון בהצלחה
מחזיק לך אצבעות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלום.
נטלי16/05/2011שלום לך נטלי א.אני עשיתי ניתוח לפני שנה ב אסותא בחיפה שלמתי 5000 ש"ח על סיכות ו12000 ש"ח לרופא ו קיבלתי החזר מיקופה 9000ש"ח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי
נטלי16/05/2011שכחתי להגיד אני חברה ב מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם שלומי ונטלי
נטלי א17/05/2011נטלי, תגידי, היית צריכה לשלם ורק אז היה החזר?? אחרי כמה זמן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלום.
נטלי17/05/20115000ש"ח באסוטא במקום ו12000 ש"ח אצל רופא אחרי ניטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי ממש לא
אילן19/05/2011שילמתי באסותא אחרי הניתוח 2980 שח בלבד.
וזה כולל הכל:
1550 השתתפות עצמית,
והשאר השתתפות על הסיכות.
אני חבר מכבי זהב, והם מחזירים 87% מהסיכות.
לעיתים יש תשלום נוסף על סכינים,
אך בשיחה עם המנתח לפני הניתוח (ביעוץ),
הוא הסביר לי מתי יש ומתי אין,
ושלי לא יהיה (אפשר לסדר את זה, דבר עם המנתח).
כך שידעתי מראש שלא יהיה תשלום נוסף.
כמו כן - התשלום הוא (אצלי) לאסותא בלבד, והם כבר מתחשבנים עם מכבי.
אבל שוב, מדובר על מכבי (זהב).
לגבי כללית - נדמה לי שהפלטיניום מחזיר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לנטלי
גילה17/05/2011כתבת שנותחת באסותא חיפה.
לגבי העלויות - האם את חברת כללית או מכבי? ואיזה ביטוח יש לך?
איך היה האישפוז שם? איך התנאים? איך הצוות?
תודה וסליחה על מתקפת השאלות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקום
נטלי17/05/2011בית חולים ברמה גבוה את מרגישה קמו בבית מלון ו רופא שלי ד"ר עסליה אחי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)