מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כאב בטבור והפרשה מוזרהאפרת20/05/2011
שלום
היום אני כ5 חודשים לאחר ניתוח שרוול, הורדתי כ24 קילו, אני עושה פעילות גופנית ומרגישה מצוין, מלבד צרבות לאחר אוכל שלראשונה הופיעו שהפסקתי את נטילת הלוסק כ3 חודשים אחרי הניתוח, וכמו כן נשירה איומה של השיער.
היום התחלתי להרגיש כאב קל בטבור בזמן שאני נוגעת או מסתובבת לצד במיטה כמו כן הפרשה אדומה מוגלתית עם ריח מוזר.
מה עליי לעשות? מה זה אומר? לא זכור לי שהרמתי משקל כבד שיכול לגרום לשבר בטבור, אני מאוד חוששת, מה גם שזה יום שישי איפה אני יכולה להתייעץ עם רופא בשבת.
אודה אם מישו יענה לי בהקדם.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטבור והפרשה מוזרה - תגובה
שולה זק20/05/2011לגבי הרגישות בטבור יכול להיות סתם פטריה או דלקת קלה. תפני לרופא המשפחה.
לגבי הצרבות תתיעצי אם להמשיך לוסק.
נשירת שיער זו תופעה חולפת. תקראי המלצות בשאלות נפוצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא קשור לניתוח?
אפרת20/05/2011אבל לא קיבלתי תשובה האם זה בגלל הניתוח, 28 שנה עד היום לא סבלתי מהפרשות מוגלתיות מהטבור, מה זה אומר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - תגובה
שולה זק20/05/2011אני מקווה שאחד הרופאים יתן לך תשובה.
בכל מקרה אני חושבת שכדאי לפנות לרופא המשפחה. קצת קשה לתת יעוץ וטיפול וירטואלי.
לא זכור לי שקראתי עד כה על בעיה בטבור בגלל הניתוח. יתכן ואני טועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' מחג'נה
אפרת20/05/2011דר מחג'נה אני יכולה לעלות אליך ביום שני או שלישי בבוקר שתבדוק את הבעיה שלי? (הפרשות מוגלתיות מהטבור וכאב)
אפרת האחות מיולדות א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה אני 5 חודשים לאחר שרוול
ליאתול21/05/2011ועד היום בולעת סותר חומצה (פמו) ואם אני לא לוקחת מייד יש לי צרבות.
אני לא מתכונתת להפסיק עם זה כל כך מהר כי הקיבה זקוקה לזה ובלי זה יש לי קצת כאבים וחומציות שמתבטאת בצרבות וריפלוקס!!
לכן הייתי ממליצה לך להמשיך לבלוע את הלוסק זה לא יכול להזיק רק להקל.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבות
אפרת21/05/2011היי ליאת, אני מעדיפה קצת לסבול מצרבות מאשר להרגיל את הגוף שלי לכדורים, מצאתי דרכים להתמודד עם הצרבות, מעט חלב או אכילת שקדים ולבנתיים אני מסתדרת.
תודה בכל זאת
ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בטבור והפרשה מוזרה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/05/2011כאב בטבור והפרשה מוגלתית מעידים על זיהום בטבור שלא קשור לניתוח שעברת. יש צורך לגשת מחר לרופא שלך לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)