שיטת השקשוקה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני ולא אחר...

דניאל
    26/05/2011

גם אצלי חומוס עובר בקלות,

לשמחתי, האוכל הפסיק להעסיק אותי, הדגים מעניינים יותר.

אגב, מי שנוסע בכביש 6 , הפיצה ב- SI CAFE שבתחנות העצירה, הותאמה בדיוק לשרוול שלי. והטעם שלה לא רע בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיטת השקשוקה
    רוני
    23/05/2011

הי חברים
    מזמן לא כתבתי- אני כחודשיים אחרי השירוול מינוס 15 ק"ג.
    לאחרונה דברים נכנסים בקלות מדאיגה- אבל אני מנסה לתפוס עצמי ולא לאבד את התהליך.
    ביום שישי ישבתי עם אישתי (שהיא רזה באופן מרגיז עד לשיקולים האם נסקול אותה במפגש הבא...)באחד מבתי הקפה הפלצניים והזמנו ארוחת בוקר- אני הלכתי על השקשוקה שאמורה לרדת די בקלות- אישתי ניסתה לשכנעני שנזמין מנה אחת בלבד, לצערי ראשי השמן עדיין בשלטון- כמו קדאפי הקיבה המרדנית לא ממש נספרת על ידו... סרבתי לחלוק עם אשתי את ארוחת הבוקר, לאחר חמש דקות קשות שעה שבצלחת נשארו שלושת רבעי המנה ועל פני מבט מיואש- צחקקה לה אשתי בזלזול ורק מפני שסיכמנו שמשפט כמו "אמרתי לך" לא נאמר בינינו היות והוא ממש מרגיז- היא אמרה אותו פעמיים... מה לעשות צודקת הרזה בת רזה הזו- אגב הייתה זו הפעם הראשונה שאישתי סיימה לבד את המנה שלה ואף טעמה ממנתי המיותמת. סיכום שקשוקה כן - אבל בשיתוף עם בן/בת הזוג...

מקס- אשמח לקחת על עצמי את תפקיד שפן הניסיונות לאוכל מהיר- רשמו לעצמכם שקשוקה יורדת יפה אבל מעט....
    בפעם הבאה פיצה האט...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיטת השקשוקה

הוספת תגובה

• שיטת השקשוקה - לא פתיח טוב

שולה זק
    23/05/2011

ראית את הזרט של מיקי רוזנטל ......בשם הנ"ל!!!!
    אז שקשוקה...זה בסדר לא נערב ה"שיטה" חחחחח.
    זה רק מוכיח שוב את צדקתי - אין חכם כבעל ניסיון.
    לגבי הג'אנק.....תמשיך א הסקר של מקסי וב- 7.7.11 נעשה טבלת השוואות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאושר שנמצא לי יורש !

מקס ברנר
    23/05/2011

שים לב-מנסיוני הפיצה הדקה-הקריספית-עוברת יותר טוב.העבה של "פיצה האט" תהיה חוויה ייחודית.ספר לנו אחרי.
    ניסיתי גם בורקאס.אני, שיכולתי לפצח עשרה בורקאסים במהלך דיון מקצועי ער וטעון,הצלחתי לסיים אחד בינוני-כנראה די הרבה בהשוואה למשרוול סטנדרטי (מאלה המעצבנים ששואלים כאן:"הורדתי רק 33 קילו ב-35 ימים-זה לא לאט מדי ?" )
    שקשוקה היא באמת אחד ממאכלי הרחוב הכי קלים לאכילה-אם מוותרים על הלחם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע שנייה!!!!

ציפיטפוט
    24/05/2011

אני פשוט מחפשת את הלסת שלי שנפלה..........
    35 קילו????????? ב 35 יום????? אתה אמיתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורה-את כנראה מורעבת !

מקס ברנר
    24/05/2011

ולא קוראת את כתביי המרובים ביסודיות הנדרשת.
    אני יורד לאט-גם כי אני כבר בן 50 ובוגר הרבה דיאטות,גם כי יש לי תיאבון מאד בריא למשרוול,וגם כי אני צורך מתוקים למיניהם (רק בכמות יותר קטנה מבעבר )בואי נאמר שאחרי כמעט 5 חודשים אני עוד רחוק מהורדת 35 קילו !
    אני מניח שאת בדיאטה דלת פחמימות ,ולכן ראייתך מעורפלת ואת מתקשה להתרכז !
    מה שחשבת שקראת נאמר על דרך ההומור,והוא מתייחס ל "מעצבנים" שאני מותח עליהם בקורת מתמדת.הם יורדים מהר מדי במשקל-ע"י שילוב הקאות,הרעבה עצמית והפרעה מטבולית לא מפוענחת,(אולי גם ספורט אתגרי )ויוצרים רף ציפיות מתסכל לכל השאר נוכח חוסר היכולת להדמות להם.
    בערך מה ש "יוסף ממחלקת המים " ירגיש אחרי שיציץ במלתחה של הבריכה לשחקן אן.בי.איי שיצא מהמקלחת !

אין מה לחלום על מה שלעולם לא יהיה לנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס - לידיעתך ...

ציפיטפוט
    25/05/2011

אתה הורג אותי מצחוק ואני די עוקבת אחריי התגובות שלך, האמת לאחרונה לא נכנסתי לפורום אבל כשנכנסת מחפשת את תגובותיך :)
    אגב דיאטת הפחמימות נכשלה כישלון מוחץ (כנראה אני מחכה כבר לתאריך ושומרת את כוחותי ליום המיוחל)
    בכל מקרה הורדת במשקל ובאמת לא משנה אם תוך חודש או 5... העיקר שהורדת ותמשיך בדרך הזאת.... (על מי אני עובדת זה כן משנה הרי רוצים לרדת כמה שיותר וכמה שיותר מהר! אבל במצבי אני מקנאה בכל מי שיורד גם אם זה לוקח 5 חודשים...)

ב-ה-צ-ל-ח-ה :)))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו מה עם הפיצה האט?

רוני
    24/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצה האט

רוני
    24/05/2011

עדכון - הפיצה נלעסה וערבה לחיכי - קצת תחושת צרבת - אבל "ירד לא רע" אבל - מעבר למשולש אחד בלתי אפשרי! ואני מדבר על מישהו שהיה מחסל לבד מגש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבין

אורן
    24/05/2011

למה לאכול פיצה ,אם אתם אמורים לעשות תהליך הרזיה.
    הניתוח הוא כלי עזר לתהליך ההרזיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי אמר שאסור - תגובה

שולה זק
    24/05/2011

נכון כלי עזר. אבל לא כלי מניעה.
    לא נמנעים מאוכל.
    אוכלים מעט וקצת וקמצוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן-אני רוצה לגלות לך סוד שמור

מקס ברנר
    24/05/2011

ביותר-משהו שלא מדברים עליו כאן !
    5 שנים אחרי 25-30 אחוז מהמשרוולים משמינים חזרה
    הסיבה העיקרית לזה:בשלב מסויים הם מתחילים לחיות בעיקר מפיצוחים וממתקים (ואם נשאר מקום יוסיפו גם חצי פולקע...)
    מי שחושב שאחרי השרוול יחיה רק מגבינה אפס אחוז,חסה,וקפה נטול קופאין עם חלב נטול שומן ,מועד למצוא את עצמו בקיצון ההפוך יותר ממי שאוכל תפריט מאוזן-"אוכל של אנשים"-רק מעט ובאחריות.צריך להנות מהאוכל גם אחרי הניתוח-בייחוד אם זה היה מרכז חייך עד הניתוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אליפות...

עפרה
    25/05/2011

כמה שהדברים האלו נכונים ואני רואה את זה על עצמי...
    אני מנותחת כבר 3 חודשים וכמעט ולא נמנעת מכלום למעט עוגות בורקסים ושות' כי זה במילא אני לא אהבתי אף פעם... הירידה בסדר גמור ההרגלים של האכילה המהירה עדיין לא מיושמים במלואם ואני מרגישה באמת כי הדיאטה הזו שונה מכל הדיאטות שעשיתי בעבר כי הכמויות פה שפויות ואפשר להנות מהכול במידת האפשר...
    בדיאטות עבר הייתי נמנעת מכל דבר ועד שהשגתי ירידה של 20 ק"ג לערך הכל היה נשבר כי שוב הייתי "מתנפלת" על מאכלים שהייתי נמנעת מהם....
    GOD BLESS THE SLEVE.... :)

ומקס... GOD BLESS YOU אני מאוד נהנית לקרוא את כל מה שאתה רושם ניכר כי הנסיון עושה את ההבדל ומזריע בטחון ... וזה מה שעושה את הפורום הזה כל כך מבורך באנשים טובים...
    יום מקסים לכולם.... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקדונלדס

דניאל
    25/05/2011

רוני,

יש להם מוצרים ב-10 ש"ח , בגודל המתאים לילדים.
    מנסיון שלי, המבורגר או מק-דג או מק-שניצל קריספי בגודל הזה,
    מתאים בדיוק לגודל הקיבה שלי (מינוס הביס האחרון - שבו אני מרגיש כבדות מה...)

וזה בא ממני, אולי אחד מה"מרגיזים" שירד 42 ק"ג ב-5 חודשים.
    (בלי פעילות ספוטיבית, ובלי לבחול בשוקולד גלידות ופיצות)
    כן, אני מצליח גם לגמור משולש פיצה(בלי ה"קשה" בסוף)
    וכוס של גלידת יוגורט עם תוספת יוגורט, גרנולה, קוקוס ופקאן סיני - עובר אצלי טוב מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן כמה אתה?כמה שקלת בשיא ?

מקס ברנר
    25/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 43 במשקל 125 ק"ג בשיא

דניאל
    25/05/2011

אבל אתה צריך לדעת את הפרטים האלה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אתה דניאל המקורי ?!מהדגים ..

מקס ברנר
    25/05/2011

ולא דניאל מהקפה או איזה דניאל מתחזה אחר ?
    קודם כל תודה על הרצפט לפרוזן יוגורט-אנסה אותו בקרוב
    זה עתה סיימתי רבע קילו של מסבחה-עברתי ביפו ליד אבו חסן,ולא יכולתי לסרב להזדמנות.אמנם וויתרתי על שתי הפיתות שמלוות את המנה,על רבעי הבצל ומיץ הענבים,אבל אני לא יכול להגיד שרבע קילו חומוס חם עם גרגרים,מיץ לימון ושום היווה איזה אתגר משמעותי לשרוול שלי.אני די משוכנע שמעצבת השרוולים גזרה לי אותו גדול,כי ממה שאני שומע פה אנשים ממשיכים לאכול לאורך זמן "כמו ציפור".אני כבר לא אוכל "כמו חזיר" אבל בהחלט מנות די יפות:שעתיים לפני החומוס אכלתי קרקרים של שיפון עם ממרחים שונים ופרוסה מכובדת של פשטידת ירקות,ובין לבין שתיתי.

וכן...-הביצועים שלך בתחום הפחתת המשקל מעוררים כאן קנאה וכנראה גם תסכול.אני עומד ביעדים הצנועים שלי לפי שעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס אני מורידה בפניך את הכובע

ליאתול
    25/05/2011

השרוול שלי לא יכול להכיל כמויות כאלו אבל כן שמתי לב שפתאום אני יכולה להכניס לשרוול יותר מלפני שבועיים!!!

הדיאטנית בסורוקה שראתה אותי במקרה (כי אבא שלי היה מאושפז שם) אמרה בתום שיחה איתי שאני צריכה להגיע אליה דחוף כי נראה לה שאני לא אוכלת מספיק ושאני לא אמורה להתלונן על עייפות תמידית כי זה מצביע על "בעיה" ולכן קבעתי תור אליה בסורוקה לעוד שבוע וחצי!!

היא אגב אמרה שכנראה הדיאטנית שלי מהקופה לא מבינה בכלל בקיצורי קיבה ומנותחים מהסוג הזה!!
    ביי בינתיים ליאת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם "אשת הברזל"-הדיאטנית הפרטית

מקס ברנר
    25/05/2011

שלך-את כבר לא מטופלת אצלה ?!
    עם השיטות שלה והגנים של עופר היית חוזרת לשקול כמו בכיתה ג'.השאלה רק אם היית מרגישה חיונית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו