מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיבלתי אישורתמר גנור24/05/2011
היי שולה יקרה!
שמחה לבשר לך שדברים מתחילים לזוז סוף סוף , היום חזרה אליי נציגה של פניות הציבור של הכללית לאחר בירור קטן יש אישור מרמב"ם עוד היום קיבלתי אותו, הצעד הבא זה להפגש עם אחד הרופאים המנתחים של רמב"ם בתחום,ואז הוא שיקבע תאריך, מקווה להגיע לד"ר מחג'נה , למרות ששמעתי גם על ד"ר בשארה דברים טובים. אבל יש בעיה חדשה של שביתת הרופאים. כול המעומדים לניתוח בתקופה הזו נדחו עד לאחר השביתה
אז זה אומר שכנראה התור יהיה ארוך . מקווה שיתמזל מזלי והכול יסתדר לטובה . מחכה כבר בקוצר רוח. :))
נשתמע
תמר נהריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק24/05/2011אני מקווה שנפתרה הבעיה מבחינת כללית באזור חיפה.
אתקשר אליך בבוקר.
ברמבם יש כמה מנתחים תצלצלי למרפאה ותקבעי תור למי שההמתנה הכי קצרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסרטיביות לשמה!!!!
סיגל24/05/2011כל הכבוד שהתמדת והצלחת.מקווה שהשביתה תגמר ומהר ותוכלי לעבור את הניתוח בקלות.אני מכרמיאל ובגלל כל העניין של מחוז צפון אני העבור את הניתוח בבלינסון.
המון הצלחה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי אישור - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/05/2011תמר שלום
תוכלי לקבוע אלי בטלפון 1700505150. השביתה היא לא קבועה ומשתנה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
תמר גנור24/05/2011מקווה להגיע אלייך מהר ככל האפשר . מהרגע הראשון ידעתי שרק אותך אני רוצה כמנתח שלי. מקווה שהכול יסתדר כמו שרציתי
תודה מראש
תמר נהריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר תתקשרי אבד לי המספר - תגובה
שולה זק25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר הנהריינית רוצה לדבר איתך דחוףף
חרוה26/05/2011היי תמר גם אני נהריינית ובכללית רוצה לעבור את הניתוח אבל מערימים עלי קשיים. מאוד אודה לך עם תיצרי איתי קשר או שתעבירי לי אפשרות ליצור איתך קשר האימייל שלי [email protected] מודה לך מראש חדוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)