קיבלתי אישור

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיבלתי אישור
    תמר גנור
    24/05/2011

היי שולה יקרה!

שמחה לבשר לך שדברים מתחילים לזוז סוף סוף , היום חזרה אליי נציגה של פניות הציבור של הכללית לאחר בירור קטן יש אישור מרמב"ם עוד היום קיבלתי אותו, הצעד הבא זה להפגש עם אחד הרופאים המנתחים של רמב"ם בתחום,ואז הוא שיקבע תאריך, מקווה להגיע לד"ר מחג'נה , למרות ששמעתי גם על ד"ר בשארה דברים טובים. אבל יש בעיה חדשה של שביתת הרופאים. כול המעומדים לניתוח בתקופה הזו נדחו עד לאחר השביתה
    אז זה אומר שכנראה התור יהיה ארוך . מקווה שיתמזל מזלי והכול יסתדר לטובה . מחכה כבר בקוצר רוח. :))

נשתמע
    תמר נהריה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיבלתי אישור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשעה טובה - תגובה

שולה זק
    24/05/2011

אני מקווה שנפתרה הבעיה מבחינת כללית באזור חיפה.
    אתקשר אליך בבוקר.
    ברמבם יש כמה מנתחים תצלצלי למרפאה ותקבעי תור למי שההמתנה הכי קצרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסרטיביות לשמה!!!!

סיגל
    24/05/2011

כל הכבוד שהתמדת והצלחת.מקווה שהשביתה תגמר ומהר ותוכלי לעבור את הניתוח בקלות.אני מכרמיאל ובגלל כל העניין של מחוז צפון אני העבור את הניתוח בבלינסון.
    המון הצלחה סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי אישור - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    24/05/2011

תמר שלום
    תוכלי לקבוע אלי בטלפון 1700505150. השביתה היא לא קבועה ומשתנה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

תמר גנור
    24/05/2011

מקווה להגיע אלייך מהר ככל האפשר . מהרגע הראשון ידעתי שרק אותך אני רוצה כמנתח שלי. מקווה שהכול יסתדר כמו שרציתי

תודה מראש
    תמר נהריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר תתקשרי אבד לי המספר - תגובה

שולה זק
    25/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמר הנהריינית רוצה לדבר איתך דחוףף

חרוה
    26/05/2011

היי תמר גם אני נהריינית ובכללית רוצה לעבור את הניתוח אבל מערימים עלי קשיים. מאוד אודה לך עם תיצרי איתי קשר או שתעבירי לי אפשרות ליצור איתך קשר האימייל שלי [email protected] מודה לך מראש חדוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו