מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דפנה היקרה...לילך.פ28/05/2011
א. אני לא מרשה לך להתייסר.
ב. לא שמעתי על אף אחד שלא גנב פה ושם בדיאטה המעפנה הזאת
ג. תשמרי אבל אם יש לך חשקים של ביס פה ביס שם עליי.... אל תפחדי....
ד. אני אישית לא הצלחתי ליישם יותר מ 24 שעות של הדיאטה המפגרת הזאת
ולא קרה לי כלום לא שאני משדלת אותך לפריקת עול... אבל אפשר לגנוב...
ה. חודשיים שלושה אחרי הדיאטה את יכולה לאכול הכל ככה שלא לדאוג מה יהיה....
ו. את פשוט לא תרצי לאכול הכל... כי לא תהיא רעבה רוב הזמן...
ז. אני אישית שותה כוסית של דיאט קולה מפעם לפעם לזכר הזמן ההוא וזה מספק אותי
ח. מרגישים אח"כ כל כך מצויין שהאוכל הופך להיות במקום אחר ...
ט. בהצלחה בניתוח ובימים שאחרי
י. אל תחשבי על כמה תהיא מסכנה בשבועות... תחשבי על שנה הבאה בשבועות איך את הולכת ללבוש מכנס לבן עם חוטיני.... לכבוד החג :)
תפסיקי עם הרגשת הקורבן אנחנו לא חוגגים את "עיד אל פיטר" .... תשמחי שיש לך תאריך, שאת אחרי הבדיקות, שיש לך אישור לניתוח.... שאת בדרך לחיים מאושרים ויפים....
ואם תרצי נתראה חודש אחרי בסוף העולם שמאלה.... נשיקות והצלחה לילך פ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך את מקסימה. תודה
דפנה28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך את מקסימה. תודה - תגובה
שולה זק28/05/2011דפנה - את לא יודעת כמה את צודקת. היא מקסימונת. תבואי למפגש ביולי ותיווכחי בעצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה........ מתה מגעגועים....
לילך.פ29/05/2011ותודה על הפרגון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך-רציתי רק להגיד לך
ציפיטפוט29/05/2011שאת באמת מקסימה ושכל מה שאמרת לדפנה חיזק גם אותי (למרות שעדיין אין לי תאריך) מרגישה שכולם כאן עוקפים אותי משמאל ומימין מחכה ליום כבר שאודיע לכם על התאריך שלי.
אז תודה שוב ושבוע טוב לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
אפרת עוזיאל31/05/2011לילך את צודקת בהחלט לגבי הדיאטה המעפנה הזאת
ממני המנתח אפילו לא ביקש לישמור על דיאטה
אני לא עשיתי דיאטה לפני הניתוח אני עוד זוכרת שלפני הניתוח עשיתי ארוחות שחיתות.
אבל אם המנתח שלך ביקש ממך לשמור על דיאטה אז תעשי את מה שהוא דורש וקחי את זה בקלות, נכון שזה קשה אבל תחשבי על התוצאה שעוד מעט תיהיי אחרי הניתוח והחיים יפים.
אז שיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)