מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- גאה להיות משורוולת טרייה...מיכל28/05/2011
לא ייאמן אבל אני כבר 5 ימים אחרי,
נותחתי ביום שלישי בבוקר ע"י ד"ר נחום בגלייבטר - מנתח מקסים, אנושי, נחמד ומיוחד,
זה המקום להודות לו ולכל הצוות שאיתו, וכמובן גם לד"ר רונית גרינבויים שנמצאת יחד איתו בכל ניתוח - איזה כייף זה 1+1 (;
אני כבר בבית היום ההרגשה הכללית בסדר, לוקחת אופטלגין נוזלי לכאבים ופרמין לבחילות, אני כרגע על כלכלה של ג'לי ומרק צחף ואני חייבת להודות שיש לי לפעמים רגעים של רעב שהג'לי או המרק לא ממש מרגיעים אותם,
אני יודעת שזאת ממש ההתחלה ולאט לאט אוסיף דברים, אבל לא כלכך יודעת מה לעשות כרגע עם רגעי הרעב שתוקפים אותי?! מנסה לשתות אולי זה יעבוד.
מחכה כבר לפגישה בשבוע הבא עם הרופא ועם הילה/סיוון הדיאטניות המקסימות של המרפאה, איזה כייף שאתן תמיד מחייכות ותמיד נמצאות שם בשבילינו.
אז שיהיה שבוע מקסים,
משורוולת טרייה,
מיכל (;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה- תגובה
שולה זק28/05/2011שמחתי לקארוא שאת אחרי ומרגישה טוב.
תני חיבוק חזק להילה שלנו בשם כולנו - כשתפגשי בה בשבוע הבא
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מיכל
יושי29/05/2011תתחדשי על השרוול :) גם אני טרייה (שבועיים וחצי) וגם בהר הצופים אצל גרינבוים ובגבלייטר, מצטרפת למילים החמות על הרופאים המקסימים ועל הדיאטניות הנהדרוווווות!
ברגע שיורידו לך את התפרים את כבר חדשה- תאמיני לי... הרעב בקושי קיים וכשהוא מגיע אז כף גבינה או מעדן מספק כמו ארוחת בשרים ענקית- שבוע שבועיים ואת חדשה!
ב ה צ ל ח ה!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לשמוע ...
מיכל29/05/2011היי יושי,
איזה כייף לשמוע, את ממש מעודדת אותי,
בכלל אני חושבת שלא מדברים יותר מידי על ד"ר בגלייבטר בשום פורום,
בקושי ניתקלתי , ואני חושבת שבהחלט מגיע לו ולצוות לקבל יותר הוכרה,
כי הם באמת מדהימים!!!
תגידי את האמת - שמוציאים את הסיכות, זה לא כואב?
אני זוכרת שחיכיתי 3שעות עד שהוציאו לי את הנקז ומתתי מפחד,
זה קצת כאב אבל בהחלט נסבל....
אגב אמרו לי להיות שבועיים בבית, מתי מותר לחזור לפעילות רגילה, מתי מותר לצאת מהבית, מתי מותר לנהוג למשל ?
יום מקסים (;
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
יושי29/05/2011הנקז היה סיוט אצלי!! אבל הסיכות - ממש פחות מדקה ולא כואב בכלל... דר' גרינבוים הוציאה לי והיא שיא עדינה...
יומיים מקסימום אחרי שיוציאו לך את הסיכות את תרגישי ממש חדשה- אני הלכתי לקחת את הילד מהגן ביום שהוציאו את הסיכות וגם הלכתי לסופר באותו יום...
ביום רביעי זה כבר שלושה שבועות מהניתוח שלי ואני יכולה להגיד לך שהיום אני עושה ה-כ-ל... מכבסת, מנקה, מבשלת, שיעורים עם הילדים, אמבטיות לכולם בערב... בקיצור- הכל, וממש בסבבה......
בינתיים- תראי הרבה טלוויזיה ותשתי הרבה מים ומיץ תפוחים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיך לשמוע - שמעת על ?
מיכל01/06/2011היי איזה כייף לשמוע - את ממש מעודדת אותי,
תגידי שמעת על קבוצת הירושלמים שנותחו ע"י ד"ר בגלייבטר שנפגשים פעם בחודש למפגש חברתי ?
הם הזמינו אותי יש מפגש עוד שבועיים בערך,
אשמח לספר לך פרטים נוספים, יכול להיות מגניב אם ניפגש שם....
לילה מקסים,
מיכל (;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך פייס?
יושי01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ...
מיכל02/06/2011היי יושי,
את מוזמנת בשמחה
michal refua
איך את רשומה בפייס???
יום מקסים (;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
יושי03/06/2011aya ergas
שלחתי בקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)