וידוי של וותיק שלא הפנים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• וידוי של וותיק שלא הפנים
    מקס ברנר
    08/06/2011

ליושי ולאורלי
    לא כ"כ קשה לאכול מעט ימים או שבועות אחרי הניתוח !כשהשרוול בצקתי ורגיש,אם תנסו להתחכם ותדחפו אוכל לא מתאים-תוך שניות תקיאו את ארוחת החג לתוך המחשוף של המארחת ,כך שהקושי הוא רגשי-לא פיזי.
    חמישה חודשים ויותר מהניתוח-כשהשרוול החלים בשלמות ועם ה"תיאבון הבריא "שלי (מאד בריא למשורוול...)היתה לי חוויה קשה אמש.עוד לפני הארוחה דגמתי קצת מעוגת הגבינה של אחותי (לא להעליב...)וקצת גבינת עיזים אורגנית "בנוסח קממבר" של מחלבת בוטיק (כי זה נורא טעים ).
    בארוחת הערב אכלתי קצת דג (בשביל החלבון )וקצת ירק צלוי (בשביל הסיבים )אבל לא בשביל זה התכנסנו בחג !כשהתחיל החלק המעניין בסעודה אכלתי בלינץ עם גבינה מתוקה וצימוקים וקצת מעוגת הגבינה של גיסתי (לא העלבתי את אחותי,למה שאעליב את גיסתי ?! ).עד פה זה עבר בשלום,אבל ייצר הרע לעולם לא ישן:הכנת לעצמיי עוד בלינץ עם כל התוספות המתוקות (גבינה,שוקולד,פירות יער ושמנת ).אחרי שני ביסים הרגשתי בחילה מפלצתית וצורך עז להקיא.זה לא קרה-הגוף שלי לא מוותר על מתוקים שכבר נכנסו-אבל במשך שעות הרגשתי רע עד שהכל עבר הלאה.
    מולי ישב נער בן 13 מינוס-דק וגבעולי-שאכל פי 4 ממני ולא הראה שום סימני מצוקה...
    בקיצור-כל שלב והמצוקות שלו !
    אז תרשו לי לקנח בנפיחת צחוק מתגלגל מהתגובה של מי שליקקה קצת מפינת תבנית העוגה ונכנסה ל"סרטים"-יש נפילות יותר גדולות !

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וידוי של וותיק שלא הפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקס - הבעיה שלך נעוצה במוצא...

דניאל
    08/06/2011

בערב חג השבועות, תתפלא, נהוג לאכול בשר!!!!!
    וזה צריך להיות בשר אמיתי, אדום - לא עוף.
    תשאל כל שומר מסורת או דתי.....

לגופו של עניין, במקום כל הקממבר והבלינצ'ס,
    לא היה עדיף חצי סטייק אנטריקוט???? (בשביל החלבון.... :) )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל-החצי אנטריקוט האחרון שלי

מקס ברנר
    08/06/2011

נמסר "חצי לעוס" לכלבה המשפחתית...אני חצימחוני,ומשתדל לא לאכול פגרים יותר מפעמיים בשבוע,וכשאני כבר אוכל בשר,אני מעדיף בבירור שזה לא יהיה בשר של יונקים אלא יצורים יותר נמוכים בסולם..אילו הייתי ארגנטינאי אני מניח שהייתי מגורש בבושת פנים מהקהילה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצוב אבל מצחיק

אורלי
    08/06/2011

על שולחן הארוחה שלנו עמדו מאכלים שאני מטורפתתתתתתתת עליהם שביום מן הימים הייתי טוחנת מהם עד בלי דיי.
    אבל אתמול ישבתי ובקושי הצלחתי להכניס רבע יוגורט עיזים. היה לי כבד (בכלל כבד לי ועמוס לי על הכיבה)
    מרגישה שהבטן מתפוצצת לי כל הזמן !!!!!!
    קודם ניסיתי לאכול חצי גיל עם 2 כפות גבינה... לא סיימתי כצפוי.
    אולי אפשר לדחוף אבל אני אישית לא מסוגלת !!!!!!!!!!!!!!!!
    כולם בבית צוחקים עליי ולא מבינים, אי אפשר להסביר את זה למי שלא חווה את זה, אין איפה לדחוף זה עומד גם ככה כמעט בגרון.
    אני מקנאה בך שהצלחת ל"דחוף" כי זכית לאכול מהמטעמים.. לא בעצם לא מקנאה בך.. כשאוכל אני בטוחה שאחטא פה ושם, לא מאמינה שאצליח לוותר סופית על כל המטעמים :)
    ובנתיים..
    מנסה לדחוס את המים ואת הגיל חחחחח מי היה מאמין :)

חג שמח בחיים החדשים
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרעתם אותי מצחוק...

יושי
    08/06/2011

אז קודם כל: עוד לא הגעתי לשלב של ליקוק העוגה... אני עדיין ממושמעת...
    ולעניין המוצא: נכון! הבעיה שלי טמונה במוצא! לגמרי.... טורקיה שכמוני שמאכלי החג הזה- זה לא יאומן!! ואמא שלי (שתהיה בריאה) הבשלנית הכי טובה בעולם... יותר ממני :)
    אז זה לא קל... אבל- הנה עברנו את זה , והיום: על האש! ואני אוכל ביס דג וביס פרגית והחיים יפים...
    אז יאללה- מי בא לעל האש??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאף אחד לא היו אירועים חריגים בחג ?

מקס ברנר
    08/06/2011

חוץ מהסיפור המשעשע שלי והתקלה המיקרוסקופית של שרית ?
    כולם ממושמעים,צייתנים ומתפקדים ללא דופי? או שמצטרפים למקהלה המאושרת של "הכל נפלא,הכל דבש ואני מאוהב/ת בשרוול שלי " ?
    אותי לימדו שאת הלקחים החשובים לומדים מניתוח של כשלונות,ולכן אין מה להתבייש בהם !
    יעשה כל אחד כחכמתו.אני נותר בעמדתי ,שאתה חי רק כל עוד אתה ממשיך ללמוד משהו חדש כל יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקרעתי מכולכם לא רק ממקסי - תגובה

שולה זק
    09/06/2011

אין אחד שלא נפל או נופל בחג או ארוע. אז מה? אנושי לגמרי. למזלנו חג זה לא כל יום. אז מותר קצת לזייף. גם אוכלים (ואולי נהנים) וגם מרוצים ש"דפקנו את המערכת"...יללה חבר'ה לקחת הכל בקלות. הרי לא איבדנו את האנושיות ולא נרפאנו מהמחלה....אנחנו פשוט לומדים לשלוט בה. עצם זה - שאנחנו מודעים שהיינו "רעים וסוררים" כבר השיג את המטרה. עבר המכשול (החג) וחוזרים לשגרה.
    ברוח אופטימית זו...נשאר רק יום לסגור שבוע ושיבוא עלינו סופ"ש נעים
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו