מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ליפני ניתוחגליה10/06/2011
שלום שולה ושאר חברי הפורום
אני בת 42 bmi 40 מעוניינת לעביר ניתוח שרוול.קיבלתי מרופא המשפחה את רשימת הבדיקות שצריך לעשות ואני כבר באמצע הדרך מבחינה זו.
אני גרה בצפון הארץ אזורא מטולה וחברה בקוח כללית ויש ברשותי ביטוח מושלם ולגבי פלטינום אני בתקופת הכשרה עד דצמבר ואז אוכל לבחור להתנתח בבי"ח פרטי.אשמח לשמוע האם יש הבדל כה גדול בין לעבור את הניתוח בפרטי או בציבורי?אני יודעת שמאזור מגורי מפנים לבי"הח בצפת מישהו מכיר את המנתחים שם ויוכל לחוות דיעה?בנוסף אם ארצה להתנתח ברמב"ם או בני ציון האם אקבל התחייבות מהכללית?ודבר נוסף שארצה לדעת האם כדאי לנסות לקביע תאריך לניתוח ליפני שסיימתי את כל הבדיקות ובכך לקצר את תקופת ההמתנה(אפשר?) תודה מראש על כל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפני ניתוח - תגובה
שולה זק10/06/2011שלום גלי,
בשעה טובה שהתחלת את התהליך.
אותם הרופאים הכירורגים בתחום מנתחים בבתי חולים הציבוריים והפרטיים כאחד.
בבית חולים צפת יש מחלקה בריאטרים מעולה הכוללת מרפאה רב תחומית - שזה חשוב מאוד. ליווי המטופל מתחילת דרכו ועד כשנה לאחר הניתוח. הלווי כולל דיאטנית, עובדת סוציאלית, כירורג, אחות מתאמת.
לגבי התחייבות של הכללית לרמבם או בני ציון - זה בעיתי. מחוז צפון קשה במתן התחייבויות לבתי חולים שאינו חתום איתם על הסכם.
את התור לניתוח את מקבלת רק לאחר סיום הבדיקות ובביקורת של הטרום ניתוח. בצפת התורים לא ארוכים.
מקווה שעזרתי עד כה.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבת מקסימה
גליה10/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי גם בפוריה
ליאתי10/06/2011אצל ד"ר גרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)