בקשת עזרה מד"ר אחמד מחאג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בקשת עזרה מד"ר אחמד מחאג'נה
    רואן חסן
    10/06/2011

שלום ד"ר אחמד,
    אני רואן מנצרת בעלת BMI42 בת 27 ואם לשתי בנות, האמת שאני מעוניינת בניתוח אבל אני מתלבטת בין שרוול קיבה לבין טבעת, מאוד התרשמתי כשקראתי את תגובותיך בפורום, הייתי אצל מנתח וכבר יש לי כל הבדיקות, אז השאלה שלי היא: שאני עכשיו מעוניינת לבוא לייעוץ אליך בזמן הקרוב כי אני מורה ומעוניינת לעבור הניתוח בחופשת הקיץ כלומר לפני החזרה ללימודים, אז איך אני יכולה לקבוע אצלך תור הכי קרוב????

תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שדר' מחג'נה יענה לך - תגובה

שולה זק
    10/06/2011

לא ציינת באיזה קופה את חברה. אם את חברת מכבי או מאוחדת אין בעיה שתפני לאסותא לב המפרץ וקבעי תור לדר' מחג'נה.
    אם את חברת כללית, , את יכולה גם באותה דרך לפנות לדר' מחג'נה באסותא לב המפרץ, אך אינך מקבל החזר על התשלום. אם ההסבר מסורבל ולא מובן את מוזמנת להתקשר אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת עזרה מד"ר אחמד מחאג'נה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/06/2011

שלום רואן
    תוכלי לקבוע תור ליום ראשון אחרי 4 באסותא לב המפרץ במספר 8810663-4. תבקשי שיכניסו אותך "לפי בקשתי"
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו