חייבת עזרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה
    אלינור
    02/05/2007

שלום רב, אני בת 25 ומאז היותי ילדה אני לא מסוגלת לאכול ירקות ..בכלל! אני מאוד רוצה לרדת במשקל אבל לא יודעת איך לעשות זאת, ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי מלבד הירקות ואני פשוט לא יורדת במשקל. אודה לכם על קבלת המלצה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לילדה החמודה

נעה
    07/05/2007

בוקר טוב...
    במידה ויש לך רק מספר קטן של ק"ג לרדת כדאי ללכת לשומרי משקל או לכל קבוצת תמיכה אחרת
    אך במידה ויש לך הרבה קילוגרמים לרדת כדאי לעשות ניתוח קיבה..יש תוצאות מדהימות והרבה יותר קל להכנס למשטר שרואים את התוצאות המיידיות.
    בהצלחה נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לילדה החמודה

נעה
    07/05/2007

בוקר טוב...
    במידה ויש לך רק מספר קטן של ק"ג לרדת כדאי ללכת לשומרי משקל או לכל קבוצת תמיכה אחרת
    אך במידה ויש לך הרבה קילוגרמים לרדת כדאי לעשות ניתוח קיבה..יש תוצאות מדהימות והרבה יותר קל להכנס למשטר שרואים את התוצאות המיידיות.
    בהצלחה נעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו