מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
גירון אמור לנתח אותי בפוריה
ליאתי22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזהים???שולה זק21/06/2011
לכל הבאים למפגש הפורום (שכבר אחרי) נא לא לשכוח
להביא תמונה לפני !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מדהימה
סיגל21/06/2011כמה כח את נותנת...
מחר הניתוח שלי בבלינסון,למרות השביתה הזמינו אותי ל16:00
במקום יום חמישי בבוקר.
כולי התרגשויות וצילצולים.
יום טוב סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב ה צ ל ח ה - תגובה
שולה זק21/06/2011איזה מזל יש לך!!! כל הכבוד לדר' קידר שמוצא את הפרצה ולא לבטל.
לצערי הרבה ביטלו להם.
מקווה שתרי מהר קשר אחרי הניתוח.
יש לי את הניד שלך ואתעדכן.
חיבוקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זאת את...?????
עפרה21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה באשמה - תגובה
שולה זק21/06/2011אני לפני 10 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחתיין
אפרת21/06/2011שולה סחתיין, את ממש שגרירה מהלכת לניתוחים...
הייתי אמורה להיות בניתוח בעוד יומיים, הודיעו לי היום שנדחה למועד לא ידוע.
מחכה בקוצר רוח להיות בצד השני של המתרס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך.
ליאתי21/06/2011היום הייתי אמורה להיות מנותחת בפוריה. ביטלו- ואין להם מושג עדיין מתי יהיו תורים חדשים. מקנאה בך... שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך...
ליאתי21/06/2011התכוונתי לסיגל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מנתח אותך בפוריה? גירון?
שוש22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק! אני רואה את התמונה ואומרת
לילך.פ22/06/2011לעצמי.... מי זאת? למה שולה העלתה את התמונה שלה ??????????? אני כל כך לא מעודכנת באנשים כאן בפורום אולי זאת משהי שאני לא מכירה... ואז אני רואה את המשך השרשור.... לא יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!! שולה למרות שאת נראת פה שונה לגמרי מעצמך את נראת מקסימה............ גם כשההית גדולה....תותחית על!!!!
אין מלים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואוווווווו
יושי22/06/2011אין מילים! את שונה לחלוטין (מהתמונות שראיתי העדכניות...)
אני פותחת דרישה לעוד תמונה עדכנית כנגד זו..........
ש א פ ו!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואוווווווו - תגובה
שולה זק22/06/2011להגיע למפגש ולחבק את האוריגינל חחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחדשים שלא מכירים- תגובה
שולה זק22/06/2011וזו התוצאה אחרי 10 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוווווווווו מדהים !! בן אדם אחר
שוש22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהoooo my god
יושי23/06/2011אין מילים! את נראית רזה טיבעית.... כזאת שזה כל החיים היה כך וזה בא לה בשיא הקלות.....
וואוו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לשאול, מה קורה בניתוחים כאלה
שרה'לה23/06/2011עם עודפי העור? האם תמיד יש עודפים כאלה נשפכים, או
שאפשר לרזות והגוף חוזר לנורמליות?
כי את נראית מדהים, אבל האם הצטרכת ניתוח קוסמטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לשאול, מה קורה בניתוחים כאלה - תגובה
שולה זק23/06/2011הדבר האחרון שהדאיג אותי כשהייתי 133 קילו עם מחלות נילוות - זה עודפי עור ותיקונים קוסמטיים. רציתי להיות בריאה ולחיות.
כפי שאני תמיד מקפידה לציין - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. הקפדתי לאכול על פי תפריט של דיאטנית, הלכתי למעקב חודשי אליה, וכמובן עשיתי ועושה פעילות גופנית.
עודפים תלוי בגיל, בקילוגרמים שיורדים, במיצוג העור.
שרה'לה....דיה צרה בשעתה. קודם תרדי ותהיי בריאה....השאר ניתן למצוא פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 10 וניראת 10 בלי עין הרע
חדוה26/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)