האם אפשר להחליף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם אפשר להחליף
    רחלי
    22/06/2011

בוקר טוב, אני ממתינה כבר 4 חודשים שיתאמו לי תור לניתוח בתל השומר, בגלל השביתה אין צפי לתאריכים בתקופה הקרובה.
    שאלתי האם ניתן ללכת למנתח אחר, לתאם אצלו תור.
    לפי מה שאני קוראת בפורם אנשים שמגיעים לפגישות יוצאים עם תור לניתוחים.
    לתשובה, אני כבר רוצה להיות גם במשפחת המשורוולים.
    יום נעים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר להחליף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שיש לו ביטוח בקופת החולים שלו

רותי
    22/06/2011

יכול לבחור להתנתח בבית חולים פרטי כמו מדיקל סנטר או אסותא...לרופא לא משלמים כי הניתוח בסל הבריאות. משלמים מעט לבית החולים וצריך לברר אצלם ישירות כמה זה עולה לאחר שבוחרים מנתח.
    לידיעתך- כל אחד מהמנתחים בתל השומר מקבל גם באופן פרטי כנ"ל...
    מי שרוצה מהר ויכול לשלם מעט,אין לו בעיה....
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלות ניתוח באסות"א

לולי
    29/06/2011

ראשית הרשו לי להחמיא לפורום הנ"ל אתם עושים עבודה מעולה.
    נותחתי באסות"א שרוול לפני שלושה חודשים, חברת מאוחדת, וחוץ מההשתתפות ששילמתי בקופה שהיא יחסית גבוהה, שילמתי המון, המון באסות"א. הקופה מחזירה רק על ה"משתלים" 50% ולא על ציוד מתכלה. לכן כדי שלא יהיו הפתעות רצוי מאד, מאד לבדוק את כל נושא התשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר להחליף - תגובה

שולה זק
    22/06/2011

את יכולה לפנות לכל מרכז רפואי - רק רצוי ומומלץ קודם לפנות לקופה שלך ולברר לאן את יכולה להקבל התחייבות.
    חבל לקבל תור למנתח שאליו לא תוכלי לקבל התחייבות מהקופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים קטנים בבית

אלה
    28/06/2011

היי רחלי,
    אני מתלבטת אם לעשות את הניתוח עכשיו כשיש לי ילד בן שנתיים וחצי ועוד תינוק בן שלושה וחצי חודשים. ציפור קטנה לחשה לי שגם לך יש ילדים קטנים. אשמח לדעת ממך איך זה משתלב עם תהליך ההחלמה? כמה זמן אסור להרים את התינוק? האם האיסור הוא מוחלט? אם כן, מה עושים? נגיד אם צריך להוציא אותו מהמיטה לעגלה וכו'? אשמח לתשובה.
    תודה,
    אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלה

אפרת עוזיאל
    28/06/2011

היי אני עברתי את הניתוח לפני שמונה חודשים וגם לי היו שני פצפונים בבית אחת בת שלוש והשני בן שנה וחצי .
    אל תחששי תדאגי שבימים הראשונים תיהייה לך קצת עזרה הבעל אמא או חברה טובה וזהו אחרי כשבוע את כמו חדשה.
    הילדים שלך יהיו הרבה יותר מאושרים עם אמא בריאה שיכולה לשחק ולהשתולל איתם , לרקוד ולקפוץ והכי חשוב להיות מאושרת עד הגג.
    שיהייה המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים קטנים גדלים

להיולד מחדש
    28/06/2011

ומסתבר שאנחנו גם
    אין להשוות מחיר של ילד על כך שאמו אינו נושאת אותו לצורך ההגזמה חודש
    לעומת אימא שאינה נושאת אותו שנים רבות אחר כך

עדיף עכשיו
    למאוחר יש כבוד ומקום משלו
    במקרה הזה אני חושבת שלעכשיו יתרון

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו