שאלה לרופאים - קצת דחוף...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים - קצת דחוף...
    ישראלה
    23/06/2011

בס"ד

חמי בן 69 גובה 176 , משקל 165 , BMI 53.3 , סכררת שלב 2 , ייתר לחץ דם , כולסטרול גבוה וטריגליצרידים וידוע על הפסקות נשימה בשינה בעבר (קיבל מכשיר לשינה אך מעולם לא השתמש בו) והוא מאוד מעוניין בשרוול קיבה לאחר שבחן אותי לפני ואחרי השרוול והוא מרוצה מהתוצאות שלי....
    הוא מתחרט על שלא עשה טבעת לפני 14 שנים ביחד עם גיסי ששקל בזמנו 220 קילו ונותח וירד 125 קילו בשנה הראשונה לניתוח....
    עשיתי לו תורים לקרדיולוג, אנדוקרינולוג, כירורג ווק"ת.
    היום היינו אצל קרדיולוג שבדק אותו ואמר שהוא בקבוצת סיכון בינונית לניתוח ורציתי לדעת עם יש טעם להמשיך בבדיקות ועם יש צורך להוסיף לבדיקות גם מעבדת שינה כדי לבחון הייטב את ההפסקות נשימה בשינה שהיו בעבר.
    אשמח לתגובה בהקדם עם אפשר...
    תודה רבה
    ישראלה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים - קצת דחוף...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפגשתי עם רופא מנתח והוא הפנה אותי

רותי
    23/06/2011

לבדיקות -נתן לי מכתב הפנייה לרופא הכללית, (קופת החולים שלי).נשלחתי לרופא ריאות והוא קיבל ממני את הממצאים של מעבדת השינה שביצעתי לפני מספר שנים ווזה נכלל בחוות הדעת שלו, ובנוסף ביקש שיפנו אותי שוב למעבדת שינה לאחר שהוריד במשקל.
    את הבדיקות שעלי לעבור קבע המנתח ...
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישראלה יקרה... - תגובה

שולה זק
    23/06/2011

תקבעי תור לחמך לרופא מנתח בתחום קיצורי הקיבה. תגיעו אליו עם מכתב מהרוןפא המטפל עם ההיסטוריה הרפואית שלו.
    בהתיעצות עם המנתח הוא יתן לכם רשימת בדיקות ועל פי התוצאות הוא יוכל ליעץ לכם על המשך הדרך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה היקרה תודה

ישראלה
    24/06/2011

בס"ד

התורים הם נורא ארוכים וחמי בוטח רק בדר' שוורץ שניתח את גיסי ואותי ובגלל שיש לי תור ב 14/07 (עם לא תהיה שביתה) אצל דר' שוורץ ביקשתי מחמי לעבור מס' רופאים ובדיקות כדי שאני יוכל להראות לדר' שוורץ אץ התוצאות אבל אתמול אמר לנו הקרדיולוג שלא המנתח קובע אלא המרדיםופה התחילו החששות אצלי אז זו הסיבה שביקשתי להתייעץ עם רופאי הפורום.
    תודה ושבת שלום
    ישראלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מנותחת שלו

רותי
    24/06/2011

נפגשתי איתו בביתו פגישה אחת בתשלום ובפגישה השניה כשהבאתי את תוצאות הבדיקות לא נדרשתי לשלם.
    =3 התיעצויות עם רופא יש לכל למבוטח...
    .מכיוון שיש לי פלטיניום של הכללית הוא ניתח אותי במדיקל סנטר.
    אני נותחתי ביום של שביתה בבתי החולים הציבוריים!!!!
    ביטוח רפואי עוזר...קשה לי לראות כיצד רןפא אחר יכול לעזור לכם להתנתח אצל ד"ר שוורץ. רק ד"ר שוורץ מפנה לבדיקות-המרדים בודק את סוג הדם וקרישותו...
    אתם מנסים קיצורי דרך ארוכים,חבל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים - קצת דחוף... - תגובה

שולה זק
    24/06/2011

רותי צודקת בדבריה.
    אם הבחירה שלכם - דר' שוורץ (ד"ש חמה ממני אותי ניתח לפני 10 שנים).
    לכו אליו - הוא כבר יתן לכם את כל ות הרלוונטיות והדרושות בהתאם למצבו השל חמך.
    שבת שלופם
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו