מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בהתלבטויות..אלה28/06/2011
שלום לכולם,
אני מתלבטת מזה הרבה זמן אם לעשות את הניתוח.. לאחרונה נראה לי שהחלטתי שהולכת על זה. כמו רובכם מעולם לא הייתי "רזה" ליותר מחודש, וגם זה היה לפני שני רבות.. ב- 10 שנים האחרונות לא עשיתי דיאטות בכלל! פשוט נמאס לי מזה..
בכל אופן יש לי כמה שאלות ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליהם.
1. ה- BMI שלי הוא 38.5 אבל יש לי "מחלות נלוות" (כולסטרול וטריגליצרידים מאוד גבוהים). האם יאשרו לי את הניתוח בכלל?
2. במידה וכן, יש לי 2 ילדים קטנים שאחד מהם תינוק בן 3.5 חודשים. האם זה רלוונטי בכלל לעשות ניתוח כשיש תינוק? כמה זמן אסור להרים אותו והאם האיסור הזה הוא חד משמעי?
את רוב התשובות לשאר השאלות האמת שמצאתי פה בפורום. אחלה פורום! ממש עוזר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהתלבטויות - תגובה
אפרת29/06/2011עברתי את הניתוח לפני שבוע, עם 3 ילדים:
הגדול בן 5.5 הקטן בן 7 חודשים.
מבחינת התפקוד, כמו ששולה כתבה, גייסתי לעזרתי את המשפחה.
עדיין קשה לי להרים אותו אבל אני כן יושבת איתו על הרצפה (מה שלא עשיתי קודם)
וכשהוא יתחיל להתרוצץ אוכל לרדוף אחריו בלי לאבד את הנשימה ולעצור לקחת אוויר - וזה יקר מפז.
חשוב לי להסב את תשומת ליבך לעניין ההנקה -
אם את עדיין מניקה, חלק מהתרופות שאנחנו מקבלים עלולות לעבור בחלב אם.
אם תחליטי לעשות ואם את עדיין מניקה אחרי הניתוח, קחי בחשבון שעדיף להמנע
מהנקה בשלבים הראשונים, ובוודאי במהלך האשפוז (אפשר לשאוב במח' יולדות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
דניאל29/06/2011קחי בחשבון שעד שתגמרי את כל הבדיקות הועדות וההמתנות להן, התינוק הקטן שלך כבר לא יהיה כזה קטן, לא נראה לי שתהיי בתקופת הנקה.
כל קופ"ח מתנהגת שונה, וכנ"ל וגם המחוזות מתנהגים שונה זה מזה,
אם תכתבי בטיזה קופ"ח את חברה, סוג הביטוח המשלים ואיזור המגורים,
אנשים בפורום שתנאי הפתיחה שלהם היו דומים לשלך יכוונו אותך.
אל תמתיני דקה, תצילי כל רגע בחיים שתחיי איתו אחרי הניתוח,
החיים משתנים , והם יפים.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהתלבטויות.. - תגובה
שולה זק28/06/2011שלום למתלבטת,
רחלי ב. עברה לא מזמן ניוח והיא עם תינוקות בבית.
את עומדת בקריטריונים ואמורה לקבלת החלטה שאת הולכת על זה. .אמיני לי שכל הקשיים לאחר הניתוח הם מזעריים לעומת קשיי הבריאות במצבך הנוכחי.
מאחר וקראת בפרום ובשאלות הנפוצות וקיבלת תשובות...למה את מחכה??? תתחילי להזיז עניינים!!! הרי הפרוצדורה מצריכה בדיקות, ועדות, פגישה עם מנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר פעולות
אלה28/06/2011תודה רבה על התשובה המהירה! בדיוק עכשיו דיברתי על הנושא עם בעלי ואמרתי לו שהקטע האסתטי הוא הדבר האחרון שמניע אותי.. העניין הוא שכל הגוף כואב לי. כל הזמן.. זה מזעזע.. אני פשוט מרגישה שהשלד שלי לא בנוי לשאת את כל עודף המשקל הזה.
בכל אופן, לאן אני פונה קודם בתחילת התהליך? לרופאת משפחה? את יכולה לפרט לי ב"גדול" את סדר הפעולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר פעולות - תגובה
אפרת29/06/2011מתחילים אצל רופא המשפחה וממשיכים משם לבדיקות ובמקביל לפגישה עם המנתח.
יש שונות מסויימת בתהליך כתלות בקופה, באזור המגורים וברופא המנתח וכן בשאלה אם תעשי בבי"ח פרטי או ציבורי.
תוכלי למצוא המון מידע בשאלות נפוצות.
בהצלחה בהכל ותזכרי שהרבה מקצב ההתקדמות תלוי בך ובמידת הנחישות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)