מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ביש מזלליאתי28/06/2011
שלום לכולם.
לפני כשבוע הייתי אמורה להיות מנותחת בפוריה- אך לצערי נפלתי על שביתת הרופאים...
לפני כשעה התקשרו אלי מפוריה וביקשו שאנותח ביום חמישי הקרוב.
אני חד הורית- וביום חמישי הקרוב יש מסיבת סיום בגן של ביתי היחידה (העולה השנה לכתה א'...) בקיצור- נאלצתי לוותר על הניתוח, ואני מבואסת מאד. ב31 ביולי טסה לכנס מקצועי- כך שכנראה אצטרך לדחות עוד יותר את הניתוח (לו אני מצפה כבר מעל 8 חודשים).
השכל אומר- כל עכבה לטובה. אבל הלב בוכה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין המזל לבין סדר עדיפויות
רותי28/06/2011ואולי הגננת תהיה מוכנה להתחשב ולהקדים את המסיבה.
אני משוכנעת שהבת תשמח לקבל אמא שאינה סובלת מאשמנת יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה אשמה אשמנה
רותי28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין ביש מזל להחלטה
ליאתי29/06/2011ביום שאחרי- שלימה עם החלטתי. צריך פרופו ציות בחיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופורציות
ליאתי29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה שאת שלמה עם החלטתך
רותי29/06/2011שהכל יהיה בכייף ונשיקות לקטנה!
( חבל שאיני קרובה אליכן , כדי לעזור..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הרצון לעזור...
ליאתי29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לפני טיסה
אפרת29/06/2011אם בכל מקרה את צריכה לטוס,
נאמר לנו שיש לחכות 8 חודשים אחרי הניתוח לפני שטסים לחו"ל
אז אולי בכל זאת לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה? האם כך?
יושי29/06/2011אני הבנתי שאין צורך לחכות בין הניתוח לטיסה.....
?????
8 חודשים- נשמע לי הזוי....
ולך, ליאתי- אז באמת: כל עקבה לטובה... מתפללת בשבילך שיימצא פיתרון ותעברי את הניתוח כמה שיותר מהר ותתחילי בחיים החדשים מהר מהר,
ובהצלחה לילדה שעולה לכיתה א'
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהד"ם - תגובה
שולה זק29/06/2011אפשר לטוס אחרי ניתוח.
משהיא עברה ניתוח מעקף בירושלים וחזרה לאנגליה אחרי 3 שבועות.
בעבר הרחוק מכירה מנותחים שטבו אחרי שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחיסה לאחר ניתוח
ליאתי29/06/2011נאמר לי שיכולה לטוס גם שבועיים אחרי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - טיסה אחרי ניתוח
אפרת30/06/2011סורי, העלתי פוסט אתמול מהאייפון עם הסבר ותיקון... משום מה לא נקלט...
אז ככה:
מותר לטוס
א ב ל
הביטוח לחו"ל לא מכסה בעיות שנגרמות כתוצאה מהניתוח עד 8 חודשים אחרי.
המשמעות- אם במקרה, חו"ח, בדיוק בחול מתחילות בעיות, אכלת אותה (ולא תרתי משמע, כי לא תוכלי לאכול).
כלומר, מעורבת כאן לקיחת סיכון וכל אחד עושה את השיקול שלו
אפשר לעשות ביטוח ולהחריג את הבעיות מהניתוח או לחפש (בנרות, ואז לדווח בפורום כדי שכולם ידעו וינהרו אליה) אם ניתן למצוא חברת ביטוח שכן מכסה גם בעיות כאלו
סליחה על הדיסאינפורמציה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמביש מזל למזל...
ליאתי29/06/2011שלום לכל המעודדים.
התקשרו אלי היום מפוריה וקבעו לי תאריך לשבוע הבא...איזה כיף. מקווה שאוכל לשתף בעוד כשבוע +....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שוש29/06/2011הכל יצא לטובה.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביש מזל - תגובה
שולה זק28/06/2011אכן צירוף מקרים לא נחמד.
האם אי אפשר לשלוח סבים סבתו דודים דודות לגן ושאת כן תעברי את הניתוח.....נשמע אולי קר וללא רגש - אבל אני מאוד רגשי (מזל סרטן) ומאחר ומדובר בבריאות שלך....אז אנא תשקלי שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבים וסבתות
ליאתי29/06/2011כיון שאני חד הורית (לחלוטין) יש רק סבא אחד... כל בני משפחתי גרים בדרום , ואני מצפון הגולן.....הניתוח בוא יבוא...והיום- יום אחרי- הגעתי לתובנה שהחלטתי נכון! לא יעלה על הדעת שאפגע בצורה כזאת בביתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממני אלייך
להיולד מחדש28/06/2011ישבתי וכתבתי וכתבתי ובסוף מחקתי
החלטתי שהתגובה מכאיבה
ולכן אתמקד ואומר
לא חושב העכבות ולא הטובות
זה המצב
בחרת בחירה מודעת
לא פשוטה בכלל
מקורה באהבה עצומה לביתך
ועל כך היא תודה לך כל חייך
ובתנאי שתראי לה
שבכל זאת לא ויתרת
אל תתייאשי
המתיני בסבלנות
והפגיני אהבה כלפיי ביתך כל הזמן
כי בסופו של דבר זה הכי חשוב
ואת זה היא תזכור תמיד
לא משנה הגודל שלך
רוצה לומר שלא יעלה על הדעת
שתהיי רזה תאהבי אותה יותר ( ????????)
ואוי לנו אם כך ילדנו יחשבו
את אוהבת אותה לא משנה מה מצב קנקנך
הראי לה את תוכנך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאתי29/06/2011קראתי- והזדהתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)