מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!!!!דנה11/10/2011
מה זה קליקים משינו במיקום הסחוס שבמפרק?
מה זה שינו במיקום הסחוס שבמפרק?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!!!!! - תגובה
ד``ר דניאל ניצן14/10/2011שלום
קליקים בפרקי הלסת נובעים משינוי מסוים בצורה ובדינמיקה של הסחוס בפרק.
זה מצב נפוץ מאוד.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 9רותי10/10/2011
לבני בן ה 9 יש NF1
אתמול הבחנתי שיצא לו גוש בשר על החניכיים-היה לו ראש לבן (נק' קטנה) ולאחר צחצוח ירד מעט דם....
הוא טוען שלא כואב לו
כמובן שנלך לרופא שיניים אבל האם ייתכן ומדובר בסרטן!!!!!!? מדובר סה"כ בילד בן 9???
האם ייתכן וזוהי אפטה?
לאיזה רופא הכי טוב ללכת?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 9 - תגובה
ד``ר יזהר שוחט15/10/2011אפטה איננה נראית כגוש אלא ככיב על הרירית.
הסבירות לסרטן נמוכה ביותר אולם מומלצת בדיקתו אצל מומחה לרפואת הפה אשר יפנה לביופסיה במידת הצורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שינייםאוסנת10/10/2011
שלום רב
אני בת 52 ולפני 26 שנים נפגע לי עצב שלישי בפנים, אני מקבלת טיפול ורציתי לדעת האם אוכל לעבור השתלת שיניים באזור הלסת העליונה? האם הכאב יתגבר/יחריף בעקבות ההשתלה?
בתודה מראש והמשך יום טוב.
---------------------------------------------------------------- Mail - Get your free unlimited mail today* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיניים - תגובה
ד``ר יזהר שוחט10/10/2011לא ברור מה כוונתך בעצב שלישי - האם הכוונה ל V3?אם כן הרי שמדובר בעצב הנותן תחושה ללסת בהתחתונה ואין כל מניעה מטיפול בלסת העליונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיניים
אוסנת10/10/2011זהו עצב בחלק העליון של הפנים זה אפשרי או שקיימת בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיניים - תגובה
ד``ר יזהר שוחט15/10/2011אין מניעה לביצוע השתלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקת לסת וחריקות שיניים בלילהחגית09/10/2011
מהם הסיבות לפריקת לסת וחריקות שיניים אצל בחורה בת 25? כיצד מזהים ? מהם דרכי הטיפול? איך חיים עם זה ? שנה טובה חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקת לסת וחריקות שיניים בלילה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן10/10/2011שלום
השאלות ששאלת הן מעבר למה שניתן להעלות על הכתב במסגרת פורום כזה.
אנא גשי לבדיקה אצל כירורג פה ולסת
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שינייםמיכל לנגר09/10/2011
צריכה לעשות השתלה של 3 שיניים מאוד מפחדת איזה אופציות נוחות יש במקום השתלה וגם אסתטי . צד ימין למעלה שלוש שיניים לפני אחרונות . אשמח להצעת אופציות .... גמר חתימה טובה וחג שמח !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיניים - תגובה
חסר לי מידע כדי לענות לך.
אנא התיעצי עם הרןפא המטפל
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ודלקת במפרק לסת ימין לאחר תאונהאושרית09/10/2011
שלום, לאחר חודשיים של כאבים בלסת ימין וקושי רב בפתיחת הפה, היום התגלה בצילום פנורמי כי אני סובלת מדלקת במפרק לסת ימין. שאלתי היא האם ייתכן שהדלקת נגרמה כתוצאה מתאונת דרכים שעברתי לפני ארבעה וחצי חודשים. מדובר בתאונה בה עפתי קדימה ב"הצלפת שוט". האם ייתכן שהדלקת התפתחה כחודשיים לאחר התאונה? מהו משך ההחלמה לאחר דלקת במפרק הלסת? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ודלקת במפרק לסת ימין לאחר תאונה - תגובה
הפגיעה שתארת עשויה להשפיע על פרקי הלסת.
אנא גשי למרפאת פרקי הלסת, בהדסה ירושלים או בפקולטה לרפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה נוספת
אושרית10/10/2011האם ידוע לך האם הפנייה לפקולטה לרפואת שיניים באוניברסיטת ת"א ללא תשלום לציבור הרחב?
כמה זמן עשויה להימשך החלמה מדלקת בלסת? האם בכלל ניתן לרפא: "שחיקה בלסת"?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!!!סיון08/10/2011
כתבת שהגורם להופעתם של הקליקים שינו במיקום הסחוס שבמפרק.
כתבת שלרוב לא נדרש טיפול אם אין מגבלה תיפקודית .
אבל אני לא יכולה לתפקד עם הקליקים האלה!!!!!
אני לא יכולה לפתוח את הפה!! ישר אני שומעת קליק קליק!!!! בקליקים לא מפסיקים!!!
איזה טיפול יש לזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה!!! - תגובה
לצערי אין טיפול או "פתרון" לקליקים.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלותאביב06/10/2011
מהי פחות או יותר עלות של ניתוח לסת לצרכים אסתטיים בלבד...פשוט לי יש gummy smile שכאשר אני מחייך אז רואים הרבה חניכיים וזה מראה לא אסתטי...נאמר לי שיש ניתוח שבמהלכו כל הלסת העליונה מורמת כלפיי מעלה ואז חשיפת החניכיים מוקטנת...אני מעוניין לבצע ניתוח כזה בתל השומר...אנא אמרו לי פחות או יותר מהי עלות במחלקת פה ולסת של תל השומר לניתוח כזה? זה יחסוך לי הרבה אם תגידו פחות או יותר לא במדוייק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
אביב10/10/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאביב
לימור16/10/2011שלום אביב,
לפי מה שאתה מתאר זה ניתוח שצריך להיעשות בלסת עליונה
בשיבא אני יודעת שהעלות היא לפי ימי האשפוז. יש לי מישהי שאני מכירה
שעברה ניתוח בלסת עליונה ושילמה כ-5000 ש"ח בשיבא.
אם זה עוזר לך אני חושבת שאילו בערך העלויות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות - תגובה
ד``ר יזהר שוחט10/10/2011אנא ברר פרטחם בטלפון 03.5302860
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות שנשארה אחרי עקירת שן בינהעדי04/10/2011
עקרתי שן בינה (38) לפני 16 ימים. אחרי העקירה המקום התנפתח לממדים גדולים מאוד ואחרי 4 ימים הנפיחות התחילה לרדת בהדרגה.
הייתי בביקורת אחרי שבוע והרופא אמר שהמקום עדין בהחלמה.
אני רואה שיפור הדרגתי אבל מה שמטריד אותי זה שעדין יש נפיחות מסויימת באזור (כבר לא רואים מבחוץ, רק בפנים) ועדין מפרד הלסת לא נפתח פתיחה מלאה בלי כאבים (חוץ מזה אין כאבים או דימום)
הרופא בחופשה.. יש סיבה לדאגה או שמדובר פשוט בהחלמה איטית ביותר..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות שנשארה אחרי עקירת שן בינה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/10/2011נשמע כי המדובר בתהליך החלמה איטי מהרגיל. במידה ולא חל שיפור תוך 3 שב' מאז העקירה גשי לבדיקה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בלתי מזוהה בלשוןאנגליקה03/10/2011
שלום, אני בת 20 מעשנת כמעט 8 שנים .
לפני כשבועיים התחיל לי כאב בחלק הפנימי של הלשון בצד, ממש בבסיס הלשון. לא ייחסתי לזה משמעות. הכאב חלף אחרי 4 ימים אבל נשארה תחושה מוזרה בלשון. היום ניסיתי לגעת בפצע עם קיסם שיניים ונורא כאב לי שם, זה נראה כאילו כיבים כאלה בלשון, זה נורא מלחיץ אותי כי קראתי על סרטן הפה והלשון ואני היפוכונדרית אז חיפשתי תסמינים. ומצאתי את זה שהפצע לא עובר כבר יותר משבועיים וזה נורא מפחיד אותי. האם זה חייב להיות משהו גרוע? או שזה יכול להיות סתם פצע שצריך טיפול תרופתי? בבקשה אבקש שתענו לי במהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בלתי מזוהה בלשון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/10/2011כל פצע בלשון שאינו חולף תוך שבועיים מחייב בדיקתו אצל מומחה בכירורגיה פה ולסת על מנת להחליט על הצורך בביופסיה. מומלץ כי תיגשי לבדיקה בהקדם האפשרי . הסבירות כי מדובר בתהליך סרטני נמוכה ביותר אולם נדרשת בדיקתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףף
אנגליקה07/10/2011נורא נלחצתי והלכתי לרופא אף אוזן גרון , הוא אמר שהוא לא יודע מזה ונתן לי משחה נגד אפטות ואמר לחזור אליו עוד 10 ימים, אותו יום הלכתי גם לרופאת משפחה והיא הסתכלה ואמרה לי להרגע ונתנה לי כדורי הרגעה. אמרה להשתמש במשחה שהרופא נתן לי . עבר 3 ימים והפצע עדיין לא עובר. אני נורא מפחדת שזה משהו סרטני! אני כבר לא יכולה לתפקד בגלל הלחץ והפחד הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףדנה03/10/2011
שבוע אני סובלת מקליקים חזקים בלסת...אפילו שאני מזיזה טיפה את הפה או פותחת קצת את הפה ישר יש קליקים.
הקליקים יותר חזקים וחמורים כאשר אני פותחת אפילו קצת את הפה
אם אני אומרת מילה אחת קטנה פותחת קצת את הפה אז ישר שומעים קליק חזק!!!!!
אני לא יכולה לסבול את הקליקים האלה בלסת הם כל שניה הם לא מפסיקים.
אני לא יכולה לישון מהקליקים
בגלל הקליקים שבוע אני לא מדברת בכלל...
הקליקים מהלסת מקרינים לראש. ולכל הפנים!
האם יכול להיות שיש לי שבר בלסת???
איך אפשר לטפל בזה????מה לעשות???? אני לא יכולה לסבול את הקליקים האלה!!!! הם לא מפסיקים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/10/2011קליקים לא נגרמים עקב שבר בלסת. הגורם להופעתם הוא שינו במיקום הסחוס שבמפרק.לרוב לא נדרש טיפול אם אין מגבלה תיפקודית . יש צורך בבדיקתך אצל רופא השיניים המטפל שיפנה אותך לטיפול המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקסבלוטות רוק02/10/2011
ממה מושפע רפלקס בלוטות הרוק?
מזה כחודשיים אני מרגישה את רפלקס בלוטות הרוק בצד שמאל רגיש - מגורה יותר מצד ימין, בעיקר באכילת מוצרים עם טעמים חזקים (מתוק / חמוץ). מין הרגשת "עיקצוץ" כמו טעימה של משהו חמוץ מאוד .
רופא אף אוזן גרון הפנה לבדיקת אולטרסאונד לאחר שבבדיקה קלינית לא ראה משהו חריג.
אדגיש ואוסיף שהרופא ציין שהפרשת הרוק צלולה.
אני בת 36 .
מה יכולה להיות הסיבה לתחושה שכזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלקס - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/10/2011הפרשת רוק בתגובה לחמוץ הינה תופעה נורמלית. נדרשת בדיקתך אצל מומחה ברפואת הפה על מנת להעריך איכות פעילות בלוטות הרוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בלוטות רוק05/10/2011תודה!
האם יתכן שרפלקס צד אחד הרבה יותר חזק?
האם יש קשר למפרק הלסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בלוטות רוק10/10/2011לא קיבלתי תשובה האם יכול להיות שהרפלקס בצד אחד הרבה יותר מורגש והאם יש קשר למפרק הלסת כי לפי התיאורים פה בפורום, יש לי לעיתים קצת קליקים כשאני מזיזה את הלסת לרוחב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יזהר שוחט10/10/2011אין קשר בין מפרק הלסת ובלוטות הרוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עקירת שן בינה מחייבת תפרים?אמיר01/10/2011
שלום רב.
רציתי לדעת האם עקירת שן בינה מחייבת תפרים? או שאפשרי לעקור שן בינה ללא שום צורך בתפר (אם השן למשל לא כלואה).
תודה לעונים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עקירת שן בינה מחייבת תפרים? - תגובה
ד``ר דניאל ניצן02/10/2011שלום
לא כל עקירה מחייבת תפר
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרדמת לאחר עקירהאריאלה01/10/2011
לפני 3 שבועות עברתי עקירת שן+השתלה של 3 שיניים שלב ראשון.
ההשתלה לא בוצעה במקום עקירה אלה גם בלסת התחתונה במרחק של שן מאזור ההשתלה
בבוקר שלמחרת הרגשתי שהאשור בו טופלתי נשאררדום פניתי מיד לרופא נעשה סי טי ולטענת הרופא לא נגרם נזק לעצב.
היום 3 שבועות לאחר הטפול עדיין יש תרדמת באזור העקירה בחלק מהשפה והסנטר לדעת הרופא זה אמור לקחת זמן.אבל מאחר ועבר זמן רב אני מאד מודאגת והתרדמת מאד מציקה לי.
מה אני אמורה לעשות או למי עלי לפנות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרדמת לאחר עקירה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן02/10/2011שלום
צריך לבדוק שהשתלים לא נמצאים בקרבה לתעלה העצבית העוברת בלסת התחתונה.
אם אכן הנושא נבדק, לצערי אין מה לעשות, אלא להמתין ולקוות שהתחושה תחזור לקדמותה.
בהצלחה
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בחלל הפהדורין29/09/2011
שלום, במשך שלושה חודשים יש לי מספר פצעים בחך התחתון שלא עוברים, ונוספים לי עוד פצעים בימים האחרונים, והבנתי שיכול להיות שזה מסוכן. אציין שהפצעים מלווים בשפתיים יבשות וסדוקות מאוד במשך כ-5 חודשים. האם יש קשר בין השניים? יש לי תור לרופא עור בקשר לבעיות השפתיים בעוד כחודשיים. האם אפשר לחכות עד אז או שהמצב מצריך בדיקה דחופה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בחלל הפה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/09/2011נדרשת בדיקתך על ידי מומחה לרפואת הפה שיעריך את הגורמים והצורך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)