מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טונוס גבוה בשרירי הלסת וכאבי ראשרועי13/11/2011
שלום וברכה..אני סובל מזה 7 שנים מכאבי ראש כרוניים,הייתי אצל נירולוגים שונים ומובילים בתחום כאבי הראש,עשיתי את כל הבדיקות,עכשיו איזו ניורולוגית מתל השומר אמרה שהכאבי ראש הם משרירי הלסת ולחץ TMJ...האם יכול להיות שכתוצאה מזה שאני סוגר שיניים בלילה(לא חורק,רופא פה ולסת אמר שאני לא חורק ושהבדיקה שלו תקינה למעט זה שיש רגישות ניכרת באיזור השרירים)עושה כאבי ראש כרוניים?יש לי כאבים ביום יום בלסתות..האם סד לילה עלול לפתור את הבעיה?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טונוס גבוה בשרירי הלסת וכאבי ראש - תגובה
ד``ר יזהר שוחט13/11/2011טונוס מוגבר בשרירי הלעיסה אכן עשוי לגרום לכאבי ראש. טיפולים כגון פזיותרפיה או סד לילה עשויים להקל על המתח בשריר ולהפחית את הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ORAL LICHEN PLANUS -צריך עזרהעדי13/11/2011
שלום רב
אצל בת זוגתי אובחן (לאחר ביופסיה) מחלת ליכן פלנוס. תסמיני המחלה נראים כרגע רק בחניכיים. נראה כמו דלקת חניכיים (אגב, לא נראה כמו דלקת קשה). מאז שנודע כי קיימת אצלה המחלה אני מנסה ללמוד על המחלה וככל שאני מחפש כך אני נלחץ יותר.
יש לי כמה שאלות אשמח אם תוכל לענות לי עליהן:
1. מה הכוונה צורה קלינית "לא מפושטת" בחניכיים. האם זה אומר שיש סיכוי שזה לא יתפשט לשאר ריריות הפה?
2. האם ליכן פלנוס בחניכיים באופן שתיארתי נחשב לצורה קשה של המחלה או פשוטה יותר?
3. האם ליכן פלנוס בצורה של דלקת חניכיים נחשב לצורה הארוזיבית?
4. מה באמת הסיכוי שליכן פלנוס שכזה יעבור התמרה סרטנית? האם נצפו מקרים כאלה עד היום בארץ? (המחשבה על הנושא תופסת מקום נכבד מחיי)
6. כאשר כתוב שליכן פלנוס ארוזיבי בעל פוטנציאל מוגבר להתמרה סרטנית האם הכוונה לכל צורה שלו (גם בצורת דלקת חניכיים) או רק בצורה הכיבית?
תודה רבה רבה, אתם עושים פה עבודת קודש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ORAL LICHEN PLANUS -צריך עזרה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט13/11/2011המחלה עשויה לפגוע בכל ריריות הפה והמיקום אינו מעיד בהכרח על החומרה.
התמרה סרטנית קיימת בצורה האירוזיבית בשכיחות לא גבוהה אולם על מנת להחליט האם אכן מדובר הצורה האירוזיבית יש צורך בבדיקה קלינית.מומלץ כי זוגתך תיבדק ותהיה במעקב אצל מומחה ברפואת הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אשמח להתייחסותך בנוגע ל-
עדי14/11/2011ראשית, תודה על התגובה המהירה...
האם תוכל להבהיר לי למה הכוונה בשכיחות לא גבוהה (באחוזים)? עד כמה היא יותר גבוהה מהשכיחות של אדם בריא?
ככלל, הצורה של ליכן פלנוס בצורת דלקת חניכיים נחשבת לצורה הארוזיבית ? אטופית? או כל צורה אחרת?
שוב תודה רבה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hemifacial microsomiaאביב13/11/2011
אני כמעט בטוח שאני סובל מהתופעה משום שהלסת שלי עקומה כזו בצד ימין של הפה וגם נוטה קצת לצד ימין וזה נראה כאילו לחי ימין שלי קצת יותר נפוכה בשל כך וגם עין ימינית שלי קצת נסגרת בעת חיוך או בלי חיוך לא יודע כבר...וגם החצי הימיני של האף שלי נראה רחב יותר מצידו השמאלי...מקווה ששמעתם על התסמונת הזו...אולי אני לא סובל מהתסמונת הזו ויש לי רק לסת עליונה בולטת מה שנקרא בז'רגון המקצועי gummy smile? אני פשוט אצרף תמונות ותגידו לי מה דעתכם? ואני יודע שתמונה לא מחליפה פגישה מקצועית אבל בכל זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hemifacial microsomia - תגובה
ד``ר יזהר שוחט13/11/2011לא נראה לפי התמונה כי המדובר במקרה של מיקרוזומיה. אנא גש לבדיקה במרפאת פה ולסת על מנת שתיבדק ויותאם טיפול התואם למצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר?
אביב13/11/2011שיש לי gummy smile לפי התמונה? ואם כן מה הטיפול לגמי סמייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר? - תגובה
ד``ר יזהר שוחט13/11/2011כן
הטיפול בעיקרו ניתוחי = העלאת הלסת ההעליונה והסתרת החניכיים מאחורי השפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך חיוך יפה!
רונה05/12/2015אתה נראה ממש טוב
לא צריך לשנות כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא פה ולסתדנה12/11/2011
יש לי "תק" עם פתיחת הלסת, יש לציין כי מעבר לרעש, אין מכאבים בכלל.
האם ה"תק" יכול להיעלם?
מה אני יכולה לעשות כדי שה"תק" יעלם???...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא פה ולסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט13/11/2011קליק בפרק הלסת נובע לרוב עקב שינוי במנח או צורת הדיסק. במידה ואינו מלווה בהגבלה בפתיחת הפה או בכאב לא מבוצע כל טיפול ולעיתים עם הזמן ישנה הפחתה בעוצמתו או היעלמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר בבקשהגלית12/11/2011
האם התכוונת כשכתבת - "קליקים בלסת נובעים משינוי מסוים במצב הסחוס המפריד בין העמצות בפרק. אין היום פרוצדורה לתיקון המצב הזה."
לקליק- שיש רעש של "טיק"
איך אפשר לחיות עם הרעש של ה"טיק" בכל הוזזת הפה???
מה זה הרעש של "טיק"?
האם זה קליק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר בבקשה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן12/11/2011שלום
כן, הטיק הוא הקליק.
אם את רוצה יותר מידע, פני למרפאה לפרקי הלסת בהדסה ירושלים
בראיות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קיבלתי תשובהדנה11/11/2011
מה זאת אומרת: "לצערי הקליקים לא נעלמים"?...
מדוע אי אפשר להעלים את הקליקים..?
אני לא יכולה לדבר בגלל הרעש של הקליקים!!!!
כולם מסביבי שומעים את הרעש של הקליקים בלסת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן11/11/2011שלום
למידע נוסף, בדיקה וטיפול, אנא פני למרפאה לפרקי הלסת בבית חולים "הדסה" בירושלים.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו כחול בלסת התחתונהצילי10/11/2011
לפני כמה שבועות הבחנתי במעין קו\פס כחול בחזית הלסת התחתונה בין השיניים הקדמיות וחשבתי שזה מעין שתף דם שיתפזר מעצמו,אבל זה לא חלף ואף התרחב יותר. מה זה יכול להיות? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו כחול בלסת התחתונה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט11/11/2011יתכן כי המדובר בפיגמנטציה או כפי שאמרת בשארית משטף דם. גשי לבדיקה מומחה ברפואת הפה לצורך ייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במפרק הלסת...ניר09/11/2011
שלום רב.
מזה למעלה מחודש שאני סובל מכאבי ראש,שמקורם בצד שמאל,סוג של כאב אוזניים עם תחושה של לחץ פנימי מתוך האוזן.
אחרי ניסיון לאבחן בעיות אוזניים ע"י אא"ג,ולאחר שביצעתי צילום רנטגן+בדיקת שמיעה,התוצאות חזרו תקינות,ונשללה אפשרות של סינוסיטיס/בעיה באוזן.
ניגשתי לרופא שיניים במטרה לנסות לאבחן בעיה בלסת שיכולה לגרום לכאבים הנ"ל,והופנתי ע"י רופא השיניים שלי לרופא מומחה בתחום הפה והלסת,ד"ר בכר...
קבעתי אליו תור באופן פרטי,וע"י בדיקה ויזואלית של תנועת הלסת ובדיקת מישוש הוא קבע שיש לי בעיה במפרק הלסת,כאשר המפרק הימני נע בצורה תקינה וחלקה,וצד שמאל "תקוע" ולא נע בצורה חלקה,כמו כן יש לציין שבזמן שאני אוכל יש לי "קליקים" מהלסת.
הד"ר קבע שבגלל הבעיה בלסת,נוצרה כנראה גם דלקת באזור האוזן,והיא זאת שגורמת לי לכאבים באוזן.
המצב כיום הוא כזה,אני סובל מכאבי ראש מאוד חזקים,גם באזור הימני של הראש,הקליקים הולכים וגוברים,והאוזן השמאלית מרגישה "סתומה".
א.מה עליי לעשות על מנת לטפל בבעיה בהקדם האפשרי (הד"ר מבקש שהתחיל אצלו סדרה של טיפולים של תרגילי לסת+גלי הלם,אבל מפגש אצלו יקר מאוד עבורי).
ב.אם אכן יש דלקת,למה לא קיבלתי טיפול אנטי דלקתי.
ג.האם הבעייה פתירה? או שזה מסוג הדברים שצריך ללמוד לחיות איתם.
אשמח לתשובה,ניר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במפרק הלסת... - תגובה
ד``ר יזהר שוחט09/11/2011הטיפול בבעיות פרק הלסת הוא בד"כ משולב וכולל טיפול פזיותרפי, תרופות נוגדות דלקת , לעיתים שימוש בסד המורכב על השיניים ומקל עומס מהפרק ובמקרים מתקדמים שטיפת הפרק או אף טיפול כירורגי.לרוב ניתן להשיג שליטה במצבוהפחתה משמעתית בכאב והמגבלות התיפקודיות. ניתן לפנות למרפאת פרקי לסת באחד מבתי החולים דוגמת תל השומר או הדסה עין כרם לצורך חוו"ד נוספת לזו שקיבלת וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבעייה ניתנת לפתרון?רעות09/11/2011
כשאני פותחת את הפה שלי פתיחה הכי קטנה (גם לנשימה) , או כשאני מזיזה את הפה תזוזה הכי קטנה- אני שומעת קליק חזק בלסת כל שנייה-
בדקה אחת (ב-60 שניות) נשמעים 100 קליקים בלסת!!!
ביממה נשמעים 144,000 קליקים בלסת!!!
התופעה לא מפסיקה ואני מאוד מודאגת. (144,000 קליקים בלסת ביממה)!!!!!
האם הבעייה ניתנת לפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הבעייה ניתנת לפתרון? - תגובה
ד``ר דניאל ניצן09/11/2011שלום
אני מציע לך לפנות למרפאה לפרקי הלסת בבית חולים "הדסה" בירושלים.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לסתאנני09/11/2011
שלום, אני סובל אסטתית מלסת מרובעת ורחבה היא נעשתה רחבה עם השנים.
ברצוני לדעת איך ניתן לקבוע אם זה נגרם בגלל מבנה עצם או בגלל שרירים ואילו טיפולים יכולים לעזור לי. האם ללכת ליעוץ רפואי של רופא לסת לפני שאני רצה לניתוח?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לסת - תגובה
פני לבדיקה במרפאה לאורטוכירורגיה (במסגרת המרפאה לכירורגיית פה ולסת) בבית חולים תל - השומר לבדיקה.
יפנו אותך לצילומים מתאימים ואחרי כן יתנו לך אבחנה ואפשרויות טיפול
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינהרועי09/11/2011
שלום עקרתי שן בינה ואני רוצה לעשות מסאז' פחות מ24 שעות אחרי האם לשלול באופן מוחלט או שאין מניעה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן בינה - תגובה
אין מניעה
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר דניאל דחוף!!!דניאל08/11/2011
כתבת שקליקים בלסת נובעים משינוי מסוים במצב הסחוס המפריד בין העמצות בפרק.
אין היום פרוצדורה לתיקון המצב הזה.
מה זאת אומרת אין היום פרוצדורה לתיקון המצב הזה. ????
יהיה לי קליקים לכל החיים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר דניאל דחוף!!! - תגובה
אכן, כפי שכבר כתבתי לך, לצערי הקליקים לא נעלמים.
בריאות
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dyskeratosis מודאגת מאדיעל08/11/2011
שלום וברכה
מדובר באימי בת ה75. מזה כמה חודשים שהיא סובלת מכאבים עזים בצד אחד לאורך הלשון. בטיפול הראשון- חתכו את המקום ניקזו ותפרו. ומאז ועד היום היא מטופלת אך ורק במשחה . מבקשים ממנה למרוח את המשחה במהלך היום כדי להרגיע הכאבים. היום הייתה בביקורת. הרופאה אמרה שאין מה לעשות(???) והיא נותנת לה שוב משחה.
הרופאה אמרה שיש לה "דיסקרטוזיס". ולא הסבירה לה יותר.
אינני יכולה לקבל את האפשרות שאמא שלי תמשיך כל הזמן לסבול כל רגע מכאבים כאלה.
אני פונה אליכם כדי שתנחו אותי בבקשה, לאיזה תחום רפואה כדאי לפנות? (כירוגייה, פה ולסת וכו')
מה זו המחלה ?
האם ישנם טיפולים ?
החלטתי לנסות לעזור לה בכל דרך גם אם באופן פרטי וכו' אני מתחילה מפורום זה כדי לקבל כוון. ואם אפשר הסבר על מחלה זו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dyskeratosis מודאגת מאד - תגובה
אנא גשו עם כל הבדיקות שעשיתן, לבדיקה של מומחה לרפואת הפה, כגון ד"ר נועם ירום.
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה
יעל09/11/2011דר, שלום וברכה
ראשית תודה על התגובה.
אני שומרת לי את השם שקבלתי ממך . אך לפני כן אולי תוכל להמליץ על מישהו מאזור ירושלים אולי אפילו בהדסה או שערי צדק? יעזור מאד . אם לא תהיה ברירה נמשיך הלאה.
ושוב , תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע בלסתרקי07/11/2011
בצלום סיטי אובחן לי נגע בלסת, נשלחתי לבדיקת ביופסיה,
אשמח לקבל יותר פרטים, מה הכוונה נגע בלסת ומה זה הבדיקה הנ"ל וכיצד היא מבוצעת, בהרדמה? כמה זמן היא לוקחת וכו'.
הרופא ששלח אותי לא חיפש לפרט מידע, רק נתן לי טופס הפניה וזהו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בלסת - תגובה
ד``ר דניאל ניצן07/11/2011שלום
ללא הצילום ובדיקה קלינית מלאה, אינני יכול לענות.
אנא התיעצי עם הרופא המטפל
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה מאוד מטרידהמודאגת07/11/2011
אני בת 26. לפעמים כשאני אוכלת או פותחת את הפה שלי רחב, אני מרגישה קליק שהלסת העליונה זזה ממקומה ימינה ואז שבה בחזרה. התופעה נהיית יותר ויותר שכיחה ואני מאוד מודאגת. בנוסף, לפעמים כשאני אוכלת אני מרגישה כאבים במפרק הלסת (כנראה יש קשר בין הדברים). האם הבעייה ניתנת לפתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה מאוד מטרידה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט07/11/2011קרוב לוודאי שמקור הבעיה הוא הדיסק המצוי בפרק שבנוי מסחוס המונח בין 2 עצמות. יש מקרים בהם טיפול עשוי להקל על הסימפטומים והמיגבלות. נדרשת בדיקה במרפאה לפרקי לסת באחד מבתי החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה טיפול מדובר?
מודאגת07/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה טיפול מדובר? - תגובה
ד``ר יזהר שוחט09/11/2011טיפול תרופתי , פיזיותרפיה או שטיפות של הפרק בהתאם לתוצאות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)