מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירת שן בינהמור28/09/2011
עקרתי שן בינה לפני שבוע ועכשיו הוציאו לי תתפרים ונשאר לי פשוט חור בבשר
יכול להיכנס שם אוכל וכו'
זה נורמלי? ככה משאירים??
(אגב עדיין יש כאבים ואני לא יכול לאכול בצד הזה אבל ניחא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן בינה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/09/2011פצע העקירה נסגר לרוב תוך שבועיים שלושה. חדירת אוכל עשויה לגרום לכאב עקב דלקת מקומית ומומלץ ניקוי האיזור ביסודיות עד להשלמת הריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון לבנה .מלכה28/09/2011
מה עושים ללשון לבנה ולפעמיים קצת צהובה עם ריח וללא טעם טוב בפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון לבנה . - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/09/2011לרוב הדבר נובע עקב פטריה הקיימת על הלשון. המצב מוחמר אצל מעשנים. ישנן מישחות שנועדו לטיפול בפטריה אולם נדרשת בדיקת מומחה לרפואת הפה שימצא את הסיבה להופעתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון עם שכבה לבנה ולפעמיים צהובהד``ר דניאל ניצן28/09/2011
יש לי לשון עם שכבה לבנה ולפעמיים צהובה אין לי טעם טוב בפה ולפעמיים יש קצת ריח לא נעים ואני כל הזמן מנקה אותה . עשיתי פעם משטח לשון ולא ראו כלום השיניים והחניכיים שלי בסדר מה זה יכול להיות ואך מתפתרים מזה אלוהים תעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון לבנה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/09/2011לרוב הדבר נובע עקב פטריה הקיימת על הלשון. המצב מוחמר אצל מעשנים. ישנן מישחות שנועדו לטיפול בפטריה אולם נדרשת בדיקת מומחה לרפואת הפה שימצא את הסיבה להופעתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות כתוצאה של טיפול שורשדינה27/09/2011
לפני כ10 שנים התפתח לי בחניכיים נפיחות בקצה שן שעברה טיפול שורש עברתי טיפול שורש נוסף דרך פתיחת החניכיים היה לי "שקט" כ10 שנים. לפני שנה התפתח שוב נפיחות בקצה החניכיים ועברתי טיפול דומה של ניקוי דרך פתיחת החניכיים אחרי ביקורת של חצי שנה הרופא אמר שיש גדילה חוזרת של העצם.
לאחרונה הבחנתי שוב בנפיחות שאיננה כואבת.
הנפיחות משתנה מדי פעם יורדת ומדי פעם עולה ?מה עלי לעשות האם זה מסוכן ?
האם זה מעיד על בעיה כלשהיא בעצם הלסת?האם אלי לעבור שוב את אותו תהליך או לעקור את השן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות כתוצאה של טיפול שורש - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/09/2011יש צורך בבדיקת מומחה לטיפולי שורש שיעריך את הצורך בטיפול חוזר ואת סיכויי הצלחתו. לחילופין ייתכן ותדרש עקירת השן והתקנת שתל במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעילת שינייםאני26/09/2011
שלום,
מזה מס' שנים אני חשה כאבים בצדו השמאלי של הפה, באזור שן מס' 27, וכן מתחת לאוזן השמאלית עד לצוואר. נבדקתי ע"י עשרה רופאי שיניים שונים ואף אחד לא ראה בעיה עד שהגיעו למסקנה כי טיפול השורש הקודם שעשו לי בשן אינו מוצלח ולכן עברתי חידוש טיפול שורש, שהגיע לסיומו לפני למעלה מחודש וחצי. הכאבים לא פסקו ואף גברו, בעיקר הכאבים סביב האוזן, ולכן חצבו מסביב לשן כדי להוריד לחץ. כתוצאה מכך הכאבים בשן פחתו אך הכאבים מתחת לאוזן נותרו בלתי נסבלים (אני מתעוררת בלילה) ומקרינים לכל האזור. רופא השיניים משער כי יתכן וזה נובע מנעילת השיניים והציע סד. האם יתכן שזו הבעיה? האם יש פתרונות אחרים? הבנתי שיש טיפות וזריקות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעילת שיניים - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/09/2011יתכן שהדבר נובע מבעיה בפרק הלסת. יש צורך בבדיקתך במרפאה לפרקי לסתות - בבית חולים תל השומר, הדסה עין כרם או באוניברסיטת תל אביב בבית הספר לרפואת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלסת כואבת ולא נפתחתשלי26/09/2011
שלום,
בת 28, עברתי ניסיון לעקירת שן בינה ימנית תחתונה ללא הצלחה והומלץ על הרדמה כללית להמשך טיפול.
העניין הוא כזה, יום ראשון שעבר עברתי את העקירה שהשן נשארה במקום ונעשו תפרים בעקבות החתך.
יום למחרת התנפחתי והכל נשמע לפי ההסבר של הרופא אך ביום השני התחילה דלקת ניגשתי לרופא לקבל אנטיביוטיקה ...לאחר 3 ימים הנפיחות ירדה...אבל אני עדיין מרגישה כאבים מטורפים באזור אני מדברת אלייך אחרי שבוע , הכאב אותו כאב עז וקשה.... אני מטושטשת על נורופן ואופטלגין מאז יום ראשון + האנטיביוטיקה שתכף נגמרת...
מה שהכי מטריד אותי בסיפור הזה שמאז העקירה אין לי אפשרות לפתוח את הפה יותר מ-סנטימטר שניים וכאבים עזים בניסיון לפתוח את הפה (לסתות), ויש לי כל מיני רפלקסים בלסת תוך כדי תנועה שגורמים לכאב ותזוזה כואבת של הלסת ואין לי אפשרות לשלוט על זה.
בביקורת אצל הרופא אתמול נאמר כי השריר התכווץ ממש ממש חזק
השאלה יש מצב שמשהו הסתובב שם או נגרם נזק בעקבות ניסיון העקירה?
תוך כמה זמן שריר כזה משתחרר אם בכלל?
והאם יש דרך להעביר את זה חוץ משקיות חימום על הלחי והגרון?
תודה רבה על עזרתך
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלסת כואבת ולא נפתחת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/09/2011קרוב לוודאי שאכן מדובר בכיווץ של השריר העשוי להמשך גם 10 ימים אולם יש לשלול תהליך זיהומי במקום. מומלץ כי תבדקי בהקדם אצל כירורג פה ולסת לצורך החלטה על המשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש ובור לאחר עקירהתמי25/09/2011
אני שבועיים וחצי לאחר עקירה, הנפיחות ירדה יחסית מהר וגם הכאבים הגדולים,
אבל עכשיו נשאר לי גוש נפוח כמו תאים אדומים בצד בור העקירה, ולידו מעין בור.רווח אליו נופל כל פעם שאריות אוכל בזמן אכילה , ואז ישנם כאבים בזמן נגיעת האוכל במקום, שעוברים רק אחרי שטיפה וניקוי הפה(צחצוח, מי מלח)
במקביל ישנה תחושה ,שמאז העקירה כל השיניים בפה הצהיבו מאיזושהיא סיבה.
יש לציין ש-10 ימים אחרי העקירה הייתי בביקורת ושם נאמר לי שהכל תקין.
מדוע כואב ככ כשאוכל מגיע לבור והאם זה תקין? והאם הבור יסגר ומתי? ומה יכול להיות הגוש הזה?
תודה מראש לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש ובור לאחר עקירה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/09/2011פצע העקירה נסגר לרוב תוך שבועיים שלושה. חדירת אוכל למקום גורמת לדלקת וכאב. יש צורך בבדיקת הרופא המטפל בנוגע לגוש שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בלשוןשימי25/09/2011
במרץ השנה עברתי ניתוח וטופלתי במשך חודש וחצי באנטיביוטיקות שונות ארוכות טווח. במהלך הטיפול הופיע לי פטריה על הלשון. מאז 4 חודשים וחצי הפטרייה מסרבת לעבור. האם זהו מצב נורמלי?
האם לפי דעתך דוקטור יש סיבה נוספת לכך השהפטרייה מסרבת לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בלשון - תגובה
ד``ר דניאל ניצן25/09/2011שלום
יש פטריות עקשניות....
אנא גש למומחה לרפואת הפה, ותקבל טיפול שיתן לך פתרון
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע בפהרקי25/09/2011
אני בן 29 לאחר צלום פנורמי אובחן אצלי condensing osteitis בלסת התחתונה כתוב נגע RO ונגע RL . ונשלחתי לצלום סיטי ואח"כ לאבחון לפני ביופסיה.
אשמח לשמוע הסבר מפורט מה הכוונה והאם זה דבר מסוכן ועלי להיות לחוץ.
ומה ההשלכות של כל הנ"ל לבן אדם ולחיים התקינים.
אשמח לקבל הסבר מפורט כי אין לי כ"כ עם מי להתייעץ ואני לחוץ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בפה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/09/2011המדובר בתהליך דלקתי כרוני בעצם המוביל ליצירת עצם צפופה יותר הנראית לבנה בצילום.אין סיבה ללחץ או להשפעה על איכות ואורח החיים.
לאחר אישור האבחנה בביופסיה לרוב מסתפקים במעקב אחר התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לסת עליונהעמית25/09/2011
היי!
שמי עמית ואני בת 21 לפני מספר חודשים גילו שיש לי ציסטות מעל ארבעת השיניים הקדמיות ועשו לי בהן טיפולי שורש, ולאחר כחודש הרופא שלי החליט לעקור את אחת השיניים הקדמיות שלי כי היא חזרה יותר מסנטימטר אחורה, והוא אמר לי שנעשה כתר על כל החמש שיניים הקדמיות.
עכשיו, כחודשיים לאחר שעקרו לי את השן ושמו לי כתר זמני אני התלוננתי לרופא שהכתרים בולטים יותר מהשיניים האחוריות והוא אמר לי שאלה השיניים הכי דקות שהוא יכול לעשות בזמניות ואפילו בקבועות הוא לר יודע אם אפשר לעשות את זה יותר טוב בגלל שהלסת שלי מאוד סגורה ושהשיניים שלי מאחורה הם יותר בפנים. הוא אמר לי שאם זה מאוד מפריע לי אז אפשר לעצור עכשיו (כשאני עם הגשר של השיניים הזמניות) ושאני אלך לאורתודנט ואעשה הרחבת לסת כדי שהשיניים שלי שמאחורה יצאו למקום שלהם (והוא אמר שבזמן ההרחבת לסת הוא יוריד לי את הגשר של הכתרים פעמיים שלוש כדי לנקות אותו ולהדביק אותו כמו שצריך) ואז נעשה את הכתרים הקבועים מקדימה.
האם ניתן לעשות הרחבת לסת בגיל שלי ובמצב שלי (כשיש גשר של כתרים בחמש מהשיניים הקדמיות), האם הרחבת הלסת תעזור לי להוציא החוצה את כל השיניים כולל אלה שמקדימה יותר אבל אין עליהן כתר.
האם צריך לעשות ניתוח בשביל לעשות הרחבת לסת עליונה? אם כן מה הוא תהליך הניתוח ומה הן התוצאות שלו? האם התוצאות טובות אשר מיישרות את השיניים ומוציאות אותן החוצה. האם אחרי שעושים את הניתוח צריך לשים מכשירים בשיניים?
כמה זמן בדרך כלל לוקח לעשות הרחבת לסת?
אני אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות.
בתודה מראש
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לסת עליונה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/09/2011יש צורך בבדיקת אורתודונט שיעריך האם נדרש ניתוח לצורך הרחבה או שניתן להסתפק הטיפול אורתודונטי רגיל.
ניתוח ניתן לבצע בכל גיל ובמגוון שיטות שמשך החלמתן נע בין שבועיים לשישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת מוקוסלליטל24/09/2011
שלום כיצד מומלץ להסיר מוקוסל מהחיך הפנימי, האם בלייזר עם דו תחמוצת הפחמן או בחתך עם תפר? מאיזו הסרה ההחלמה מהירה יותר?
תודה ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת מוקוסל - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/09/2011אין הבדל משמעותי בין 2 השיטות. הליך הריפוי נמשך אותו זמן אולם הריפוי בלייזר לרוב יותר כואב במעט בהשוואה לחתך הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם קטן בחיך הימניאלי כלב24/09/2011
אני בן 63 היום 24.9.11 גיליתי שיש לי כתם קטן כ-3 מ"מ בחיך הימני בצבע אדום חום שטוח ללא נפיחות מה זה? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם קטן בחיך הימני - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/09/2011אנא גש לבדיקת רופא השיניים. לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בלשוןאבינעם23/09/2011
אני בן 60, מזה מספר חודשים אני מתעורר מדקירות חדות מאוד בלשון, הן בחלקו הקדמי והן בצידו השמאלי האמצעי. מופיעות נקודות אדומות באזור הדקירה ,בתחילה חשבתי כי מדובר בנשיכות לא רצוניות מתוך שינה אך הענין נשלל במספר מקרים שהדבר קרה כאשר הייתי על סף התעוררות. לאחר כל אירוע מסוג זה הלשון כואבת לי מספר ימים.ברור שמדובר בסימטום למשהו, אבל למה? אני לוקח כדורי 12-B ,ויטמין D, כדורי סידן, ליפיטור ואומניק. בנוסף יש לי בעית סוכר קלה, בבדיקה האחרונה 117.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בלשון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט23/09/2011אנא גש לבדיקת רופא מומחה ברפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cyst mucousיונה22/09/2011
מזה כחודש וחצי - חודשיים, על החלק הפנימי של השפה הופיעה בליטה. היא לא כואבת (מלבד אם במקרה, תוך כדי אכילה, אני נושכת אותה בטעות), היא נראית כמו גוש ג'לי בצבע החניכיים. רופאת המשפחה אבחנה כ- cyst mucous (ב"בדיקה" שארכה שניות ספורות וכללה מבט חטוף מרחוק בלבד). הנגע הזה לא "עושה סימנים" שמתכוון להסתלק (או להיספג) בקרוב.
בעברי (לפני שמונה שנים) מלנומה שהוסרה במלואה (בגב) ומאז תחת ביקורת - ללא הישנות.
יש לי תור לעוד חודשיים (!) לרופא פה ולסת.
האם יש דחיפות להקדים התור?
האם יש סיבה לדאגה?
האם הדבר עלול להוביל לפגיעה אסתטית?
מה הטיפול הצפוי?
אני בת 50, בריאה, לא מעשנת, לא שותה אלכוהול.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cyst mucous - תגובה
ד``ר יזהר שוחט23/09/2011אין דחיפות בהקדמת התור או מקום לדאגה. נישמע כי אכן מדובר בהצטברות רוק מתחת לרירית השפה הגורמת לתפיחות. הטיפול כולל הוצאה כירורגית עם צלקת מינימלית אולם קיים סיכוי לחזרת הנגע ונדרש מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
יונה23/09/2011תחושת מועקה וחרדה התפוגגה בן רגע. תודה רבה רבה! שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותחני21/09/2011
בחודשים האחרונים סובלת מבעיות במפרק הלסת בצד ימין.
לא ממש כאב ,יותר אי נוחות כאילו יש תזוזה של המפרק ולעיתים רגישות בשרירים.
רופא לשיקום פה בדק מספר פעמים ואמר שהכל נראה לו בסדר וזה בגלל חוסר של 3 שיניים בלסת התחתונה(3 שיניים לפני השן בינה)
כמו כן לפני כחודש היה לי אודם בכל הפה(לחיים פנימיות,לוע,חיך) וגם נקודות לבנות כמו הפרשה לבנה ומעט כאב בבליעה,במשטח גרון התגלה קנדידה ולאחר מספר ימים זה עבר.
אתמול ראיתי בשני צידי הלחיים הפנימיות ,בכל צד שתי נקודות של דם,כמו דם שהתקרש
והיום זה עבר ואני מרגישה שהלחי הפנימית מול השיניים החסרות והשן בינה מעט נפוח ולעיתים אני נושכת את הבשר של הלחי בעיקר כשאני אוכלת.
כשאמרתי לרופא השיניים שיבדוק הוא טען שזה נראה לי כך בגלל שאין לי שיניים באזור זה.
האם יתכן וזה גידול כלשהוא כי אני ממש מודאגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד``ר יזהר שוחט23/09/2011לא נישמע כי המדובר בתהליך גידולי כלשהו. נשיכת המקום עשויה לנבוע עקב חוסר בשיניים בלסת התחתונה. עם זאת לא ניתן ללא בדיקה קלינית להגיע לאבחנה מדוייקת ומומצת בדיקתך אצל רופא השיניים המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)