מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום פנורמילי21/09/2011
שלום,
לפני כשלושה חודשים עקב מה שהיה נקראה תחילה כדלקת עברתי עקירות +ניתוח בלסת תחתונה , רצו להוציא ציסטה, האבחון ההיסטולוגי היה fibroosseous lesion תומכת באבחנה מבדלת של cemental dysplasia and ossifing fibroma
לקראת ביקורת בעוד כשבוע עשיתי צילום פנורמי ובאיזור בו הייתה הדלקת יש כתם קטן שהוא בצילום שקוף-לבן , בדיוק כמו הצבע בו נראים כתרים בצילום, מה זה יכול להיות? נראה כמו גוף זר, או ייתכן שחזר לגדול שם משהו ? האם כך זה יראה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום פנורמי - תגובה
ד``ר יזהר שוחט21/09/2011לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקת הצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש ממאירות? - condensing osteitisמ20/09/2011
שלום רב,
לפני כשנתיים, לקראת עקירה כירורגית עשו לי צילום שיניים פנורמי ומתחת לאחת השיניים התחתונות הבחינו במעין כתם. במהלך העקירה נלקחה ביופסיה מהעצם במקום והאבחנה הפתולוגית לאחר בדיקה מיקרוסקופית היתה: "קטע רקמה קשה, בנויה מעצם בוגרת ויטלית, וביניהם מעט רקמה רכה בנויה מרקמת חיבור בדחיסות בינונית עם מעט תאי דלקת חריפה. התמונה יכולה להתאים ל-condensing osteitis
הרופא מומחה לכירורגיית פה ולסת אמר שזה כלום.
עתה, שנתיים אחרי לאחר שנתקפתי בחרדה עזה מהעניין. עשיתי שוב צילום פנורמי והלכתי לכירורג פה ולסת שטיפל בי לראשונה והוא אמר שאין כל שינוי, ושהכל תקין.
אני מאוד חרג מהעניין ורוצה לדעת האם ממצא כזה עשוי לההיפך לממאיר? מה הסיכויים לכך ומה ניתן לעשות בעניין?
אני חושש מלהיות במעקב מתמיד כי הצילום הוא מסרטן לכשעצמו.
צילום עדכני מצ"ב.
מה עליי לעשות? האם הדבר מסוכן? מה הסיכוי להפיכתו לסרטני?
אודה להתייחסותכם הטובה בדחיפות שכן הדבר מטריד אותי מאוד
מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש ממאירות? - condensing osteitis - תגובה
ד``ר יזהר שוחט21/09/2011לא מדובר בתהליך מסוכן או כזה בעל פוטנציאל לממאירות ואין מקום לחשש בנושא. יש צורך במעקב אחת לשנה וניתן לנסות לבצע צילום מקומי לאיזור ולהמנע מפנורמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לד"ר
מ25/09/2011ד"ר יזהר שלום רב,
תודה על המענה המהיר,
לאחרונה נבדקתי ע"י מומחה לשיקום הפה שהמליץ על שתל בשן 36 (מעל ה-CONDENSING OSTEITIS
לאחר מכן נבדקתי גם ע"י מומחה פה ולסת.
שאלותיי אלייך הן כדלקמן:
האם יש חוסר בעצם באזור זה כך שיש צורך בהשתלת עצם?
האם אין בעיה לבצע שתל במקום בסמוך כ"כ ל-CONDENSING OSTEITIS? האם אין חשש לדלקתיותורגישות מרובה באזור זה ולריאקציה ממאירה של השתל במקום זה?
האם ישנה העדפה לשתל מסוים במקום זה ומתוצרת ספציפית?
אודה לקבלת תשובתך הטובה והאדיבה בהקדם,
תודה
מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לד"ר - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/09/2011אין אפשרות להעריך את הצורך בתוספת עצם ללא הדמיה תלת מימדית של המקום בעזרת סיטי או בדיקה קלינית. אין חשש לממאירות עקב החדרת שתל במקום. סוג השתל תלוי בשיקול דעתם של הכירורג והמשקם ומומלץ שתתיעץ עימם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עצםיפה20/09/2011
שלום. ברצוני לשאול .עברתי עקירה כירורגית בשן טוחנת וגם השתלת עצם .כמה ימים הגיוני שיש כאבים? פשוט שאדע למה לצפות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עצם - תגובה
ד``ר יזהר שוחט21/09/2011כאבים אחר פעולה שכזו צפויים להמשך 3-5 ימים. במידה ונמשכים יותר ואף מתגברים יש צורך בבדיקתך על מנת לשלול תהליך זיהומי או דלקתי במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירה כירורגיתעפרה20/09/2011
שלום,
לפני 6 ימים עברתי עקירה כירורגית של שן בינה חצי כלואה, והכאבים עזים מיום ליום.
כאשר דיברתי עם הרופא זה אמר שהכאב נורמלי ולעשות שטיפות עם מי מלח.
השאלה שלי היא אם הכאבים לא אמורים לעבור מיום ליום ולא לכאוב עוד יותר?
אני לוקחת משככי כאבים כל 6 שעות בערך וגם זה בקושי עוזר.... לתשובתך המהירה אודה.
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה כירורגית - תגובה
ד``ר יזהר שוחט21/09/2011כאבים אחר עקירה צפויים להמשך 3-5 ימים. במידה ונמשכים יותר ואף מתגברים יש צורך בבדיקתך על מנת לשלול תהליך זיהומי או דלקתי במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום בפהמיטל19/09/2011
שלום רב
בת 27 - בריאה
יש לי כתם אדום ( דומה שטף דם) באזור מתחת ללשון
את הכתם ראיתי מיד לאחר טיפול שיננית , הבעיה היא שחשבתי שהיא פצעה אותי אבל לא הרגשתי שהיא פצעה או הכאיבה כמו כן היא לא אמרה לי כלום במהלך הטיפול ( במידה והוא היה שם הכתם)
ממה זה יכול להיות ?
אני מאוד לחוצה קראתי באינטרנט על סרטן הפה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום בפה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט19/09/2011במידה ואינו נעלם תוך 10 ימים גשי לבדיקת רופא השיניים המטפל. הסבירות כי המדובר בסרטן הפה נמוכה ביותר אולם נדרש מעקב ובדיקת המקום במידה והכתם לא נעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה במפרק הלסתאורית17/09/2011
שלום אני בחורה בת 27 סובלת כבר חודשיים מבעיה במפרק הלסת בצד שמאל. יש לי לעיתים קרובות כאבים חדים סביב המפרק והאוזן שמקרינים לראש, כמו כן נשמע קליק כאשר אני פותחת את הפה עד סופו. אין לי בעיה בפתיחת הפה מסוגלת לפתוח את הפה עד הסוף. הכאבים מתגברים אחרי אכילה ובזמן דיבור ממושך. בנוסף יש לי הרגשה של כבדות בראש שיוצרת תחושה של מעיין ריחוף/נידנוד בזמן ההליכה , האם הדבר יכול להיות קשור לבעיה במפרק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה במפרק הלסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט17/09/2011כן. כאבים בפרק הלסת עשויים להקרין לראש ולאוזן. גשי לבדיקה אצל רופא השיניים המטפל לצורך התאמת טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי
אורית17/09/2011השאלה שלי האם הבעיה במפרק יכולה לגרום לתחושת כבדות בראש שיוצרת מעיין הרגשת ריחוף/נידנוד בזמן הליכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי - תגובה
ד``ר יזהר שוחט19/09/2011לא מוכרת תופעה שכזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתף דם לאחר טיפןל שינניתשיר16/09/2011
שלום
היום הייתי אצל שיננית ןכשחזרתי הבייתה פתחתי את הפה עמ לראות את ניקוי השיניים וראיתי שיש לי כמו שטף דם מתחת ללשון באזור העדין יותר למטה ממש כמו עיגול אדום וכהה זה לא כואב לי רק מדאיג
האם זה כתוצאה מהשיננית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתף דם לאחר טיפןל שיננית - תגובה
ד``ר יזהר שוחט17/09/2011ייתכן שכן. במידה ולא חולף תוך כ 4 ימים גשי לבדיקה אצל רופא השיניים המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח לפתוח את הפהבנימין16/09/2011
שלום,
אני בן 25,
מזה שנה אינני מצליח לפתוח את הפה יותר מ-2 אצבעות.
המגבלה מלווה בכאבים בצד השמאלי של הלסת, בזמן אכילה, פיהוק ואף לעיתים בזמן מנוחת הפה.
הדבר כבר קרה לי בעבר מספר פעמים אולם הלסת חזרה למיקומה כעבור לילה של מנוחה.
אינני אוכל מסטיקים או מאכלים קשים ומשתדל להימנע מלאמץ את פרקי הלסת.
ניסיתי כבר מספר טיפולים שונים אצל רופאי שיניים, קינזיטארפטים ואוסטאופאטים שונים - ללא הצלחה של ממש.
אשמח לקבל המלצה והכוונה לטיפול יעיל,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח לפתוח את הפה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט17/09/2011מומלץ כי תיגש לבדיקה במרפאה המתמחה בטיפול בפרקי הלסת - תה"ש, הדסה עין כרם או אוניברסיטת ת"א. שם לאחר בדיקתך ניתן יהיה להציע טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלסתללי15/09/2011
לרופא שלום רב,
אני סובלת מכאב לסת, מתחת לאוזן ימין רק כשאני פותחת את הפה חזק ועד הסוף(נישמע צליל חלש באוזן)
לא כואב כשפותחת פה קצת ובינוני. בסגירת הפה אין כאבים.הייתי אצל רופא שיניים,הוא עשה צילום בשיניים האחוריות איפה שכואב לי בפתיחה ואמר שזה לא משיניים. מה זה יכול להיות ואיך לטפל בו?
אולי השריר נתפס בגלל העומס על שיניים בצד ימין?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט17/09/2011הדבר עשוי לנבוע מבעיה בשרירי הלסת או ממפרק הלסת. גשי לבדיקה המרפאה המתמחה בפרקי לסת - תה"ש, אונ' ת"א או הדסה עין כרם לצורך אבחנה וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסת מעוותתרות15/09/2011
שלום רב
בעוד כ-חודש אני שמה גשר בשיניים. יש לי בעיה של מנשך פתוח. הלסת העליונה שלי בולטת
יותר מהתחתונה (כשאני מחייכת רואים את החניכיים). קראתי קצת על ניתוח לסתות,
אבל האורתודנט המטפל(יש לציין שהוא מומחה) אמר שכדי ליישר את השיניים לא צריך לעשות ניתוח כזה.
מה שאני לא מבינה זה איך בסיום הטיפול, אם הלסת עוברת מעל הלסת השנייה המנשך יהיה סגור בעוד השיניים ישרות? האם במצב ש הייתי צריכה לעשות ניתוח כזה הוא היה אומר לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסת מעוותת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט17/09/2011סביר להניח שהאורתודונט המטפל היה מציע את אופציית הניתוח במידה והיתה נדרשת. את יכולה לפנות ולקבל חוו"ד נוספת אצל אורתודונט נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בזיגומהתומר15/09/2011
לפני כ-10 חודשים עברתי ניתוח בעצם הזיגומה לקיבוע העצם
את הניתוח ביקשתי שיעשו מתוך הפה למרות שהמליצו לי לעשות את הניתוח את החתך מהראש עד כמה זה משמעותי ההבדל בין אזורי החתך של הניתוח
וכמה זמן נדרש להחלמה מלאה כי גם לאחר 10 חודשים אני עדיין מרגיש לא נוח באזור השבר כאילו שזה עדיין לא התרפא לגמרי
עד כמה שהבנתי נכון שברים מתאחים כבר לאחר 3 חודשים
בתודה
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בזיגומה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט17/09/2011שבר מתאחה אחרי כ 8 שבועות. מומלץ כי תיבדק אצל כירורג פה ולסת מומחה על מנת להעריך המידה וקיימת בעיה כלשהי בריפוי האיזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר בזיגומה
תמיר17/09/2011האם שבר בזיגומה בעצם הלחי וניתוח לקיבוע השבר יכולים ליגרום נזק לטווח הרחוק היות ושני הצדדים של הפנים לא עובדים באותו הדיוק או שמה לא יגרם נזק עתידי
תודה
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמה של הלסתלילי15/09/2011
שלום,
אני בת 23, יש לי בעיה בלסת, אותה אני יכולה לתאר הכי טוב כאיזשהו חוסר התאמה, או "יציאה מהמקום", כאילו כמו שכתף יוצאת... זה מוזר.. זה קורה רק כשאני פותחת את הפה לגמרי לגמרי, בנקודה מסוימת אפשר לראות את העצם "מחליקה" מעל או עוברת או לא יודעת.. והלסת התחתונה נדחפת הצידה, וכשאני סוגרת את הפה אני לא יכולה להחזיר את הלסת מצד ימין, אלא רק רק משמאל, לצד אליו היא נדחפה,אחרת זה כאילו דוחף את העצם חזרה ויכול להיות "קליק" שלפעמים כואב. זה מפריע מאוד בטיפולי שיניים, כשאני צריכה להחזיק את הפה פתוח הרבה זמן, לפעמים אפילו קצת בלעיסת מסטיק... זה נשמע מאוד מוזר, אני מקווה שמבינים למה אני מתכוונת מהתיאור. מה אפשר לעשות במצב כזה? ניתוח? כדאי בכלל, או שיש סיכון גדול מדי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמה של הלסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט17/09/2011אנא גשי לבדיקה המרפאה המתמחה בפרקי לסת - תה"ש, אונ' ת"א או הדסה עין כרם לצורך אבחנה וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור העקירה לאחר עקירה כירורגיתאביעד14/09/2011
עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה.
הדם בהתחלה לא נעצר עד ששמתי שקיק תה שעבד פלאים(לכל הסובלים)
אך לאחר העיקרה היה לי חור ענק בבשר, הנחתי שזה החור בתוכו הייתה השן.
היום, כ5 ימים לאחר העקירה החור שוב נפתח, אינני בטוח אם מהשן בינה העליונה או ממאכל שאכלתי.
מה מומלץ לעשות כדי שהחור יסתם לצמיתות?
והרי תמיד יהיה משהו שיפצח את החור חזרה...
האם הוא בכלל יסגר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכן...?
אביעד19/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחור העקירה לאחר עקירה כירורגית - תגובה
ד``ר יזהר שוחט19/09/2011הפתח יסגר באופן הדרגתי תוך מס' שבועות. בטווח הזמן הזה נדרש להקפיד על ניקוי האיזור ומניעת הצטברות שאריות מזון במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנטלי13/09/2011
שלום אני בעוד חודשיים אהיה בת 20,
הלסת התחתונה יוצאת לי יותר מהלסת העליונה ,
רציתי לשאול האם בגיל כזה מומלץ אפשר לעשות ניתוח?
והאם ככל שהגיל עולה גם הלסת יותר יוצאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט14/09/2011ניתן לבצע ניתוח ליישור הלסתות בגיל 20.
אין שינוי במנח הלסתות אחרי גיל 20 למעט במקרים בהם קיים תהליך גדילה לא תקין בפרק הלסת שיכול להמשך גם לאחר גיל 20 ואז מתקבל שינוי במנח הלסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשפה לאחר פציעהמשה10/09/2011
נפצעתי לפני כשבוע בשפה נהיה לי סוג של חתך שנסגר ונוצר במקום חלל ורוד וסוג של גוש שמקשה עלי לחייך האם זה טבעי לאחר פציעה וזה יתרכך אם הזמן או שישאר לי גוש תמיד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשפה לאחר פציעה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן11/09/2011שלום
לא ניתן לענות לך לפי התיאור
אנא פנה לכירורג לבדיקה
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)