מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילמהמיטל10/09/2011
בת 32 בריאה, צריכה לעבור 4 עקירות שורשים בשיניים טוחנות עליונות בצד ימין, מאחר ואני חרדתית היסטרית ולאחר דיונים ארוכים עם רופא נחמד שהוא לא כירוג הסכמתי לבצע אמר שניתן להוציא עקירה אחת או 2 כמה שאוכל לעמוד בזה באותו מעמד הרופא שיבצע הוא רופא שינים לא כירוג לטענתו בצילום אין מניעה לעשות כי השורשים ישרים, התייעצתי גם ברמבם עם כירוג האם זה אפשרי אצל רופא רגיל טענו שכן אין מניעה לא מסובך..השאלה שלי היא כזו בשני המקרים נאמר לי על ידי הרופאים לקיחת אנטיביוטיקה רק לאחר העקירה, בצילום יש דלקת על כל האזור וציסטה על אחת השיניים, אין כמעט נפיחות בפנים אבל חיה עם תחושה של לחץ וכאב כרוני, מזה המון זמן, בעבר לקחתי מספר לא מבוטל של אנטיביוטיקה בגלל השינים האלה כתוצאה מכאבים חזקים מאוד ונפיחות של הפנים באותו צד, ובחצי השנה האחרונה לא נגעתי ולו בכדור, אני מאוד מפחדת מזיהום שלאחר העיקרה והבנתי שלקיחת אנטיביוטיקה לפני הביצוע מקטין את הסיכוי ואת הכאב במהלך העקירה, שאלתי אם ישנה נפיחות בחניכיים ליד השינים כי הכל רקוב שם וקצת בחיך וכן זה המון זמן ככה ג בבדיקה של אף אוזן גרון טען עקירות האנטיביוטיקה לא תעזור בלעדיהם..., שאלתי האם גם אם מדובר בדלקת כרונית של שנים הרי שנוגעים בה היא יכולה להתפתח למשהו חמור לא? , אני מאוד מבולבלת ורוצה לדעת אם לקיחת נניח כמה ימים לפני באמת יכולה למנוע ממני סיבוכים עתידיים או שלהפך , כי קראתי לא מעט מקרים לאחר עקירות שנגמרו רע מאוד מזיהום ומהעובדה שלא הייתה מספיק אנטיביוטיקה בדם שתמנע את זה ואני מאוד פוחדת.תודה על תשובכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה - תגובה
ד``ר דניאל ניצן11/09/2011שלום
אנא התיעצי עם הרופא שיעקור לך השיניים, אם ומתי לקחת אנטיביוטיקה
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים בלסתשי09/09/2011
שלום רב,
אני בן 25 ומטופל ביישור שיניים מזה כמעט כשנה. לאחרונה התחילה לי בעיה של קליקים בצד שמאל של הלסת (בסגירתה לאחר פתיחה רחבה שלה) וכן תוך כדיי לעיסה. הכאבים כרגע מאוד קלים (אני האמת לא כ"כ בטוח שיש לי מזה כאבים,אולי זה פסיכולוגי..). בכל אופן שאלותיי הן:
1. האם מדובר בנזק בלתי הפיך (על אף שהוא קל)?
2. האם מדובר בטיפול לא הולם של האורתודנט, או שבכל מקרה זה היה נגרם לי ע"י כל רופא? (להבנתי הטיפול שלי היה די אוניברסלי: ברקטים, חוט ברזל וכו').
3. האם יש דרך לפתור את בעיית הקליקים, אבל באמת לפתור- שלא יהיו קליקים? ואם לא, אז איך אפשר להקל את המצב ולמי אני אפנה?
רב תודות (וסליחה אם הצפתי בשאלות..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים בלסת - תגובה
קליקים בפרקי הלסת הם תופעה נפוצה, וסביר מאוד שהם לא החלו בגלל הטיפול האורטודונטי.
הם לא יעלמו, ואין דרך להפסיק אותם, לצערי.
ליעוץ נוסף - פנה לכירורג פה ולסת
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שי11/09/2011אתה יודע דוקטור, זה מאוד מעליב שאתה אומר את זה.. כי אני בדקתי את הנושא קצת, ויש עוד כמוני "בעולם" הזה. יש עוד אנשים שחטפו קליקים (ממש "במקרה") אחרי טיפול אורתודונטי. אני לא קוקו- זה לא היה לי לפני. מאוד הפתיע אותי גם שאמרת שאין לקליקים מענה. ולכן אני שוב שואל: האם לרפואה הקונבנציונלית יש מענה לפחות למניעת מכאובים עתידיים ודלקות (חלילה) עתידיות.
מייחל לתשובתך על אף התגובה שלי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי שיני בינה כלואותטל09/09/2011
אני בת 42. סובלת שנים משיני בינה כלואות. מצב ומיקום השיניים משתנה לפעמים יש חלק שחשוף וחלק לא. עכשיו שוב התפתח זיהום בשן תחתונה שחצי חשופה ומעליה שן בינה שבקעה רק לאחרונה. יש כאבים ונפיחות בחלק התחתון והכאב מגיע עד לאוזן. מטופלת באוגמנטין ואדוויל נגד כאבים. רציתי לשאול מה התהליך שאני צריכה לעבור כדי להיפטר מהבעיה אחת ולתמיד ובפרט שכנראה השן יושבת קרוב לעצב (לפי רופא שיניים שראה צילום מזמן). אם אפשר לקבל הכוונה מה צריך לעשות למי לפנות על מנת לקבל תשובה ופיתרון טובים ובכלל מה עומד בפני כרגע, תקופת החלמה וכו'. אני שוקלת הרדמה מלאה כי אני מאוד מפחדת מהטיפול ומהשלכותיו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ לגבי שיני בינה כלואות - תגובה
אנא פני לכירורג פה ולסת עם צילום פנורמי מעודכן
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום למומחים המכובדים.ניקולס09/09/2011
יש לי מס' שאלות קצרות אשמח אם תענו על כולן:
א.האם פעם ביצעתם ניתוח לקיצור המפרקים במרפאה שלכם ?
ב.אחרי ניתוח כזה,משתחררים מהבית חולים באותו היום ?
ג.יש כאבים אחרי הניתוח? אם כן,אי אפשר לישון.
ד.כמה זמן (בערך) אורך ניתוח כזה?
ה.רופא השיניים שלי אמר שאחרי ניתוח כזה השיניים שלי יתיישרו,האם הדבר יכול להיות נכון?
תודה ושבת שלום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום למומחים המכובדים. - תגובה
השאלה שלך כללית מדי. ישנם מספר סוגים של פרוצדורות כירורגיות שמתאימות לפרקי הלסת, ורובן ככולן מבצעים בבית חולים תל השומר.
אנא קבע תור למרפאה לצורך אבחון, ואז תקבל את כל המידע הרלוונטי לך
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות בפהשני08/09/2011
שלום רב
אני בשבוע 21 להריון יש לי שן בינה שהיא על העצב יש לי כאבים חזקים בלסת וזה משפיע על האוזן ...
בימים האלה גדל לי שני בלוטות בתוך הפה בחנכיים בשני הכיוונים והבלוטות לא כואבות
השאלה שלי מה זה יכול להיות ? האם זה מסוכן ? האם זה תופעה הריונית ? או שזה מהשן בינה ? ממש מודאגת
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות בפה - תגובה
אנא גשי לכירורג פה ולסת לבדיקה
בריאות
דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיני בינה כלאות המשך לשאלתי הקודמתלירון08/09/2011
שלום לפני מ'ס ימים שאלתי אם m.r.i מספיק כדי לדעת שניתוח שיני בינה כלואות עבר בהצלחה המטרה שאני רוצה לדעת משום שיש לי לחץ בלוע בצד שמאל ,שזהו הצד שעקרתי את שיני הבינה.
האם m.r.i מספיק?
האם בכלל ישנו קשר בין הלוע לשיני הבינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיני בינה כלאות המשך לשאלתי הקודמת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011אין הצדקה לMRI ללא בדיקה ראשונית אצל כירורג פה ולסת שיעריך את הצורך בה. דש לבדיקה בהקדם . יתכן כי התחושה בלוע קשורה לעקירת השיניים אולם הMRI אינו הבדיקה הדרושה אלא בדיקה קלינית של כירורג בשלב ראשון ובהמשך לשקול סיטי של האיזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש ממה לדאוג?נדב08/09/2011
שלום,
התחילו סימנים לבנים/אפורים מתחת ללסת, מצ"ב תמונה
כמו כן בליטות ממש קטנות בחלק הפנימי של הפה/שפה ורואים גם את כלי הדם
יש ממה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש ממה לדאוג? - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011לא נראית סיבה לדאגה. נראית רירית נורמלית ע"פ התמונה אולם נדרשת בדיקתך אצל רופא על מנת לשלול בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרפיטוסהדר08/09/2011
שלום,
אני בת 22 ולפני כמה שנים ראיתי תזוזה של הלסת התחתונה לימין. עם הזמן התפתחו בלסת קליקים בזמן פתיחת הפה. הקליקים נפסקו אך המצב כיום הוא שיש לי רעשים במפרק הנקראים "קרפיטוס" שמאוד מציקים בזמן אכילה וקושי עז בפתיחת הפה. נקבעו לי צילומים ותור לכירוגיה אך הם רק בעוד חודש וחצי. רציתי לדעת האם המצב שלי יכול להחמיר עד אז והאם אני יצטרך ניתוח. אודה על כל תשובה שאקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרפיטוס - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011המצב אינו סטטי אלא מתקדם באיטיות. לא סביר שבטווח של חודש וחצי ידירדר המצב עד לכדי צורך בניתוח וזאת בהנחה שבמצבך הנוכחי עדיין לא נדרשת התערבות כירורגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת סינוסמעיין08/09/2011
אני בת 52 ואנני סובלת ממחלות כלשהם לפני 8 חודשים עברתי הרמת סינוס בלסת עליונה. בפועל יש לי שן טוחנת אחרונה באותו מקום של הרמת סינוס. רוב הזמן נעזרתי באכילה בשן הטוחנת ללא התותבת .
תוצאת הסיטי האחרונה הראתה שלא נבנה עצם מספיק .
ברצוני לציין לאחר הרמת הסינוס נפתחו לי כמה מהתפרים .
השאלה שלי היא : האם העצם לא נבנתה מספיק עקב פתיחת התפרים או עקב אכילה ללא התותבת
בתודה מראש
מעיין
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת סינוס - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011לא ניתן לקבוע מדוע לא קיימת עצם מספקת ללא בחינת הצילומים ובדיקתך. מומלץ כי תבדקי עם הרופא המטפל את האופציות הטיפוליות האפשריות במצב שנוצר. אין קשר לאכילה עם התותבת ולכמות העצם שנותרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטות בחיך-דחוף!רוי06/09/2011
שלום שמי רוי ואני בן 32.
כבר חודש וחצי יש לי אפטות באזור החייך-מה לא ניסיתי שום דבר לא עוזר!
הייתי אצל רופאת אף אוזן גרון,כרוגיה פה ולסת ורופאת עור.
בהתחלה נתנו לי ספריי טבעי בשם S.O.S BUCAL למשך 3 בועות...לאחר שבועיים נעלם לי כמעט כל הפצעים אבל לאחר יומיים הם חזרו...אז נתנו לי משחת אורקורט E למשך שבוע וחצי וגם זה לא עזר בכלל...בחיפשי בפורומים ובתי מרקחת המליצו לי על אורלמדיק שזה מקל עם צמר גפן שחומר שיש פה גופרית ועוד כמה חמורים ששמתי על הפצעים-ששרף נורא ולמשך 3 יומיים כל האזור היה מכובה בחומר לבן...אחרי כל זה היום שוב יש לי פצעים!
אני כבר לא יודע מה לעשות-אני אובד עצות!
חשוב לדעת שיש לי בעיות נפשיות של חרדות ודכאונות חמורים שזה מוסיף לעניין...
אני תמיד חושב שיש לי אולי סרטן או גידול בחייך או בפה למרות שכל רופא שבדק אותי אמר שזה בטוח אפטות!
מה עוד אני יכול לעשות?!תעזרו לי!בבקשה!
יכול להיות שבאמת יש לי גידול או סרטן?ואיך אני פונה למומחה לרפואת הפה?יש ברמם מומחה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות בחיך-דחוף! - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011פנה למומחה ברפואת הפה. רשימת המומחים מצויה באתר משרד הבריאות או ההסתדרות לרפואת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכייםשרון06/09/2011
היי,
לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח לכריתת ציסטה שבתוכה הייתה מוגלה רבה.
אחרי כשבועיים, התחילה רגישות לקור ואוויר בצד השני של הפה, זה שלא עבר ניתוח, ולפעמים אף יש לי שם כאבים. האם זה אמור להיות ככה, או שיש מקום לדאגה?
בנוסף, ברצוני ליין שלקחתי אנטיביוטיקה בערך שבוע וחצי כיומיים לפני הניתוח ושבוע אחריו
בתודה מראש
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011לא נשמע כי ישנו קשר בין הניתוח שעברת לתופעות שאת מתארת. אנא גשי לבדיקת הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגבלה בפתיחת הלסתרחמים05/09/2011
בחודש האחרונה כאשר אני עם פה סגור לעיתים ישנו קושי בפתיחת הפה ואני צריך לשחק עם הלסת לצדדים ואז זה משתחרר
כמו כן קשה לי בנגיסה במאכלים קשים כאילו הפה מסרב להיסגר
ממה יכולה לנבוע התופעה ומה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבלה בפתיחת הלסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/09/2011הדבר עשוי להגרם עקב שינוי במיקום הדיסק - הסחוס המצוי בפרק. מומלץ כי תיבדק אצל רופא השיניים המטפל אשר יפנה אותך במידת הצורך להמשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה?גל05/09/2011
שלום רב
הייתי אצל שיננית שעשתה לי ניקוי יסודי כי היא גם מומחית חניכיים היא גילתה במהלך הטיפול נקודה שחורה קטנה בחלל הפה שלא הייתה בעבר (עד כמה שאני זוכר) היא הפנתה אותי לעשות ביופסיה.
מה זה יכול להיות ???
האם נקודת חן יכולה להיווצר בתוך חלל הפה סתם כך???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה? - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/09/2011ניתן למצוא נגעים דמויי נקודת חן בחלל הפה. להבנתי משאלתך הופנית ע"י רופאת חניכיים לביופסיה ומומלץ כי תבצע אותה על מנת לאשר את האבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
גל08/09/2011מניסיון שלך לרוב זה נקודת חן רגילה שפשוט נוצרה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטייה בפרק הלסתלירון04/09/2011
שלום, יש לי סטייה בפרק הלסת לצד שמאל האם ייתכן שהסטייה תגרום לי ללחץ של ממש בראש באותו צד?
סי.ראש תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטייה בפרק הלסת - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/09/2011לא סביר שזה המקור לכאבי הראש אולם נדרשת בדיקתך לצורך החלטה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחדני04/09/2011
שלום,רציתי לדעת אם ניתוח לקיצור המפרק הוא מסוכן? יש תופעות לוואי?
והכי חשוב:הניתוח מתבצע בהרדמה מלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/09/2011מבוצע בהרדמה כללית
כמו כל ניתוח יתכנו סיבוכים כגון זיהום , דימום ובמקרה הנוכחי פגיעה בעצב הפנים הנותן עיצבוב לשרירי ההבעה. מומלץ כי תתיעץ עם הכירורג המטפל אודות הסיכונים והיסתברותם בהתאם למצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה.
דני06/09/2011יש לי תור לפה ולסת בסוף החודש,אך אני סקרן.
האם במרפאה שלכם ביצעתם כבר ניתוח כזה והיו תופעות לוואי ?
חמור אם תהיה פגיעה בעיצבוב שרירי ההבעה. אך נדמה לי שזה לא שכיח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה. - תגובה
ד``ר יזהר שוחט08/09/2011במחלקה בתה"ש בוצעו ניתוחים רבים מסוג זה. אכן הסיכון לפגיעה בעצב הפנים נמוך מאוד אולם חשוב שתדע כי ישנו סיכון שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)