מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הלבנת שיניים עם אבקת סודה לשתייהשירלי14/11/2012
האם שימוש באבקת סודה לשתייה על בסיס יומי בריא ויעיל לצורך הלבנת שיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים עם אבקת סודה לשתייה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן14/11/2012זה חומר בסיס וטוב נגד חומציות ,לכן טוב לדלקת חניכיים.לא קשור להלבנת שיניים הלבנה עושים אנשי מקצוע בעזרת חומרים מחמצנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלבנת שיניים
שירלי14/11/2012ואיך כדאי להשתמש וכמה פעמים בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלבנת שיניים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן14/11/2012כפית בכוס מים פעם עד פעמיים ביום בתור מי פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכיים חריפהמאיר14/11/2012
לאחר שסבלתי מכאבים יומיים הלכתי לרופא שאבחן דלת חריפה בחניכיים, משני כתרים שיש לי בפה.
הוא ניקה את המקום, והביא לי אנטיביוטיקה, חלפו מאז שלושה ימים, הכאבים ממשיכים להתיש אותי, והחל מאמש יש לי נפיחות בחלל הפה.
האם יש מקום לדאגה ? האם זה נורמלי, לאחר שתיה של אנטיביוטיקה 3 ימים, מתפתחת נפיחות ? כיצד עלי לבדוק זאת ? הרופא שלי טוען שזה נורמלי....
אודה על תשובה מהירה כיוון שמרוב תשישות וכאבים אינני נמצא גם בעבודה.
בברכה,
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים חריפה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן14/11/2012דרושה אבחנה מדויקת על מנת לענות לשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורשגליה14/11/2012
היי, עברתי היום טיפול שורש וסתימה שורש ויש לי טעם מר בפה והשן כואבת האם זה נורמאלי? והאם זה יעבור ומתי? בתודה מראש גליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן14/11/2012לעיתים קרובות יש כאבים אחרי סתימת שורש ,כשלשה ימים. טעם מר נובע כנראה מחומר בסתימה הזמנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דניאלדניאל13/11/2012
שלום רב ,
ביקרתי אצל שיננית לאחר 3 שנים בערך.
היא עשתה לי טיפול מאוד מאוד חזק,
בשן הקדמית התחתונה, שמתי לב עכשיו למשהו מאודד מאודד מדאיג, השן למעטה חשופה, נראה שהיא הורידה לי את החלק של החך שכיסה אותה ? וגם החך מעל השן הזאת קצת פצוע יש רגישות קצת,
בנוסף יש לי קצת נסיגת חניכיים כנראה בגלל צחצוח אגרסיבי ,
אני צריך לטפל בזה ? השן לא מתנדנדת או משהו, אבל יש קצת רגישות ואני מפחד שהחיך לא יגדל בחזרה ויכסה את השן כמו מקודם ?
עליי לדאוג ? לפנות אליה ? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן14/11/2012קודם כל לא לדאוג אם השן לא ניידת זה כבר טוב וכמובן מומלץ להדבק עי רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיגת חניכיים ושימוש במשחת שינייםזיו13/11/2012
שלום,
רכשתי היום משחת שיניים חדשה של חברת קולגייט בשם- Colgate Triple Action(בעברית שמה - "קולגייט הגנה משולשת). ע"פ הכתוב על גבי העטיפה, בין השאר, משחת השיניים מסייעת לנקות ולהחזיר את הלובן הטבעי של השיניים ומכילה מרכיב פעיל בשם סודיום מונופלואורופוספאט.
שאלתי כזאת- אני סובל מנסיגת חניכיים. האם משחה המבטיחה לעזור בהלבנת השיניים ומכילה חומר פעיל, יכולה להחמיר את נסיגת החניכיים.
תודה מראש,
זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגת חניכיים ושימוש במשחת שיניים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן13/11/2012האם יש לך מחלת חניכיים או נסיגת חניכיים ?המשחה לא מלבינה רק מסייעת בניקוי השיניים ומניעת עששת ודלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
זיו13/11/2012למיטב ידיעתי יש לי נסיגת חניכים, כך שרואים נסיגה של קו החניכיים. אני מבקר אצל שיננית כאחת לחצי שנה ואצל רופא שיניים,אחת לשנה. כשאני שואל בנושא, נאמר לי, שאכן יש נסיגה, אך אף פעם לא הומלץ לי לעשות משהו מעבר. אציין שהמצב כך כבר מספר שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן14/11/2012אם זה נסיגה ללא מחלת חניכיים פעילה אז תחזוקה תקופתית זאת התשובה ומשחת שיניים נגד רגישות אם יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפול אצל שינניתגדי12/11/2012
שלום,
היום עברתי טיפול ניקוי אצל שיננית ויש לי 2 שאלות על מהלך הטיפול
1. בסוף הטיפול השיננית שמה לי פלואוריד בתוך תושבת גומי ואמרה לי לנשוך את זה, לא ממש הייתי יכול לשאול אותה אחרי שכבר שמתי את זה בפה ולא ידעתי אם צריך רק להחזיק את זה בעדינות עם השיניים או ללחוץ חזק, החלטתי ללחוץ חזק, האם נשיכה חזקה יכולה לגרום נזק כלשהו לשיניים?
2. לאחר מכן אמרה לי לירוק את החומר אבל לא לשטוף, אני די בטוח שחלק מהחומר נשאר בפה (גם מרחה לי בתחילת הטיפול, משחת הרדמה כלשהי שעדיין מעט השפיעה ולכן כנראה גם טשטשה קצת את ההרגשה) וייתכן ובלעתי מהפלואוריד, שמעתי שזה מאוד לא רצוי ועלול להיות מסוכן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי טיפול אצל שיננית - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן13/11/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ושיניים- נשברה לי חתיכת שןגאיה12/11/2012
שלום רב,
בהריון שבוע 31 נפלה לי חתיכת שן מהשן הקידמית בחלק הצמוד לשן השניה
הבעיה שהשן השניה זה כתר שיושב על שתל.
אני בלחץ מיזה גם תחושת אי נוחות המרווח שנוצר וגם לא סופר אסטתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ושיניים- נשברה לי חתיכת שן - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן12/11/2012מה השאלה ? את לא צריכה להיות בלחץ. יש פתרונות גם בזמן הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שןאיש אחד12/11/2012
שלום,
במסגרת בירור מחיר להשתלת שן קיבלתי הצעות מחיר שההבדלים ביניהן משמעותיים לרבות, לגבי הרגנרציה, הממברנה וכו'.
אני מבין שההבדל יכול להיות בגין מוניטין הרופא, תמחור שונה, תחרות וכו'.
אולם רציתי לדעת האם זה אפשרי שההבדל נובע גם מאיכות החומרים או שהחומרים הם סטנדרטיים?
דהיינו חומרים זולים עולים פחות אך גם יחזיקו פחות זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שן - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן12/11/2012אין אנו דנים בפורום זה בנושא מחירים מה שציינת נשמע הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורשGL12/11/2012
כמה זמן בערך אמור להחזיק טיפול שורש? עניין של כמה שנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן12/11/2012שאלה מאוד קשה תלוי בכל כך הרבה גורמים ברמת השן וברמת הבריאות.לא ניתן לחשב מתמטית.בגדול המטרה לכמה שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר על שתלרון11/11/2012
לפני מספר שנים עשיתי 2 שתלים. נאמר לי שההדבקה של הכתרים נעשית בדבק זמני.
הכתר נפל לי כבר מספר פעמים.
היום הרופא החליט לנקות את הבורג משאריות הסתימה הזמנית שחדרו אליו ולחזק את ההברגה שכנראה נחלשה.
אך בגלל שהיה לו קשה הוא החליט לאחר הניקוי וחיזוק ההברגה לשים צמר גפן בצינור החלול של הבורג ורק לאחר מכן לשים את הדבק ולסגור את הכתר.
האם השיטה הזו טובה ??? שצמר גפן יהיה סגור בתוך השן מספר שנים ???.
אשמח לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר על שתל - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן12/11/2012צמר הגפן מונח למנוע מהדבק להצמד לראש הבורג הפנימי במבנה.אני אינני נוהג כך יותר כי לדעתי באזור הצמר גפן הבורג יכול להשתחרר.אם לאחר זמן סביר השתל מתנהג "יפה" אני נוהג להדביק את הדבק ישר על הבורג ללא צמר גפן עם הדבקה קבועה וזה הוכיח את עצמו לאורך זמן למניעת השתחררות הבורג.יש כמובן גורמים נוספים להשתחררות הברגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להגרם נזק ?
רון12/11/2012או שזה רק הבדלים בגישות הטיפוליות ????
ואני מבין כי צמר הגפן אטום מעל הבורג וגם מצדדיו בגלל הדבק והמבנה אך מה קורה בתחתיתו ??? האם יש מגע ישיר של צמר הגפן עם הגוף ???
מהו סוג הדבק בו אתה נוהג להשתמש בהדבקה קבועה ???
ולמה זה טוב הדבקה קבועה בשתלים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להגרם נזק ? - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן12/11/2012זה עניין של גישות אין שיטה אחת שיותר טובה .
הצמר גפן לא בא במגע עם הגוף הוא נמצא בתוך המבנה מתחת לכתר.
יש גישה שאומרת שרצוי תמיד הדבקה זמנית ,כי אם תהיה בעיה ........
וגישה אחרת שיותר מצדדים בא היום להדביק קבוע עם צמנט להדבקת כתרים כי זה פחות גורם לפתיחת ברגים.אין ביטחון מוחלט באף שיטה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת שיניים סנסודייןנויה10/11/2012
שלום,
תוכלו לומר לי למה על רב משחות השיניים של סנסודיין כתוב לא להשתמש מעל ל-4 שבועות? מאוד מוזר שחברה כותבת דבר כזה על המשחה שלה, ולא מציינת מדוע. איזה נזק יכול להיווצר משימוש מעל ל4 שבועות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת שיניים סנסודיין - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן10/11/2012אין שום נזק מהמשחה. פשוט אם את משתמשת בה בגלל הסיבה שהמשחה הזאת קיימת הינו ,רגישות יתר לקור ומתוק וזה לא עוזר עד 4 שבועות ,אז צריך לפנות לרופא השיניים לבדיקה ולשלול עששת או בעיה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין המשחה
נויה10/11/2012שלום,
תודה על התשובה המהירה, אך לא נראה לי שזה העניין. הניסוח הוא: "אין להשתמש במשחה מעל 4 שבועות". ולא משהו בסגנון: "אם הבעיה לא חולפת תוך 4 שבועות, יש לפנות לרופא שיניים". מה בכל זאת יכולה להיות הסיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין המשחה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן10/11/2012לא ידוע לי בעיה כזאת לדעתי מה שכתבתי זה הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נויה10/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורש סיימתי את שני הטיפוליםחיים זיו09/11/2012
סיימתי היום טיפול שורש כולו את השני כלומר סיימתי את הטיפול כולו בשעה 11 בבוקר אם אפשר לשתות בלילה אלכוהול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש סיימתי את שני הטיפולים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/11/2012אין בעיה אם אתה לא לוקח תרופות שאסור עם אלכוהול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן "בשרית" לצורך טיפול אורטודדניאל09/11/2012
היי,
הלכתי לפגישת ייעוץ אצל אורטודונט אשר אמר לי כי הנני נדרשת לעקור 3-4 שיניים קבועות לצורך הצלחת הטיפול. קצת נרתעתי מעצם המחשבה, אני יודעת שעקירת שיניים קבועות כחלק מטיפול אורטודונטי הוא די שכיח, אך הייתי רוצה לדעת האם לעקירת 3 או 4 מהשיניים יש נזק לטווח הארוך מכל בחינה כלשהי.
מאוד חשוב (!) לי לדעת לפני שאני נכנסת לתהליך זה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן "בשרית" לצורך טיפול אורטוד - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/11/2012נא לפנות לפורום אורטודונטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן מתחת שן:0מור09/11/2012
לפני חודשיים עקרו לי שן 34 כי מתחתיה הייתה עוד שן..
השן עדיין לא בקעה אבל יש לי מדי פעם כמו דפיקות כאלה באזור אבל לא רואים כלום..
זה הגיוני שעדיין לא בקע? תוך כמה זמן זה אמור לקרות?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן מתחת שן:0 - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/11/2012נא לפנות לפורום אורטדונטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח פה רעאלעד09/11/2012
שלום,
רציתי לקבל מידע על טיפול יעיל בריח פה רע
ניסיתי לתקופה קצרה מרידול הליטוזיס. לדעתי זה שיפר במעט אך לא לחלוטין.
חשוב לציין שאני היגייני מאוד השיניים בריאות והחניכיים גם כן.
בלעיסת מסטיק הריח נעלם אך בהמשך חוזר..
האם יש בדיקה? טיפול מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח פה רע - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/11/2012מומלץ גם לצחצח לשון. מומחה בתחום פרופסור מל רוזנברג בתל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצחצח לשון זה לא זה
אלעד09/11/2012האם יש תרופה מומלצת? מי פה מוכחים למשך זמן ארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצחצח לשון זה לא זה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/11/2012מי-פה של אוקסיפרש (Oxyfresh). מעט יקר אבל באמת נחשב לטוב ביותר גרסת ה-Patented Zinc - היעיל לזמן הארוך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה אני אנסה
אלעד09/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)