מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה -דלקת בשןמירית26/11/2012
לפני יום הרגשתי כאב ממש קל יותר רק שלוחצת בחניכיים למעלה וקצת נפיחות קלה ביותר
יש לי שם כתרים שנעשו לפני עשר שנים
הלכתי לרופאת שיניים היא אמרה שכנראה זה דלקת ואני אצטרך לעקור את השן
שאלתי היא
האם בכל דלקת אני חייבת לעקור את השן ?
אם הדלקת חולפת למה בכל זאת צריך לעקור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה -דלקת בשן - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן26/11/2012נישמע כמשהו שקשור לשורשי השיניים.דרוש איבחון מדוייק על מנת להמליץ טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר זירקוניה בשן קדמיתמיכל25/11/2012
היי, רציתי לדעת כשעושים כתר זירקוניה לשן הקדמית האם מורידים הרבה מהשן או ממש שיכבה דקה?
האם יש אפשרות אחרת להלבנת השן?
ובין איזה מחירים נע כתר הזירקוניה לשן הקדמית פחות או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר זירקוניה בשן קדמית - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן25/11/2012משחיזים פחות מכתר חרסינה אבל לא שכבה דקה אם השן חזקה אפשר לעשות
רק הבהרה, אני לא עוסקים במחירים בפורום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר בהריוןנטע25/11/2012
שלום
אני נימצאת כרגע בהתחלת הריון ונפל לי כתר מהשן,כל היום יש לי טעם מוזר בפה
מהחומר ההדבקה של הכתר.
השאלה שלי האם זה רעיל? ואם אני יכולה ללכת ולהדביק אותו שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר בהריון - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן25/11/2012
אין בעיה לא שמים חומרים רעילים בפה. אפשר להדביק וגם לעשות כתר קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה למטייל בסין- חניכיים עלודוד25/11/2012
שלום,
שמי דוד בן 25, כרגע מטייל בסין, ומתוכנן להשאר בחול לעוד 10 חודשים.
החניכיים בצד ימין בלסת התחתונה החלו לצמוח על השן בינה (יש לציין שהשן כבר יצאה במלואה).
כעת יש מעין חתיכת בשר של חניכיים המכסה מעט את השן.
דבר זה מלווה בכאבים ולעיתים אף דם. כמו כן- בלילה הכאבים מתחזקים, בייחוד כשחם מדי.
תופעה זו הופיעה אצלי לפני 5 ימים.
ארוע זה קרה לי פעם אחת בעבר בארץ- אך ללא דם וכאבים כל כך חזקים, והחניכיים נסגו מעצמם כעבור שבוע.
כעת אני מצחצח שיניים בקפידה יתרה באזור, מוודא שאין שאריות אוכל, ושוטף את הפה במי מלח 3 פעמים ביום. כמו כן- אני נוטל אנטיביוטיקה כבר 3 ימים עקב חיידק בגרון, דבר היכול להועיל למקרה ותתפ[תח דלקת.
מה עלי לעשות בנוסף?
ובמידה ועלי לעקור את השן, האם מישהו מכיר מרפאת שיניים טובה בסין- אזור קונמינג? (דרום סין)
תודה רבה מראש לעונים!
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה למטייל בסין- חניכיים עלו - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן25/11/2012מה שאתה עושה זה נכון. בנוסף כבוגר רפואה סינית אני יכול להמליץ לך למצוא תמצית צמח Izatis לשטיפה ובליעה מעולה לגרון ודלקת חניכיים במקרה שזה חוזר לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה למטייל בסין- חניכיים עלו - תגובה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן25/11/2012Da Qing Ye נקרה הצמח בסין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס שחור מסביב לשן לאחר טיפול שורשחן24/11/2012
שלום רב , אני חן בת 15 ולפני כארבעה חודשים עברתי טיפול שורש באחת השיניים בלסת העליונה . לאחרונה שמתי לב לפס שחור סביב השן , באיזור החניכיים. קראתי על כך באינטרנט והבנתי שזאת תופעה ידועה שנוצרת אחרי טיפולי שורש ממתכת זולה ( המתכת מחלידה והתוצאה היא הפס השחור ) . כיום הפס הזה לא אסתטי , מכער את המראה הכללי של השניים שלי ומונע ממני לחייך. הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות על מנת להעלים את הפס השחור הזה , אם בכלל .... תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס שחור מסביב לשן לאחר טיפול שורש - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן24/11/2012אם עוד לא בוצע לך כתר הפס השחור מצביע על אובדן צבע השן כתוצאה מאובדן חיות של השן. פתרון זה כתר על הכותרת אם יש כבר כתר זה כתוצאה מנסיגת החניכיים וחשיפת שולי הכתר. מתכות של כתרים אינן מחלידות אבל הכתרים שיש להם מתכת מתגלית כתוצאה מנסיגת חניכים זה קורה עם הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם כתר זמני
חן25/11/2012לא .. אני עם כתר זמני , אין לי שום נסיגת חניכים , ברוך השם. פשוט יש את הפס הזה . השאלה היא איך ניתן לנקות אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם כתר זמני - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן26/11/2012יש לגשת לרופא המטפל שיאבחן מה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשן אחוריתאבי24/11/2012
שלום רב,
רציתי לברר אם יש לי כאב שהוא לא רציני בכלל בשן אחורית אבל בכול זאת צריך לבדוק
יש לי על השן שתל וכתר האם ניתן לעשות סתימה כלשהי על שתל+כתר
אם לא מה אופן הטיפול?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשן אחורית - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן24/11/2012כאב בשתל עם כתר על להצביע על דלקת חניכיים סביב השתל. רצוי לטפל בהקדם כי זה עלול להביא לאובדן השתל. אין פה עניין לסתימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן קדמית שבורה ושיפשוף ,מאי24/11/2012
נשברה לי חתיכה ממש קטנה מהשן הקדמית , והרופא שיניים שלי לא יכל לקבל אותי באותו יום , והיה לי אירוע חשוב שלא יכולתי לפספס , אז לקחתי משייף חדש של ציפורניים שעדיין לא השתמשו בו , ושייפתי את השיניים עד שלא ראו את החור , אך לאחר כמה שעות כשניסיתי לאכול הרגשתי צמרמורות בשן כאילו פגעתי בעצב ושייפתי יותר מידי ונדמה כאילו השן מתחילה להתפורר , איפה שנשברה השן יש כמעין סדקים כאלו - כאילו שכבת האמייל בשן התפוררה האם גרמתי נזק בלתי הפיך לשן ? אני צריכה ללכת לרופא דחוף ? ויש דרך לטפל בזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן קדמית שבורה ושיפשוף , - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן24/11/2012תמונות לא ברורות אך לא נראה כנזק רציני אני ממליץ לפנות לרופא השיניים שלך ולא לנסות לעשות עשה זאת בעצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה וכיווןיעל.22/11/2012
שלום,
אני שיננית שעובדת אצל רופא שיניים כבר כמה שנים,
חשבתי להציע לידיד קרוב להקים מרפאה לרפואת שיניים עם שירותי שיננות,
בגלל ששיננית צריכה לעבוד תחת פיקוח של רופא צצה לי השאלה האם הרופא חייב להיות נוכח פיזית בכל טיפול שאני מבצעת כי השעות שלנו לא ממש מתאימות וחשבתי יותר בכיוון של חלוקת הזמן בינינו,
תודה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה וכיוון - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן22/11/2012לדעתי כן רופא חייב להיות נוכח. תבררי במשרד הבריאות המחלקה לבריאות השן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר זרקוניה שן קידמיתשימי22/11/2012
שלום רב,
שן אחת קידמית שלי נשברה בצעירותי, חצי מהשן בדיוק ועשו לה השלמה.
במשך השנים השן הזאת התעקמה ביחד עם הטבעית שנשארה והחלטתי לעשות כתר הכי טוב של זרקוניה על כל השן לישר ושיראה יותר יפה.
אני מתאמן באיגרוף ומקבל לפעמים בוקס עם כפפה לשיניים (יש מגן שיניים אך הוא עוזר נגד חתכים ולא נגד המכות עצמם)
בהשלמת השן הקודמת לא היית לי כל בעיה אך בכתר אני חושש שיש איזה בעיה כי בעצם מולבשת שן על חתיכה קטנה שהוא השאיר מהשן ולפי ההגיון כל מכה קטנה תתלוש אותה..
האם עשיתי טעות?
האם זה החוזק הוא כמו השלמת שן?
ומה האופציות שיש לי?
די דחוף לי לא אתאמן עד התשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר זרקוניה שן קידמית - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן22/11/2012אולי תחפש תחביב אחר ?
השאלה אם עברת גם טיפול שורש ועשו לך מבנה ןמאיזה סוג ?
בכל מקרה אתה מסכן את השיניים עם האיגרוף.
לא שאני מבין באיגרוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה, אבל
שימי23/11/2012לא ממש ענית לי על השאלות.
עשיתי טיפול שורש כבר שהשן נשברה לחצי בגיל 11-12
אין לי מושג מה סוג המבנה, אבל זה אותו המבנה שיש לי
בהשלמת השן שהיה עמיד...
אני כרגע עם דבק זמני בשן הזרקוניה והרופא צריך לקבע לי את השן שבוע הבא
האם הכתר שעשיתי הוא אותו חוזק של השלמת השן שהיית/ יותר חזק/ פחות חזק?
מה האופציות שיש לי לחיזוק מירבי של השן / לבקש בקשה מיוחדת מהרופא?
והאם עשיתי טעות בכללי? כי אני רוצה להמליץ או לא לאח שלי לעשות גם
אתה עוזר לי מאוד
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה, אבל - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן24/11/2012מאוד לא פשוט לתת תשובה מוחלטת כיון שלכל מצב דרוש איבחון פרטני בכל מקרה שן שעברה טיפול שורש לעולם לא תהיה חזקה כמו שן טבעית הכתר מכל סוג שהוא שומר על הכותרת ההרוסה אני מאמין שהרופא שלך ביצע מה שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווחים בשינייםמאיה22/11/2012
יש לי רווחים בשיניים הקדמיות ורציתי לדעת עם גשר פנימי רלוונטי בשביל זה.
אם כם כמה גשר פנימי עולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווחים בשיניים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן22/11/2012נא לפנות לפורום אורטודונטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שיניים בלילותאלה21/11/2012
שלום רב,
אני 3 שבועות אחרי לידה ובכמה לילות האחרונים יש לי תופעה שכאשר אני מניקה ונרדמת תוך כדי, אני מתעוררת עם כאבי שיניים עזים.
הכאבים הם בעיקר בשיניים התחתונות, כאשר שורש הכאב הוא בתחתית השן והולך ופוחת כלפיי מעלה.
ממה זה יכול לנבוע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שיניים בלילות - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן22/11/2012יכול להיות דלקת מוך השן אם יש עששת עמוקה אבל יש עוד סיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי שיניים בלילות - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן22/11/2012דרושה בדיקה דחופה אצל רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלה22/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר ל-מה שרשמתgf20/11/2012
במידה ועושים טיפול שורש והשן נהיית צהובה, הדרך היחידה להחזיר את השן לצבע לבן זה כתר, או שהלבנת(הבהרת) שיניים גם אמורה לעשות את העבודה כך שהשן תחזור להיות לבנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר ל-מה שרשמת - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן22/11/2012שני הדרכים אפשריות בהתאם למצב הכותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה חוזרת בשןסיגל20/11/2012
שלום
יש לי סתימה בשן קדמית, כל כמה שנים היא מתמלאת שוב בעששת...
חוץ מזה שזה מכוער , יוצא שאני כל כמה שנים צריכה לסדר את הסתימה הזו שוב ושוב
עשו לי שם 3 פעמים תיקון לסתימה..
החלפתי רופאה והיא אמרה לי שזו בעיה לעשות סתימה שוב אחרי כל כך הרבה פעמים..
אז מה?
להישאר גם עם עששת מגעילה מקדימה וגם עם סיכון שאצטרך טיפול שורש...?
מה עושים במצב כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה חוזרת בשן - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן22/11/2012עששת תמיד צריך לסלק במידה שלא ניתן יותר לשחזר עם סתימה אז מבצעים כתר עם או בלי טיפול שרש תלוי במצב מוך השן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינייםלי19/11/2012
שלום
רציתי לשאול האם אכילה של מאכלים "קשים" למשל כמו טוסט לחם קשה קרקרים קשים במיוחד סוכריות וכו יכולים לגרום לשינוי בצורת השן , מין שחיקה כזו בשיניים הקדמיות ? או שהשן חזקה מספיק ולא יקרה לה כלום? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים - תגובה
ד``ר גלית כהן23/11/2012השן מספיק חזקה לאכילת מאכלים קשים. חרצנים, קליפות וכד.. עלולים בהחלט לגרום לשבר בשן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לקורYP19/11/2012
ד"ר שלום,
רציתי לשאול ממה יכולה לנבוע רגישות לקור בחלק הפנימי של הפה (שתי שיניים אחרונות למטה) ?
הרגישות באה והולכת, חומרתה עולה ויורדת, מזה כ - 3 שבועות. אין רגישות לחום או כאבים בזמן אכילה או לא בזמן אכילה.
שיננית לא ראתה דבר, רופא שיניים מנוסה לא ראה דבר וצילום לא העלה דבר...
האם מדובר בנסיגת חניכיים ? מה ניתן לעשות ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לקור - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן19/11/2012נישמע כנסיגת חניכיים אפשר להשתמש בסנסודיין או לסר סנסיטיב אלו משחות שיניים נגד רגישות.יש למרוח על השיניים לכמה דקות שלש פעמים ביום מבלי לשטוף אחרי כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים שאתה אומר את זה....
YP20/11/2012קודם כל תודה, שנית, השתמשתי בסנסודיין, ואז עברתי למשחה אחרת כי היה מבצע טוב (ושם היצרנית מוכר ועם מוניטין טוב), וזה התחיל יומיים לאחר מכן....טוב, חוזרים לסנסודיין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)