מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צחצוח שיניים עם פרודונטקסנויה04/02/2008
שלום,
לא מזמן הייתי בטיפול אצל שיננית, והיא אמרה שמתחילה אצלי דלקת חניכיים, ולכן המליצה לי להשתמש במשחת השיניים פרודונטקס. על המשחה כתוב שרצוי להימנע משטיפת הפה אחרי הצחצוח, שכן השטיפה מורידה את ריכוז המשחה הפועל על רקמות החניכיים. בעבר נאמר לי ע"י רופא שיניים שהחלק של השטיפה הוא מאוד חשוב, כדי לסלק מהפה את החיידקים שירדו בצחצוח. אז אם לא אשטוף את הפה לאחר הצחצוח, בעצם ישארו החיידקים בפה. אז מה נכון לעשות?
ד"א- שאלתי את השאלה הזו בפורום אחר, שם נאמר לי שבמילא יבואו חיידקים חדשים ויתיישבו, אבל בכל זאת- לא סתם אמר לי הרופא שמאוד חשוב לשטוף. אני פוחדת לעשות לעצמי נזק לשיניים עם טיפול לא נכון בהן, ומאוד רוצה לדעת מה הכי נכון לעשות.
אודה לכם מאוד על תשובתכם,
נויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח שיניים
ד``ר גלית כהן05/02/2008ודאי שצריך לשטוף את הפה במהלך הצחצוח.
ניתן לא לשטוף לאחר הפעם האחרונה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל-
נויה06/02/2008מה הכוונה ניתן לא לשטוף אחרי הפעם האחרונה? הכוונה היא שבמהלך הצחצוח לשטוף את הפה ובהמשך לצחצח עוד ואז לא לשטוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השן העליונה עם סתימה ישנהמאיר03/02/2008
כואבת מאוד כששותים קר. בחם לא כואב.
יש עליה סתימה. מה לדעתך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב משן עם סתימה
ד``ר עדי אריאלי03/02/2008מאיר שלום,
עששת (חור בשן) עלולה להתפתח מתחת לסתימה. לפי התיאור שלך השן כואבת מאד כאשר אתה שותה קר, ולכן יש לחשוד כי קיים גורם מזהם שחודר עמוק כמו עששת. עם זאת לעיתים רגישות מגיעה מהחניכיים. בכל מקרה, אני ממליצה לך לפנות אל רופא השיניים שלך ולבדוק את מקור הכאב.
בהצלחה,
ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בא לי עכשו טיפול שורש וכל הסרטים
מאיר04/02/2008האלה. אני מנקה כל יום שיניים חוט דנטאלי מי פה ושאר היררקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחניכיים ורודדות לא יורד
מאיר04/02/2008דם בצחצוח. אני מקווה שזה לא יילך לטיפול שורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- G.C Tooth MousseGargi02/02/2008
איפה ניתן לרכוש בארץ את המוצר הזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Tooth Mouse
ד``ר גלית כהן03/02/2008בארץ ניתן לרכוש את המוצר רק דרך מרפאת שיניים,
בברכה,
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכישה
נדב28/08/2009ניתן לקנות דרך האינטרנט. תחפשי בגוגל "tooth mousse" ותימצאי.
חוץ מזה יש מכונה אוטומטית למכירה במרפאת הסטודנטים בהדסה עין כרם בירושלים- משם אני רכשתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וטיפולי שינייםלימור31/01/2008
האם טיפולי שיניים הכרוכים בצילומי רנטגן, חומרי הרדמה וחומרים שונים עלולים להשפיע על טיב החלב, כמות, וכיוב' בזמן הנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וטיפול שיניים
ד``ר גלית כהן31/01/2008לצילומי רנטגן אין כל השפעה על הנקה.
אין בעיה לעבור הרדמה מקומית במהלך ההנקה.
חומרים שונים- כללי מדי ולכן לא ניתן לענות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחיםמוטי מדינה29/01/2008
שלום רב לכם...
שאלתי היא :הייתי מעוניין לדעת האם אפשרי להוריד כתרים בהרדמה כללית
בתודה והמון בריאות
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה כללית
ד``ר עדי אריאלי29/01/2008מוטי שלום,
אפשר לבצע כמעט כל פעולה דנטלית בהרדמה כללית. השאלה היא האם יש לכך הצדקה. טיפולים בהרדמה כללית מיועדים לאנשים שאינם מסוגלים לעבור אותם במרפאה. עלייך לקחת בחשבון את סיכוני ההרדמה הכללית ואת העלות הגבוהה הכרוכה.
בהצלחה
ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב שן לילדשחר28/01/2008
י לילד שלי יש כאב שן לאחר בדיקה ברופא שינים היא אמר לי שפשוט צומחת לו שן תוחנת ואין מה לעשות חוץ מצחצח ולגרר מי מלח אבל מה לעשות אם כאב מה לתת לו פשוט כואב לו תןדהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב שן לילד
ד``ר גלית כהן31/01/2008ניתן לנסות למרוח על החניכיים סביב השן משחות המשמשות להקלה על בקיעת שיניים, שגורמות להרדמה מקומית קלה לחניכיים, כמו טי ג'ל
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שינייםריטה27/01/2008
שלום אני בת 16, כבר שנתיים אחרי טיפולים אורטודנטיים (ריבועים, גשר) וסדר השיניים יצא מאוד יפה אך לפני 4 חודשים צצה לי בעיה- הצהבה. ולא רק זה, אלא שגם יש שיניים שנשארו לבנות או הצהיבו בקושי, ולידן נמצאות השיניים הצהובות יותר.. זה נראה נורא ביותר, במיוחד ב2 השיניים הקידמיות שלי, אחת צהובה אחת לבנבנה... אני אפילו לא מבינה מאיפה זה צץ, אני מצחצחת שיניים פעמיים ביום (בעקבות ההצהבה התחלתי להשתמש לאחרונה במברשת שיניים חשמלית) ומשתמשת בחוט דנטלי, אוכלת בריא....
אני חושבת על לעשות הבהרת שיניים, כי אני פשוט לא מחייכת יותר וזה הורס אותי (פיזית אך גם נפשית לא פחות...).
כדאי לי? מה המחיר הממוצע? האם יש עוד פתרונות נגישים ומהירים אחרים..? (כגון תרופות סבתא ועוד..)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב,
ריטה27/01/2008הרבה אנשים שאני מכירה וגם לא מכירה הציעו לי להוסיף אבקת סודה לשתיה בצירוף למשחת השיניים הרגילה... אמרו שזה מבריק ומלבין. אמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיניים
ד``ר גלית כהן31/01/2008ישנן מספר שיטות להבהרת שיניים. והיעילות משתנה בינהן וכך גם המחיר.
מפריע לי מהסיפור שלך העובדה שיש הבדל כה בולט בין שיניים סמוכות. זה יכול להעיד על פגיעה בשן או בשורש השן ומצריך פנייה לרופא שיניים לבדיקה יסודית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חניכייםשלמה26/01/2008
שלום
אני מטופל כמעט חודשיים אצל רופא שיניים בגלל כאבי שיניים מתחת לגשר בצד שמאל. הרופא ניסר את הגשר הקיים והתחיל בטיפול חניכיים אשר היו מודלקים מאד והרכיב גשר זמני. הטיפול כלל משחה אנטיביוטית גרמנית שאותה החדיר לתוך 2 כיסים ועל החניכיים המודלקים פעמיים בשבוע וגם לקחת כדורי מטרוג'יל 3 ליום במשך 14 ימים.לצערי זה לא עזר והוא שלח אותי ליעוץ אצל רופא מומחה לכירורגית פה ולסתות. המומחה אבחן Chronic Advanced Periodentilitis עם ספיגת עצם מתקדמת במספר אזורים.שיניים מקסילריות משמאל רגישים.שן 23 עם כיס בעומק 12 מ"מ.כמו כן שן 27 עם ספיגת עצם מתקדמת אובאלרית.המליץ גם על תכנית טפול מלאה פרינדינטלית וגם לעקור שיניים 16,23,27.
זה לא נראה לרופא שיניים הנוכחי ולטענתו לעקור שיניים זה הכי קל בשבילו ואת זה הוא מנסה למנוע ע"י הטיפול התרופתי. לטענתו אפילו הכיס נסגר קצת והוא כרגע רק 5 מ"מ אבל הכאבים אצלי באותו אזור לא חלפו.
הוא טוען שיתכן שאצלי קימת בעיה הורמונלית אשר מפריעה לריפוי החניכיים או שהתרופות שאני לוקח מפריעות לריפוי אבל כנראה שאינו יודע איזה מהן ?
אני לוקח Omepradex 20mg/Tegretol CR 200mg/Micropirin 100mg/Alendronate 70mg/Vitamin D/B12 ומינרל Ca.
אני נמצא בטפול אצל אנדוקרינולוג בגלל ירידה בצפיפות העצם בדרגה גבולית.אצל נורולוג בגלל כאבים בעמוד שדרה צווארי ולכן לוקח טגרטול.
אין לי מושג על בעיה הורמונלית.
מאד אודה לך אם תעזור לי לכלכל את צעדי כדי להפסיק את כאבי השיניים/חניכיים.
ושוב תודה
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חניכיים ותרופות
ד``ר גלית כהן31/01/2008שלמה שלום,
לצערי איני יכולה לענות לך מעל לקווי הרשת.
תרופות וחלק מהתרופות שאתה לוקח משפיעות על החניכיים, אך בתמונה אופיינית שצריך לראות. אני מאמינה שמומחה לחניכיים אמור להכיר אותן ולדעת לאבחן זאת באופן מדוייק.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורטל25/01/2008
שלום ד"ר! ברצוני לשאול :יש לי גשר כלומר 3 כתרים מחוברים (כי היה חסר לי שן אחת והרופא המליץ על גשר במקום השתלה . הבעיה היא שישנו רווח בין הכתר לבין החינכיים כך ששאריות מזון יכולות לחדור אל מתחת לגשר . אני מפחדת שיגרם בשל כך ריקבון מתחת לגשר ואולי ריח רע . האם החשש שלי מוצדק? מאוד מאוד אודה על תשובתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה?
אורטל29/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווח בין גשר לחניכיים
ד``ר גלית כהן31/01/2008תמיד ישנו מרווח קטנטן בין גשר לחניכיים, שהרי אין חיבור הרמטי בינהם.
אך בפרובהצלחה,
לא אמור להכלא מזון במקום. אם כן הרווח גדול מדי, ואת אכן צודקת זה עלול לגרום לנזק.
אם הגשר חדש יחסית ומודבק בהדבקה זמנית. ניתן להורידו , להוסיף חרסינה ולתקן.
אם הגשר כבר הודבק בהדבקה קבועה, פני לרופא לברור פתרון אפשרי. אולי החלפת הגשר, אם הוא חדש.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שיניםויקי24/01/2008
אני נמצא אחרי עקירת שורש שנשאר משן שנפלה לפני כמה שנים. זה גרם לדלקת חריפה והרופא שיניים עקר לי את השורש, וגירד את הדלקת ומאז אני נמצא בכאבים איומים שאין לרופא תשובה להם. מה אוכל לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה
ד``ר עדי אריאלי29/01/2008שלום ויקי,
אחרי עקירה ובטח של שן באזור עם זיהום ודלקת צפויים כאבים שחולפים בדרך כלל תוך 3 ימים עד שבועיים בתלות במורכבות הפרוצדורה. הסיבות לכאבים לא סבירים שנמשכים יותר זמן מהצפוי יכולות להיות זיהום של פצע העקירה, הינתקות של קריש הדם ממכתשית העקירה ועוד. עליך להיבדק אצל רופא שיניים ולברר את המקור לכאב. אתה יכול לגשת למחלקת פה ולסת בכל בית חולים.
בהצלחה
ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן רקובהירון23/01/2008
במהלך בדיקה שגרתית נאמר לי כי שן מתחת לכתר רקובה
מה משמעות "שן רקובה" ?
נאמר לי שאין דלקת אך אם השן הרקובה לא תוחלף היא תדביק את האחרות הסמוכות
האכן, נכון הדבר?
מה הטיפול המומלץ?
מדובר בשן שהיא חלק מגשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן רקובה
ד``ר עדי אריאלי24/01/2008שלום ירון,
אני מניחה שהכוונה היא שיש בשן עששת (מה שנקרא חור). גם שן מתחת לכתר עלולה לקבל עששת. עששת אכן מדבקת, ולכן יש לסלק תחילה את כל העששת ובהתאם לשן שנותרה להחליט על המשך הטיפול בה.
בהצלחה
ד"ר יעל רובישנטיין-אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיציק23/01/2008
על השיניים הקדמיות שלי יש, מזה כ 16 שנים, שני כתרים מחוברים (מאחר והן בקעו פגומות). הכתרים לא יפים בעיניי ואני שוקלת להחליפם בדגמים אסטתיים יותר שיש כיום בשוק. האם קיים סיכון בכך? אני מתכוונת מבחינת היכולת לנתק את הכתרים הישנים מבלי לגרום לנזק לשן עצמה כגון סדקים...? אני חוששת להתחיל משהו שעלול להוביל אותי לתוצאה גרועה יותר מבחינת שיקום...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתרים קידמיים
ד``ר עדי אריאלי24/01/2008שלום,
קיימות היום אופציות אסתטיות מגוונות לשיחזורים קידמיים. כמובן שמבלי לערוך בדיקה קלינית ורנטגנית איני יכולה לדעת מה הסיכון הקיים בניסיון החלפת השיחזורים אצלך, אולם זהו שיקול שבהחלט צריך לקחת בחשבון. אם הכתרים אינם יפים בעיניך אני מציעה לך להבדק אצל רופא השיניים ולהחליט ביחד איתו אם כדאי לטפל או לא.
בהצלחה
ד"ר יעל רובינשטיין- אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורש וטיסה-דחוף!!!רויטל21/01/2008
שמי רויטל. אני כרגע גרה בניו יורק. יש לי תינוק בן 3 חודשים שאני מניקה. לאחר שסבלתי מכאבי שיניים והתייעצתי עם רופא מקומי נאמר לי שאני צריכה לעשות טיפול שורש בשן בינה עליונה. אני אמורה לטוס לארץ ביום שישי הקרוב. רציתי לדעת האם מומלץ לעשות טיפול לפני טיסה או שכדאי להמתין. אני פוחדת שבגלל הפרשי הלחצים אני אסבול כאשר אסור לי לקחת אנטיביוטיקה ומשככי כאבים בגלל ההנקה. אשמח לקבל ייעוץ. תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים וטיסה
ד``ר גלית כהן23/01/2008אם השן מודלקת, המצב עלול להחריף במהלך הטיסה. רצוי לפחות זרה ראשונה לעשות לפני כן.
יש משככי כאבים ואנטיביוטיקה שאת יכולה לקחת עם הנקה.
אם את סובלת מכאבים, גופך מפריש חומרים המגיעים לחלב ולתינוק, אף יותר מתרופות. התייעצי עם רופא הילדים/רופא הנשים שלך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקריל אנטי אלרגיגלית21/01/2008
שלום רב,
האם יש אקריל אנטי אלרגי לתותבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאקריל
ד``ר עדי אריאלי22/01/2008שלום גלית,
קיימים סוגים של אקריל המראים פחות תגובות אלרגיות לאחר השימוש בהם. בדרך כלל מדובר באקריל המתקשה באמצעות אור. אני ממליצה לך לערוך טסטים לבדיקת הגורם האלרגני ובהתאם לכך לבחור חומרים דנטליים המתאימים לך.
בהצלחה
ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיניים ותחושת כאב באוזןאבישי20/01/2008
לפני כחודשיים בצעתי השתלת 3 שיניים בלסת תחתונה בסוף הלסת.
לאחרונה התחתלתח להרגיש תחושה מוזרה בבסיס האוזן במקום שמתחבר ללסת- תחושת לחץ, כאב עמום.
הייתי אצל 2 רופאי אאג שלא מצאו כל בעיה אצלי באוזן.
הייתי אצל רופא השיניים שמומחה בהשתלות והוא לא מצא פגם בהשתלות והציע שיש בעיה במפרק הלסת ונתן לי מוסקול.
מה יכולה להיות הסיבה לתחושות אלה? איך נכון לטפל?
אני מוטרד, שזנ=ה לא איזה התפתחות סרטנית , אנא ענו לע בהקדם
אבישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיניים בלסת תחתונה וכאב באוזן
ד``ר גלית כהן23/01/2008אבידי שלום,
לא נראה לי קשר ברור בין השתלה שהצליחה לפני חודשיים עוד בלסת תחתונה, לבין כאב באוזן.
הכוון הוא כנראה אף אוזן בכל זאת
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)