מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתריםליאת10/06/2007
יש י בפה 8 כתרים 6 אחרי טיפול שורש. ו 2 כתרים שהם שתלים.
היכן שיש לי את השתלים בזמן צחצוח שיניים יורד לי המון דם. לפעמים גם על הכר בלילה.
פניתי לרופא השיניים שלי והוא אמר, שהכל בסדר. לי זה לא נראה !
יש לכם עצה בשבילי למי אני פונה ? ומה סיבת התופעה ?
הודה לכם מאוד .
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהחניכיים סביב כתרים
ד``ר גלית כהן11/06/2007ליאת שלום,
דימום בחלל הפה אינו מצב תקין ומעיד על איזור מודלק שאינו בריא ומצריך טיפול.
הדבר מחייב בדיקה. יכול להיות שהדימום נובע מבעיה בחניכיים, הצטברות אבנית ופלאק באזור, או מחוסר התאמה של הכתרים.
פני להתייעצות אצל מומחה לחניכיים או מומחה לשיקום.
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מרופאי שינייםאנונימית07/06/2007
שלום.
אני רציתי לדעת.. כבר כמה ימים אני סובלת מכאבי שיניים אבל אני מפחדת לבוא לרופאי שיניים מה אני אמורה לעשות בינתיים אני מתפחלצת כמו שאומרים מכאבים.. ואני ממש ממש ממש מפחדת ואין לי פתרון תוכלו לעזור לי? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד
ד''ר איתן ויינשטיין07/06/2007שלום אנונימית
אין היום צורך לסבול ולפחד:קיימות שיטות טיפול לאנשים עם "פחד מרופאי שיניים".
זה מתחיל מטשטוש קל ועד הרדמה כללית.
ניתן לקבל טיפול כזה במרפאות אשר מתמחות בכך.
והעיקר לא לפחד כלל
ד"ר איתן וינשטיין
מרכז רפואי "רמת אביב"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתליםתמרה04/06/2007
שלום
יש גשר עליונה לאחר ס.טי רופא שיניים 1 אומר שאין מספיק עצם אפשר רק 6 רופא אחר אומר אפשר 8 ללסת תחתונה יש לי גשר של 3 שיינים שכל פעם נופל ורופאת השיינים לוקחת להדביק 200שקלים והיא אומרת שאני חייבת לעשות ארכת כותרת ורופא שיניים אחר טוען עדיף לשים שתל לעשות גשר עם שתל באמצא לשם שיהיה הגשר יותר חזק ודוקא הגשר עם השתל יותר זול רק 6.000 וארכת כותרת עם גשר חדש 10.000אני לא יודעת מי צודק תעזרו לי מה הכי טוב
בברכהתמרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים ושיניים
ד``ר גלית כהן04/06/2007תמרה שלום,
בימינו כבר לא מקובל שתלים ושיניים בגשר אחד, ודאי שלא להוסיף שתל ע"מ לחזק גשר חלש.
כיום ניתן כמעט תמיד להוסיף שתלים לפי הצורך. במידה ואין מספיק עצם ישנן אפשרויות רבות ומגוונות להשתיל עצם ע"מ שתהיה ספיק עצם לביצוע השתלים.
תשובה מפורטת יותק מחייבת לראות את צילום ה-CT.
בברכה ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפוי חרסינהה04/06/2007
השיניים הקדמיות שלי מעט בולטות (לא יותר מדי) ובנוסף נאמר לי שבגלל שטופלתי בהרבה אנטיביוטיקה בילדות (דלקות גרון שכיחות) השכבה העליונה (הלבנה) של השן ירדה ולכן הן צהובות (כצבע השכבה הפנימית...)
שאלותיי: 1.האם ציפוי חרסינה יכול לפתור הבעיות הנ"ל? (האם ציפוי כזה יכול להוות תחליף לגשר במקרים לא קיצוניים?)
2. במרפאה במרכז נאמר לי שעלות טיפול זה הינו כ2000-3000 ש"ח לשן(!!!) במרפאה באזור מגוריי (צפון) נאמר לי שהציפוי כולל כל טיפול שהשן זקוקה לו (שורש וכד') יעלה עד 800 ש"ח לשן. מה דעתכם על ההפרש האם הוא הגיוני האם צריך ללכת למרפאה המתמחה באסתטיקה?
אודה מאד על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפוי שיניים
ד``ר גלית כהן04/06/2007כפי שחשת בעצמך הבדל מחיר כזה אינו הגיוני. ההבדל נובע כנראה מסוג שונה של טיפול.
לשאלתך האשונה - אם הבעיה הינה רק צבע ומנח של השיניים ואין מוקדי עעשת נרחבים/טיפולי שורש הרי שבברור יש להמנע מכתר/גשר ( המלווה בסילוק כמות רבה יותר של חומר שן) ולבצע ציפוי שיניים.
בשתי המרפאות המחירים סבירים ביותר יחסית למקובל בשוק הדנטלי לציפוי שיניים. אני מניחה שהמחיר הגבוה התייחס לציפויים מחרסינה והמחיר הנמוך לציפןי מחומרים מרוכבים.
ציפוי חרסינה הינו מוצר מעבדתי יש השחזה והכנה של שחזורי מעבר זמניים ( מחומר מרוכב בד"כ) מידות , אחכ הכנת ציפויי חרסינה במעבדה ולבסוף הדבקת הדחזורים בפה.
ציפוי מחומר מרוכב מבוצע בפגישה אחת מחומר שהינו מאותה משפחה של החומרים לסתימות קדמיות. הטיפול קצר יותר והתוצאה המתקבלת מיידית.
ציפוי חרסינה עמיד כמובן הן מבחינת צורה והן מבחינת צבע להרבה יותר זמן, אך גם עם ציפוייפ מחומר מרוכב ניתן להשיג אסתטיקה טובה ביותר.
בברכה
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר כמה הבהרות
ה10/06/2007ראשית כל, תודה על תשובתך המפורטת. אשמח אם תחדדי לי כמה מהדברים:
1. במרפאה שבה הציעו לי מחיר של 800 ש"ח לציפוי אחרי הטיפולים שצריכה לעבור השן דיברו איתי אך ורק על ציפוי חרסינה וטענו שהם מבינים בדיוק למה אני מתכוונת. שאלתי למה המחיר נמוך כ"כ והם טענו שזה משום שבמרפאתם עובד טכנאי. נשמע הגיוני?
2. כתבת בתשובתך שלא מומלץ לעשות ציפוי חרסינה רק מסיבות אסטטיות. תוכלי להסביר מדוע? הלא השיניים שלי חלשות בין כה וכה והלבנה לא תעזור במקרה שלי (ולא הייתי רוצה בגילי, 25, להתחיל ללכת עם גשר). האם הציפוי לא יחזק את השן?...
הערה אחרונה.. הטיפול חשוב לי מאד אבל חשוב לי גם שלא יעבדו עליי, האם הרופא שיטפל בי צריך להיות מתמחה באסטטיקה ואיך אוכל לדעת זאת?...
תודה מראש,
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפויי חרסינה
ד``ר גלית כהן11/06/2007ראשית, הפורום אינו מקום לדון על מחירים.
אין מחיר אחיד וכל אחד בודק ומחשב את מחיר טיפוליו ושיקוליו עימו.
הציפוי אינו מחזק את השן, ואינו מחליש אותה. בהכנתו מסירים שכבה דקה של צד אחד בלבד של השן ומחליפים בחרסינה. כוונתי היתה שאם הבעיה הינה רק צבע, זה ניתן לעיתים לפתרון פשוט יותר ע"י הלבנה. בכל מקרה רק רופא שראה אותך יכול לחוות דעה בצורה מקיפה, לא ניתן לתת אבחנה על סמך תאור מילולי.
אין בהגדרת ההתמחויות של משרד הבריאות התמחות באסתטיקה. יש רופאים שעוסקים בכך יותר ויש שפחות. את יכולה לבקש לראות דוגמאות של טיפולים שביצע הרופא או לבקש לדבר עם מטופל. אבל אמון זו מילת המפתח, אחרת אין בסיס לעבודה נכונה.
בהצלחה ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי שיניים
דני כהן28/11/2009השיניים הקידמיות העליונות שלי איבדו את שכבת הזגוגית מסיבה שלא ברורה לי. רופאת השינים שלי עשתה לי ציפוי מחומר רגיל של סתימות לפני כשנתיים ב6 שיניים עליונות. תוך תקופה של כחצי שנה החלו השינים להצהיב ונוצרו מספר קילופים. כמו כן אני חש ששן אחת צופתה עבה מדי וזה גורם לי לפעמים לנשיכה לא רצונית של שפה תחתונה. מה ניתן לעשות? האם ציפוי חרסינה בא בחשבון? מה סדר גודל של עלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציוד צילום שינייםכמאל עטילה31/05/2007
שלום לכולם ,
אני מעוניין לקנות ציוד לצילום שיניים פנורמי הן משומש והן חדש , אשמח לקבל הצעות וייעוץ לגבי פרטי יבואן לציוד פנורמי. או מי שיודע על מישהו המעויין למכור ציוד משומש.
תודה,
050-5485140* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציוד לצילום פנורמי
ד``ר גלית כהן02/06/2007ישנם מס ספקים דנטליים המוכרים ציוד רנטגן, כמובן שאיני מכירה את כולם.
אני יכולה לחשוב כעת על חב' אבידור, צאקיר, ניואימאז. אבל יש כנראה נוספים שאיני מכירה.
ד"ר גלית כהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדק בשורש לאחר החלפת כתרמיה30/05/2007
בשן 24 יש לי טיפול שורש בן 15 שנים. לאחרונה רופא השיניים המליץ לי לחליף את הכתר מאחר והיה רווח בינו ובין השן הצמודה אליו. הכתר אפילו לא הודבק לי באופן קבוע. בערך כחודשיים לאחר התנפח האיזור מעל השן. הרופא אומר כי יש סדק בשורש ויש צורך לעקור את השן. האם ישנו קשר בין החלפת הכתר לסדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק
ד''ר איתן ויינשטיין31/05/2007קשה לדעת אך שורש שן 24הוא דק מאוד ונוטה להסדק .15 שנה אחרי טיפול שורש זה יכול לקרות
דר איתן וינשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיה31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שורשתקוה29/05/2007
יש לי שן אחרונה למעלה שזקוקה לט. שורש, הבעיה שקשה מאד להגיע אליה ומצבה אנוש.
הרופא קודם כל בנה לי מסביב את השן ע"מ שיוכל לטפל בה, והלחי שלי כבר קרועה לגמרי,
שאלתי: במקרה כ"כ קשה, שאפילו הרופא לא מצליח להגיע אל השן, האם אני אצליח לשמור עליה אחרי טיפול מייגע ויקר כ"כ??
אולי עדיף לעקור אותה מוקדם יותר, חבל הכסף שלי - שאין לי וחבל על הסבל הרב שנגרם לי,
אם לא אצליח לצחצח שם כראוי כי השן פשוט פונה אחורנית?
ועוד שאלה, איך אפשר לברר מחירים של טיפולי שורש, זה נראה לי מופרז לשלם על כזו שן 2500 ש"ח.(כולל מבנה וכתר) ואולי בעוד כמה שנים אני אעקור אותה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ט.ש.
ד''ר איתן ויינשטיין31/05/2007שלום אנונימית,
שאלה טובה-אם זו שן בינה הייתי שוקל לעקור אותה.
בקשר למחיר אינני יכול לענות לך:רפואת שיניים מקצוע חופשי וכל רופא קובע מחירון משלו.
ד"ר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשן איננה שן בינה
תקוה02/06/2007זו שן מס' 17,
איך אוכל לשמור על השן הזו בעתיד? כפי שציינתי, היא פונה אחורה בסוף החניכיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפוץ כלליקרין29/05/2007
השיניים שלי נראות נורא, יש לי מלא סתימות והצבע של השיניים יותר צהוב מלבן. איפה אשר לעשות טיפול כללי לשפר את המצב? צריך לזה התמחות מיוחדת? איך מטפלים במשהו כזה וכמה פחות או יותר זה צריך לעלות (אני חברה במכבי ואשמח לעשות את זה דרכם)?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטטיקה
ד''ר איתן ויינשטיין29/05/2007קרין שלום רב,
היום ישנם פתרונות אסטטיים כמעט לכל מצב: למינייטס(הדבקות חרסינה) לשיניים חיות,כתרים אסטטיים ללא מתכת לשיניים שעברו טיפולי שורש,ישור שיניים למבוגרים ועד רשימה ארוכה של טיפולים שנועדו לשיפור המראה.
את צריכה לבחור רופא שעושק באסטטיקה דנטאלית. בד"כ טיפולים אלה יקרים .
ד"ר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים ברפואת שינייםMary27/05/2007
שלום
לש לי שאלון לקבלה ברפואת שיניים
עלתה לי שאלה מה הקשיים של רפוא שיניים? ומה מאפיין אותו מרופא אחר!
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים של רופא שיניים
ד``ר גלית כהן28/05/2007אני חושבת שהכוונה היתה לשמוע את דעתך האידת ולא את דעתי האישית,
בהצלחה, ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת לסתאורטל26/05/2007
שלום רב..
האם קיים ניתוח להרחבת הלסתות?(גם עליונה וגם תחתונה)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת לסת
ד``ר גלית כהן28/05/2007השאלה רחבה ביותר ולא מפורטת קיימים מקרים המצריכים התערבות כירורגית וקיימים מקרים הניתנים לטיפול באמצעים אורטודונטים או שילוב של השניים.
תלוי בגיו , ביחסים בין הלסתות ועוד...
יש לפנות לרופא שיניים שימליץ על המומחה המתאים למקרה.
בברכה
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שיניםירון23/05/2007
בקשר להלבנת שינים
רציתי לשאול כמה עולה טיפול כזה ,כמה זמן לוקח הטיפול , תוך כמה זמן רואים תוצאות ..
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנה
ד''ר איתן ויינשטיין23/05/2007המחיר שונה ממרפאה למרפאה
התוצעות של הלבנה בלייזר רןאים מייד, של הלבנה ביתית לאחר כשבוע: שילוב של שתי השיטות-בהתאם
דר א.וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיגת חניכייםמאיה20/05/2007
שלום רב,
רציתי לדעת מה זה נסיגת חניכיים, מה הגןרמים לכך וכיצד מטפלים/מונעים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגת חניכיים
ד``ר גלית כהן28/05/2007כשמה כן היא. נסיגה של החניכיים העליונות מעלה או התחתונות מטה וחשיפת שורש השן תוך ירידה בתמיכה הגרמית (כמות העצם התומכת בשן)
הסיבות לכך רבות ומגוונות ויש לבדוק כל מקרה לגופו. הטיפול יכוון לפי הגורם לנסיגה.
בברכה
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעאריה17/05/2007
שלום
מזה כשנה יש לי בפה בלחי הפנימית פצע עגול שאינו מתרפא
ובשבוע האחרון החל לכאוב
שאלות
האם פצע כזה יכול להיות בגלל חיכוך בין הלחי לשן?
האם רופא שיניים מאבחן האם זה גידול שפיר סרטני ?
ותך כמה זמן מקבלים תשובה על ביופסיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בלחי מזה כשנה
ד``ר גלית כהן18/05/2007פצע שאינו מתרפא מס' שבועות כבר מצריך לפנות לבדיקה אצל רופא מתאים ובמקרה זה בשלב ראשון לרופא שיניים. אין כל סיבה לחכות שנה.
ולשאלותיך: פצע יכול להגרם מחיכוך של שן שבורה או חדה והלחי.
רופא שיניים יכול לאבחן נגע , ולפי מאפייניו להגיע למס' אבחנות משוערות, בלשון המקצועית: אבחנה מבדלת. אך בכל מקרה אבחנה של נגע נעשית לאחר ביופסיה.
זמן התשובה לביופסיה תלוי בסוג הרקמה הנבדקת וסוג הבדיקות שהרופא בקש לבצע ברקמה.
אנא ממך , יש לפנות לרופא שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר
אריה20/05/2007זה בדיוק מה שיש לי
אודה מאוד על הסבר ,עד לתור לרופא אני מאוד לחוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרים בעקבות ביופסיה
אריה28/05/2007שלום
היום הייתי אצל פרו"פ מומחה לרפאת הפה,שראה את הפצע ואמר לי שלפי דעתו זה נראה גידול שפיר אולם כדאי להוריד את הפצע מפני "שכל מה שחותכים שולחים לבדיקה"
ואת התשובות אקבל בעוד חודש
בהפניה לבדיקה נכתב
חשד קליני:פיברומה עקב גירוי
הרופא תפר לי לאחר הניתוח ,ואמר לי שהתפרים יורדים לבד
שכחתי לשאול תוך כמה זמן.
שאלות:
תוך כמה זמן אמורים לרדת התפרים??
מה משמעות פיברומה עקב גירוי?
תודה מראש
רק בריאות ושמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרים נספגים
ד``ר גלית כהן28/05/2007אריה שלום,
אם הרופא אמר שהתפרים "יורדים לבד" הרי שאלו תפרים נספגים שיעלמו תוך 1-3 שבועות.
פיברומה הינה גידול שפיר של רקמת חיבור (למשל רקמת החיבור בלחי) פיברומה יכולה להגרם בשל גירוי כרוני למקום, כמו: פינה חדה, הרגל נשיכה וכו...
בברכה
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אריה29/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםש.ב17/05/2007
רציתי לשאול אם יש דבר כזה להלבנת השינים שיראו ממש ממש ממש לבנות ..
ולכמה זמן זה נשאר וכמה זה עולה בערך ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנה
ד''ר איתן ויינשטיין17/05/2007שלום NV
לצערי שיטה כזאת לא מוכרת לי :תוצאות כאלה אפשר לראות רק בפרסומות
דר איתן וינשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ..
ש.ב18/05/2007אז איך עושים את זה בפרסומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלבנת שיניים
ד``ר גלית כהן18/05/2007למפרסמים ישנן יכולות גרפיות ממוחשבות , המגיעות להשגים טובים יותר מכל רופא שאני מכירה.
אם זאת, ניתן להשיג תוצאה טובה מאד בהלבנת שיניים במרפאה.
יש לפנות לשם כך למרפאת שיניים ולבחור עם רופא השיניים את שיטת ההלבנה המתאימה לך: הלבנה בסדים, הלבנה בעזרת אור או לייזר, ציפויי חרסינה, כתרים וכו... כל מקרה לגופו.
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תותבותשואלת סובלת16/05/2007
האם יש בנמצא תותבות שמתאימות עצמן מבחינת גמישות החומר לקצב נסיגת חניכיים ?
אני מרכיבה תותבת נשלפת והיא לא ישובת טוב כי יש לי נסיגת חניכיים "זוחלת".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בחניכיים מחייבים התאמת תותב
ד``ר גלית כהן16/05/2007שינויים בחניכיים מחייבים התאמה של התותבת במרפאת שיניים. אין חומר המתאים עצמו לשינויים אלו, לפחות עדיין אין.
בברכה
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)