מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלהרונית15/05/2007
האם יש צורך בהכשרה מיוחדת לביצוע השתלות ואם כן איך אפשר לבדוק אם לרופא שלי יש הכשרה כזאת המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכשרה
ד''ר איתן ויינשטיין15/05/2007על פי החוק -לא
על פי הבנתי -כן
הכשרה לעשות שתלים מקבלים מתמחים בכירורגית פה ולסת ובפריודונטיה
דר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשן שהתעקמה ללא גשרשרון15/05/2007
שלום,
יש לי שן קדמית שהתעקמה שוב ( לאחר טיפול של שנים בגשר), כנראה שהשן התעקמה בעקבות צמיחת שן בינה.
הפתרון היחיד שנראה לעין הוא לשים 5 או 4 כתרים בשיניים הקדמיות , כדי שיהיה מראה אחיד
האם כדאי לעבור תהליף כזה , במה זה כרוך והאם בעוד כמה שנים התוצאה תישמר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן עקומה
ד''ר איתן ויינשטיין15/05/2007שלום רב
אני מניח שמדובר בתזוזה של השן.
הפתרון העדיף במקרים כאלה הוא ישור שיניים ולא השחזה של שיניים סמוכות
אם התזוזה היא קלה ניתן לעשות הדבקת חרסינה-למינייט
איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לא מוסבר בשינייםענת14/05/2007
שלום לכם !
כבר מספר חודשים שיש לי כאב מציק, מעל שן שעברה טיפול שורש לפני זמן רב.
הכאב אף גורם לכאב אזניים.
מעל - אני מתכוונת להכי למעלה שאפשר להגיע עם האצבע - מעל השן.
אם אני לוחצת על זה - זה ממש ממש כואב.
כמובן שעשיתי צילומי שיניים שם - ולא רואים כלום בצילום.
הרופא לא יודע מה לעשות.
איזה עוד סוג צילום ניתן לעשות כדי אולי לראות את הבעיה?
האם יכול להיות באיזור זה כאב אחר חוץ מכאב שנובע משיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר איתן ויינשטיין15/05/2007ענת שלום
צילום אינו אמצעי אבחנתי :צילום יכול רק לתמוך באבחנה קלינית של הרופא.
בכל מקרה לדעתי אין צורך בצילומים נוספים אלה אבחון נוסף ע"י רופא נוסף ואולי לבצע כירורגיה אבחנטית.
איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברוקסיזם ושתליםאילנה14/05/2007
האם ברוקסיזם הוא גורם לחוסר התאמה לעשיית שתלים ? אני סובלת מבעיה זו והרופא אמר לי שאין על מה לדבר .קראתי את תשובתך לפונה הקודמת. למעשה , לא ענית לה על הבעיות של חוסר התאמה . האם אין מצבים כאלה ותמיד אפשר לעשות שתלים? מה לגבי הבעיה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוקסיזם
ד''ר איתן ויינשטיין15/05/2007ברוקסיזם אינה קונטראינדיקציה מוחלטת לשתלים: הכול תלוי באזור,חומרת המצב וסוג השיקום.
בקשר לתשובתי על שאלה קודמת......אני לא יכול לענות קונקרטית יותר עש שום שאלה בלי להכיר את המתרפא, בלי לבדוק את מצב בריאותו,בלי לראות את הצילומים ולשמוע את תלונתו.
כמו כן אני מקווה שלא מצופה ממני לבנות תוכניות טיפול בפורום
בכבוד רב
דר איתן וינשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט מצופה כי תענה יותר מפורט
אילנה15/05/2007כן, יש רופאים שעונים בפורומים אחרים בצורה יותר מושקעת מבחינת הפירוט המקצועי.
גם כאן בפורום, אני מצפה לקבל תשובות יותר מפורטות ולא שטחיות. אף אחד לא ביקש
ממך תכנית טיפול אבל הסבר יותר מלא - כן, בהחלט כן !...תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרודנט לאחר השתלת שינייםיעל14/05/2007
שלום רב
בת 46 ולפני עשרה ימים עברתי השתלת 4 שיניים בלסת התחתונה. הרופא המליץ להשתמש במי פה תרודנט, אלא שבימים האחרונים אני מרגישה שהלשון צורבת וכן בבליעה בגרון תחושת שריפה. האם יכול להיות קשר לשימוש בתרודנט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרודנט
ד''ר איתן ויינשטיין15/05/2007יעל שלום,
תופעות שאת כותבת עליהן בהחלט יכולות להיגרם משימוש ממושך בטרודנט.
בכל מקרה שטיפות משך שבוע לאחר השתלה יספיקו : המשיכי לשטוף עם מי מלח
איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מצב שאי אפשר לעשות שתלים ?שואלת סובלת13/05/2007
רציתי לשאול האם יש אפשרות שאדם איננו מתאים בשום אופן לשתלים ונאלץ ללכת מגיל צעיר עם תותבות?...
אני בת כמעט 50, איבדתי את רוב השיניים שלי , החניכיים מאוד נסוגו, והרופא אמר לי שאני לא מתאימה לשתלים. אני הולכת עם תותבות אבל סובלת מאוד מפצעי לחץ לעיתים קרובות מתחת לגשר התחתון ומאי נוחות בגשר העליון וזה גורם לי לתנועות לא רצוניות של חוסר נוחות בכלל, ולהרגשה איומה מכל המצב . לא יכולה לאכול כמו שצריך, מבחינה חברתית אני מרגישה ממש סיוט , ומה לא ...תותבות זה לזקנים , לא ? ...
הרופא אמר לי שאי אפשר לעשות שתלים בלסת התחתונה ושבעליונה אני לא מתאימה בכלל. האם זה יכול להיות ?
אם אני הולכת עם תותבות הרבה זמן אני מאבדת בכלל את הסיכוי לעשות אי פעם שתלים? החניכיים מתכווצים עוד יותר ?
אני קוראת כל כל מיני פתרונות חדשניים אבל מודעת לכך שמאחורי חלקם לפחות עומדי רופאי שיניים שרוצים להרויח ... מה אפשרי בכל זאת ? אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים
ד''ר איתן ויינשטיין13/05/2007ריבי שלום
אני כהרגלי מתחיל מהסוף:
כל רופא שיניים רוצה להרוויח - ואין בזה שום דבר רע :אם הוא ירוויח הוא ילמד שיטות חדשות ולא ייתן לך שרות טוב.
אני ,כמובן, לא מכיר את המקרה הפרטי שלך, אך בשנים אחרונות פותחו שיטות חדשות להשתלות עצם:גם לגובה וגם לרוחב. אלה ניתוחים לא פשוטים אך כאשר נעשים ע"י מומחה לכירורגיה בעל ניסיון אזי התוצאות יפות ,סיכון קטן וסיכונים נמוכים.
היות ואנחנו באותו הגיל - אני יכול להגיד בביטחון - את אישה צעירה ואין שום סיבה ללכת עם תותבת שמפריעה לך
דר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות חניכיים........שרית12/05/2007
יש לי נסיגת חניכיים מאוד קשה . כבר טיפלתי בשיניים עשרות פעמים וכל שן אחרי שלוש ארבע שנים בערך נופלת מכיוון שהחניכיים נסוגות והכתרים מתפוררים ונופלים אפילו מהבורג. שום רופא שיניים שביקרתי אצלו לו הציג בפניי פתרון לבעיה.( כנראה מאינטרס כספי לצערי). האם יש טיפול לבעיה כזו והאם ניתן להחזיר את החניכיים למצב נורמלי. אם כן בבקשה תאמרו לי לאן לפנות.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד''ר איתן ויינשטיין13/05/2007שלום רב
כל רופא סביר חייב להציג לך תוכנית טיפול וסיכיי הצלחתה.
אין להחזיר מצב לקדמותו אך אפשר בד"כ לעצור את המחלה
דר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה וכואבתאני11/05/2007
אני צריכה טיפול שיניים מקיף הכולל עקירות סתימות ושתל. הבעיה היא שאין לי כסף בכלל לעניין זה, המצב חמור עד כדי כך ששן שנשברה לי ניסיתי לעקור לבד עם פלייר ונשאר ממנה רק בסיס השן הקרוב לחניכיים, וכיום הוא שחור ומציק.
שאלתי היא האם ידוע לכם על עמותה או רופא מסויים המוכן לטפל בי ללא תמורה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול חינם
ד''ר איתן ויינשטיין11/05/2007עמותת מ.ש.ו.ל.ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה,אבל איך מגיעים אליהם
אני12/05/2007אשמח באם אוכל לקבל מס' טלפון, או פרטים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל פרטים נוספים
אני16/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקשי את הטלפון מ- 144
חן27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי צילוםאביטל11/05/2007
באיזה צילום ניתן לראות בצורה הברורה ביותר את מיקום העצב בלסת התחתונה על מנת למנוע פגיעה בו בעת ביצוע פעולה כירוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
ד''ר איתן ויינשטיין11/05/2007אביטל שלום,
כעקרון צילום פנורמי,אך צריך לדעת איזה פעולה
איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביופסיה
אביטל11/05/2007לנגע לא ברור בין שני שורשי שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום אבחנתי
ד``ר גלית כהן18/05/2007אכן מומלץ צילום פנורמי
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הרמת סינוסים וטיסהאופיר10/05/2007
שלום רב,
אודה אם תענו בדחיפות...
לפני כשבוע עברתי ניתוח להרמת סינוסים ומחר בבוקר אני אמור לטוס לחו"ל.
היום נאמר לי שאסורה כל טיסה עד לשלושה שבועות מיום הניתוח ...
האם זה נכון ? מהם הסיכונים שיכולים לקרוה ?
אודה על תשובה מהירה,
אופיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס
ד''ר איתן ויינשטיין11/05/2007אופיר שלום
אינני יכול להתווכח עם הרופא שלך:כל מקרנה לגופו.
מניסיוני לא מעט פציינטים שלי חזרו לביתם בטיסה לאחר שבוע
דר וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה דומה
מריה25/06/2010רציתי לשאול אם טסת בסוף והאם הטיסה עברה בשלום..?
בדיוק מקרה כזה קרה לי. לפני שבוע עברתי ניתוח להרמת הסינוסים, ובעוד יומיים אני אמורה לטוס. לא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנו מטופלים רבים מחול
ד``ר גלית כהן26/06/2010העוברים טיפול כירורגי נרחב, כולל הרמות סינוס ושתלים וטסים הביתה לאחר שבוע ואף פחות מכך ללא כל בעיה.
נסיעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךרוני10/05/2007
הייתי אצל רופא השיניים שלי ובהתחלה הוא חשב שכואב לי בלסת בגלל שצומחות לי שיני בינה כי הוא ראה את הצילום ואחרי שהוא בדק הוא אמר שזה לא נראה לו קשור ושזה כנראה משהו חיצוני שאל אותי אם אני במתח.. אמא שלי אמרה לו שכן למרות שאני ממש לא חושבת שזה קשור. אני גם לא מבינה למה כשרופא לא יודע מה הבעיה אצלי הוא מפיל את זה עלי ואומר לי שאני במתח ובגלל זה כואב לי.. תגיד שאתה לא יודע מה הבעיה, תשלח אותי לרופא שמבין בזה וזהו..!! אני גם לא חושבת שהוא יודע שקשה לי לפתוח את הפה.. בכל אופן אחר כך התווכחתי עם אמא שלי והיא אמרה לי שאין מה לעשות ושאם הוא היה חושב שיש בעיה הוא היה שולח אותי לכירורג. בקיצור עכשיו אני בבעיה כי אמא שלי לא רוצה לקחת אותי לרופא אחר וזה כבר שלושה חודשים ככה ופשוט אין לי מה לעשות\= ואני לא חושבת שאני צריכה לסבול ככה כי בטוח יש מה לעשות..
מה אתם חושבים? להשאיר את זה ככה וזהוו.. או מה לעשות?
אשמח מאוד לעזרה כי אני כבר מיואשת ואף אחד לא מקשיב לי!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר איתן ויינשטיין10/05/2007רוני שלום.
אני חושב שמגיע לך ביקור אצל מומחה לכירורגית פה ולסת.
בכל מקרה אין הצדקה לסבול מכאבים:גם אם לא מוצאים סיבה לכאבים יש לטפל בכאב עצמו-כאב כרוני זה מחלה ויש לה טיפול.
דר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה אבל....
רוני10/05/2007אני לא יכולה.. כי אמא שלי מאוד סומכת על הרופא שהלכתי אליו (הוא בעלה של החברה הכי טובה שלה) ובגלל שהוא אמר לה שכנראה שזה ממתח ושיכול להיות בגלל שאני חורקת שיניים בלילה אז היא אמרה לי שאין לי מה ללכת לרופא אחר ושהדבר היחידי שאני יכולה לעשות זה להיות פחות במתח.. התחלתי לריב איתה והיא אמרה שאם הייתי צריכה הוא היה שולח אותי למומחה לפה ולסת והוא לא עשה את זה אז אני פשוט צריכה להרגע מהעניין כי זה יעבור לי ושגם השיני בינה בטוח משפיעות על זה.. פשוט התווכחתי איתה שעה והיא לא מקשיבה ליי!! היא חושבת שהיא רופאה כנראה.. בקיצור היא לא רוצה לקחת אותי לרופא אחר גם בגלל שהיא קפצה על הרעיון שזה בגלל שאני במתח ושזה אצלי ולא משהו רפואי כי היא היפוכונדרית ואני לא יכולה להעלות את הנושא שוב כי אני אריב איתה..
אתה חושב שזה יכול להבריא לי לבד למרות שזה כבר חודשיים בערך?
מה אני כבר יכולה לעשות?? ללכת לרופא בלעדיה?..
וכאבי ראש יכולים להיות כתוצאה מזה?.. או שזה קשור לשיני בינה?
תודה רבה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינייםאיילת09/05/2007
שלום,
תוכלו בבקשה לפרט על הלבנת שיניים ביתית לעומת כזאת שנעשית ע"י רופא שיניים?
באיזה מקרים כדאי לעשות הלבנה ובאיזו תדירות צריך לעשות את זה?
האם היא פוגעת בבריאות השן?
בתודה מראש,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנה
ד''ר איתן ויינשטיין10/05/2007שלום אורית
נתחיל מהסוף:הלבנה אינה פוגעת בבריאות השן.
שתי השיטות מבוססות על אותו עיקרון אך החומר הפעיל בריכוז שונה.
השיטה הבייתית גורמת לעתים קרובות לרגישות חולפת בשיניים ולהפסקת הטיפול ע"י הפציינט לפני השגת תוצאות .
אנו ממליצים על שיטה משולבת.
דר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסתרוני07/05/2007
שלום רב,
יש לי בעיה כבר כמה חודשים בלסת. זה התחיל בסתם קליקים מוזרים עד שזה הגיע למצב שלא יכלתי לפתוח את הפה עד הסוף.. עכשיו אני יכולה לפתוח אותו רק קצת ואם אני רוצה לפתוח אותו עד הסוף אני צריכה להזיז את הלסת התחתונה שמאלה ואז לפתוח. זה גורם לי לכאבים באוזן (ימין) וגם לכאבי ראש וקושי לאכול.. אני מרגישה ממש כאילו הלסת התפרקה לי.
רציתי לשאול אם זה יכול להיות קשור לחור בשן או משהו כזה ואם אני צריכה ללכת קודם לרופא שיניים ורק אז לכירורג או שזה לא משנה? כי קבעתי תור לרופא שיניים אבל הוא לעוד שלושה שבועות וממש כואב לי..
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה במפרק הלסת
ד``ר גלית כהן08/05/2007הבעיה אותה את מתארת קשורה למפרק הלסת. אין ולא יכול להיות קשר לחור בשן. בעיות במפרק מטופלות ע"י מומחים לכירורגיה פה ולסת או רופאים נוספים המטפלים ספציפית במפרק הלסת. במצב בו את נמצאת רצוי לפנות למומחה מתאים ולא לרופא שיניים כללי.
בברכה ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
רוני08/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם מתכתימינה06/05/2007
אני סובלת מטעם של מתכת. הטעם מופיע ביתר עוצמה אחרי צחצוח שיניים, אוכל או לאחר שלא אכלתי מספר שעות. הטעם הופיע באותו הזמן שעשיתי השתלת שיניים, אך את ההשתלה עשיתי בשני צידי הפה והטעם באופן מובהק נמצא רק בצד אחד.
אבקש לדעת מה הגורם לטעם, האם הוא מסוכן (רעיל)ואיך מתגברים עליו.
אודה לתשובתך. מינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם
ד''ר איתן ויינשטיין06/05/2007מינה שלום רב
הסיבה הנפוצה ביותר לטעם מתכתי בחלל הפה היא דלקת הנגרמת מזן מסוים של חיידקים.
הייתי ממליץ לך להיבדק פעם נוספת אצל רופא
איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שיניים בלייזריעל06/05/2007
שלום,
אני בת 26 ופוחדת פחד מוות מרופאי שיניים. רק לקרוא את הודעות האלו מעלה באופן פסיכוסומטי כאבי שיניים. היום, אני כבר עוברת את הבדיקה יחסית בסדר ובעיקר נלחצת רק מרעש המקדחה (על זריקת ההרדמה הצלחתי להתגבר), אבל אני מתכוונת לבאמת נלחצת.
אני לא רוצה טיפול בגז צחוק ורציתי לשאול האם אתם יודעים אם אפשר לבצע סתימות פשוטות באמצעות הלייזר.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי שיניים בלייזר
ד``ר גלית כהן08/05/2007הלייזר, או ליתר דיוק מס' אורכי גל של קרני לייזר קיימים כיום בשוק הדנטלי. לכל מכשיר התוויות משלו והוא מתאים לסוג מסויים של טיפול (כירורגיה, סתימות, הלבנות וכד'). ישנם סוגי לייזר בעלי יכולת "קדוח" ברקמה קשה ואיתם ניתן לבצע חלק מהסתימות. ישנם חומרים עם זאת שגם לייזר המיועד לביצוע סתימות לא יכול "לקדוח". למשל לא ניתן לסלק עם לייזר סתימות אמלגם (סתימות אפורות מתכתיות) ישנות.
רצוי לפנות למרפאה המצויידת בלייזר ולבדוק באופן ספציפי מה ניתן לעשות ומה לא בפיך.
חשוב לציין עם זאת שהלייזרים הדנטליים הם כלי עבודה נוסף שנוסף למרפאת השיניים. הלייזר עדיין אינו בעל יכולת להחליף את המקדח כפי שמשתמע לעיתים מפרסומים שונים .
בברכה, ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)