מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשכיםדליה04/06/2008
לבעלי אשכים גדולים במיוחד .הדבר מפריע לו מבחינה אסטתית האם קיימת התערבות כירורגית לטיפול בבעיה? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה
ד''ר נחום זילבר06/06/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסוף שתןטל03/06/2008
שלום,
אני בת 35. נוטלת אלטרוקסין.
באיסוף שתן 24 שעות שנעשה כחלק מפרופיל הורמונלי,
כל הבדיקות תקינות.
באיסוף יצא 2300 אוראה.
האם זה תקין?
אני לא יודעת אם זה קשור, באותו יום שרף לי מאד הפה וגרד בפי הטבעת.
גם החדר שבו שהייתי התמלא ריח מוזר.
זו תופעה שקרתה לי לפני כמה שנים, לא זוכרת אם מקורה במע' העיכול
ואיך היא עברה. יכולה להשפיע על ממצאי איסוף השתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה
טל05/06/2008סליחה, הבדיקה שאני שואלת עליה היא
Urine Volume והתוצאה 2300* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
ד''ר נחום זילבר06/06/2008זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיתשחר03/06/2008
שלום רב
אני ביצעתי איסוף שתן ושמתי לב שבמשך היום הייתי נותן שתן בנפחים של 150-200 cc
בכל כמה שעות ולעומת זה בלילה קמתי פעמיים ובכל פעם נתתי 450 cc
רציתי לדעת האם זה מראה על בעיה בקיבולת של השלפוחית ?
והשאלה השניה היא האם זה משנה שביום כמעט ולא נתתי שתן ורק בלילה יצא לי
או שרק הכמות הסופית שנתתי ביממה היא הקובעת לגבי תפקודי הכליות?
אני מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר
ד''ר נחום זילבר03/06/2008אין בעיה בקיבולת כיס השתן. בסיומו של הלילה כמות השתן גדולה יותר. הקובע הוא סך כל כמות מתן השתן ביממה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיבר מיןאושרי03/06/2008
אני בן 38 מזה כמה חודשים אני סובל מכאבים לאחר קיום יחסי מין בזמן שאני גומר יש לי כאב עז בשריר בצד התחתון של איבר המין שמקשה עליי גם להטיל שתן לאחר מכן וצריבה עזה בתוך האיבר אני צריך להחזיק חזק את האיבר עד שהוא רפוי לגמרי מה עליי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושר
ד''ר נחום זילבר03/06/2008עליך להיבדק על ידי רופא אורולוג. יתכן שישנו ממצא מקומי בתוך הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות נגד כאב ראש לאחר נטילת ואגרהbenny02/06/2008
שלום . אני מעונין לדעת אם לאחר נטילת ויאגרה אני סובל לעיתים מכאבי ראש ( כאב ראש זהו דבר שכנראה לא קשור אצלי לויאגרה . אני סובל מכאבי ראש כבר שנים רבות) יש בעיה בנטילת כדורים נגד כאבי הראש. בנוסף הביאו לי כדורי ויאג. שמיוצרים בהודו. האם יש בהם סכנה ? תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני
ד''ר נחום זילבר03/06/2008לא מכיר ויאגרה שמיוצרת בהודו. בכאבי הראש המתמידים טפל בהתאם ללא קשר לויאגרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרונפרוזיסחנה02/06/2008
רציתי לדעת האם הידרונפרוזיס בכליות מלווה בכאבים או שמגלים את זה רק באולטרה סאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה
ד''ר נחום זילבר03/06/2008הידרונפרוזיס היא אבחנה רנטגנית וכשלעצמה אינה גורמת לכאב, אלא אם כן ישנה סיבה אנטומית פיסיולוגית הגורמת לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםאבישי02/06/2008
רציתי לדעת האם זה נכון ששתיית מים לפני בדיקות דם לתיפקודי כליה מעלה את ערך הקראטנין
בגלל שתמיד קורה לי שאני מבצע בדיקת דם ולא שותה מהלילה שקודם לבדיקה
זאת אומרת משהו כמו 10 שעות ללא שתיה אז הקראטנין הוא בנורמה ואם אני שותה מים לפני הבדיקה אז הקראטנין עולה קצת רציתי לדעת האם יש קשר לשתיית מים לפני הבדיקה?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבישי
ד''ר נחום זילבר03/06/2008היחס צריך להיות הפוך ולכן אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אורדינמיתאאא02/06/2008
ד"ר שלום רב. לאחר בדיקה אורדינמית שהתבצעה עקב תכיפות במתן שתן אמר לי האורולוג שביצע את הבדיקה שיש לי דלקת ואילו האורולוג שהפנה אותי לבדיקה אמר שאין שום בעיה. אודה מאוד על חוות-דעתך לממצאים :
1."עקומת השתנה ראשונה בינונית עם STRAINING קשה ושארית שתן של 110 סמק !!!"
2. "עקומת השתנה חסימתית קלה (PEAK FLOW=14 סמ"ק/שניה)".
3."במבחן P/F מפתח לחצים חסימתיים בינוניים עם עקומה שטוחה ושארית שתן של 80 סמ"ק".
שאר הממצאים תקינים.
אודה מאוד על התייחסותך והמלצה על המשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבירם
ד''ר נחום זילבר03/06/2008כולם צודקים.
טפל בדלקת במידה וישנם נתונים על כך וטפל בהקלה על זרימת השתן באמצעות תרופות מקבוצת האלפא בלוקר (קסטרל, קדקס, אומניק). אולם כל זאת תחת החלטות האורולוג אליו תתמיד ללכת כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרמיקסון????ירדן02/06/2008
שלום רב
כ-7 שב' לאחר ציסטוסקופיה. תקינה. למרות זאת עדיין יש הרגשת חוסר נוחות בבסיס האיבר אם כאבים מטרידים (מעין דקירה מתמשכת) הרופא המבצע המליץ על פרמיקסון למשך 3 חודשים. מה הקשר בין פע' הכדור לכאבים הקיימים? (ערמונית מעט מוגדלת אמנם, אבל האם יש לה קשר לכאבים שלא היו לפני הבדיקה [ אן שינוי בהשתנה או בעוצמת הזרם]) האם יש תופעות לוואי כלשהם לכדור, מודאג מאד ממשך הכאבים שאינם חולפים עדיין אחרי הבדיקה, האם יש מצב לשבר??? שמעתי שגם זה יתכן.
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן
ד''ר נחום זילבר03/06/2008חוסר הנוחות צריכה לחלוף.
פרמיקסון מיועדת להקלה בערמונית התפוחה והבצקתית.
לא ניראה לי שיש שבר.
הרבה בשתייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בכליותמלמק01/06/2008
אני בן 52 , ב-CT התגלה אצלי אבן בקוטר 9 מ"מ בגביע התחתון של כליה שמאלית .
בדיקות אחרות שעשיתי הם: PSA=0.4 , קריאטינין וחומצת שתן תקין . מה הטיפול הממולץ להסרת האבן ? , עד היום לא היו בעיות בכליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלמק
ד''ר נחום זילבר03/06/2008אם האבן נמצאת כלואה בתוך הגביע ואין לך תלונות הימנע מטיפול אגריסיבי בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות בשופכהצביקה01/06/2008
אני בן 30 ורציתי לדעת לגבי היצרות בשופכה האם ההיצרות הולכת וגדלה עד מצב של סתימה מלאה (וזה מובן מסוכן מאוד)? אם כן, האם התהליך יהיה הדרגתי, כלומר אראה את זרם השתן הולך ונחלש לאורך חודשים וימים עד כדי מצב שבו אחוש צורך עז להשתין אך דבר לא ייצא? עוד בעניין זה: בחודש האחרון פחת הצורך שלי להשתין. בעוד שלפני כשנה הייתי רץ להשתין כל הזמן, לאחרונה אני שותה ושותה אך מטיל שתן רק כעבור שלוש או ארבע שעות וגם אז הכמויות קטנות (וגם הזרם חלש). אין שום כאבים או בעיה, רק פחות שתן. האם זה יכול להיות קשור להיצרות, או שמא ההיצרות מונעת רק יציאת שתן אך לא את ייצורו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביקה
ד''ר נחום זילבר03/06/2008היצרות בשופכה גורמת להצרות בזרם השתן ולהישארות כמות שתן גבוהה בשלפוחית. יתכן, שאתה צובר בתוך שלפוחית השתן כמויות נוזלים גדולות שאתה שותה. כי השלפוחית אז מתחילה "לגדול" בצורות שונות.
טפל בבעיית ההיצרות ואל תדחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- UTI- לא חולף אחרי טיפול אגרסיבייהודית01/06/2008
שלום,
אני בת 27 וסבלתי בעברי ממס' דלקות בדרכי השתן אך לפני כשבועיים וחצי החלה דלקת מאוד חריפה אשר היתה חמורה בהרבה יותר מהפעמים הקודמות מלוות בהקרנות לאיזור הגב. התחלתי טיפול בזינט 500 מ"ג אז הופסק לאחר יומיים וחצי בשל הוראה של רופא- תרבית יצאה שלילית ו"לא היו מדדים נוספים לדלקת" לפי בדיקת שתן רגילה.
לאחר כיומיים היתה החמרה נוספת ואורולוג נתן לי לקחת אוגמנטין - כדורים של 1 גרם פעמיים ביום וגנטמיצין בזריקות לשריר של 80 מ"ג כל 12 שעות למשך 7 ימים ( טיפול יחד של 2 האנטיביוטיקות). לאחר כ3 ימים החלה הטבה אך הסימפטומים חזרו שוב לאחר יומיים נוספית עם צריבה ותקיפות במתן שתן כאבים ( פחות חמורים ממה שהיו בהתחלה) אותו אורולוג רשם לי ciprinol ואמר לי לקחת את ז גם לעוד 10 ימים עוד לפני שהסיפטומים חזרו או לחכות 7 ימים ולעשות את התרבית שוב. כעת אני כבר שוב ממש סובלת מהמצב והשאלה שלי האם לחכות לבצע תרבית נוספת ( עדיין חלפו רק 5 ימים מאז הוספקו האנטיביוטיקות) או להתחיל לקת את האנטיביוטיקה ciprinol? בזמן נטילת התרופות היתי חלושה מאוד ועייפה ובקושי היתי מסוגלת לתפקד ואני חוששת לקחת שוב אנטיביוטיקה רחבת טווח ל10 ימים נוספים, מה עליי לעשות? אני לא נמצאת בארץ והמצב מקשה עליי עד מאוד ואין לי למי לפנות. בבקשה עזור לי.
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
ד''ר נחום זילבר03/06/2008לא הבנתי מי נותן לך טיפול אם אינך בארץ.
צריך לעשות בירור גניקולוגי ואורולוגי ולנסות לזהות מקור וסיבה לזיהום. אחר כך ניתן יהיה לטפל או באמצעות האורולוג/ גניקולוג או רופא המתמחה בזיהומים. בדרך כלל אחד הפתרונות הוא מתן אנטיביוטיקה במינון נמוך לזמן ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסכולמיקי01/06/2008
שלום רב, מזה 3 חודשים אני יוצאת עם בן זוגי. חודשיים ראשונים הכל היה נפלא ולאחר מכן נתגלו בעיות התפקוד המיני כאשר שמתי לב לא עומד לו,לא ששוכבים אחד לצד השני ולא ברוצים להתחיל לקיים יחסים, הוא נלחץ ומתחיל לעזור לעצמו כדי לא לבאס אותי.
יום אחרי שזה קרה הוא אמר שיש לו לספר לי משהו עלזה.. ואז סיפר שזה כבר קרה לו לפני שנה למשך תק' של 4 חודשים וכבר 2 בחורות עזבו בשל כך.
ראיתי בעיניו את הייאוש והתסכול ואת ההרגשה כמה " אני לא גבר" ו"מה אני שווה".
הוא אמר שהוא הלך לאורולוג ועשה כל מיני בדיקות והרופא טען שהכל תקין וזה רק בראש.
אני מאוד כעסתי על תגובת הרופא כי אפילו אם יש בעיהוזה רק בראש יש אפשרות לטפל בנושא .
אנא ממך עזור לנו הפנה אותנו לאן צריך ולבדיקות שיש לעשות .
הכל כ"כ מקסים וזה פשוט גורם למתחים בנינו ואצלו פשוט לתסכול אדיר.
יום מקסים ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי
ד''ר נחום זילבר03/06/2008אין ספק שיש לברר את הבעיה ולהחליט האם היא פסיכולוגית או פיסיולוגית או שילוב בין שניהם.
עליו לפנות לרופא ולבקש בדיקת RIGISCAN שהיא בדיקת זקפות לילה בשינה. מכאן אפשר יהיה להמשיך בברור ובטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיפות שתןאאא01/06/2008
ד"ר שלום. אני כבן 30 ובעייתי היא צורך מוגבר להשתין במצב שכיבה על הבטן או הגב כשהגוף ישר כלומר כאשר אני שוכב לישון בתנוחות אלו אני מיד חש בצורך להשתין לעומת תנוחת עובר בה הצורך לא קיים . במהלך היום הכל תקין שכן אני יושב ואז הבטן למעשה רפויה (כמו בתנוחת עובר) אך בלילה לפניי השינה אני מתקשה להירדם במצב הנוח לי, שכיבה על הבטן\גב כי אז הבטן מתוחה.
בדיקות אורדינמיקה, אולטרסאונד ותרבית יצאו תקינות . האם ידוע לך על עוד בדיקות\טיפול\רופא מומחה שאוכל להעזר בו בכדי לפתור בעיה מציקה זו?
בברכה - אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבירם
ד''ר נחום זילבר03/06/2008אם אורודינמיקה תקינה אזי לא צריכה להיות קיימת בעיה של מתן שתן רב בשכיבה על הגב.
האם ב US נראתה שלפוחית השתן בכל היקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות אורדינמיטקה מלאה
אאא03/06/2008ד"ר שלום רב. לאחר בדיקה אורדינמית שהתבצעה עקב תכיפות במתן שתן אמר לי האורולוג שביצע את הבדיקה שיש לי דלקת ואילו האורולוג שהפנה אותי לבדיקה אמר שאין שום בעיה. אודה מאוד על חוות-דעתך לממצאים :
3."במבחן P/F מפתח לחצים חסימתיים בינוניים עם עקומה שטוחה ושארית שתן של 80 סמ"ק".
שאר הממצאים תקינים.
אודה מאוד על התייחסותך והמלצה על המשך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבירם
ד''ר נחום זילבר03/06/2008כולם צודקים.
טפל בדלקת במידה וישנם נתונים על כך וטפל בהקלה על זרימת השתן באמצעות תרופות מקבוצת האלפא בלוקר (קסטרל, קדקס, אומניק). אולם כל זאת תחת החלטות האורולוג אליו תתמיד ללכת כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצאים נורמליים?!
אאא05/06/2008ד"ר שלום : לא כל-כך הבנתי איך שתי דיעות מנוגדות הן נכונות אז אנסח את שאלתי שוב :
האם לדעתך המקצועית, הבלתי מחייבת והבלתי תלויה, הממצאים תקינים. האם המספרים 110, 14, 80 , הם בגדר הנורמה לבדיקות שלהלן או שלא.
אודה על התיחסותך העיניינית לממצאים הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבירם
ד''ר נחום זילבר06/06/2008פעם נוספת- המספרים הגבוהים מראים על כמויות שתן גדולות שנשארות בשלפוחית לאחר השתנה ואין זה צריך להיות כך. המספר הנמוך פירושו מהירות זרימת השתן ס"מ/ שניה מהירות נמוכה יחסית כדי לסבר את האוזן והעין. מהירות של עגלה עם סוס מול מכונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר...בן30/05/2008
בשנתי אני ישן על הצד עם רגליים מכופפות אחת על השניה וזה לוחץ על איבר המין והאשכים, וישן ככה כל הלילה ו,לפעמים רק כמה שעות כנראה. זה לא כאב לי אף פעם או משהו כזה אולי מציק קצת לפעמים רק אם אני שוכב ככה לפני שאני נרדם. רציתי לדעת האם לחץ כזה עלול לפגוע באיבר המין או באשכים באיזשהו אופן, האם מומלץ לא לישון בצורה הזאתי, ואם זה עלול לגרום לאימפוטנציה?
ושאלה נוספת, כמה זמן בממוצע יכול גבר להישאר עם זקפה?
תודה רבה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
ד''ר נחום זילבר03/06/20081. לא פוגע בתפקוד המיני
2. עד שיש פורקן. אלא אם כן, סובל מזקפת יתר (פריאפיזם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)