מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גוש באשכיםליאור16/05/2008
שלום לך
יש לי באשך הימני מן גוש קטן וזה מאוד מלחיץ אותי.
יש תקופות שיש לי סוג של כאבים שמגיעים מהאשכים,אני לא בטוח שזה בדיוק מהאשכים יכול להיות שזה רק פסיכולוגית בגלל הגוש אבל זה ממש מדאיג. זה לא כאב של ממש זו מין הרגשה לא נעימה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר נחום זילבר16/05/2008כל זמן שיש חשד לגוש יש מקום לביצוע בדיקת אולטראסאונד של האשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת אשך תותברונן16/05/2008
האם יכולה להפריע לאשך השני מכל סיבה שהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן
ד''ר נחום זילבר16/05/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת בפיןרועי16/05/2008
שלום ! אני בן 21 , הפין שלי נוטה מטה בצורת בננה בכ- 70 מעלות, ללא כאבים חריגים בזמן הזקפה . האם יש דרך כלשהי לתקן זאת מלבד ניתוח? ואם לא, האם ניתוח מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי
ד''ר נחום זילבר16/05/2008אין דרך לתקן אלא רק בעזרת ניתוח. כל זמן שאין כאבים אין צורך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגמנטציהכתם16/05/2008
שלום
ניראה לי שכניראה כתוצאה מאוננות מופרזת נגרם לי פצע על אבר המין.
כעת ישנו כתם שלא יורד המון זמן שניראה כמו צלקת. בנוסף הוא נוטה להיות יבש ולעיתים הוא מפריש קליפה שקופה.
ניסיתי למרוח משחה נגד פטריות אך זה לא עזר.
שאלתי היא האם ניתן ל העלים את הכתס בעזרת משחת מעלימת צלקות?
או שאולי זו פטריה.
כיצד עלי לטפל בזה. אני מעוניין שצבע העור שלי יהיה שם אחיד.
אציין שצבע עורי שחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר נחום זילבר16/05/2008פנה לרופא עור שינסה לעזור לך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Kidney transplantationRami Yitzhak15/05/2008
I live in Naples Florida and would like to get some information about the process of kidney transplantation as it is performed in Israel. what do i need to do to get to the waiting list of Kidney transplantation? How and whom should i make an application to? what are the requirements? what will be the estimated cost ?is there any chance for those that are in an urgent need for a kidney but are not an Israeli citizens to enter this list ?
Any information about this matter will be highly appreciated.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר rami
ד''ר נחום זילבר15/05/2008Please contact "the national center for transplantation "
המרכז הלאומי להשתלות. ראה קישור להלן
http://cms.education.gov.il/NR/rdonlyres/19D7EABD-B8DD-4E90-8168-EAC01F0FD9CA/34917/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%9620051.doc* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי כליותאני15/05/2008
ששלום,
לפני 3 וחצי שנים עשיתי מיפוי כליות, היה לי מאד כואב במהלך הבדיקה בכליות ולאחר הבדיקה עוד יותר(למרות שהבדיקה יצאה אז תקינה), האם זה נורמלי? האם הבדיקה יכולה לגרום נזק?
אני חוששת שאצטרך לעבור עוד פעם את הבדיקה ומא מאד חוששת מהכאב ההוא, אשמח לשמוע את דעתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר נחום זילבר15/05/2008במהלך ביצוע מיפוי כליות אין סיבה שיהיה כאב חריג. ניתן לבצע זאת שנית ללא חשש ודאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חוזרתדן15/05/2008
שלום רב שאלתי האם ניתן ליצור איתך קשר בפרטי על מנת לקבוע תור לבדיקה
והאם אתה יכול לשלוח לבדיקות מבלי לערב רופא משפחה
אודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דן
ד''ר נחום זילבר15/05/20081-800-888-999
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור שכבתי עם נערת ליוויאלמוני15/05/2008
ומאז יש לי סרטים שיש לי מחלות איזה בדיקות צריך לעשות בשביל לשלול תמחלות זיבה ועוד מחלות עשיתי כבר בדיקת דם צריך לקבל תוצאות ביום ראשון ,בדיקת שתן יגלה את רוב המחלות? או צריך גם בדיקת זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר נחום זילבר15/05/2008יקירי, ראשית אני מקווה שנהנת ולא איבדת את זמנך לשווא.
שנית, למה אתה צריך לדאוג? האם אתה סובל ממשהו?
שלישית, בדיקת זרע לא תשנה את האפשרות אם נדבקת במחלה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת פין בשיטה טבעיתאופיר15/05/2008
לד"ר זילבר שלום,
קראתי על שיטה טבעית להגדלת הפין. המדובר בשימוש בטכניקות המבוצעות באמצעות הידיים בלבד על הפין.
למעשה המדובר בתרגילים לפין שמאפשרים הרחבה והגדלה של חללי הדם שבו, דבר אשר יגביר את כמות הדם המקסימלית שהפין יוכל להחזיק ויאפשר לו להיות גדול יותר, גם באורך וגם בעובי.
רציתי לדעת, האם שמעת על שיטה זו? האם יש דברים בגו? האם למרות שהשיטה "טבעית" קיימים סיכונים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר
ד''ר נחום זילבר15/05/2008"כששמים ידיים" הגורמות לגירוי ורגישות - הפין גדל ומתמלא. כשהידיים מסולקות חולפת ה"גדילה" של הפין. או כמו שאמרה המשוררת הלאומית" "אלוהים- אנא שמור על המעט שיש לי".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלתו
כתם16/05/2008עם כל הכבוד לך דוקטור,
זכור שלא כולם הם רופאים.
ישנם גברים שחשים צורך לגדול.
ואני מצטרף לשאלתו.
מאחר ולא ענית לגוף השאלה אלא רק לעניין הפסיכולוגי.
גם אני מתעניין בהגדלה טיבעית. אוכל לחיות גם בלעדיה, אבל אעדיף לבדוק את הנושא.
ישנו מכשיר שטוענים שהוא יכול להגדיל בשיטת המתיחה הטיבעית.
כאן מדובר במתיחת כלי הדם בזמן שהאיבר רפוי במשך עשר שעות ביום למשך חצי שנה.
היצרנים אומרים שלאחר תקופה ניתן למתוח אותו בכמה ס"מ נוספים (תלוי בהתמדה). זוהי אינה פרסומת אך קוראים למוצר אנדרו פינס וניתן להשיגו רק דרך חברה אחת בארץ. לכן אני מציין את שמו.
אני שוקל לקנות אותו ורוצה חוות דעת רפואית לא משוחדת. האם זה ניראה לך אפשרי. מאחר בכל מיני תרבויות בעולם נהוגה מסורת של מתיחת איברים.
על פי ההיגיון הטיבעי ניראה שזה צריך לעבוד.
אך שאלתי היא האם במידה והוא מתארך הזיקפה תישאר כפי שהייתה או שתיפגע ותיתכן אימפוטנציה פיזיולוגית כתוצאה ממתיחת כלי הדם.
או אולי הדם פשוט יזרום יותר וימלא את התאים החדשים בזמן זיקפה.
אודה לך מאד אם תתיחס לשאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
ד''ר נחום זילבר16/05/2008לפני שהצטרפת לשאלתו הייתי מציע לך לעיין בשאלות ובתשובות שניתנו בפורום זה במהלך החודשים האחרונים והיית בא על סיפוקך.
אולם, אם כבר התייחסת באופן ספציפי למכשיר מסויים או לפעילות ייחודית שנעשית, הריני להבהירך:
אין כל קשר בין מתיחת איברים באפריקה ובאסיה לבין מתיחת איבר המין.
לדעתינו- הרופאים האורולוגים- זוהי אך ורק פרסומת ואין מאחרויה שום מחקרים רפואיים רציניים.
אין לזה בסיס רפואי או כל היגיון רפואי.
אין לדעת אם בכלל קיימים נזקים כלשהם כמו שאין לדעת מה זה עושה לפין פרט לכך שמשקולת מונחת בין רגלי הגבר.
פין "קטן" שאינו על רקע בעייה הורמונלית הוא פסיכו סקסולוגית וזוהי הכתובת לטפל בנושא זה, ולא מכשורים או הגדלות והרחבות.
פין זה לא שד ולא שפתיים וכדאי להסתפק במה שיש לך ולהשתמש בו טוב כפי שתוכל.
דרך אגב, עדיין לא ראיתי נשים שהולכות עם משקולות באזור החזה לשם הגדלתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות מיניתאביחי14/05/2008
שלום אני בן 21 עדיין לא גדל לי שיער על הפנים אני נראה צעיר לגילי רציתי לדעת אם זה אומר משהו לגבי המשך התפתחותיוהאם ניתן לטפל בזה ע"י הורומוני מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביחי
ד''ר נחום זילבר15/05/2008פנה לאנדוקרינולוג (רופא המטפל בבעיות הורמונים) במסגרת הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליותלא ידוע14/05/2008
בתשובה לבדיקת אולטראסאונד נכתב שיש גודש במערכת האיסוף, מה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע
ד''ר נחום זילבר15/05/2008בזמן בדיקת US נתבקשת לשתות כמות רבה ובזמן הבדיקה עצמה עדיין ניראה גודש במערכת המאספת של הכילייה. אין מה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרד מציטוסקופיה ומאיזה מחלה...דני14/05/2008
שלום רב,
בן 29, בריא בד"כ, חוץ מהפרעת חרדה, (עשנתי בעבר כמה שנים, אך 5 שנים שאני לא מעשן).
שלשום שמתי לב לשתי טיפות דם קטנות ובהירות שיצאו עם השתן, ללא צריבה משמעותית, כרגע יש מעין תחושה לא נעימה ומוגדרת באיזור.
בפנייה לאורולוג קבלתי סדרה של בדיקות (שתן כללי+תרבית, בדיקת דם, שתן לציטולוגיה ואולראסאונד לדרכי השתן+שארית שתן וציטוסקופיה.
האם יש הצדקה לכל כך הרבה בדיקות מתופעה חד פעמית של הופעת שתי טיפות קטנות של דם??
ומיוחד לבדיקה כל כך לא נעימה כמו הציטוסקופיה?
ומה בכלל הסימפטום לגידול (חס וחלילה) שהרופא נלחץ עם כל הבדיקות האלה בדחיפות כזו??
רב תודות, דני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר נחום זילבר15/05/2008הרופא לא נלחץ אולם, יש כלל האומר שברגע שיש דם בשתן,\ יש הצדקה לבצע בדיקות מקיפות וגם ציסטוסקופיה בהמשך על מנת לשלול ממצאים לא שכיחים בכיס השתן בגיל 29.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בצבע הגמירהאלמוני13/05/2008
שלום דוקטור
י ש לי בעיה שאין לי מחשג מה זה אומר
בשבוע האחרו צבע הגמירה שלי (שפיך) ניהיה צהוב, אבל ממש צהוב מגעיל .
עד לפני שבוע שבוע וחצי זה היה צבע רגיל
מה זה אומר?\
האם זה מסוכן?
תודה רבה על העזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר נחום זילבר15/05/2008יתכן ומדובר בזיהום. אולם זה יכול לחלוף גם ללא טיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בזיקפהדן13/05/2008
שלום רב שאלתי האם ניתן ליצור איתך קשר בפרטי על מנת לקבוע תור לבדיקה
והאם אתה יכול לשלוח לבדיקות מבלי לערב רופא משפחה
אודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דן
ד''ר נחום זילבר15/05/2008אכן כן. ניתן לעשות הכל בצורה פרטית. אנא פנה ל- 1-800-888-999 ובקש לקבוע תור לד"ר זילבר. וציין את העובדה שזה לאחר שיצרת קשר באמצעות שאלה בפורום אורולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסביב אשך ודלקתרונן13/05/2008
האם תסביב אשך יכול להגרם כתוצאה מדלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן
ד''ר נחום זילבר15/05/2008בדרך כלל לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)