מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איבר מין עקום מעלהרן14/06/2008
ד"ר שלום,
איבר מיני בעת הזיקפה מעוקל מעלה במצב שהוא כמעט מקביל לגוף דבר שמאוד מקשה על קיום יחסי מין.
מה ניתן לעשות ובמה זה כרוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
ד''ר נחום זילבר18/06/2008אם זה מפריע וכואב בזמן מגע מיני צריך לבצע אז ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתןפוצי14/06/2008
שלום
אני בן 57 ,יש לי תקופה צריבה בשתן עשיתי בדיקה והכל יצא תקין גם תרבית תקינה!
הph 5 ,עוד לא ביקרתי אצל האורולוג עם הבדיקות ,
מה יכולה להיות הסיבה לצריבה גם כשהבדיקה יצאה תקינה ?
תודה רבה
נ"ב
האבקה "אוריקל" הקלה במשהו את הצריבה באופן זמני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוצי
ד''ר נחום זילבר18/06/2008האם אין סימני דם בשתן? אל תזניח ופנה לאורולוג.יתכן שמסתתרת דלקת במערכת השתן התחתונה. גם אם התשובות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרודקס versus אופלודוקסאלון12/06/2008
ד"ר נכבד,
רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי סוגי האנטיביוטיקה
המשומשות לעיתים בטיפול פרוסטטיטיס.
האם שניהם תוקפים אותה קבוצת חיידקים , להרחבה בנושא אודה.
אלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
ד''ר נחום זילבר13/06/2008שתי התרופות הן ממשפחת קכינולונים. הרגישות של החיידקים בדרך כלל זהה לשתיהן.
שתי התרופות פעילות בזיהומים בדרכי שתן וגם בזיהומים במערכות אחרות בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות אימפוטנציהליאור12/06/2008
אני סובל מהתקפי חרדה מזה כמה שנים. היו תקופות קצרות של כמה ימים של חוסר יכולת להגיע לזיקפה. בחודשיים אחרונים אין לי זיקפה כלל . היו לי צריבות בתהלת זרע באיבר מין ותחושה כאילו משהו מתוח או תפוס בצדדים של איבר. על איבר מין הופיעו שני פסים כחולים מקבילים אחד לשני ואנכיים לאיבר. המצב מטריד ומדכא אותי . אודה לך על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר נחום זילבר13/06/2008אתה מציין מספר דברים:
חרדה או חרדת ביצוע שגורמת לבעיות בזקפה.
צריבה שיכולה לנבוע מדלקת כלשהי במערכת.
שני פסים כחולים אתה צריך להיבדק על ידי רופא ולא להזניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה באשכיםיוסף12/06/2008
אתמול חטפתי מכה באשכים מכדור במשחק כדורגל וכאב לי נורא. עד עכשיו עדיין קצת כואב לי באשך ימין. אוננתי גם אתמול שלוש פעמים כדי לבדוק אם יש שינוי וגם היום פעם אחת ובכל הפעמים נהנתי הרבה פחות ויצא לי ממש מעט שפיך. יכול להיות שזה ימשיך להיות ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסף
ד''ר נחום זילבר13/06/2008מכה גורמת לכאב עד כאן זה נכון. אולם אין קשר לשינוי בכמות הזרע ויש קשר להנאה (כי יש עדיין כאבים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המיןיואל12/06/2008
שלום,
רציתי לדעת האם ניתן להגדיל את איבר המין בדרכים טיבעיות, לחזק את הזיקפה ולהשפר את זמן הזיקפה בעזרת תרגילים מסויימים כמו שמציע חברת ADDMOR?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואל
ד''ר נחום זילבר13/06/2008עניתי כבר מספר פעמים על שאלות מסוג זה:
א. לא ניתן להגדיל האיבר
ב. אין קשר בין חוסר הזקפה, משך הזמן לבין הגודל.
ג. לא מוכרים בעולם הרפואה תרגילים להארכת הפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלציום נמוך באיסוף שתןעק11/06/2008
לאחר שני התקפים החשודים כאבנים בכליות וכאבים באזור הכליות בתדירות גבוהה הגיעו תוצאות איסוף שתן 24 שעות:
============= 1000.00 cc :נפח
Chemistry, Urine
------------- Urine 62 mg/24h 100-320 *(.........)
Uric Acid, Urine 0.5 g/24h 0.2-1 (..*......)
האם תוכל להסביר לי את התוצאות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עק
ד''ר נחום זילבר13/06/2008לא הצלחתי להבין את הכתוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך למכה באיבר המיןאושרי11/06/2008
המכה התקבלה כתוצאה מהדף של מקל לעבר האיבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרי
ד''ר נחום זילבר13/06/2008כנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה באיבר המיןאושרי11/06/2008
היום קיבלתי מכה חזקה באיבר המין בחלק התחתון הופיע כתם כחול שחור על פני כל השטח וכאבים עזים באיבר מה עליי לעשות אני אדם ביישן מאוד מבחינתי לפנות לרופא שיבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרי
ד''ר נחום זילבר13/06/2008למרות שאתה ביישן הייתי מציע לפנות לרופא אורולוג כדי שיבדוק ויראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה באשכיםספי11/06/2008
מכה באשכים לפני שנה גרמה לכאבים של שבועיים ולאחר מכן ירידה בתפקוד המיני,
זקפה של 70% כאשר דם לא מגיע לראש הפין,ויאגרה לא עזר לקבלת זקפה מלאה.
שאלתי היא:האם יש חסימת דם בוריד מהאשכים לפין?ומה ניתן לעשות כי זה מאוד
מפריע כי זקפה של 70% מהר מאוד נופלת ולא מחזיקה מעמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספי
ד''ר נחום זילבר13/06/2008יתכן שהמכה באשכים כללה גם מכה חזקה לפין. ואז יתכן נזק לכלי הדם שבו שיתבטא בחוסר זיקפה מלאה.
במקרה זה צריך לקבל רפואי לשיפור הזיקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכה באשכים
ספי14/06/2008תודה על ההיתייחסות,
איזהטיפול ניתן לקבל?(ויאגרה לא עזרה)
והאם את הטיפול יתן לקבל במרפאתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכה באשכים
ספי14/06/2008הבהרה:אחרי המכה מספר חודשים לא היתה זקפה כלל ,הזקפה החלקית חזרה בהדרגה א"כ
ונשארה כמו שהיא עד היום ללא שיפור נוסף.
האם זה משנה את תשובתך הקודמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספי
ד''ר נחום זילבר18/06/2008אני חוזר פעם נוספת במידה וישנה גם פגיעה בפין, אז תתכן פגיעה בזקפה.
וכן, אפשר לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפה בגיל צעיר.אלינור10/06/2008
שלום רב
אני יוצאת עם בן זוגי כבר 3 שנים.הוא בן 28 היום.בשלושת החודשים הראשונים וגם בעבר שלו עם בנות אחרות מעולם לא היו לו בעיות בזקפה.לאחר 3 חודשים ובמיוחד בתקופה האחרונה ברגע החדירה הזקפה נעלמת.חשוב לי לציין שהעניין קורה אך ורק בחדירה ולא במין אוראלי למשל.
משיחות עם נשים אחרות הבנתי שגם לעובדה שאף פעם עד שפגש אותי הוא לא קיים יחסי מין מתוך אהבה ורגש אלא מתוך צורך גברי יש גם קשר לעניין. האם הדבר נכון והאם יש לך דעה נוספת על המקרה?
אני די מתוסכלת כי הוא מסרב להאמין שהבעיה יכולה להיות פיזיולוגית ולכן מסרב לפנות לאורולוג בעצמו.אני מאוד אשמח לעזרה...תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
ד''ר נחום זילבר10/06/2008כפי שציינת יתכן והבעיה היא פסיכולוגית (היות ובתחילה הזקפה הייתה תקינה).
לגבי מה שנאמר בשיחות עם נשים אחרות איני בטוח שזהו המצב.
אכן, כדאי לכם לפנות לאורולוג המטפל בכך שיכול לעזור לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בשופכןטלי10/06/2008
ד"ר שלום
לבעלי יש כאבים חזקים עקב אבן שנמצאת בשופכן הפרוקסימלי נרשם בדוח של ה-ct שזו אבן קטנה שגודלה 4*3 מ"מ בגובה זיז רוחבי l4 (חתך 110)
הבדיקות האלו הם מ-28.3.08 , הרופא המליץ להמתין שהאבן תצא לבד , אך ביומיים האחרונים הוא ממש סבל מכאבים
האם יש פתרון אחר מלבד מלחכות שהאבן תצא לבד?
אודה לחוות דעתך
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד''ר נחום זילבר10/06/2008איני יודע אם זה ינחם אתכם, אולם, עצם העובדה שישנם כאבים זה סימן שהאבן זזה קדימה.
זו אבן קטנה שתצא כפי הנראה מעצמה. על בעלך לנסות לשתות 1 ליטר בבת אחת כל 4 שעות. כמו כן, עליו ליטול כדורי פפברין ואופטלגין שהרופא יתן לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,שאלה נוספת
טלי11/06/2008תודה על תשובתך , האם אין צורך בניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
ד''ר נחום זילבר13/06/2008בדרך כלל אבן קטנטנה שכזו נפלטת מעצמה ואין צורך בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזיקפה.
סתם גבר11/06/2008ב- 10 ל 6 בשעות הצהרים שלחתי שאלות לדר הנכבד אך משום מה העלמתם את שאלותי .בדקתי אם שאלותי הופיעו בדף מס 1 ואכן הם כן הופיעו אך לאחר מס שעות הם נעלמו מהדף ונשארתי ללא מענה אודה לכם אם מכתבי עדיין נמצא במאגר אשמח אם דר זילבר ישיב לי על שאלותי.מדובר על קשיים בתפקוד המיני עקב שימוש בתרופות להורדת כולסטרול וכן שימוש באספירין .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם גבר
ד''ר נחום זילבר13/06/2008שאל שאלתך בניפרד מבלי להסתפח לאחרים ששואלים כדי שאנשים יוכלו לקרוא שאלתך ולהבין מהתשובה מה עליהם לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה.
סתם גבר.13/06/2008ראשית אני מודה לך על התיחסותך למכתבי. כפי שקראת זהוא מכתבי השני כי הראשון נעלם מהמסך משום מה.ולעניני אני גבר בן 59 מטופל בסימבסטטין 40 מג וכן באספירין 100מג זה מס שנים.בתקופה האחרונה אני חש ירידה גדולה בליבידו וכןבעיות בזיקפה.פניתי לאורולוג בגלל בעיה אחרת ובאותה הזדמנות סיפרתי לו על קשיים במערכת המינית .המליץ לי לקחת ויאגרה 50מג ואכן לקחתי פעמים תרופה זו בשעת בוקר מוקדמת על קיבה ריקה ולאחר שעה קיימתימגע מיני עם אשתי לא הרגשתי שום שינוי והזיקפה לא היתה מושלמתלמרות שלפי פירסומים היתה צריכה להיות זיקפה קשיחה.גם אם אני מאונן לאחר שראיתי חומר פורנוגרפי אני מגיע לאורגזמה כשהאיבר לא מספיק קשיח.שאלתי היא האם הטיפול התרופתי שאני מקבל משפיע על התיפקוד הלקוי.רציתי לציין שיחסי המין עם אשתי מעולם לא השביעו את רצוני זה היה מעין נטל שצריך לחיות איתו.אני א ודה לך מאוד אם תענה ליץ
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם גבר
ד''ר נחום זילבר13/06/2008ראשית, סימבסטטין יכולה לפגוע במידה קלה בתפקוד המיני, אם בכלל.
שנית, בגיל 59 כ- 50% מהגברים סובלים בהפרעות בתפקוד המיני.
שלישית, אם ויאגרה לא עוזר ישנם תרופות נוספות.
אתה יכול לפנות למרפאתי ותאמר למזכירה שהגעת אלי דרך הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה אחרי השתןערן10/06/2008
שלום אני בן 21 ולאחר שאני נותן שתן האיבר ממשיך לטפטף תופעה זו לא הייתה לי בעבר
האם אתה יודע מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד''ר נחום זילבר10/06/2008לעיתים, בדלקת קלה ללא צריבה יכולה להופיע תופעה שכזו.
נסה לכווץ שריר-ספינקטר תחתון בסוף הטלת השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכווץ אבל זה לא עוזר
ערן11/06/2008אני מכווץ את השריר אבל זה לא עוזר כל כך, יש לי את התופעה הזאת כבר קרוב לחצי שנה אולי יותר
מה אתה חושב שזה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן
ד''ר נחום זילבר13/06/2008זה בדרך כלל תהליך שרירי עיצבי שבסופו של דבר צריך להגיב לניסיונות כיווץ אקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר נחום זילברללא שם09/06/2008
בזמן האחרון קורה שאני מאונן ולא יוצא לי זרע!! ואז אחרי כמה דקות החשק יורד (אני בן 18) וזה כבר נמשך 5 ימים .. הייתי רוצה לדעת אם זה משהו רציני תודה. אגב לפעמים מופיע כאב באשכים וחוסר חשק מיני.. האם יש סיבה לדאגה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שם
ד''ר נחום זילבר10/06/2008אין זה משהו רציני כדבריך ואין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לציין עוד משהו
ללא שם10/06/2008בימים האחרונים אני מרגיש שהאשכים יורדים זאת אומרת אני מרגיש שהם כבדים מדי והם נוטות ליפול כלפי מטה. וזה לא נוח ולא נעים וזה נוטה להפריע למהלך היום יום אם זה בהליכה בין הרגליים וכו.. האם יש קשר למה שצויין למעלה... האם זה משהו רציני?? ואם כן מה כדאי לעשות ואיך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינשם
ד''ר נחום זילבר13/06/2008אולם, בסופו של דבר הם ישארו במקומם ולא יפלו. זה לא משהו רציני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנועם09/06/2008
שלום דוקטור רציתי לשאול האם זה נורמלי ותקין שהאשכים בעיקר השמאלי עוילם ויורדים בזמן נשימות עמוקות מהבטן ומעיין מתמלאים בנפח האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם
ד''ר נחום זילבר10/06/2008האשכים זזים גם בנשימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)