מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב!AnaT27/07/2007
שלום רב!
ררציתי לשאול אם ישנים על מזרן למשך תקופה ולא במיטה זה יכול להזיק מאוד לגב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן
ד''ר יבגני שויחטמן29/07/2007שלום יפעת
לא ידועים בעיות אורטופדיות בעקבות שינה ממושכת על מזרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע פסחתם על שאלתי????
אסנת29/07/2007משום מה לא קיבלתי מענה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נאבים עזים בכפות הרגליים ובגבדינה25/07/2007
שלום
מזה כ4 שנים הנני סונלת מכאב בכפות הרגליים ובגב התחתון
הופנתי ל20 טיפולי פזיותרפיה ולהתאמת מדרסים רגילים,
לפני כשנתיים רכשתי חצי מדרס ביומכני אולם הם לא הועילו לי,פנתי לאורטופד שאבחן דלקת בעקב והמליץ לחזור למדרס הרגיל.
הפזיוטרפיסטית התעקשה על מדרס ביומכני וסרבה לתת לי
מדרס רגיל.
בנתיים אני כחצי שנה בלי כלום והכאבים הולכים וגוברים,
מה לעשות? הכאב גדול מנשוא!!!
תודה מראש
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאבים עזים בכפות הרגליים ובגב
ד''ר יבגני שויחטמן26/07/2007כאבים בכפות רגליים מזה 4 שנים יכולים להיגרם מסיבות רבות
הייתי ממליץ לפני בחירת המדרסים להיבדק אצל מומחה לכף רגל ולבצע בדיקות צילום ומיפוי עצמות
יכול להיות את צריכה טיפול אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך יעוץ במדרסים ובעיסוי, בבקשה.אסף ברך25/07/2007
שלום,
יש לי מספר שאלות:
1.אני לאחר ניתוח אורטוסקופיה שכשל בשיכוך כאבים בברך. המנתח המליץ לי על מדרס ואני מעוניין במדרס משוכלל שמהונדס בהדמיה לפי הרגל, איפה ניתן לעשות אחד כזה?
2. איפה ניתן להשיג סנדלים אורטופדיות (כאלו שניתן להכניס אליהם מדרס)
3. הרופא המליץ לי לעסות את אזור הניתוח בברך כדי לשחרר צלקות תת עוריות. אני מעונייין במכשיר עיסוי חשמלי שיעשה את העבודה.ראיתי שיש מגוון רחב כולל כאלו שיש להם חימום אינפרא אדום. האם יש לך המלצה על מכשיר מסויים?
רוב תודות, אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים
ד''ר יבגני שויחטמן25/07/2007שלום אסף
1. אתה זקוק למדרסים בולמי זעזועים לפי מידת גבס
מדרסים מסוג זה ניתן להזמין בכל המכונים אורטופדים דרך קופת חולים
2. סנדלים -סגורים לא חייבים להיות אורטופדים
3. אני ממליץ על מכשיר מסוג TENS ניתן לקחת ביד שרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות, חידוד השאלה:
אסף ברך26/07/2007האם מכשיר TENS מיועד גם לשימוש בברך (אצלי) - אודה לך אם תמסור לי יותר פרטים על המכשיר (דגם) כדי שיבינו אותי ביד שרה.
בנוסף, בקשר לסנדלים, לא ראיתי עדיין סנדל סגור שיש לו מקום להכניס מדרס (שאפשר להוציא ולהכניס ספידה), אתה מכיר מקום שבו נניתן לרכוש סנדלים כאלו?
תודה
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר TENS
ד''ר יבגני שויחטמן26/07/2007אסף שלום
אני לא ידוע סוג הדגם אך מכשירים אלה נמצאים בכל יד שרה
טיפול לברך פעם ביום במשך 15-20 דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגלייםג'ני24/07/2007
לצוות הרופאים
לפני כחמישה חודשים עברתי ניתוח כריתת רחם, מאז אני סובלת מכאבים ברגליים ופעם אחת אף היו לי מעין שטפי דם שמאד הפחידו אותו(זה נראה כמו פריחה מבפנים) וזה נעלם לאחר מספר ימים,הכאבים הם גם בשכיבה עמידה ואף הליכה בשתי רגליי,ובעבר התלוו לכאבים בצקות קשות,אך אני מאד משתדלת ללכת מידי יום ולדעתי מונעת את הבצקת,הזמנתי תור למרפאת כלי דם
אך ברצוני לשאול האם מסוכן להמשיך וללכת, אתמול למשל הרגשתי שהרגל קלה מאד ורדומה רגל ימין ומאד פחדתי להמשיך ללכת,האם כדאי להמשיך בהליכות עד לביקור במרפאה?
אשמח לקבל את תשובתך ואם אתה יודע מהי בעייתי על פי תיאור זה.
(ברצוני לציין שלפני הניתוח היו לי כאבים בירכיים כאבים עזים שגרמו לי לא לצעוד אך עם זריקות קורטיזון בירכיי לאחר 2 זריקות נעלם הכאב לא לגמרי מופיע עדיין מידי פעם אך לא באותה עוצמה)
בנוסף אני סובלת מכאבי גב מזה 20 שנה ובבדיקת סי טי שעברתי לפני מספר שנים נמצא פריצת דיסק.
בברכה ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים
ד''ר יבגני שויחטמן24/07/2007ג'ני שלום
קשה לפי סיפור לקבוע מה בעיה
צריך לבדוק רגליים ולקבוע מסיבה לכאבים וננפיחות
בכל זות הליכה לא גורמת לנזק ברוב המצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת המדורנועם24/07/2007
שלום ד"ר
מזה זמן רב אני סובל מנפיחות ונוקשות בחלק הקדמי של השוקיים(גם בזמן מנוחה), זה מתגבר וכואב בצורה חדה מאוד בזמן מאמץ הליכה ולא מאפשר לי לעשות הליכות למטרת בריאות וכושר .
הייתי אצל אורטופד שנתן לי הפניה למיפוי עצמות (אני עדיין ממתין לבדיקה)
כמו כן בגלל עניין אחר הייתי אצל אורטופד שמתמחה גם בכף הרגל , ובבדיקה שלו העלה חשד שמדובר בתסמונת מדורים קדמיים כרונית , והציע לבצע בדיקת לחצים תוך מדורית .
שאלתי היא , האם לעשות את 2 הבדיקות ?
האם יכול להיות שהבעיה היא בכלל בכלי דם ?
ומה הטיפול במקרה שכזה ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת המדור
ד''ר יבגני שויחטמן24/07/2007תיסמונת מדור -COMPARTMENT SYNDROM ניתן לבדוק רק על ידי מדידית לחץ במדור
אני חושב שקודם צריך לבצע מיפוי לשלול דברים אחרים כולל שבר מאמץ ןתגובה למאמץ
לדעתי לא מדובר בעיה כלי דם
הטיפול לפי ממצאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריקת מפרקיםמריה23/07/2007
שלום,
כאשר אני מזיזה את המפרקים (מבצעת תנועה כמו הליכה,מוזיזה ידיים, קמה וכ') אני שומעת חריקה במפרקים או בעצמות רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע?
יש לציין כי אני צימחונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריקת מפרקים
ד''ר יבגני שויחטמן24/07/2007חריקות במפרקים יכולים להיות בעקבות שיפשוף בסחוס או גמישות יתר
לצורך אבחנה צריך להיבדק על ידי אורטופד ולקבוע מה סיבה ומה הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע בלברוםירין22/07/2007
אני סובל כבר 4 שנים מכאביים כרונים בפרק ירך ימין עברתי מיספר פרופסורים
בתקופה זו האחרון פרופ הלפרין מתל השומר קבע שיש לי קרע בלברום האם במצב זה חייב ניתוח
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בלברום
ד''ר יבגני שויחטמן24/07/2007קרע בלברום -מעתפת של מפרק יכולה לגרום לכאבים והגבלה בתנועות
במידה שטיפול תרופתי ופיזיותרפיה לא עוזרים יש מקום לטיפול ניתוחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם של הפלטינות באנגליתליאורן22/07/2007
שלום רב.
אני מבקש לדעת איך אפשר לתרגם את המונח של פלטינות או ברגים בגב (מניתוח לתיקון סקוליוזיס) לאנגלית כך שיבינו את המושג בשדה התעופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם של הפלטינות באנגלית
ד''ר יבגני שויחטמן24/07/2007תירגום פלטינות בגב -METAL INSTRUMENTATION FOR SPINE SCOLIOSIS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באגודלדיינה21/07/2007
יש לי זה זמן מה כאבים באגודל בקטע המחבר בין האגודל לכף היד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באגודל
ד''ר יבגני שויחטמן24/07/2007יתכן שמדובר בTRIGGER FINGER
צריך להיבדק ולטפל בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בגבעומרי20/07/2007
שלום!
אני בן 18 לפני גיוס לצבא. (בעזרת השם קרבי)!
בשנה האחרונה הייתי במסגרת הכנה לצה"ל "כושר קרבי" שם לעיתים הרמנו דברים כבדים כגון: שקי חול , אלונקות וכדומה.
בחצי השנה האחרונה החל לכאוב לי הגב, ולפני כ-4 חודשים עשיתי מיפויי עצמות שם לא נראה בעיה בעמוד השדרה. הכאבים המשיכו לפני כמה ימים עשיתי צילום רנטגן שם נראה חשד ל-ליזיס MIT L5; דבר שהתברר לי כחוליה שחוקה או חסרה. הרופא המליץ לי לעשות בדיקת ct שאני יודע שבבדיקה זו יש עוצמה רבה של קרינה שנכנסת לגופי (גם לפני 4 חודשים נכנס לי קרינה לגוף במיפויי עצמות), השאלה שלי אם אין דרך לדעת בלי בדיקה זו? ואם במידה ויש לי שחיקה או חסרה לי חוליה זה מוריד פרופיל, כי החלום שלי זה לשרת את המדינה כלוחם, זה חשוב לי נורא!!!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בגב
ד''ר יבגני שויחטמן24/07/2007עומרי שלום
ליזיס של חוליה -פירוש שישנו נתק או שבר בחוליה L5
צריך לבצע בדיקתCT למרות קרינה לדעת העם מדובר בעיה רצינית או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזוסטוזיס??סמדר19/07/2007
כבת 40. זמן רב כאבים ברגל שמאל. תוצאת צילום ברך שמאל: "בדיאפיזה פרוקסימלית של טיביה הודגם אקזוסטוזיס גדול בעל גבולות חלקים. מה זה אומר? האם זה שפיר או ממאיר??? האם זה דחוף???? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזוסטוזיס??
ד''ר יבגני שויחטמן20/07/2007אקזוסטוזיס זה גידול שפיר בדרך כלל או מולד או מגיל קטן
ניתן לבצע ניתוח להוצאת אקזוסטוזיס במידה שה מפריע
תבואי לבדיקה עם כל הצילומים ונדבר
שויחטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאקזוסטוזיס...
סמדר20/07/2007שלום רב. האקזוסטוזיס ממוקם בצד החיצוני של הברך והכאבים הם בכלל בצד הפנימי של הברך וממשיך לשוק. זה בכל זאת יכול להיות מהאקזוסטוזיס ואולי דלקת גידים? יתכן שיש כאבים בצד הפנימי של הברך ומקרין למטה בשעה שהגידול בצד החיצוני וזה בכל זאת מהאקזוסטוזיס? ואם זה רק דלקת גידים איזה בדיקה עושים שיודעים בוודאות שזה דלקת גידים? תודה רבה רבה-יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקזוסטוזיס
ד''ר יבגני שויחטמן24/07/2007אין בדיקה ספיציפית לדלקת גידים
אקזוסטוזיס יכולה לגרום לכבאים בצד השני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בכף הידעמית19/07/2007
שלום רב,
לפני כחודשיים וחצי נחבלתי ביד שמאל בכף היד.
רק לאחר חודש וחצי קבעתי תור למומחה כף יד וביצעתי צילום סי-טי ומיפוי עצמות ואובחן שבר בעצם ה- hook ,הזיז של העצם מרוחק כ-1.5 מ"מ משאר העצם.
המומחה המליץ לחכות כחודש נוסף ולראות אולי העצם תתאחה, ואם לא אז צריך לבצע ניתוח.
שאלתי היא האם לא עדיף כבר עכשיו לבצע ניתוח ולא לחכות לאיחוי (כיוון שכבר עברו חודשים וחצי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בכף היד
ד''ר יבגני שויחטמן20/07/2007שלום
אני מסכים אם אורטופד שבדקך אותך
עם עבר חודש וחצי ללא ניתוח אין ורך למהר
יש סיכוי טוב ששבר יסתדר ללא ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר אני מזה לחוץ אודה לך אם תוכליייי19/07/2007
אוקיי אז ככה אני בן 17 ועשיתי אתמול בדיקת CT וניתגלה לי עקמת בגב למרות שעד ליפני אתמול לא הרגשתי סימנים לכך מה שאני אכן יכול לומר לך שכניראה שזה תורשתי במשפחה מצד אמא שלה ומשפחתיה ולאמא שלי יש עקמת גב ואני סובל מכאבים לאחר זמן מה שלא הסקתי בספורט כולל מכון כושר בערך שבועיים בעצם טיפה יותר (אז לא היו לי כאבים ללא קשר)
ואני יושב שעות רבות במחשב..
האם העקמת יכולה לווצר בגיל 17 או שאכן היא תורשתית?
מה שמוזר שמליפני שהפסקתי תאימונים לא היו כאבים ולא ידעתי שיש לי ביכלל..
האם הכאבים ניראים לך כאבים עקב הפסקת ספורט וישיבה ממושכת במחשב?
ראיתי שאלה כזאת באיזה פורום :
שלום! זה כמה שבועות שיש לי כאבי גב עזים ואני חושב שהעקמת בגב מחמירה מרגע לרגע רציתי לשאול בעקבות זה שיש לי עקמת מה אסור לי לעשות והאם אפשר להוריד על זה פרופיל צבאי כי אני מרגיש שאני לא מוכן לסכן את הבריאות שלי בשביל להיות בקרבי.
תשובה מאת אחד הד"ר בפורום:
אם עברת את גיל 15-16 קרוב לודאי כי סיימת צמיחה ואם היתה או יש עקמת היא לא תתגבר עוד, גם אם תשרת ביחידת שדה וכד'. אין! קשר ישיר בין עקמת וכאבי גב , כך שעצם קיומם לא מצריך הורדת פרופיל או הגבלת פעילות.אדרבא, פעילות גופנית מבוקרת ומתאימה תשכך את הכאבים ותאפשר לך שירות מלא ומהנה ללא בעיות גב.
הודעה זו קצת עודדה אותי האם אכן הד"ר שענה לאותו נער אכן צודק?
אשמח לקבל חוות דעת אישית שלך בנושא ..
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
ד''ר יבגני שויחטמן20/07/2007שלום
אני מסכים עם קולגה שלי לגבי זה שלאחר גיל 15-16 עקמת לא מחמירה
עקמת עצמה בדרך כלל לא גורמת לכאבים
הפסקת ספורט ומאמץ מוגזם-לא מבוקר יכול לגרום לכאבי גב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-עוד שאלה קטנה...
GGG20/07/2007גם אני חושב ככה הכי בטווח ללכת לאורדופד שאליו הפנו אותי
ניראה לי שאכן הכאבים לא מהעקמת ויכולה להיות גם עקב ישיבה לא נכונה שבמיקרה שלי היא ישיבה ממושכת מעל 5 שעות בכיסא לא הכי נווח שאינו כולל משענת מלאה לגב רק לחלק העליון באמצע ללא גב תחתון...
וללא משענת לצוואר
אתה ממליץ לי ליקנות כיסא אורטופדי חדש?
במידה וכן במה לשים לב חוץ משיהיה נווח
משענת מלאה לגב ותמיכה בצוואר צריך?
אשמח לקבל תשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברכיים עקולותיובל18/07/2007
שלום רב
בן 26 סובל מברכיים עקולות
הדבר מפריע לי הן מבחינה פיזית-כאבים בגב התחתון ובברכיים לאחר עמידה או הליכה ממושכת .
כמו כן הדבר מאד מפריע מבחינה אסטטית ומאד פוגע בביטחון ובדימוי העצמי.
אני מודע לסיכונים שקיימים בכל ניתוח - דמם , פגיעה עצבית , זיהום,
אולם להמשיך בקו הזה , שבו אני מתבייש בעצמי , לא יכול להמשך.
שמעתי על שיטה בה מנסרים את העצם ובמיאים אותה לזווית הנכונה .
הייתי רוצה לשמוע עוד על השיטה הזו , כמה זמן נמשכת ההחלמה , ומה דורש התהליך.
ארצה לציין שאני סטודנט הלומד בחו"ל. תק' הקיץ היא התק' " המתאימה מבחינתי" כי אז אני בחופשה ארוכה יחסית של חודשיים עד החזרה.
אני רוצה לדעת האם לטעמך אפשרי , באופן היפוטטי לבצע פרוצדורה זו , כולל החלמה והתאוששות במשך חודשיים
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכיים עקולות
ד''ר יבגני שויחטמן19/07/2007שלום יובל
יתכן שיש צורך בניתוח
תבוא לבדיקה ונדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהעל התגובה
יובל19/07/2007איך ניתן ליצור עמך קשר
והאם ניתן לשלוח לך באופן פרטני לאימייל תמונות שאני צילמתי של הרגליים,
להתרשנות הכללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגודה
ד''ר יבגני שויחטמן20/07/2007אני מקבל בחולון טל 03-5053095 או 03-5017626
או בית חולים וולפסון מחלקת אורטופדיה
רק צילום לא מספיק צריך לראות גם רגליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבשחר18/07/2007
שלום.
הלכתי לעשות צילום רנטגן לגב לאחר כאבים במקום ספציפי והתוצאות אומרות כך:"שינויים ספונדילותיים קלים בחוליות D12 L1
יישור לורדוזיס מותנית.
מה זה אומר בגדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר יבגני שויחטמן19/07/2007שלום
בגול זה אומר שישנה הימרות קלה בין חוליה תחתונה בעמוד השדרה גבי וחוליה עליונה בעמוד השדרה מותנית
ובנוסך התכווצות שרירי גב תחתון
יתכן זה לא רציני אך קשה לקבוע בלי לראות מילון ומטופל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)