מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים בעקבמיטל05/08/2007
שלום,
אני בת 24, לפני כשנה התחלתי להרגיש כאבים חדים ועזים בעקב שמאל כל פעם שהתישבתי והייתי צריכה לקום ממש לא יכולתי,אני ממש טפסתי על הקירות.(אגב, עד היום אני מרגישה כאב זה)
עשיתי צילום והתגלה שיש לי דלקת בעקב שמאל, האורטופד הפנה אותי לזריקות DEPO-MEDROL 3 פעמים בשבוע, מאחר ולרופא משפ' זה היה נראה מוגזם מידי הלכתי לאורטופד אחר אשר הפנה אותי לפיזיוטרפיה ואמר לי לקנות מדרסים, נכון להיום אני עושה פזיוטרפיה בעקב במשך 5 חודשים ולא מרגישה שינוי כלל!!! בפזיוטרפיה עשו עיסוי בעקב,אולטרא-סאונד,חשמל וכדומה...
לפני שבועיים התחילו אותם כאבים גם בעקב רגל ימין.
לא קניתי מדרסים משום שבפזיוטרפיה אמרו לי שאין צורך, מאחר ומבנה הרגל שלי הוא טוב.
בכל אופן אם אתה כן ממליץ על מדרס האם הוא רק עוזר ללכת או פותר את הבעיה, הרי אם יש דלקת צריך קודם להוציא אותה, לא?!
אגב, אין לי דורבן (לפי צילום) וכן אין לי פלטפוס.
מה אתה ממליץ לי לעשות?
אני ממש סובלת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים בעקב
ד''ר יבגני שויחטמן06/08/2007שלום
לפי סיפור מדובר בתהליך דלקתי בחיבור של פציה פלנטרית
הטיפול כולל מדרסים לפי מדת גבס ( ללא קשר עם מבנה כף רגל תקין או לא) , פיזיותרפיה וזריקות DEPO MEDROL
יש מקום לבצע צילום כף רגל לשלול בעיות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למיטל-כאבים בעקב
אולי08/08/2007היי מיטל, אני גם בת 24. לפני שעוד התגייסתי סבלתי מכאבים בעקבים. לא יכולתי לעמוד יותר מ10 דקות מבלי לסבול מכאבים חזקים. פניתי לרופאים שונים ועשיתי צילומים ואמרו לי שאין לי שום דבר. עד שנפלתי על הרופא שהציל אותי. הוא אמר לי לנסות לקחת 10 ימים אביטרן (נוגד דלקת לא סטרואידי) וזה היה פשוט פלא תוך 10 ימים נעלמו כאבים שסבלתי מהם שנים!!! אז אולי כדאי לך להתייעץ עם הרופא שלך ובטוח תמצאי פתרון בסוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים
אדם25/09/2007לפני כשנה התחילו לי כאבים ברגל ימין בעקיב כל הרופאים לפי הצילום אין דורבן ויש גדילה כל הפיזטרפיטים אמרו יש דורבן עד עכשיו לא יכול לזוז ואני כדורגלן אני מבקש שמישהו יעזור לי אני משאיר טלפון שלי 0544837328
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםלי02/08/2007
שלום
יש לי כאב בפרק ירך שמאלית עם הקרנה לרגל ותחושת צריבה מעל הקרסול.
אני מטופל בארקוקסיה כבר כמה ימים ואין שיפור. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יבגני שויחטמן04/08/2007שלום
לפי הסיפור מדובר גירוי דלקתי של אחד מעצבים עם הקרנה לרגל
צריך להשלים טיפול בארקוקסיה עד 7-10 ימים
במידה לא היה שיפור לחזור לוארטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטה מוגברת בברךדניאל פייק02/08/2007
עברתי תאונה ונפגעתי בברך ימין. בבדיקת מיפוי נמצאה "קליטה מוגברת על רקע טראומה" - לפני התאונה לא סבלתי מכאבים או בעיות בברך - מה המשמעות של ממצא זה ?
האם ניתן לטיפול?
האם יותיר לי נכות לצמיתות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטה מוגברת בברך
ד''ר יבגני שויחטמן04/08/2007קליטה מוגברת בברך זה עדיין לא אבחנה -זה רק אומר שברך נפגעה
צריך להגיעה לאבחנה מדויקת ואז ניתן לענות לשאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה על הליכוןרחל02/08/2007
שלום.
שמי רחל בת 27 נשואה ואם לשתיים.
לפני מספר חודשים התחלתי בדיאטה והורדתי מספר קילוגרמים ממשקלי, לאחרונה התחלתי ללכת כל יום על ההליכון למשך 40 דקות במהירות של 5.5 קמ"ש.
השבוע התחלתי להרגיש כאבים בכף רגלי הימנית בעיקר לאחר שנת הלילה, כאבים אלו נעלמים במהלך היום.
האם עלי להפסיק ללכת עד שהכאב יעבור לגמרי? החלטתי להוריד את מינון ההליכות לפעם ביומיים, אני לא רוצה לפגוע בעצמי כתוצאה מפעילות יתר ושמעתי כבר סיפורים על פגיעות גופניות בעקבות הליכה על הליכונים, מה דעתך בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה על הליכון
ד''ר יבגני שויחטמן04/08/2007לפי סיפור מדובר ב"דורבן" או תהליך דלקתי באזור
את יכולה להמשיך בהליכון אך צריך לבדוק את הרגל ולקבל טיפול לדלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גדילה?נורית01/08/2007
שלום,
לבני בן ה-3.5 יש כאבי רגליים מדי יום, הכאבים הם בברכיים ומעלה.לדעתי אלה כאבי גדילה או שרירים אך רציתי לשאול אם יש איזשהו תכשיר (אולי משחה) בכדי להקל את הכאב.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גדילה
ד''ר יבגני שויחטמן02/08/2007בדרך כלל לילדים בגיל זה אין כאבי גדילה
ממליץ להיבד אצל אורטופד ולבדוק מה סיבה לכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליים חמוריםרוני31/07/2007
שלום רב,
יש לי כל הזמן כאבים חמורים בברכיים, אני לא עושה ספורט, בן 46 ואפילו בהליכה יש לי כאבים. מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים חמורים
ד''ר יבגני שויחטמן02/08/2007שלום
יש הרבה סיבות לכאבים בברכיים
צריך להיבדק ולבצע צילומי רנטגן של ברכיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקד ליטידפנה31/07/2007
שלום רב
בצילום כף יד נכתב באבחנה כי בקצה קדמי של הקפיטטום בסמוך למפרק הקרפומטרקפלי מוקד ליטי בקוטר כ-4 מ"מ. האם תוכל לומר לי מה אומרים המושגים הללו ומה משמעותם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקד ליטי
ד''ר יבגני שויחטמן01/08/2007יתכן מדובר בתהליך ציסטי באחד מעצמות כף יד
יש מקום להיבדק אצל מומחה לכף יד ולשקול ביצוע בדיקת CT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד האחורי של הברךאיילת30/07/2007
שלום רב,
בחודש האחרון התחלתי לחוש בכאבים ברגל שמאל (מאחורי הברך-אזור החיבור בין שוק לירך). בבדיקות דם התגלו מספר ערכים מעל לטווח (ערכים מודגשים= טווח) :
ESR 28 (0-20
AntiNuclear Ab 1.7 (שלילי- קטן מ-1, גבולי- 1-1.2, חיובי- גדול מ-1.2)
CRP 0.6 (0-0.5
אורטופד שבדק אותי קבע שמדובר בדלקת, אתופן 400 לא סייע (טיפול של 10 ימים).
פנייתי נובעת מכך שהיום הופיעה נפיחות קלה ואדמומיות באזור זה, וכן אני חשה "לחץ" באזור. האם תוכל לחוות דעתך ולייעץ לי מה עליי לעשות?
תודה, איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד האחורי של הברך
ד''ר יבגני שויחטמן01/08/2007איילת שלום
יתכן שמדובר או בתהליך דלקתי או בממצא ציסטי על שם בייקר
צריך לבצע בדיקת US ברך ולשקול המשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברך שמאל
קובי01/08/2007בסיכום של mri נכתב שנראה שמדובר בפרגמנט קטן שנתלש, ללא תזוזה משמעותית, במאחז גיד הארבעה ראשי לפיקה ללא ממצא תוך מפרקי מיוחד...מה זה אומר בבקשה....קובי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברך
ד''ר יבגני שויחטמן02/08/2007זה אומר שיתכן אין צורך בטיפול כירוגי
צריך לעשות פיזיותרפיה
מקבע ברך אלסטי
מעקב אורטוןד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברך שמאל
קובי01/08/2007בסיכום של mri נכתב שנראה שמדובר בפרגמנט קטן שנתלש, ללא תזוזה משמעותית, במאחז גיד הארבעה ראשי לפיקה ללא ממצא תוך מפרקי מיוחד...מה זה אומר בבקשה....קובי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברך שמאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברך שמאל..קובי30/07/2007
במימצא של MRI יש עיבוי בגיד הארבע ראשי....נוזל מוגבר במידה מינימלית במפרק...מה אומר הממצא הזה אני כבר סובל מכאבים הרבה חודשים....מה ניתן לעשות בבקשה...תודה קובי!???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברך שמאל..
ד''ר יבגני שויחטמן01/08/2007מדובר בתהליך דלקתי בגיד QUADRICEPS - ארבע ראשים
הטיפול בדרך כלל -תרופות נוגדי דלקת , פיזיותרפיה , מגן ברך אלסטי ובמצבים נדירים ניתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזרת ברגלסמדר30/07/2007
כבר חודשים יש לי כאבים בזרת ברגל. בצילום רואים דלקת והיא נפוחה. לא קיבלתי מכה. מה יכולים להיות הסיבות לדלקת ונפיחות בזרת. רופא אחד ממליץ קורטיזון ואחד ניתוח. מה דעתך לדלקת והנפיחות ומה עושים, ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר יבגני שויחטמן01/08/2007אין לי תשובה על הטיפול כ לא ברור סוג ועומק הדלקת
צריך לבדוק רגל וצילום
באופן עקרוני הטיפול -אנטיביאןטי ובמידה שאין שיפור ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטלבטות...ט30/07/2007
אוקיי אז ככה אני בן .517 ומתחילת הלימודים לא התאמנתי כולל מכון כושר שהיתי בערך איזה פעמים בשבוע שעה אחת+יושב שעות רבות במחשב
והתחלו לי מאז ניראה לי כאבים בשרירים בגב בצוואר ובכתפיים
היתי בצילום אמרו לי שיש לי עקמת גב האם מותר לי ללכת שוב למכון כושר בהדרגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכון כושר
ד''ר יבגני שויחטמן01/08/2007שלום
עקצת זה לא סיבה להימנע מחדר כושר
יתר מזה תרגילים מסוימים וחיזוק שרירי גב ובטן יכולים לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בהוצאת פלטינה מהרגל (אופנועשי3030/07/2007
יש לי התלבטות אם כדאי לי להוציא פלטינה הקבועה אצלי בשוק עקב תאונת דרכים על אופנוע
מבחינת האורטופדים אין מניע בהוצאת הפלטינה אך פשוט אני מרגיש שקצוות הפלטינה מפריעות לי
וכן הברגים הנועלים, רציתי לדעת אם יש סכנה כלשהי בהוצאת הפלטינה ובכלל את כל ההשלכות לכאן או לכאן , התלויות בדבר . וכן מה הפרוצדורה בהוצאת הפלטינה ומה היא תקופת ההחלמה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאת קיבוע
ד''ר יבגני שויחטמן01/08/2007אני ממליץ להוציא קיבוע מתחתי מהגוף במידה שזה גורם לכאבים או אי נחות
הניתוח בדרך כלל לא מסובך ושיקום יחסית קצר
לקבלת שבובה יתר מדויקת יש מקום לבדוק צילום עדכני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למי אני פונה?
ישי03/08/2007למי אני צריך לפנות ואם זה עולה לי כסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבוע
ד''ר יבגני שויחטמן04/08/2007אתה יכול לפנות למרפאתי דרך מכבי 03-5053095 לד"ר שויחטמן
או לרופא אורטופד בקותפ חולים אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ברכייםסמדר29/07/2007
לפני כיומיים התחילו לי כאבים בתוך ברך ימין כעין צביטות עמוקות מידי פעם, וזה קורה דווקא בזמן מנוחה, כשאני שוכבת. וולטרן לא עזר. לציין, שלפני כ-3 שנים עברתי באותו ברך אורטוסקופיה וראו שקרעתי את המיניסקוס, ולפני הכל עשו לי מיפוי ברכיים וראו שחיקת סחוס דו ברכי. איני יודעת מה הצביטות האלו אומרות ומה עושים? לעומת זה בברך שמאל יש מעט נפיחות בצד הפנימי של הברך והיא גם כואב בעיקר כשלוחצים חזק. בצילום ברך שמאל רואים בצד הקיצוני אקזוסטוזיס גדול. מה דעתך על הנ"ל, אני בסביבות גיל ה-40. רב תודות - שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
ד''ר יבגני שויחטמן29/07/2007שלום שני
הסיפור מורקב
צריך להיבדק אצל אורטופד
אני לא יכול לקבוע אבחנה רק לפי סיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים-המשך
אסנת29/07/2007עמך הסליחה, עתה ראיתי את תגובתך.אז לפחות אם תוכל לענות בכלליות, במשהו ספציפי: מדוע מרגישים צביטות בתוך הברך?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע בנוגע לזריקהלירי29/07/2007
שלום רב,
לפני מספר ימים הלכתי לאורטופד עקב בעייה בברך שמאל (בחלק הפנימי) שכואבת לי מזה שנה + בפעם הראשונה לא מצאו את הבעייה בפעם השנייה לאחר לחיצה במקום הכואב (שקודם לכן לא אותר ע"י הרופא) התגלה לפי אבחנתו של הרופא מן "מכפל" בברך ועל מנת לפתור את הבעייה קיבלתי הפנייה לזריקה.
שם התרופה:
Amp. betamethasone dipropionate 5 mg/amp
betamrthasone sodium phosphate 2 mg/amp
אשמח לדעת מה בדיוק הזריקה אמורה לעשות ועוד פרטים על תופעות לוואי וכדומה.
תודה רבה ויום טוב,
לירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע בנוגע לזריקה
ד''ר יבגני שויחטמן29/07/2007שלום לירי
החומר מסוג סטרואידים -" קורטיזו" ניתן בדרלך כלל בהזרקות מקומיות לטיפול בדלקות
תופעות לוואי -עליה בלחץ דם ואי איזון של סוכר בדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחותרינת27/07/2007
שלום, מידי פעם קורה לי שפתאום יש כאבים עזים בכף הרגל כמו שבא כך הולך אבל זה כאב בלתי נסבל ולעיתים האצבעות של הרגלים נתפסות עם כאבים ואי אפשר להוזיז אותם אפילו בכוח ובעזרת הידייים. זה יכול להיות אם האצבע מקופלת או שיש מרווחים בין האצבעות וזה נשאר כך עד שמשתחרר לבד לעיתים לוקח מספר רב של דקות עד שמשתחרר. למה זה קורה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחות
ד''ר יבגני שויחטמן29/07/2007שלום
הסיפור מתאים לאי איזון של מגנזיאום או קלציום בדם
צריך לבצע בדיקות שם ולהיבדק אצל רופא משפחה ואורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)