מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כלי דםמיכל20/03/2009
לא יודעת אם יש תרופת סבתא בשבילי אך אנסה, שלום אני בחורה בת 30 מאוד רזה אך יש לי אצבעות כף יד קצרות שמנות ושקופות/כחולות, אפילו המבנה ציפורנים שלי רחב כמו של בריון. אני מתוסכלת מזה כיוון שאני בחורה מאוד נשית אני לא יכולה לשים טבעות או לעשות ציפורניים. אני אנמית ויש לי מוגלובין נמוך. הבנתי שיש לי רגישות בכלי דם שלא זורם שם טוב. גם בקיץ שאני מחממת אותן ולא קר לי הן נראות כמו קבב לפני טיגון. אילו פתרונות קיימים או שזה גזר דיני עד הנצח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כלי דם
איה הוד21/03/2009
מיכל מקסימה,
יש כל כך הרבה דברים טבעיים שיכולים לפתור את בעיית האנמיה - השאלה אם זה מה שיפתור את בעיית זרימת הדם.
בנוזף, ישנם צמחי מרפא ותבלינים כגון הרוזמרין והתבלינים החריפים ומיניהם שמסייעים לזרימת הדם הפריפרית - כלומר לאיזורים המרוחקים בגוף כמו אצבעות הידיים והרגליים והקרקפת...
אינני יודעת אם זה מה שיפתור את הבעיה מאחר וחסרים פרטים רבים כל כך אודותייך.
לכן אני מאוד ממליצה לך לגשת למטפלת נטורופתית וגם למדקר סיני (מרגיש לי מאוד נכון עבורך לעשות דיקור!) שיכולים יחד לנסות לעזור.
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותרז17/03/2009
שלום שמי רז אני נער בן 16 ויש לי די הרבה פצעי בגרות די הרבה זמן ניסיתי מלא תכשירים ושם דבר לא עוזר שאלתי היא האם יש איזה תרופת סבתא שתעלים לי אותם תודה רז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
שירי חבקין18/03/2009רז היקר שלום רב
ישנם מספר תכשירים טבעיים שאמורים לעזור.
כפי שכתבתנו פה רבות בפורום על החימר הירוק
זהו חומר אותו תוכל להשיג בבתי טבע. מכינים
בוץ על ידי עירבוב החימר במים. ביחס פחות או
יותר שווה . בודקים לפי המרקם שייצא בוצי ומשחתי.
מורחים על הפצעונים ומשאירים כמה שיותר, אפילו לילה.
שוטפים במים פושרים , רצוי בסבון על בסיס טבעי שמחוזק
בעץ התה או בלבנדר וואז אפשר להשלים על ידי
מריחה של משחת רסקיו, אלוורה או קלנדולה.
כל המוצרים ניתן להשיג בבית טבע
כמו כן תוכל לשנות דברים בתזונה שגם משפיעים על
העור מבפנים.
רצוי מאוד להפחית אוכל מטוגן ומתובל מאוד.
להפחית אכילת שוקולד, ביצים, פיצוחים שומניים וכדו.
אפשר לקחת תוסף מזון שנקרא לציטין וגם כמוסות שום
שמנקים את הדם .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרז
רז18/03/2009שלום תודה על התשובה בעיזה תדירות לשים את החימר לשים כול יום פעם אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלתי על קשקשים ונשירהאירן17/03/2009
כדי לעשות את הקרקפת עם שמן חובובה ורוזמרין הכוונה היא על מאה מ"ל שמן חוחובה 30 טיפות שמון רוזמריו? ולכמה זמו להשאיר את זה על השיער לפני השטיפה? האם אפשר לשמור את התערובת של החוחובה עם הרוזמרין לתקופה ממושכת? איך אפשר להכין את זה לשימוש יומי מה הפרופורציות לפעם אחת של עיסוי השיער והקרקפת?אני מעדיפה להכין כל פעם מחדש..... מה התפקיד של השמן לנשירה? ובקשר לחליטת רוזמרין מה פשוט לקנות רוזמרין בחנות תבלינים ולבשל במים ואחרכך לצנן לשטוף את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
שירי חבקין18/03/2009הכמות כפי שציינת
אפשר להשאיר כמה שרוצים אפילו שעה. אפשר לשמור את התערובת גם לשנה.
אין סיבה להכין כל פעם מחדש. זה סתם מסבך.
תכיני בקבוק של 100 שמחזיק ל3-4 שימושים בערך.
שילוב השמנים מחזק את השיער ומונע נשירה כמו כן מטפל בעור עם הקשקשים.
לגבי הרוזמרין בדיוק כפי שכתבת
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכת חימרסיון17/03/2009
שלום רב, רציתי לדעת מאיפה אני יכולה להשיג את חימר שדיברתם עליו נגד סימנים בפנים? תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר
שירי חבקין17/03/2009סיון שלום רב
אפשר להשיג בבתי טבע ברחבי הארץ
אם לא תמצאי התקשרי אלי
04-6934349
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה איומה ומלא קשקשים וגרדאירן16/03/2009
היי אהי כבר מיואשת ומפוחדת יש לי מלא נשירה בכל נגיעה יוצאות שערות וגם יש לי מלא קשקשים וגרד בגללם ממש העור בקרקפת יבש .... כבר לא נשאר לי חצי ממה שהיה השיער היפה שלי..... האם צבע יכול לגרום לקשקשים כי אחרי שצבעתי את שיערי נראה לי זה החמיר לי ... כי כבר היה שיפור בנשירה ועכשיו שוב התגבר .... בבקשה אני חייבת עזרה עצה ומתכון לנשירה ולקשקשים כי אני מפחדת לשתמש בשמפו שרשם לי הרופא וזה ניזורל ועוד איזה משהו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה וקשקשים
שירי חבקין16/03/2009אירן שלום רב
לגבי צבע ותכשירים חזקים אין ספק שהם יכולים
להחמיר את המצב כיוון שהם מכילים חומרים לא טבעיים
שלעיתים אף מזיקים לעור הקרקפת ולשיער.
אני ממליצה לך להכין חליטה חזקה של רוזמרין
ולעשות שטיפות עם הצמח במקום להשתמש בשמפו.
לפחות לתקופה של חודשיים עד שהעור והשיער ייתחדשו.
לגבי הנשירה תוכלי לעסות את הקרקפת והשיער בשמן
חוחובה עם טיפות רוזמרין.
על מאה מל שמן, 30 טיפות רוזמרין אתרי.
לעסות כשהשיער לח ולאחר מכן לשטוף.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול לחתי לביתי בת החצי שנהאמלי סבג15/03/2009
ביתי בת החצי שנה משתעלת שיעול חריף למעלה מחצי שנה , כאשר מס' רופאים בדקו אותה , את הריאות והכל תקין , כנראה וירוס, האם ניתן להקל על השיעול והלחה של הקטנטונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול לחתי
איה הוד16/03/2009
הי אמלי,
יש בבתי מרקחת סירופים על בסיס צמחים טבעיים מעולים!
יש את R8 של ד"ר רקווק או "הוסטן אלקסיר" וכדומה.
בנוסף, רצוי להימנע ממזונות המגרים ייצור ליחה בגוף ומחלישים את מערכת החיסון כגון מוצרי חלב, בוטנים (במבה), בננות, סוכרים וממתקים....
:-)
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי חקרתי קראתי והגעתי למסקנה-
אמא סקרנית18/03/2009שוב ושוב אנ ו נתפסות למיתוס הזה. אז החלטתי לבדוק. בקדקי בהמון מקומות, והמסקנה -אין קשר בין מוצרי לליחה או שיעולים. לפני שנה הוציא ארגון רופאי הילדים בישראל ניר עמדה הקובע חד משמעית כי אין קשר בין מוצרי חלב לליחה,דלקות אזנים,ציפצופים ושאר הרעות בדרכי הנשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מוצרי חלב וליחה
איה הוד19/03/2009יקירה,
אני שמחה שהגעת למסקנה משלך :-)
זה חשוב!
חייבת לשתף אותך שמישהי שמאוד מאוד קרובה ויקרה לי עשתה על כך מחקר מקיף ורציני - וגם היא הגיעה בעבודתה לאותה מסקנה כמו שלך.
אז עד כמה שזה היה משכנע ורציני אמרתי לה שאני אישית מעדיפה שלא להסתמך רק על מחקרים (טובים ככל שיהיו) ולהסתמך יותר על התוצאות שאני רואה בשטח בקליניקה...כי אני כל כך לא יכולה להתכווח או להתעלם עם מה שהעיינים שלי רואות והאוזניים שלי שומעות ממטופלים פעם אחרי פעם אחרי פעם...
בהצלחה!
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי חלב וליחה
שירי חבקין20/03/2009שלום רב
הייתי חייבת להגיב למה שנכתב.
כאמא לילד עם נטיה אסמטית והקטנים שבגיל ינקות מאוד סבלו מדלקות חוזרות באוזניים שבאופן חד משמעי ובלי קשר למחקר זה או אחר( שבטוחתני שמה שעומד מאחוריו הוא אינטרס כלכלי של חברות גדולות!,) ראיתי הבדלים משמעותיים בהווצרות ליחה כשמרבים באכילת מוצרי חלב.
חלב פרה הוא טעים מזין אולם מכיל אנזימים אותם קשה לגופינו לפרק .
זהו אחד המוצרים בנוסף למוצרים בצקיים המכילים גלוטן, שמשפיע על אלרגיות ובעיות רפואיות
אותן אנחנו אפילו לא מקשרים אליו.
אמא שלי היתה אומרת שהיא
"מעדיפה לאכול בשר בנחת מעשבים בעצבים" על ברכיה גדלתי ולכן אינני קיצונית
אוכלת בשר ועדיין מגישה דברי חלב למשפחתי אולם לומר שאין שום קשר בין החלב
לייצור מוגבר של ליחה זה כבר הכריח אותי לכתוב .
שבת שלום
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מוצרי חלב וליחה
איה הוד21/03/2009
הי שירי,
כן, אני מבינה את הצורך שהיה לך לכתוב.
ביומיום אני נתקלת בהרבה מאוד אנשים שעובדים "לפי מחקרים" אבל לפני הכל לי חשוב לראות מה קורה בפועל במציאות.
הסיפור שלך מזכיר לי מקרה משלי, ואולי זה המקום לשתף אימהות :
היו לי פעם שכנים עם 2 ילדים קטנים בני 4 ו-7 שכל הזמן היו על אינהלציות ומשאפים.
כשאימם פנתה אלי בחדר המדרגות המלצתי לה בחום להוריד את כמויות המילקי והבמבה והחלב עם הקורנפלקס והגבינות והמעדנים... היא אמרה לי שהפרופסור והרופאים שמטפלים בילדיה אומרים שהכל שוטיות ואין הוכחוה לכלום.ולא רצתה לשמוע מזה. רק המחשבה על המאבק הצפוי לה בהסרת המזונות שילדיה כל כך אוהבים היה בלתי נסבל עבורה.
אז הנחתי לנושא.
בינתיים הילדים קיבלו עוד ועוד תרופות, שינו להם סוגי משאפים והמצב הלך והחמיר.
בסוף היא החליטה שאין לה מה להפסיד.
זה לא היה קל לגמול אותם בגיל כזה משוקו, מילקי ומעדנים וחלב שהם כל כך אהבו - אבל זה היה או זה - או להמשיך לא לישון כל לילה בגלל ההתקפים והריצות לבית החולים.
מיותר לציין ששרר שקט תעשייתי בבית לאחר הסרת המוצרים יוצרי הליחה.
שבת קסומה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד הערה קטנה
שירי חבקין23/03/2009ועוד הערה קטנה בנושא, גם המתוקים גורמים לגוף
לייצר עוד ועוד ליחה ובדרך כלל המעדנים ומוצרי החלב
הללו עשירים בסוכרים ריקים.
שלכם
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי פונים?סיון15/03/2009
הי היי.... אני מעונינת ללכת לטיפול אצל מטפל סיני ולאבחון נטורופטי אחרי שהמלצתם לי עליהם. הבעיה היא שאני לא מכירה מטפלים כאלו ואני לא יודעת איפה מחפשים ולמי פונים כדי לקבוע תור. אם תוכלו להפנות אותי לאן שצריך אני אודה מאוד....:) יום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול סיני
שירי חבקין15/03/2009שלום רב
אני ממליצה על דר' ראובן ברק מתל אביב
לגבי טיפול נטורופטי אשמח אם תפני לאיה.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור האון הגברי וזרימת הדםאני14/03/2009
מחפש משהו שישפר לי את זרימת הדם בגוף ושיפור משמעותי של האון הגברי כוח גברא יש תרופות סבתא שמישהו ניסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
עומר15/03/2009הכי הרבה שאני יכול לעזור לך לפי הבנתי תמרים עוזרים לשיפור האון הגברי לגבי הדם איני יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאון הגברי
שירי חבקין15/03/2009שלום רב
שילוב מעניין ומוצלח של ויאגרה טבעית
הוא חליטה של כפית מכל צמח:
תה ירוק
גת
קינמון
וחצי כפית של:
ג'ינג'ר טחון
אגוז מוסקט טחון
שותים שתי כוסות ביום
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין משהו יותר פשוט ?
אני16/03/2009האם יש משהו יותר פשוט? הכין מביאים עלי גת? ברמה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלי גת
שירי חבקין16/03/2009עומר שוב שלום
תוכל באמת פשוט ללעוס את הגת במשך זמן ממושך
זה עושה את העבודה!
לגבי גת באיכות טובה נסה לשאול בכרם התימנים
או בראש העין בשוק המרכזי שם.
אפשר לקחת את הגת גם בכמוסות אולם ממה
ששמעתי זה לא חזק כמו הלעיסה שמשחררת
באיטיות את החומר הפעיל לדם ולכן יותר אפקטיבית
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על הגת
אני16/03/2009איך אפשר לייבש גת ולהפוך אות לתה? האם אפשר להרתיח גת? ולהפוך אותו לתה וגם לשמור אותו במקרר? איך עושים את כול זה? כמה עלים אפשר להרתיח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הגת
שירי חבקין16/03/2009שלום רב
אפשר לשים על בד יבש במקום חשוך ויבש
לא רצוי בשמש. מדי כמה ימים להפוך ולשנות את
המיקום של העלים בכדי שכולם ייתייבשו באופן שווה.
אין צורך להרתיח, אפשר פשוט לחלוט במיים
רותחים כמו שמכינים כל חליטת צמחי מרפא.
את התה אפשר לשמור גם במקרר ולשתות קר.
אפשר לשים 4-5 עלים בכוס תה. כמו נענע.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה
בעיות זיקפה01/04/2009גת איפה יש בת"א כמה עולה ?
האם אפשר לצרוך יום יום גת ומה היא הדרך הכי טובה לצרוך אותו
בתה? או לעיסה?
אין יל מושג איך חולטים תה מה זה בכלל
אני זורק תעלים ומרתיח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
און מיני
איה הוד01/04/2009שלום לך,
אשמח להמליץ לך על מוצר מוצלח שאני נוהגת להמליץ עליו למטרה זו.
אלו כמוסות המכילות בין היתר את צמח המאקה המפורסם יחד עם צמחים כגון הדקל הננסי והפיגאום אפריקנום - השילוב הייחודי של הצמחים הספציפים הללו הוכח כעובד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה
בעיות זיקפה01/04/2009ניסיתי את צמחי המכה ועוד וזה לא עזר לי כרגע יצרתי קשר עם מישהו שיש לו גת יבש לצורכי שתיית תה באם יש לך מוצרים נוספים? או משהו שיטפל בבעיה ואז אני אחזור לקדמותי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגת
שירי חבקין01/04/2009שוב שלום
לפי מיטב ידיעתי הגת פעיל בצורה היעילה ביותר
כאשר לועסים אותו. תשאל כל תימני מעל גיל 40
והוא ייתן לך הרצאה על סגולותיו כמעורר מיני
ומחדד את החשיבה.
אופן השימוש לעיסה ממושכת ושתייה של ערק
רצוי ערק תימני שעשוי מצימוקים.
דרך אגב במצרים השכנה ובעוד מספר מדינות
נחשב הגת לסם מסוכן ואסור אז נצל את העובדה
שאתה יכול לצרוך אותו בארץ יחסית בזול וללא
הגבלה .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה
בעיות זיקפה02/04/2009האם 40 ש"ח זה זול לחבילה של גת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסקסים בראששולי14/03/2009
יש לי קסקסים בראש משהי יודעת מה עושים למנוע? נסיתי שמפו דר' פישר, אד אנ שולדרס כולם עזרו בהתחלה וזהו מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לקשקשים
שירי חבקין15/03/2009שלום רב לשולי
טיפול טבעי הוא לערבב שמן שקדים, חוחובה ושמן זית
ביחס של 1:1:1
כמות הכוללת של השמן 100 מל
להוסיף לשמן 30 טיפות שמן אתרי רוזמרין
10 טיפות לבנדר אתרי
לערבב היטב
למרוח על שיער לח ולעסות את הקרקפת
לפחות פעמיים בשבוע.
לאחר המריחה והעיסוי לסרק בעדינות עם מסרק
צפוף להוצאת הקשקשים והעור היבש ולשטוף
במים פושרים.
להשתמש בשמפו מיוחד וטבעי להפחתת התופעה
ולא לגרום לגירויי בראש.
מומלץ שמפו של י.ד.שלוס להשיג בתחנה המרכזית
בתל אביב.
באם תצטרכי עזרה עם החומרים אנא פני אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים בלסתעומר14/03/2009
שלום ! אני סובל זה זמן רב בקליקים בלסת ולפעמים יש כאבים האם ידוע על איזה משהו טיבעי שיכול לסייע לי?! תודה שבת שלום!
קליקים בלסת
איה הוד14/03/2009
הי עומר,
בהחלט שווה ביקור אצל אוסטיאופת שיראה אם יש מה לעשות בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשיריחגית14/03/2009
שירי שלום רב האם את יודעת היכן ניתן להשיג שמנים אתרים של רוברט טיסראנד? האם משווקים בארץ? אם לא באיזה מדינה כן? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים
שירי חבקין15/03/2009אפרת שלום רב
רק עכשיו ראיתי את הודעתך, היא ברחה לי פה
בין כל השאלות האחרות.
החברה של רובט טיסראנד היא מאנגליה
כך שתוכלי בוודאי להשיג את השמנים שם.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בעוראפרת13/03/2009
שלום, איזו תרופת סבתא תעזור לפצעונים בעור הפנים? זה משהו שנמשך כבר הרבה שנים ולא טופל, לכן התרופה צריכה להתאים לשימוש קבוע. על המצח המון קטנטנים, מין חיספוס כזה של כל המצח, ובשאר הפנים אדומים, קצת יותר גדולים אבל רובם לא מוגלתיים ולא מאוד בולטים על פני העור. רוב תודות!
פצעונים בעור
איה הוד14/03/2009
אפרת מקסימה,
זו שאלה מאוד נשאלת כאן בפורום :-)
תוכלי למצוא המון מידע ששירי כתבה כאן בנושא.
בין הדברים שאנחנו ממליצות עליהם במצבים אלו הם שימוש בצמחי מרפא כגון קמומיל וקלנדולה
וגם שמן עץ התה, מסכות חימר (מעולה!), אלוורה ולוונדר
אך עלייך לזכור, שהבעיה מתחילה מבפנים ויכולה להיות קשורה גם למה שאת אוכלת, למצב הנפשי בו את מצויה ולמערכת ההורמונלית - לכן ממליצה לך בחום לגשת לטיפול נטורופתי מעמיק יותר.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוףףעומר13/03/2009
אם יש לי בעיות בדרכי השתן האם עדיף לאכול פטרוזיליה או משהו אחר?! ובאיזה כמות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי השתן
שירי חבקין13/03/2009עומר שלום רב
במקרה של דלקת בדרכי השתן אפשר לשתות
חליטה של עלי פטרוזיליה וגם להרבות בשתיית
חליטות קמומיל,קלנדולה וחמוציות.
את החמוציות ניתן להשיג במיצוי מרוכז ברוב בתי הטבע
וגם בכמוסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
עומר14/03/2009תודה רבה לך שירי1!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בפניםשולי13/03/2009
אני בת 30 בעבר סבלתי מפצעי אקנה שהשאירו לי סימני צלקות עדינים, יש סיכוי להתפטר מהם, לא ע"י פילינג עמוק, אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
שירי חבקין13/03/2009שלום רב
רבות נכתב פה על החימר הירוק שיכול לעזור
במקרים של צלקות ופגמים בעור.
יש להכין מסיכת בוץ חימר ולהשאר איתה מספר שעות
לשטוף היטב ולמרוח שמן רוז-היפ שגם הוא נמצא
יעיל בשיפור פני עור פגום וצלקות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מכינים?
שולי14/03/2009איך מכינים את מסכת החימר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימר
שירי חבקין15/03/2009שולי שלום רב
את החימר פשוט משרים במים
ביחס של כף חימר שתיים שלוש כפות מים
לפי התחושה. צריכה להתקבל תמיסה בוצית
רכה. אם זה מיימי מידי אפשר להוסיף חימר
ואם קשה אז להוסיף מים.
ככל שהחימר עומד ומתערבב לו עם המים
כך הוא יותר אפקטיבי לכן אפשר גם להכינו
ולהשאיר על השיש במטבח ובעת הצורך
להשתמש.
אצלנו בבית תמיד תמצאו קערת זכוכית גדולה
ובה בוץ ירוק לעת הצורך.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה משיגים את החימר?
שולי15/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות לא סדירותשולי13/03/2009
הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי שיהיו לי יציאות בכל יום, שכתוצאה מזה הבטן מתנפחת לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות לא סדירות
שירי חבקין13/03/2009שלום רב
להלן שיטת סבתא עתיקה מירושלים.
ממטבחה של סבתי סבתא רבקה
חבקין ז"ל .
מדי בוקר להכין קערית של עגבניה מרוסקת
2 כפות שמן זית, שן שום, מספר עלי פטרוזיליה
כף של מיץ לימון טרי ומעט מלח.
ועוד המלצת סבתא לזרוז יציאות באופן טבעי
להשרות כף זרעי פשתן בחצי כוס מים לכמה שעות.
(רצוי לדפוק אותם מעט בכדי שהשמן יישתחרר)
לשתות את המים.
כל ההמלצות הם בנוסף להקפדה על תזונה נכונה
שאת זאת אני משאירה כמובן לחברתי היקרה איה.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)