מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב בבוהן של הרגל בצפורןיונית12/02/2009
יש לי כאב בצפורן של הרגל בבוהן מזה כשבועיים ואינני יודעת מה לעשות יש לי סוכר גבולי אשמח אם תתני לי עיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב
איה הוד14/02/2009
הי יונית,
יכול להיות שמתחילה לך מה שנקרא "ציפורן חודרנית".
שימי את הציפורן להשרייה בגיגית עם מים וסבון.
לאחר מכן מרחי שמן עץ התה.
וודאי שגזרת אותה היטב.
אם לא יעבור - גשי לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מסיכת חימר...מיכלי12/02/2009
קניתי חימר ירוק בחנות טבע, ובהמלצתך פה בפורום (כתבת להניח מסיכת חימר על הפנים למשך כמה שעות ואף להשאיר אותה ללילה שלם) בכל אופן, היא נדבקה לי לפנים והשאירה לי מן כוויה אדומה על הסנטר כנראה לא הייתי צריכה לשים אותה כל הלילה להמשיך בטיפול למרות ה"טראומה"? זאת קופסא די גדולה של חצי קילו... ואיך מכינים? ממים רותחים? מי ברז? בנוסף כתבת לי שסבון קלנדולה טוב לצלקות וקניתי סבון קלנדולה של וולדה וגם פרחי קלנדולה מיובשים שאותם לפי הבנתי צריך לחלוט ולמרוח על הפנים בצמר גפן האם זה יעזור? נואשתי מכל מוצרי הקוסמטיקה וכמעט הרמתי ידיים אבל לאחרונה קניתי תחליב לניקוי עמוק של וולדה שמכיל תמציות קלנדולה וקמומיל ושמנים אתריים של תפוז אשכולית לימון ורוזמרין מה אתה אומרת על הרכב התכשיר? מקווה לראות תוצאות... ושאלה אחרונה- יש לי קרקפת שומנית+נשירה במה לחפוף? ומה מומלץ לאכול על מנת לגדל שיער בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה...
מיכלי13/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמה לב שעונים פה על שאלות אחרות
מיכלי14/02/2009ועל שלי לא..... יש סיבה מיוחדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לשירי
איה הוד14/02/2009מיכל יקירה,
עניתי על שאלות אחרות מאחר ושאלתך מופנית לשירי.
אני בטוחה שכאשר היא תכנס לפורום היא לא תתעלם משאלתך.
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימר
שירי חבקין15/02/2009מיכל שלום
הוספתי הודעה לשישור הקודם
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לא שמתי לב... סורי :)
מיכלי15/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברונכיט מטרידNONAME12/02/2009
אחרי שבוע ימים של לקיחת אנטיביוטיקה, וכדורי נגד שיעול וליחה, עדיין אין שיפור, אני מרגישה כאילו הכדורים לא עוזרים, רציתי לקבל יעוץ מכם.. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברונכיט
איה הוד14/02/2009
שלום לך,
נטילת אנטיביוטיקה לא תפתור את הבעיה כל עוד נכנסים לגוף גורמים היוצרים אותה!
גם כדורים לדיכוי שיעול או הוצאת ליחה הם רק "כיבוי שריפה" ולא מטפלים בשורש הבעיה.
אינני יודעת עד כמה את/ה מודעים לחשיבות הקריטית שיש לתזונה במב שכזה - אך אני מייעצת לא לחסוך כאן על הבריאות ולגשת לטיפול נטורופתי.
חשוב להימנע מתזונה המייצרת ליחה, מתזונה המחמירה את ההתקפים, וכמובן - לקחת פרוביוטיקה מיד עם האנטיביוטיקה ולאחריה!
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיערשוש12/02/2009
העים יש תרופת סבתא להארכת שיער
שיער
איה הוד14/02/2009הי שוש,
בעזרת תזונה בריאה, מגוונת ומלאה ובעזרת עשב שעורה וצמחי מרפא, השיער יכול בהחלט להיראות טוב יותר, מבריק יותר, מלא חיים...כל אלא חיוניים לצמיחה וגדילה טובה יותר של השיער.
נסי לפנות פה באתר לפורום שיער :-)
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות + בחילותשואלת12/02/2009
שלום רב מה ניתן לעשות על מנת לסתור את הצרבת שיש בעקבות הקאה? ומה ניתן לעשות נגד בחילות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות
שירי חבקין12/02/2009שלום רב
אפשר לשתות חליטת ג'ינג'ר
חליטת קמומיל
או פשוט כוס מיים פושרים עם לימון סחוט
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחילות וצרבות
איה הוד12/02/2009לצרבות:
אכילת שקדים טבעיים לא קלויים. ניתן להשרות אותם במים ולהסיר את הקליפה.
לשתות מים פושרים בלגימות קטנות
יש אנשים שעוזר להם לאכול מלפפונים חמוצים או פרוסת לחם
דבש בתוספת לימון יעיל מאוד אף הוא נגד צרבת.
אחד הצמחים היעילים ביותר לצרבת נקרא פיליפנדולה אשר מאזן את הפרשת החומצה. מומלץ לשתות את החליטה קרה.
שתיית חליטה של נענע, מרווה או בזיליקום (ריחן) יעילה אף היא
צמחי מרפא יעילים נוספים לצרבת הם כוסברה, אלוורה וארכובית שבטבטית (Polygonum).
ניקוי הגוף, ניקוי מערכת העיכול והכבד יכולים לסייע בבעיה זו
לבחילות:
למצוץ קרח
למצוץ לימון
לאכול מזון יבש ובכמות קטנה (קרקרים למשל)
להשתמש בג'ינג'ר!!!
וכמובן: יותר קל לטפל כשיודים מה הגורם לבחילות והצרבות מאחר והטיפול יכול להשתנות בהתאם לגורם (למשל הריון...)
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעררותי11/02/2009
האם קיים צמח או שמפו צמחי המטפל בשיער שמן ונושר. יש לציין שאני בת 57 והבדיקות שלי מבחינה זו טןבןת ושליליות.
נשירה
איה הוד12/02/2009
הי רותי,
שמפו קמילוטרקט עם רוזמרין וסרפד!!!
תתחילי לשתות כל בוקר מיץ עשב חיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירי יקרה . ויטמין D נמוךלאה11/02/2009
היי שירי בת 51 תוצאה של ויטמין D 18.9 . לוקחת מולטי ויטמין סידן. האם יש משהו שאת יכולה להמליץ לי טבעי. ובגילי האם זה לא מסוכן ואפשר לטפל באופ מהיר ולחזק אותי. תודה אור ואהבה לאה
ויטמין D נמוך
איה הוד12/02/2009
מעבר לנטילת ויטמין D יש לעשות "אמבטיית שמש" ל 20-30 דקות ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע להחלמת העורמיה11/02/2009
שלום לפני מספר חודשים נתקפתי באקנה קשה בלחיים. (בת 35). בחודש האחרון התחלתי טיפול ברואקוטן אבל לאור תוצאות בדיקות דם לא טובות הטיפול הופסק. כעת, נותרו מעט פצעים ובעיקר גלדים וכתמים. מאחר ומאסתי בכל התכשירים הקוסמטיים שעלו לי הון ולא עזרו לי, אבקש לדעת מה אתן ממליצות כדי לנקות את העור וכדי לסייע בהחלמתו. תודה.
החלמת עור
איה הוד12/02/2009
הי מיכל,
לנקות את הפנים כל ערב עם צמר גפן שטובלים בחליטת קמומיל
לעשות מסכות חימר
להשתמש בלוונדר כשמן אתרי המרגיע את עור הפנים
והכי חשוב: אלוורה פעילה ומיוצבת!!!
אם תרצי טיפול קצת יותר מעמיק מכמה עצות בפורום פני לנטורופת מאחר ויש קשר הדוק למה שאת אוכלת ושותה ולמצב העור.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה
מיה12/02/2009תודה. ועוד - כמה זמן לשים את מסיכת החימר על הפנים? והאם מותר כל יום? שמן לוונדר ניתן לשים ישירות על העור? כזה שקונים בסופר פארם? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
איה הוד12/02/2009
הי יקירה,
מסיכת חימר ניתן לשים בהדרגה בכל פעם ליותר זמן.
אפשר להתחיל מ 5-10 דקות ובכל יום להעלות בעוד 5 דקות, עד חצי שעה-שעה.
חימר הוא חומר סופח, אם וכאשר יש פצעים זה יכול לגרום להם לצאת החוצה לכן חשוב שיהיה הדרגתי. אבל אין חוקיות באמת.
לוונדר הוא אחד השמנים הניתנים למגע ישיר עם העור...אך לא בטוח הייתי הולכת על שמן של הסופר פארם אלא על משהו קצת יותר איכותי.
ואם כבר מדברים:
יש לחברת הקוסמטיקה הזרה "דארפן" תכשיר מהמם של שמן קמומיל לפנים. (יקר אבל שווה כל שקל!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובותייך המלאות!
מיה12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באהבה רבה! :-)
איה הוד14/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימר
שירי חבקין15/02/2009מיכל שלום רב
הנה אני עונה
לגבי המסיכה, אין בעיה להשאירה כל הלילה. אני הייתי עושה זאת
בקביעות בשנות הצבא שלי ולא היתה כל בעיה.
היא אכן נדבקת לפנים וצבעה ירקרק והופך לירוק בהיר.
אם לא נעים לך להשאירה לזמן ממושך השאירי לשעה לפחות.
מערבבים את החימר עם מים מהברז . רצוי בכלי זכוכית ולמעשה
אין צורך לערבב אלה לתוך המים להוסיף את החימר ולהמתין
עד שהחימר מתחיל לקבל צורה של בוץ ירוק.
המינון הוא יחס של 1:1 כלומר כף מים על כף חימר אולם זה לא מדעי
\אם התערובת בוצית מדי יש להוסיף מים ולחלופין אם היא מיימית
תוסיפי עוד קצת אבקת חימר.
לגבי שאלותייך האחרות
קלנדולה בחליטה טובה לשטיפות הפנים וגם הקרם של וולדה הוא מצויין
לגבי מי הפנים אינני יודעת כי לא נסיניתי אותם ההרכב נשמע בסדר
ומוצרים אלה הם טבעיים כך שאין לך ממה לדאוג.
לגבי השיער נסי להכין חליטה חזקה של צמח סרפד או רוזמרין
ופשוט לשטוף עם זה את השיער מספר פעמים בשבוע.
לגבי התזונה אני מעדיפה לשמוע מה יש לאיה להמליץ
בברכה
שירי
לגבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה פה אי הבנה קלה...
מיכלי15/02/2009אני חושבת שאנחנו 2 מיכל... וענית כנראה מיכל השנייה ואני הסתכלתי על שירשור השאלה שלי... בכל אופן, תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שיניים בדרך הטבעורדית11/02/2009
מחפשת מתכון או נוסחה אשר יכולים לעזור לי במלחמה נגד כתמי הקפה והעישון על השיניים. לא מאמינה בשיטות הכימיות, ומכאן שאשמח לשמוע על שיטה טבעית. שבוע טוב לכולם!
הלבנת שיניים
איה הוד12/02/2009
הי ורדית,
יש 2 תרופות סבתא ידועות להלבנת השיניים. מעולם לא ניסיתי אז אין לי מושג אם זה באמת עובד - אבל שווה ניסיון - ספרי לנו אחרי מעשה?
1. להוסיף למשחת הישניים שלך סודה לשתייה ולצחצח יום יום
2.לשפשף את השיניים עם עלה טרי מעץ פקאן
בהצלחה :-)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת שיניים מלבינה
דוריתוש'12/02/2009את חייבת לנסות את VICCO. משחת שיניים רפואית-טבעית שגם תנקה כתמים וגם תרפא לך את כל הפצעים, דלקות חניכיים, אפטות (אם בכלל יש לך). את יכולה לרכוש אותה בחנויות טבע או בכל ניו/סופר פארם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד הקולאפרת09/02/2009
מה עושים כשמאבדים את הקול בפתאומיות?
איבוד קול
איה הוד10/02/2009
הומווקס (HOMEOVOX) של חברת בואורון - 2 כדורים מתחת ללשון יחד כל שעתיים למשך 3 ימים!!!
עובד כמו קסם
בנוסף, לשירי יש מתכון נהדר שנכתב פה לא פעם בפורום - חפשי אותו ב"חיפוש" בפורום!
לא לאמץ את הקול ולא לדבר אם לא חייבים - תסתובבי עם עט ופנקס.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמוציות מיובשותשני09/02/2009
קניתי חמוציות מיובשות בסופר והן בכלל לא חמוצות, נהפוך הוא - מאוד מתוקות. האם בגלל שהוסיפו להן סוכר? האם בחנויות טבע הן טבעיות גם המיובשות וגם הקפואות?
חמוציות
איה הוד09/02/2009
שני מקסימה,
את צודקת!
החמוציות המיובשות בדרך כלל מלאות בסוכר.
גם אלא ללא תוספת סוכר כמדומני.
אם את סתם רוצה להינות מהן זה בסדר, אך אם קנית אותן למטרות טיפוליות (למשל בדלקות בדרכי שתן) אז רצוי לאכול את הטריות/קפואות שלא עברו שום עיבוד.
כנ"ל לגבי מיץ חמוציות.
אם רוצים לשתות מיץ חמוציות שמטפל בדלקות חוזרות בדרכי שתן צריך לשתות מיץ מגעיל חמוץ...אם זה מתוק וטעים זה לא מטפל כי סוכר רק מחמיר את הבעיה ומחליש את מערכת החיסון במצבים אלו.
מקווה שעזרתי :-)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוציות
שני09/02/2009תודה איה, אז מדברייך אני מבינה שלקנות רק את הקפואות. אז איך לאכול אותן? להפשיר וזהו, או שיש לך איזה שהוא רעיון או מתכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי חלב באנדומטריוזיסענת09/02/2009
שלום לכם אני מקבלת מסרים סותרים לגבי סוגי החלב ומוצריו במצב של אנדומטריוזיס: אילו מבין החלופות עדיפות: חלב סוייה ומוצרי טופו חלב בקר וגבינות בקר חלב צאן ומוצריו תודה מראש ענת
מוצרי חלב
איה הוד09/02/2009
שלום ענת,
מוצרי סויה וטופו מכילים חומרים דמויי הורמונים - אז בטח שלא באנדומטריוזיס!!!
מוצרי חלב פרה - ממש לא לעיניין! הם מגבירים ליחתיו ומצבי דלקת בגוף, לא מתעכלים בקלות, אלרגניים מאוד, לרוב מכילים שיירי הורמונים ואנטיביוטיקה ועלולים להקשות על הגוף לחזור לאיזון
גבינות צאן (כבשים ועיזים) - הרבה יותר טוב!!!
בגדול: מומלץ בשלב זה להימנע מכל מה שקשור במוצרי חלב ולא משנה מה מקורם.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת09/02/2009תודה מקרב לב אנסה להיגמל (חשבתי שעשיתי טוב בכך שעברתי במהלך השנה האחרונה לחלב סוייה) ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמחשבה שנייה - אנדו וטריגליצרידים
ענת09/02/2009במחשבה שנייה, כיוון שיש לי את השילוב המואכב של טריגליצרידים גבוהים (ככל הנראה גם בהשפעת הגלולות, אך הרופאים טוענים כי מסוכן בשלב זה לוותר עליהן) עם אנדומטריוזיס, אילו חלבונים היית ממליצה לי לאכול? קטניות מכילות הרבה פחמימות ועלי להפחית פחמימות. האם תוכלי להמליץ לי על דוגמאות לארוחות / תיקון לתפריט היומי שלי. אני די נואשת ואינני יודעת מה לעשות תודה וסליחה על הניג'וס ענת
במחשבה שלישית :-)
איה הוד10/02/2009
ענת מקסימה,
זה לא נכון שבקטניות יש הרבה פחמימות
את צודקת - סביר להניח שהטריגליצרידים קשורים לגלולות.
אני ממש ממליצה לך לגשת לנטורופת להתאמת תזונה נכונה ואישית שתתאים לך ספציפית כדי לוודא שהגוף גם מקבל את כל מה שהוא צריך וגם לטפל בבעיות.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם בטריגליצרידיםענת08/02/2009
איזה סוג לחם עדיף בעת טיפול בטריגליצרידים: -לחם קל מלא (בערך 30 ג"ר פחמימות ל100 גרם) -לחם שיפון 100% ללא שמרים (מעל 40 גרם פחמימות למאה גרם) - לחם כוסמין מלא (בערך כמו השיפון מבחינת ערכים) תודה רבה :-) ענת
לחם
איה הוד09/02/2009הי ענת,
2 האופציות האחרונות הן המומלצות ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בפנים :(מיכלי08/02/2009
הפצעונים שהיו לי על איזור הסנטר והלחי השאירו כתמים מאד מקווה שלא יהפכו לצלקות איך אפשר בצורה טבעית בלי כימיקלים לחדש את העור, לבצע פילינג ולהעלים כתמים? ומה הטיפול הכי יעיל לאקנה קלה? (יש אפשרות טבעית להתמודד עם העניין? נכון לעכשיו- נוטלת כמוסות סבוקלם לעור בריא רוחצת את הפנים בסבון מתוק+מי פנים+קרם לחות דל שומן של סבוקלם משתדלת לא לאכול מטוגנים ומתוקים ושותה הרבה מים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
שירי חבקין09/02/2009מיכל שלום רב
כפי שהמלצתי כאן בעבר ל טיפול יסודי באקנה, פצעי בגרות
ופגמים קלים בעור
יש להכין מסיכת חימר ירוק מדי ערב ולהשתדל להשאיר אותה
למשך כמה שעות אפילו לישון עם זה עד הבוקר
לשטוף בסבון על בסיס לבנדר או עץ התה
למרוח משחת רסקיו, או כל משחה טיפולית שמכילה
לבנדר ו/או עץ התה.
לגבי הכתמים את יכולה להשתמש במשחת קלנדולה
ובסבונים על בסיס צמח זה שכן הוא נודע בסגולתו
לשפר עד מאוד בעיות של פיגמנטציה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:)
מיכלי09/02/2009כמה שאלות... #לגבי חימר ירוק- איפה משיגים ואיך מכינים? (עם מים/מיץ לימון/יוגורט) #סבון לבנדר/עץ התה- יש לך חברה מסויימת המומלצת לשימוש זה? היה לי התנסות שלילית עם סבון עץ התה- השאיר לי יובש נוראי בפנים והתקלפויות... אפשר סבון על בסיס שמן זית עם לבנדר? #איפה משיגים סבון קלנדולה/משחת קלנדולה שמתאימה לעור עם פצעים? (רוב הקרמים שראיתי על בסיס צמח זה מתאימים לעור יבש) שוב, יש חברה מסויימת מומלצת? כי פשוט לא מתחשק לי עוד נסיונות גרועים עם חומרים על הפנים... תודה מראש... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים לתינוקת בת שבועייםחניתה07/02/2009
שלום! הילדה שלי סובלת מעוד מגזים. אני נותנת לה גרפוטר וגליכול בייבי. אני מנקה אותה ולא מערבבת לה עוד תוספת נטו הנקה רציתי לדעת במה אפשר לעזור לה למה הגליכול והגפוטר עוזר לה בדיוק ל15-20 דקות. אשמח עם תוכלו לעזור לי למה היא ממש סובלת... תודה:חניתה אהרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים תינוקות
שירי חבקין08/02/2009חניתה שלום רב
אם את מניקה תשתי הרבה מחליטה זו
אניס שומר וקמומיל
יחס שווה ומינון של כף שטוחה לכוס מיים רותחים
אם את לא מניקה נסי לתת לה מידי פעם
בבקבוק מהחליטה במינון של כפית על כוס מיים רותחים
שצוננו לחום הגוף. אפשר להמתיק טיפה אבל לא חייבים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)