מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופוליסעינת05/04/2009
במהלך 4-5 חודשים האחרונים אני ובן זוגי נמצאים בתהליך בו אנו משנים הרגלי חיים השינוי מתבטא בעיקר בתזונה-קמח מלא, אורז מלא, שבול שועל, הרבה ירקות ונבטים, המרת חלב פרה בחלב סויה
כמו כן אנו נוטלים מידי יום מולטיויטמין, פרופוליס (כמוסה במינון 500 mg )וקומפלקס של אומגה 3,6,9.
בעקבות השינוי אנו מרגישים שהמערכת החיסונית שלנו התחזקה מאוד - עברנו חורף כמעט נטול מחלות,
אני נוטה בד"כ לאמץ כל שפעת בסביבה ולהיות מרותקת למיטה שבוע.
אני מעוניינת לדעת האם נכון וכדאי לצרוך את הפרופוליס על בסיס קבוע?, האם יש צורך לעשות הפסקות תקופתיות כאשר נוטלים ויטמינים ותוספים?
חג שמח,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופוליס
איה הוד06/04/2009
הי עינת,
אישית אני מאמינה שאין צורך בנטילה לאורך זמן אם הגוף חזק ומקבל תזונה בריאה ועושה פעילות גופנית.
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תוכלו להציע לי טיפול כל שהוא ליובש בנרתיק?איה הוד05/04/2009
בת 55, ללא מחזור מספר שנים וללא כל טיפול הורמונלי.
האם תוכלו להציע לי טיפול כל שהוא ליובש בנרתיק? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובש נרתיקי
איה הוד05/04/2009
שלום לך,
אני הייתי מתחילה עם שמן נר הלילה - גם לבליעה וגם חיצונית למריחה וגינאלית - פנטסטי!!!
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון אדוםרונית03/04/2009
שלום,
לפני כמה ימים יצא לי פצעון..חיטטתי בו ואז הוא הנפח ונהיה אדום מאוד..יש איזה משהו טבעי שיכול להוריד אדמומיות ונפח..?
אינ חייבת להוריד את האדמומיות..
ואיזה גם משחה טבעית יש להבהרת כתמי אקנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצעון
איה הוד04/04/2009
חימר חימר חימר!!!למרוח מקומית חימר על הפצע יטפל גם באדמומיות וגם אם הפצע הספיק להזדהם.
לכתמים אנחנו בדרך כלל ממליצים כאן על קלנדולה - תוכלי לראות כאן בפורום תשובות רבות בנושא.
:-)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חררהשי03/04/2009
איך מטפלים בחררה כאשר היא נמצאת בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חררה
שירי חבקין04/04/2009שי שלום רב
יש לשטוף היטב עם סבון על בסיס עץ התה
לאחר מכן אפשר למרוח מספר טיפות של שמן עץ התה
או שמן אתרי של לבנדר על הפצעונים.
ניתן גם למרוח משחת קלנדולה אותה אפשר לרכוש
בבתי טבע ובפארמים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לפני מחזורמירי03/04/2009
יש לי תופעה של כתמים לפני מחזור זה נמשך יומיים ואפילו שלושה וגם אחרי המחזור נמשכים הכתמים עוד שלושה ימים ניסיתי את שיטת שרמן (מודעות ווסט) זה עזר לי למחזור עצמו אבל לכתמים לא מה יש לכם להציע???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימומים לפני מחזור
איה הוד04/04/2009שלום מירי,
לרוב כתמים לפני ואחרי מחזור זה דבר רגיל ונורמלי!
המחזור מתחיל בטפטוף, ואז יש יומיים-שלושה של דימום רציני יותר ואז עוד כמה ימי טפטוף של כתמים.
לא אצל כל אחת המחזור מתנהג באותו אופן.
זה נכון שיש נשים שאצלן המחזור מופיע בדיוק ל 3 ימים ונעלם כלא היה ללא עקבות ויש נשים שזה נמשך עם כתמים וטפטופים במשך 7-8 ימים...זה לא אומר שמשהו לא בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לכבוד החגניצן03/04/2009
השאלה הראשונה:
בחורף אני סובלת מקור ומשתדלת להתלבש חם. אחד מפרטי הלבוש שלא עוזבים אותי הן גברי הגברים העבות מאוד ששומרות עליי מהקור (למרות שהחורף שלנו לא כזה נורא...). בכל מקרה, לאחרונה גיליתי גירוי עגול באיזור הפנימי שבין כף הרגל לרגב הרגל, בשתי הרגליים. ניסיתי למרוח משחה לפטריות וזה לא עזר. מה לדעתכם יעזור?
השאלה השניה:
כבר יומיים שאני מסתובבת עם תחושה מגעילה בגרון כאילו עומדת להתפתח דלקת אבל הגרון לא כואב והסימפטום היחידי הוא קושי בבליעה. גירגרתי מיי מלח, אכלתי דבש וזה לא הקל על ההרגשה. אני לא יודעת אם לקרוא לזה צרבת כי זה ממש באיזור הבליעה, כמעט בבסיס הלשון וגם לא חוויתי צרבת בעבר כך שלא אדע לזהות אותה. מה יכול להעביר לי את התחושה?
תודה רבה על העזרה וחג אביב שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות....ולא רק לכבוד החג :-)
איה הוד03/04/2009שלום ניצן,
זה קצת מוזר שבחרת למרוח משחה לפטריה לפני שהלכת לרופא עור שיאמר לך האם זה בכלל נגע פטרייתי. אולי זה אלרגיה? אולי זה משהו אחר?
בכל אופן, אם זה מגרד ולא נעים אז בינתיים להרגיע את האזור מרחי אלוורה פעילה וגשי לאבחון אצל רופא עור- כי רק אם נבין מה מקור הבעיה נוכל ליעץ מה תוכלי לעשות בנידון :-)
לגבי הקור בחורפים - הכניסי לגרביים בלילה גרגירי או 1 כפית אבקה של חרדל, הקפידי לשתות חליטות קינמון וג'ינג'ר שיחממו אותך מבפנים, עשי פעילות גופנית כדי שסירקולציית הדם תהיה טובה ותגיע לכל חלקי הגוף.
לגבי הגרון:
בקשי בבית מרקחת שיכינו לך ספרי לגרום מפרופוליס, אכינצאה ומור והשפריצי לגרום פעמיים בכל שעה - עובד כמו קסם.
תמיד ניתן גם לגרגר תה קמומיל - נפלא! (אבל יש להקפיד לעשות זאת כל שעתיים לפחות ורצוי אף לשתות תה קמומיל 3 כוסות ביום)
באהבה רבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפהבעיות זיקפה02/04/2009
קניתי גת טחנתי אותו בבלנדר עם מיץ פטל ושמתי במקפיא נראה אם יעזור גם לעסתי קצת והיה מר ממש אבל נראה איך נסתדר אגיד לכם אם זה עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוראות שימוש
שירי חבקין02/04/2009לבעיות זיקפה היקר
אני מצטערת להגיד לך שוב אבל בקטע של השימוש בגת אין קיצורי דרך!
אתה יכול לטחון להקפיא ולעשות שילובים יצירתיים ככל העולה על רוחך
אבל בשורה התחתונה...כשלועסים את הגת באופן קבוע ולמשך זמן ממושך
החומר הפעיל בצמח מופרש ישירות לתוך הרוק ופועל לשיפור זרימת הדם
בגוף ולהגברת החשק המיני והזיקפה.
זה אכן מר ולכן התימנים היו משלבים את הלעיסה עם שתיית משקה חריף.
לשיקולך ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית וסת תרופה1602/04/2009
קורה לי משהו ממש מוזר,
יש לי בעייה של תת משקל ובגלל זה איבדתי את הווסת בפעם השנייה פעם אחת שנמשכה חצי שנה לאחר מכן כמה חודשים תקינים ביותר ועכשיו חזרה הביעה בסביובת ה3 חודשים
לזה התווספו סימנים כמו דופק איטי וכדומה..
כרגע כבר יותר מחודשיים שאני אולכת בצורה מעולהאני לא מדברת על משקל ומספרים,זה פחות משנה לי העיקר שאני אוכלת טוב
הדופק שלי כבר עלה בדקתי אותו והוא היה 92 וזה בטח בסביבות ה80-90 וזה תקין לחלוטין ואף מהיר.
בנוגע לווסת,יש לי כבר הרבה זמן הרבה הפרשות באופן יומיומי והרבה ביום..הפרשות שקופות סמיכות.
החזה שלי מעט קשה יותר ויש עליו נקודות לבנוץת.
וכל מיני סימנים המעידים על ווסת,אך הווסת לא מגיעה.
האיכלה שלי תקינה ביורת ואפילו מעבר,כל שאר הבעיות נםפתרו אך הווסת עדיין אל מגיעה למרות ישיש סימנים לבואה.
יש איזשהי תרופה טבעית לזרז את התופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להחזיר את הוסת
איה הוד02/04/2009
שלום לך 16
אין לצפות מהגוף שעבר טראומה לחזור ולקבל מחזור כל כך מהר.
הגוף הוא מכונה מדהימה שיודעת לשרוד ולכן בתת משקל הוא מבין שהוא לא יכול להרשות לעצמו לאבד דם במחזור ואז או שהמחזור נפסק לחלוטין או שהוא נחלש והופך לאנמי וקצר.
תני לגוף זמן.
לא יכול לקחת גם חודשים.
את חייבת להמשיך לאכול טוב ולהתחזק ולעלות במשקל.
בדקי עם עצמך האם את מקבלת את הגוף שלך באהבה והאם את באמת מוכנה לוותר על ההתעסקות עם המשקל והמספרים כדי לחזור להיות בריאה.
אם את רוצה לזרז את התהליך ולחזור לקבל ווסת טובה ובריאה עלייך לגשת לנטורופתית כדי שתיתן לך צמחי מרפא נהדרים שבונים את הדם מחדש, מאזנים את המערכת ההורמונלית שאין ספק שנפגעה.
יש דברים באמת טובים ויעילים למצב זה, אך זה מורכב בשביל הפורום ומצריך טיפול מקצועי.
נטורופתית גם תוכל לבדוק האם את באמת אוכלת מה שצריך ולתת מענה גם לנושא הרגשי-נפשי אם קיים ברקע.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,שאלה נוספת
1603/04/2009דבר ראשון תודה על התשובה,עזרת לי מאוד.
בנוגע לצמחי המרפא-קראתי על אנג'ליקה סינית למקרה שלי[בנוסף יש לי אנמיה כרונית במשפחה בלי קשר להרגלי האכילה].
האם זה יועיל לי?כי אני אוכלת טוב אני פשוט רוצה רק לזרז את התהליך.
ואם כן היכן ניתן לרכוש?
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך...
איה הוד04/04/2009
שלום יקירה,
אנג'ליקה סינית ללא ספק היא אחד הצמחים המעולים שיש למצב אנמי ולבעיות בהן מחזור לא מגיע. אך לא הייתי מצפה מצמח בודד אחד לסדר את העיניין מאחר וזה מאוד מורכב.
אל תשחקי עם הגוף.
גשי לטיפול שבו יתאימו לך את הפורמולה הנכונה שתשלב כמה צמחים יחד שיעצימו זה את זה ויתאימו גם לנושא האנמיה ברקע שיש לו קשר ישיר לנושא המחזור!!!
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגברת חשק מינימירי01/04/2009
אני אשה ואני רוצה להרגיש יותר חשק מיני תנו לי טיפ טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני נשים
שירי חבקין01/04/2009מירי היקרה
בכדי לחזק את החשק המיני אצל נשים
מומלץ להתאים טיפול בפרחי באך.
מתמקדים בעיקר בנושא של ביקורתיות יתר
כלפי עצמה ו/או כלפי אחרים וכמו כן חיזוק הביטחון
העצמי והערכה העצמית של האישה.
לעיתים חוסר החשק המיני נובע מעומס מטלות
ואחריות ולעיתים סתם עייפות נפשית ופיזית
או חוסר חשק להתחיל להזיז דברים.
לכל אלה יש פתרון בפרחי באך ולכן לדעתי
הדרך הנכונה לעוררות האישה היא דרך
הנפש והגוף האנרגטי לפני שמגיעים לגוף הפיזי.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלתעינבר01/04/2009
שלום .. הבחנתי שיש לי יבלת בכף יד מתחת לאצבע בגודל סיכה קטנה
יש תרופת סבתא שיכולה לעזור???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
שירי חבקין01/04/2009שלום עינבר
תרופת סבתא ידועה לטיפול ביבלות היא לשבור
ענף של תאנה ולמרוח את החלב שיוצא ממנו על היבלת.
יש לעשות זאת פעמיים שלוש ביום עד שהיבלת מתחילה
להתייבש וליפול.
עוד תרופת סבתא ולא הכי בריאה אבל עובדת
היא למרוח מעט טרפנטין...נשמע מזעזע אבל מייבש
ומחסל את היבלת תוך מספר ימים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העוראמאחת01/04/2009
איך אפשר לעזור לפעוטה בת 1.3 עם אסטמה של העור. משתמשים כרגע במשחה שנקראת צמופג אבל השיפור איטי כל כך. היובש כמעט בכל הגוף (רגלים, בטן , צואר, פנים)
לא כל כך רוצה להתחיל עם משחות עם סטרואידים.
כמו כן חזרנו לעשות אמבטיה עם בלנאום (הכל בהמלצת הרופא כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור
שירי חבקין01/04/2009מנסיון אישי רב שנים בנושא זה אני ממליצה
על אבחון וטיפול בשיטה הסינית.
יש להתייחס לתופעה זו כתופעה אלרגית ולא
לטפל רק באופן חיצונית.
כמו כן להרגעה של העור אפשר למרוח משחת נוני
שמעט מקלה על הגרד ומונעת פציעה בשל גירודים
אצל ילדים ותינוקות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסטמה של העור
איה הוד01/04/2009
שלום לך,
מצטרפת פה אחד לדבריה של שירי.
הטיפול היחידי באסטמה של העור הוא פנימי, לאחר אבחון.
משחות יעשו את העבודה - הן יכולות אולי קצת להקל לתקופה מסויימת...וזה במקרה הטוב כשהן לא מדחיקות את הבעיה פנימה וגורמות להתפרצות של משהו חמור יוותר כמו אסטמה ריאתית.
יש לבחון היטב את המזונות שבתך אוכלת כי יש לכך קשר ישיר למצבה
יש לקחת בחשבון האם היא ינקה או לא ואם כן אז כמה זמן!
יש כאן בהחלט חלק אלרגי שיש לטפל בו נכון.
ממליצה על טיפול נטורופתי בנוסף.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסמה של העור?
נועה20/05/2009שלום אני בת 24 , אני לא ממש יודעת אם יש לי אסמה של העור, הנוקקה היא שרופא עור ראה את זה אמר כי יש לי אסמה של העור, זה נמצא בזרוע החיצונית וברגליים, זה נראה כל כך רע, זה לא מגרד כמו שמתארים אסמה של עור, זה פשוט נקודות קטנות וצפופות ונורא נורא אדומות, חשוב לי לציין כי ברגליים לא היה לי וזה החל לפני כשנתיים להופיע גם ברגליים.
חשוב לי אם יש מישהו שיכול לפתור לי את הבעיה כי אני כבר לא יכולה לסבול את זה.
מצורפת תמונה של מה שיש לי ברגל וביד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
שירי חבקין21/05/2009נועה שלום רב
אני ממליצה לך לפנות לדר' ראובן ברק מתל אביב
יש צורך בטיפול מעבר למריחה של משחות שרק מקלות
על המצב אך לא פותרות אותו.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, אשמח לעזרה!אפרת01/04/2009
אני מרגישה שעושים ממני צחוק.
איך אשיג מיץ בצל לטיפול בדלקת בדרכי השתן? אין לבצל מיץ!!
ומאיפה לי תה שעורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן
שירי חבקין01/04/2009אפרת שלום רב
אני ממליצה על שתיה מרובה של חליטות קמומיל
לפחות שלוש כוסות ביום.
כמו כן לקחת כמוסות של חמוציות שניתן להשיג
בחנויות טבע ובפארמים.
תוכלי גם לקחת כעשרים טיפות במעט מים פעמיים
שלוש ביום של תמצית פרופוליס ואכינציאה שניתן לרכוש בחנויות
טבע מיועדת לחיסול חיידקים וחיזוק המערכת החיסונית .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אעשה זאת. ובנוסף, מה את
אפרת01/04/2009ממליצה לדלקת עיניים? ראיתי כרוב לשפשף על העין, אבל אין לו מיץ גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת עיניים
איה הוד01/04/2009
גם בצל וגם כרוב יכולים להוציא נוזלים!
הכנסי בצל לבלנדר עם מים וסנני את הנוזלים
כרוב ניתן לחלוט במים רותחים
אם משרים פרוסות בצל בתוך דבש הוא מוציא המון נוזלים ומתקבל נוזל יעיל במיוחד ששותים אותו נגד התקררות, חום ושפעות - מדהים!!!
לדלקת עיניים אני מחזירה אותך לקמומיל - שימי תיון או צמר גפן שטבלת בחליטת קמומיל על העין 3 פעמים ביום ואפילו טפטפי לתוך העין כמה טיפות מהחליטה.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםאתי30/03/2009
את כל התכשירים שהמלצתן אני יכולה לרכוש רק בחנויות טבע?
או שיש בנוסף..
דרך אגב תודה על הייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירים טבעיים
שירי חבקין30/03/2009אתי שלום רב
לדעתי אפשר למצוא את המוצרים גם בחנויות הפארם
שבהן גם מחלקה מיוחדת למוצרי טבע.
כמו כן לאחרונה הצטרפו גם בתי המרקחת לגל החזרה
לטבע וייתכן שתוכלי להשיג את המוצרים הללו גם
בבתי מרקחת שמתמחים בצמחי מרפא ומוצרי טבע.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינוןעינבל30/03/2009
שלום, אני עם צינון כבר כמה ימים שמסרב לעבור וקמתי
עם גרון קצת כואב וקצת צרוד
מה עלי לעשות??
תודה רבה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון
שירי חבקין30/03/2009עינבל שלום רב
תוכלי לשתות הרבה תה קמומיל ולהוסיף לו מעט מרווה.
כמו כן מומלץ לקנות תמצית מרוכזת של פרופוליס, אותה
יש למהול כשלושים טיפות ברבע כוס מים,לגרגר ולשתות
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפנים..אתי28/03/2009
כתוצאה מהשחורים והפיצעונים בפנים נוצרו חורים בפנים מה אפשר לעשות כדי שהחורים יעלמו לצמיתות זה נורא מציק..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חורים בפנים
איה הוד28/03/2009
מסכות חימר ושטיפת הפנים עם סבון קלנדולה יכולים להועיל רבות!!!
תוכלי למצוא פה בפורום מידע רב אודות השימוש בחומרים אלה.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחורים בפנים
שירי חבקין29/03/2009ועוד אוסיף כי מומלץ למרוח שמן רוז היפ
טהור לאחר ששוטפים את החימר .
הרוז היפ הוכח כמסייע לריפוי של צלקות
ופגמים בעור ולכן יכול לסייע בשיפור מרקם
העור ובהשלמת פעילותו של החימר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)