מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

לא מבינה...
מיכל14/06/2011איך ומתי שמים סודה לשתיה?
אם אני עושה לייזר בבית השחי האם זה משנה?
האם זה מעלים עיגולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסודה לשתייה...
תמרה14/09/2012משתמשים בו לאחר המקלחת. בקיץ יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה בבית השחישולי13/03/2009
איך מונעים ריח זיעה וגם עיגולי זיעה בבית השחי, דחוף זה ממש מביך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיעה
שירי חבקין13/03/2009שלום רב לחברה
נסי להשיג דאודורנט טבעי ללא אלומיניום וללא אלכוהול
ישנם מספר סוגים בבתי הטבע.
חשוב לציין שאין להפסיק את פעולת ההזעה שהינה דרכו
של הגוף לניקוי טבעי של רעלים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מכירה דאורדורנט כזה?
שולי14/03/2009את מכירה דאורדורנט כזה שמונע עיגולי זיעה? יש משהו שאת יכולה להמליץ עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאודורנט
שירי חבקין15/03/2009שולי היקרה
אני ממש לא ממליצה על דאודורנט שמונע את הזיעה
כלומר גורם לגוף לא להפריש את הרעלים שנחוץ להפריש
דרך הזיעה.
אנא חפשי אחד טבעי שמונע את הריח(!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
שולי15/03/2009אז מה ללכת עם עיגולים רטובים בבית השחי , זה ממש לא נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולי
שרי02/04/2011יש את הדאודורנט של ספיידסטיק הלבן לא הג'ל הוא דאודורנט נפלא ואינו משאיר כתמים של זיעה מתחת לבית השחי. מניסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זיעה
איה הוד14/03/2009
כמות הזיעה היא לא משהו שניתן להפחית (לפחות לא באמצעים טבעיים)
אך ריח זיעה הוא משהו שמאוד קל לטפל בו!
ניתן להתחיל טיפול פנימי אצל נטורופת כולל שימוש בדאודורנט על בסיס אלוורה ללא חומרים אנטיפספירנטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאידרול פורטה
צחי18/03/2009בכל בית מרקחת תמצאי את הרול-און הזה האידרול פורטה תוך שבוע אין עיגולים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בו חומר מסרטן
שולי18/03/2009האידרול פורטה אכן טוב אבל שמעתי שהוא מכיל אלומניום משהו... וזה מסרטן לכן אני מפחדת לשים אותו (אגב משתמשים בו יום יום?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשוב!
איה הוד19/03/2009
יקירים,
כל חומר שהוא מונע זיעה הוא אנטיפרספירנטי - והוא לא בריא!
אני ממליצה על דאודורנטים ללא אלומיניום!
עדיף ללכת עם עיגולי זיעה (לא מסריחים) מאשר לנסות תכשירים שונים לחסימת הזיעה.
אין לכם מושג מה ההשלכות של דבר כזה.
דרך הזיעה מתפנים מהגוף רעלנים רבים...החסימה של ההזעה היא מאוד בעייתית עקב כך!
מה עוד, שהגוף חכם - אם חוסמים לא זיעה במקום אחד היא תעבור לצאת ממקום אחר
(כמו שקורה בהרבה מהניתוחים שעושים נגד עודף זיעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לנסות
ענת24/03/2009שלום שלום, ממליצה לנסות סודה לשתיה....והצעה נוספת: מוצרי סאנריידר...(למשל, שוטף פירות וירקות שלהם, עד כמה שזה נשמע מוזר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולי שלום,
תמי04/04/2011מזה כ-5 שנים שאני משתמשת בסודה לשתייה כדאודורנט. זה עושה את העבודה מדהים. בקיץ אני משתמשת אחת ל-4 ימים ובחורף אחת ל-8 ימים. נסי ותווכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיעה...
דליה30/04/2011מאז שקראתי כי ברוב החומרים יש את החומר אלומניום, אני משתמש בסודה לשתייה. פשוט מאוד לאחר מקלחת אחת ל-5 ימים אני מורחת מעט אבקה באצבע (אין צורך לשטוף). בחורף זה מחזיק יותר. כדאי לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתרון לבעיית ההזעה בבית השחי
ע10/06/2011כרב כמה שנים שיש לי הזעה בבית השחי ללא סיבה...
אני גם הייתי מאוד נבוך לובש חולצות שחורות ממש לא נעים..
לפני כחודש ניסית את הנהידרול זה כמו דאורדורנט אבל ששמים בלילה
אין לו ריח חזק הבעיה היחידה שזה מגרד בטרוףףףף
פתר לי את הבעיה ואני לא מאמין כמה כיף זה עכשיו.
העלות שלו היא כ60 שח בבית מרקחת שווא לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זיעה בבית השחי - תגובה
איה הוד16/06/2011שלום לך,
בנוסף להמלצות יש גם מוצר ששמעתי עליו בשם iDry - שווה לבדוק עליו.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי IDRY
נועה28/06/2012קניתי את המוצר, אבל יש איתו כמה בעיות: - על חולצות טריקו ניתן לראות אותו - די קשה לשים אותם והפדים מתקפלים הרבה פעמים -על חולצות בד זה די בסדר אבל שוב תלוי בעובי החולצה.. לדעתי היה צריך לעשות איזה פדים מכותנה שמצמידים לגוף ולא לבגד ואז זה היה יותר נוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאיי דריי
שיר13/09/2012הוא ממש לא טוב אני קניתי אותו ובזיזזתי חבילה שלמה על לנסות להדביק אותו על חולצה אחת ועד שהוא נדבק הוא גם זז במהלך היום ועדיין יש עיגולים לא עוזר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בסינוסיםomrit12/03/2009
זאת הפעם השניה מזה חודש וחצי שאני חוטפת דלקת בסינוסים. הטיפןל הראשון היה 10 ימים עם אנטיביוטיקה ותרסיס אף. אני מאוד רוצה להימנע מהאנטיביוטיקה גם הפעם. האם יש דרך להקל על הגודש באף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סינוסיטיס
איה הוד14/03/2009
ראשית יש להפחית את המצב הדלקתי על ידי הימנעות ממזונות המגבירים דלקתיות בגוף !!!
בנוסף, יש להימנע לחלוטין משימוש בספריי תרופתי לאף ולעבור למי מלח בתרסיס כדי למנוע פגיעה בריריות בטווח הארוך.
ניתן לאכול הרבה שום, להכין תמהיל נוזלי מבצל ודבש שהושרו יחד ללילה ולקחת 1 כף כל שעתיים
יש להם תכונות אנטיביוטיות.
ישנו טיפול הומוטוקסיקולוגיה מעולה לסינוסיטיס הכולל גם צמחי מרפא בהתאמה אישית. אם המצב חוזר על עצמו גשי לטיפול.
בנוסף, כשנוטלים אנטיביוטיקה יש ליטול פרוביוטיקה - ולהמשיך איתה הרבה אחרי שהטיפול האנטיביוטי מסתיים.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינוסיטיס
אמאחת15/03/2009תודה, אך מה הם המזונות המגבירים דלקתיות בגוף?
סינוסיטיס
איה הוד15/03/2009
יש הרבה וזה קצת שונה מאדם לאדם אבל בגדול: מוצרי חלב, בשר, בננות, חמוצים, בוטנים, סוכרים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתאניני11/03/2009
עברתי ניתוח לפני 3 חודשים ויש לי צלקת ניתוחית היפרטרופית. הרופא רוצה שאני אקבל זריקות מקומיות של קורטיזון..וגם זה לא בטוח יעזור לטענתו. אני רוצה טיפול טבעי, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלקת
איה הוד12/03/2009אניני יקרה,
כאשר צלקת היא טרייה יש אפשרות לנסות לטשטש אותה בעזרת צמח הקלנדולה.
רכשי קלנדולה בטינקטורה מרוכזת עד כמה שאפשר אם יש אפילו ברמה של 1:1
שימי 10-20 טיפות של המיצוי בקערת מים קטנה
טבלי צמר גפן והניחי על הצלקת ל 15 דקות לפחות פעמיים ביום.
בהצלחה!
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טינטון באוזנייםננה12311/03/2009
אני סובלת מטינטון באוזנים הרעש הוא כל כך חזק מה ניתן לעשות תודה על התגובה
טיניטון
איה הוד14/03/2009שלום ננה,
אישית אין לי ניסיון בטיפול בטיניטון אך ידוע לי שיש אנשים שנרפאו מזה או שהצליחו להפחית את העוצמה בעקבות טיפולים שונים ביניהם אף דיקור, ביובידבק ועוד
בזמנו, התנהל דיון בנושא בקהילת רפואה משלימה באתר דמרקר-קפה, אך כל מאמציי למצוא עבורך את אותו דיון העלו חרס.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרת רבים נחמת טפשים
מושון14/03/2009הי ,הטנטון הוא לא משהו שיפתרו לך רופאים ,ולכן ההצעה הראשונה שלי היא פשוטה :אל תשלמי למי שלא יכול להראות לך תוצאות על אחרים . לעניינך ,הזוועה הזאת מופיעה בהמון צורות ומסיבות שונות .הדרך הקלה להתחיל [[[ אין דרך קלה להתרפא ]]] היא ללמוד מה את עושה שמגביר אותו .למשל מה עושה לך לחם או בצק . האם יש לך סתימות אמלגם בפה ? 3 סתימות אמלגם מספיקות להביא אדם למעמד המפוקפק של מי שעובד עם כספית ונמצא בסיכון מקצועי . יש גם אגודה בארץ ששלא ממש משגשגת ,אולי אם תתצטרפי תוכלי יהזיז אותה לטובת כולנו . ואם ממש תרצי אוכל לתת לך הפניות [ אם איה תרשה ] למי שהצליח לצאת מטיניטוס ומוכר פיתרון --שלא ניסיתי אישית .מושון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפצעיםסיון10/03/2009
היי , ראיתי שהמלצתם למישהי עם בעיה דומה לשלי-פצעים בגוף (במקרה שלי בישבן) לעשות אבחון נטורופטי כדי לגלות מה המקור הפנימי של הבעיה. רציתי לדעת :א' מה זה בדיוק אבחון נטורופטי? ב' האם זה יכול באמת להתאים גם לי? אני חיה עם הפצעים האלו כבר כמה שנים וגם אני קיבלתי מהרופאים את התשובה הלא מספקת -'תלמדי לחיות עם זה'... תודה ויום טוב...
טיפול בפצעים
איה הוד10/03/2009
הי מירי,
אכן כן - כאשר קיימים פצעים זמן רב ושום טיפול לא עוזר צריך להתחיל לשאול שאלות נכונות ולברר מה מקור הבעיה כי אין ספק שזה מגיע מחוסר איזון פנימי כלשהו.
אבחון נטורופתי שונה אצל כל נטורופת והוא בדרך כולל תשאול מעמיק וארוך+בדיקות דם ויש נטורופתים שעושים שימוש באמצעי אבחון נוספים גדון אירדיאולוגיה ומכשירים שונים.
בנוסף, הייתי שוקלת בחום לגשת לטיפול אצל מטפל סיני גם עם צמחי מרפא וגם עם תזונה ודיקור.
ממליצה בחום!
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אכילהאור09/03/2009
ברצוני לדעת בבקשה, ממה נובעים פליטת אוויר דרך הפה כתוצאה מאוכל (בריח לא נעים)? תזונתי שונתה לפני כ-שלושה שבועות ועקב כך, נוצרו "גרעפסים" המלווים בריח מאוד לא נעים. היית מאוד מבקשת לדעת ממה זה נובע? הכיצד אוכל לטפל בכך?
בעיית אכילה
איה הוד09/03/2009
הי אור,
גרעפסים יכולים לנבוע אפילו מאיזשהו הרגל שנוצר בעבר, או ממבנה לא תקין של השוער שנמצא בין הקיבה לוושת, או מקלקול קיבה..יכולות להיות כל כך הרבה סיבות....
גשי לבירור רפואי אצל רופא גסטרו
בהצלחה,
איה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהאוסנת שפריר06/03/2009
שלום, לפני מס ' חודשים ילדת י את בני הראשון .בשל עצירות חזרה לי פיסורה (שהופיעה לראשונה בתחילת ההריון אך עברה אחרי שבוע בעזרת משחת פרוקטוגליבנול) בנוסף לפיסורה יש לי גם חתיכת בשר בפי הטבעת שאף מדממת בעת יציאה (יציאותיי רכות). היום, שנה אחרי הלידה, עדיין ישנה חתיכת הבשר וגם הפיסורה. אינני סובלת כפי שסבלתי בעבר , אך עדיין אחרי כל יציאה שורף לי ומציק. האם ישנו פתרון טוב מלבד ניתוח? תודה
פיסורה
איה הוד08/03/2009מוצר בשם אנוקריו +משחת הממליס או טראומיל +שתיית ג'ל אלוורה מיוחד ללא אלואין+המון מים+הקפדה על תזונה נכונה+שינה טובה+ פעילות גופנית (קריטי!) + המון מים....
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלוםאופירה06/03/2009
רציתי לשאול בבקשב כיצד ניתן לטפל בפצע חום שנוצר בשפה. הוא מפריש נוזל וזה נראה ממש לא אסתטי מה הייתן מציעות לי לעשות? תודה ושבת מבורכת
פצעי חום
איה הוד08/03/2009משחת אלו פרופוליס!!!!
היא מדהימה כי היא גם מחטאת, גם מטפלת בפצע (פרופוליס הוא בעל תכונות אנטיביוטיות)
וגם עוזרת לשיקום העור בגלל האלוורה שבה.
ספרי אחרי זה מה שלומך....
אם את סובלת מ"פצעי חום" (הרפס) לעיתים קרובות רצוי שתחפשי מידע בגוגל - אחד הטיפולים המוצלחים הוא טיפול הומוטוקסיקולוגי (הומיאופתיה מודרנית)
כתבי בגוגל:"הרפס הומוטוקסיקולוגיה" ולמדי את הנושא
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה עונתית - אישה מניקהמרינה06/03/2009
שלום רב, אני מניקה הנקה מלאה תינוק בן 5 חודשים , כבר מספר ימים סובלת מאלריגה עונתית - נוזלת בלי הפסקה . האם יש תרופות סבתא לזה מכוון שתרופות נגד אלרגיה אסורות בהנקה . תודה מרינה
אלרגיה עונתית - אישה מניקה
איה הוד08/03/2009הי מרינה,
כל הכבוד על ההנקה !!!
:-)
כיף !!!
יש המון דברים שניתן לעשות בזמן הנקה לאלרגיות האלה....
אני יכולה לומר לך ששימוש בבצל, דבש ושום יהיו נהדר עבורך
אך מאחר וידוע לי שאלרגיה עונתית זה משהו שמצריך טיפול קצת יותר רציני ויסודי אני ממש ממליצה לך לגשת לנטורופתית באזור מגורייך כי ישנה חשיבות ענקית לתזונה ולאילו צמחי מרפא מותר לתת בהנקה לאלרגיה עונתית.
באהבה רבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםמרי05/03/2009
שלום! יש לי בעיה כבר הרבה שנים של פצעים המצויים באזור הידיים העליון (מבית השחי ועד המרפק) כבר הלכתי לכמה רופאי עור אבל כולם אמרו לי שאין לזה פתרון ופשוט צריך להשלים עם זה. קצת קשה לי לקבל את זה מכיוון שזה מאוד מפריע לי מבחינה אסטטית.. פתוחה להצעות (: תודה רבה.
פצעים
איה הוד08/03/2009הי מרי,
עושה רושם שהבעיה היא בכלל פנימית או איזושהי תופעה אלרגית.
אם רופאים היו יודעים מה זה והיו נותנים אבחנה היה לי קל יותר לומר לך מה לעשות או לקחת.
נסי למרוח משחה על בסיס אלוורה ופרופוליס יחד עם שמן עץ התה.
בדקי היטב מה את אוכלת....
כדי לטפל חשוב לנסות להבין מה מקור הפצעים
ואת זה ניתו לעשות באבחון נטורופתי.
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפצעים
סיון12/03/2009היי איה, המלצת לי לנסות טיפול אצל מטפל סיני. רציתי לדעת אם טיפול אחד כולל את כל מה שכתבת (דיקור,צמחי מרפא,תזונה...)? ואיפה אני יכולה למצוא מטפל סיני?למי פונים? ובנוסף המלצת לי גם ללכת לאבחון נטורופטי. ראיתי שהקליניקה שלך היא בכפ"ס,האם את מכירה נטורופט באיזור המרכז? תודה..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אתרי עץ התהאושרת03/03/2009
שלום רב, אני בשבוע ה-34+3 להריוני, מזה כשבועיים אני סובלת מגירודים באיבר המין, לא נבדקתי אצל רופא מוסמך. אתמול שמתי על התחתונית טיפה של שמן עץ התה, הגירודים פחתו, כמעט ונעלמו. האם זה בסדר להשתמש בשמן אתרי עץ התה בזמן ההיריון? האם אפשר להמשיך עם הטיפול? תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עץ התה
שירי חבקין03/03/2009אושרת שלום רב
עדיפות לשמן לבנדר אתרי
או להשתמש בכמות מאוד מועטה
השמן הזה חריף אז לא יותר מפעם
ביום וממש לשים טיפה קטנה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בעורףנטע02/03/2009
שלום, מה ניתן לעשות עם גירוד בעורף (במפגש עם השיער)? הגירוד בא והולך עם השנים. תודה
גירוד בעורף
איה הוד02/03/2009הי נטע,
קודם כל לברר האם אין זה אלרגיה.
אם זה אלרגיה תוכלי להשתמש באלוורה למריחה ולגשת לטיפול טבעי אצל נטורופת שהוא גם טיפול פנימי באלרגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרית טיטולים קשהאריק02/03/2009
מה ניתן לעשות כנגד פריחת טיטולים קשה? קיבלתי את כל התרופות שבעולם: טבעקוטן, בקטרובן, ציקלודרם-סי ואפילו ביאפין נגד כוויות (שכנראה נגרמות מהמשחות הנ"ל). מה עושים? יש דרך טבעית ומהירה יותר? מדובר בשני תינוקות:שנה ו-10 חודשים ו-10 חודשים.
תפרחת חיתולים
איה הוד02/03/2009
הי אריק,
אני כבר ממש מתחילה להרגיש שלא בנוח להמליץ כל כך הרבה על המשחה הזאת אבל מה לעשות - היא פשוט מעולה ועובדת וממש מתאימה לתפרחת חיתולים:
אלו-פרופוליס! - מדהים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרחות טיטולים
שירי חבקין03/03/2009ועוד תוספת..כל משחה שיש בה קלנדולה
אפשר גם להכין לבד
להשרות 100 מל שמן שקדים
עם חופן גדול של פרחי קלנדולה
אחרי שלושה שבועות מסננים
ומוסיפים 20 טיפות לבנדר אתרי
השמן הזה הוא כמו פלא לבעיות
עור של תינוקות ובכלל
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בעיןמטי02/03/2009
קיבלתי מכה בתוך העין מפג בחנות ויש לי דקות מה עדיף לעשות במקרה כזה חוץ מללכת לרופא בשעה כזאת.
מכה בעין
איה הוד02/03/2009
לא ברור לי ממה קיבלת מכה.
בכל מקרה יש לגשת לרופא כי אם המכה היא ממש בתוך העין צריך לראות שאין נזק.
רק אחרי שרואים שאין נזק אפשר לטפטף טיפות קמומיל מרגיע מחליטה לתוך העין ולעשות עם זה שטיפות
ולקחת כדורי ארניקה הומיאופתים בתקופה הקרובה....
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה באיבר המיןאיריס02/03/2009
שלום רב לפני כשבועיים התחילה לי פריחה וגם גרד קל באיבר המין ובפי הטבעת . הייתי אצל רופא עור וגם אצל רופא נשים ושניהם לא יודעים ממה זה נובע. האם יש משהוא לפתור את הבעיה ? יש לציין שהרופאים שהייתי אצלהם נתנו לי משחות שלא עזרו. תודה מראש על העזרה .מחכה לתשובה מהירה מכיון שאני מודאגת
פריחה באיבר מין
איה הוד02/03/2009
משחת אלו-פרופוליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)