מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהאףאפרת07/06/2011
איך אני יכולה להוציא שיער מהאף, האם יש מכשיר, או שצריך ללכת לקוסמטיקאית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהאף - תגובה
שי שחר07/06/2011היי אפרת
ישנם בשוק מכשירים שקוצצים שיער מן האף ומן האוזניים
במידה ואת מעונינת במשהו יותר דרמטי כמו הסרת שיער לטווח ארוך,ניתן להשתמש בסלקטיף פרו.התוצאותמאוד יפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר 4mpשירה07/06/2011
הי,
האם יש מישהי שהתנסתה בטיפול במכשיר 4mp ויכולה לספר קצת על התוצאות שלו עליה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא התרשמתי
ליאורה09/06/2011לא יודעת לגבי המכשיר..
דווקא התכוונתי לעשות אצליהם אבל בסוף בחרתי בפרופורציה כי זו רשת מוכרת ולא רוצה לעשות ניסיונות על הגוף שלי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז מאיזה גיל אפשר להתחיל טיפול?שאלה06/06/2011
כבר כתבתי פה אתמול
(בן 17,שעיר, והשיערות אף כהות)
1.מאיזה גיל ניתן להתחיל בטיפולים?
2.בכמה טיפולים בערך מדובר?
3.האם הטיפולים יעלימו את השיערות לגמרי? ולכל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז מאיזה גיל אפשר להתחיל טיפול? - תגובה
שי שחר07/06/2011שלום לך שוב
ראשית, מבקש שתתייחס לכל מה שרשמתי כהמלצה חמה בלבד
בגיל 21-22 ייתכן והגוף כבר מאוזן הורמונלית ואז ניתן להתחיל בטיפולים
שיער לא נעלם לגמרי וגם לא לכל החיים אלא לטווח ארוך.
והמכשירים עשויים להביא דילול יפה של 60-80 אחוז ולעיתים יותר.
סידרת טיפולים בעיקרון בנויה על 10-12 טיפולים.זה לא מחייב שבכך תסיים את הענין
בד"כ לאחר סידרת טיפולים, שתוצאתם משביע את רצונך, רצוי להיות עם יד על הדופק ומידי פעם לבצע טיפול משמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ותודה מראשאליהו06/06/2011
קניתי מכשיר סילקין לשימוש בבית רציתי לדעת האם אפשר להשתמש במכשיר ללא גילוח של האיזור
מלבד הפנים האם יש איזורים שאסור להשתמש במכשיר
האם יש תוצאות אחרי הטיפול הראשון
ושאלה אחרונה האם זה בסדר להתחיל לעשות הפסקה מכל סיבה שהיא פתאום לחזור שוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ותודה מראש - תגובה
שי שחר07/06/2011שלום אליהו
איני מכיר את המכשיר. אולם, האם אין הוראות כתובות לגבי השימוש בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אליהו07/06/2011תודה רבה על המענה
בודאי שיש הוראות של המכשיר בהוראות רשום לגלח לפני הטיפול וברצוני לדעת האם זה לא יעיל בכלל ללא גילוח או יעיל אבל פחות דבר שההיתי מעדיף יותר טיפולים בלי גילוח תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שי שחר08/06/2011שלום שוב,
חייבים לגלח היטב את האיזור כדי שהאנרגיה של המכשיר לא תתביית ו"תתבזבז" על השיערה שלא גולחה אלא תגיע ישירות במלוא עוצמתה לשורש השיערה
"מפגש" בין אנרגיית אור לפיגמנט כהה(כמו שיערה שלא גולחה) עלול לגרום לאדמומיות חזקה ואפילו לכוויה.
רציתי לציין בנוסף,שחובה לגלח ולא למרוט את השיער בשעווה או בפינצטה כדי שהשורשים יישארו ויושפעו מן הטיפול. כמו כן, זהירות מחשיפת האיזור המטופל לשמש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףרונית06/06/2011
האם הסרת שיער בחזה לנשים (מסביב לפטמות ובחזה עצמו) לא תגרום נזק עתידי?
יש לי שיער כהה ועור לבן, כך שאני מתאימה לטיפול בלייזר , אך קראתי תגובה של מישהי שאמרה שזה רק מחריף את המצב עם השנים באזורים אלו !
אז האם יש סכנה כלשהי, אפילו מינימלית של התפשטות השיער לאחר מס' שנים,
או שזה טיפול בטוח לחלוטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף - תגובה
שי שחר07/06/2011שלום לימור
הכל תלוי בסוג השיער ואני לא חושב שמבלי להכיר אותך,מישהו יכול לצאת בהצהרות ולהבטיח משהו בצורה מוחלטת.
תמיד יש סיכוי שיהיו זקיקים רדומים שיתעוררו אבל מהלך הטיפול אמור לפגוע גם בהם.
בכל אופן ישנה תמיד אפשרות לבצע את הטיפול באמצעות סלקטיף פרו הנקודתי:שיערה,שיערה וללא תופעות לוואי או כאבים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזרקרן05/06/2011
עשיתי כמה טיפולים מכשיר אלכסנדריט אני בהירה עם שיער בעובי בינוני-דק.אחרי 3הטיפולים האחרונים חלק מהשיערות נכנסו מתחת לעור ונשארו מתחת לעור בסוף הם יצאו ושמתי לב שהן יותר כהות ממה שהיה לי.אם לייזר עוזר לטפל בשיערות מתחת לעור איך זה הגיוני שאצלי אחרי טיפולים הם נכנסו מתחת?גם שמתי לב לצמיחה מוגברת עברתי בדיקה הורמונלית הכל תקין זה ממש לא נראה טוב מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר06/06/2011היי קרן
להערכתי השיער צומח מתחת לעור בגלל הגילוח שלפני הטיפול.זו תופעה מוכרת והלייזר מסייע בשיחרור שיערות אלו.
צמיחה מוגברת היא גם תופעה מוכרת שמתרחשת לאחר כמה טיפולים ,מדובר בזקיקים רדומים שהתעוררו והטיפולים שלאחר מכן ישמידו שיער זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר
קרן09/06/2011האיזורים שאני מעוניינת להסיר רגליים,מפשעות ושחי באיזורים אלו אני אמורה לראות תוצאות אחרי 6 טיפולים ויש תוצאות חלקיות רק בשוקיים כמעט ואין שיער אבל בשאר האיזורים זה נהיה יותר גרוע .אני שוקלת לעזוב את המכון הזה ובכלל את הלייזר ולעבור לIPL .כדאי לנסות IPL? או שזה יהיה אותו דבר כמו בלייזר?רציתי לעשות טסט בIPL אצל קוסמטיקאית ,הייתי אצלה והיא ראתה את השיער אבל המכשיר לא היה פנוי אז קבעתי תור לטסט,אחר כך היא התקשרה אלי אמרה שלא אגלח את השיער לפני הטסט אלא 5 ימים לפני אני תמיד מגלחת וזה נראה חלק אז היא אומרת שאם זה חלק הIPL לא יתפוס כי הוא לא"יראה" את השיער.האם זה אכן כך? אם אני לא אגלח לפני אז אני חוששת שיהיו כוויות .. היא עובדת עם IPL אופיטמה 518 איך המכשיר הזה??ואיזה IPL מומלץ ?
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר - תגובה
שי שחר09/06/2011היי קרן
לא ממש הבנתי את הענין לגבי הגילוח מכיון שאין סימני פיסוק בין המשפטים.
אני מבקש ממטופלי להתגלח יום קודם לטיפול או כמה שעות קודם.
יש לי שני דברים לומר:
אם לייזר לא עובד אצלך, אז אני לא ממש אופטימי לגבי IPL. השאלה שצריכה להישאל על ידייך את המטפלים שלך:מדוע המצב מחמיר בעקבות הלייזר. כשנדע מה היא התשובה, אוכל להביע דעתי לגבי IPL.
אינני מכיר את האופטימה 518 ואני גם לא מהמצדדים בטסטים כיון שטסט או טיפול אחד או שניים בIPL, אינם מהווים אינדיקציה להמשך.
שוב, חשוב לדעת מדוע לדעת המטפלים שלך,טיפולי הלייזר לא מוצלחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה--שאלה05/06/2011
אני בן 17 די שעיר ,השערות די כהות וזה קצת גורם לי לבטחון עצמי נמוך והייתי רוצה לעשות הסרת שיער כמעט בכל הגוף,בין היתר,באזורים הבאים:
ידיים,כתפיים,בטן,חזה,גב תחתון,מפשעה,אזור הישבן,רגליים וכפות רגלים,,כן כן , בכל הגוף.
א.האם בכל האזורים הללו ניתן לבצע הסרת שיער?
ב.הסרת שיער מסוכנת?
ג.(זה קצת מגעיל,אבל לשם כך נועד הפורום)- ניתן להסיר שיער מהאזור שמסביב לפי הטבעת,מסביב לאשכים (לא כולל שק האשכים) ומסביב לשערות הערווה ? -מבחינה רפואית, והאם המטפלים לא נמנעים מלטפל באזורים אלה בגלל אי נעימות.
ד.האם ניתן בכלל לעשות הסרת שיער כה מקיפה (מבחינה בריאותית).
ה.כמה אמור לעלות כל הסיפור הזה? (בהתחש בעובדה ששערותיי די כהות )
מצטער,אני יודע שחפרתי.אשמח לקבל תשובה.
בתודה,שעיר לעזאזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה-- - תגובה
שי שחר06/06/2011שלום רב לך "שעיר לעזאזל"
ניתן לעשות טיפולי לייזר או IPL בכל האיזורים שציינת,כולל האיזורים האינטימיים.
כמובן שמגיעים לטיפול אחרי מקלחת טובה ואז לא נגעלים משום דבר.
בגיל שלך,17, לא הייתי ממליץ להיכנס לטיפולים כאלו,היות ואתה עדיין צעיר ולא מאוזן הורמונלית. סיכוי להצלחה הוא נמוך. נכון ששיערות מסוימות תושפענה מהטיפול אולם,אחרות ימשיכו לגדול עד לסיום ההתבגרות ההורמונלית והטיפולים יימשכו לאורך המון זמן.
העלויות לטיפולים בכל הגוף הן גבוהות בסדר גודל של אלפי שקלים(10.000 ויותר).
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בבית השחי לאחר טיפול לייזרמיכל05/06/2011
היי,
עשיתי טיפול לייזר ראשון ברשת פרופורציה.
אחד מהאזורים היה בית שחי.
לאחר כחודש הופיעה לי גולה קטנה תת עורית במרכז בית השחי.
נאמר לי ע"י כירורג שזו בלוטת חלב.
האם זה נעלם מתישהוא?האם מסוכן להמשיך לייזר על זה?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה בבית השחי לאחר טיפול לייזר - תגובה
שי שחר06/06/2011שלום מיכל
במקביל להתייעצות עם המטפל שלך,הייתי ממליץ לפנות לרופא עור ולקבל אישור בכתב אם מותר או אסור להמשיך בטיפול באיזור המדובר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעררונית05/06/2011
יש לי בעיה רצינית שמטרידה אותי כבר שנים טאני לא יודעת מה לעשות
יש לי שיערות שחורות מסביב לפיטמה אני בהירה באזור הזה
אני מאוד רוצה להיפטר מזה
ואני לא יודעת מה לעשות
אני שומעת על המון מכשיאים להסרת שיער
אני מאוד רגישה באזור הזה
האם מישהו יכול להמליץ לי על הסרת שיער באזור הזה שלא תצרוב לי תעור וללא כאבים
אחת הסיבות שלא התחלתי טיפולים בגלל הכאב
אני נואשת מיום ליום ולא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר06/06/2011שלום קורן
מוזר לי שענינו לך כבר על השאלה הזו וכנראה שזה לא מספק אותך,אז להלן תשובתי הסופית:טיפול בסלקטיף פרו בטכנולוגית אולטראסאונד,לא כואב ולא משאיר תופעות לוואי
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהאיתי05/06/2011
האם יש אפשרות להוריד שיערות מקעקוע בעזרת אפילציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
שי שחר06/06/2011היי איתי
אפילציה או אולטראסאונד של סלקטיף פרו מותרות לטיפול בשיער על קעקוע
לתשומת ליבך ששתי האופציות מבוססות על חימום שורש וזקיק השיערה וייתכן שישפיעו על הצבע של הקעקוע. לכן, תשקול זאת היטב.
אם הקעקוע ישן, יש סיכוי קלוש יותר שציבעו ייפגע.
בהצלחה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער IPLמוריה05/06/2011
שלום וברכה,
אני שבועיים לאחר לידה וקבעתי תור להמשך טיפולים להסרת שיער ב-IPL (סדרת הטיפולים נקטעה עקב ההריון). הבוקר התקשרה הקוסמטיקאית לעדכן שלא תוכל לטפל בי כי יש להמתין חודשיים מהלידה שהגוף יחזור לעצמו. האם זה נכון? כמה זמן אכן יש להמתין?
אני מודאגת כי בהריון הקודם התחלתי שבועיים לאחר הלידה ולא ידעתי דבר.
האזורים המדוברים הם מפשעה ובית שחי.
שאלה נוספת, האם בתקופת ההנקה יש בעיה לעשות בבית שחי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער IPL - תגובה
שי שחר05/06/2011שלום מוריה
ראשית, אנו לא נוהגים לטפל בIPL בנשים מניקות ,בכלל
לגבי תקופת המתנה לאחר לידה, נהוג להמתין ארבעה חודשים וזאת בגלל שהגוף עדיין אינו יציב הורמונלית לאחר הלידה.
אי יציבות הורמונלית עלולה להכשיל את תוצאות הטיפול.
מזל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מוריה05/06/2011תודה על התגובה המהירה.
השיקול לא לבצע טיפול בהריון או בהנקה בשיטת IPLL הוא מבחינת בטיחות לעובר ולמערכת הרביהוההנקה או מבחינת יעילות הטיפול הנמוכה בגלל השינויים ההורמונליים?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
שי שחר06/06/2011היי מוריה
לגבי בטיחות ההריון אנו פשוט לוקחים מקדם בטיחות רחב כדי שלא יהיה סיכוי חלילה שיקרה משהו בעתיד ויהיה החשש שמא קרה משהו בשל טיפולי הסרת השיער.
אותו כנ"ל לגבי ההנקה.
מעבר לכך, כאשר אינך מאוזנת הורמונלית, ברור שתהיה לכך השלכה ישירה על תוצאות הטיפול.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער באיזור המפשעהמיכל04/06/2011
שלום,
אני בת 26, בלעת עור בהיר מאד, שיער חום כהה.
הייתי רוצה עשות הסרת שיער באיזור המפשעה.
קראתי על הנושא באינטרנט ומרוב מידע אני כבר נורא מבולבלת. מדברים על המון סוגים, לייזר, SHR, אינפרא אדום, כל מיני שמות של מכונות....
הייתי רוצה לדעת מהן המכשירים\הדרכים הקיימות להסרת שיער, ואיזו מהן המומלצת ביותר במצבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה?
מיכל05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיזור המפשעה - תגובה
שי שחר07/06/2011שלום מיכל
מצוטט לך תשובה מתוך הפורום:
בשיטת SHR קרן הלייזר משדרת פולסים מהירים ורצופים, חודרת בהדרגה דרך שכבת העור העליונה (רקמת האפידרמיס) ומחממת באופן מבוקר והדרגתי את שכבת העור התחתונה (רקמת הדרמיס). תהליך החימום המבוקר הורס את זקיק השערה, מבלי לפגוע בשכבת העור העליונה).
במילים אחרות: מדובר בשיטה שבה על ידי תנועות עיסוי העור מחממים את שכבתו התחתונה באופן אחיד והחום הורס את זקיקי השיער.
יתרונה של השיטה הזו הוא בבטיחותה המקסימאלית (ללא כוויות), ללא תחושת כאב כמעט בכלל, ומעל לכל בהתאמתה לעור שזוף. בשל מהירות הפולסים זמן הטיפול קצר יותר לעומת כל מכשיר אחר הקיים כיום בתחום.
השיטה השנייה במכשיר הסופראנו, הקרויה HR היא למעשה טכנולוגיה מוכרת של פולסים בודדים ומקבילה למכשיר הלייטשיר. היא מתאימה לכל סוגי השיער ולכל גווני העור, ואינה מתאימה לעור שזוף.
יתרונות המכשיר- טכנולוגיית SHR בשילוב הטכניקה הייחודית 'בתנועה' IN-Motion, מבטיחות חוויה בטוחה, מהירה וללא כאב. שיטת IN-Motion מייצגת פריצת דרך טכנולוגית ובאמצעותה ניתן לחמם את שכבות העור השונות באופן הדרגתי עד לטמפרטורה הטיפולית הדרושה, תוך שמירה מרבית על שכבת האפידרמיס על מנת להפחית תופעות לוואי וכאב. בנוסף שילוב של טכנולוגיית SHR עם טכניקת 'בתנועה' פותרת את הבעיה השכיחה של פסיחה על אזורים בעת הטיפול. כיסוי אזורים מלא משמעותו גוף חלק ונטול שיער- ללא הכאב. ניתן לעבוד על כל סוגי השיער לרבות שיער דק. יש לזכור כי אי אפשר לטפל בשיער שצבעו בהיר מהעור (חסר גוון, לבן ג'ינג'י).
בנוסף, טכנולוגית SHR מאפשרת טיפול בעור שזוף, בשונה מכל מכשיר אחר הקיים בעולם.
מבלי לראות אותך,לא ניתן חד משמעית להמליץ על סוג המכשיר כיון שזה תלוי גם בצבע וגם בעובי השיער ולכן עלייך לפנות לייעוץ במספר מכונים ואח"כ להחליט מה הכי טוב עבורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לציין...
שוהם08/06/2011לא אנקוט בשם של מקום בשביללמנוע פרסומת אבל אישית עברתי ים של מרפאות בטיפולי הסרת שיער ((לפחות 3 זה מספיק) היום אני אולי שנה לא בטיפולים -
המכשיר שעבד עלי הכי טוב נקרא אורלייט בטח יש עוד טובים אבל יש ים של מכשירים לא עובדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לציין... - תגובה
שי שחר09/06/2011היי שוהם
חייב להסכים איתך אבל בהחלט להסתייג במקצת כי לכל מטופל יש הנתונים האינדוידואליים שלו שמשפיעים על תוצאות הטיפולים וגם חשוב מאוד מי המטפל,כל זאת מעבר לסוג המכשיר.
שמח שאת מרוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר ביתי וגילסמדר04/06/2011
שלום,
בתי בת ה15 שעירה כמעט ברוב הגוף.רציתי לדעת :
אם אפשר להתחיל בגיל זה (יש לה מחזור קבוע כ3 שנים)
-ומה דעתכם על לייזר בייתי של סינרון? תודה מראש, סמדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר ביתי וגיל - תגובה
שי שחר04/06/2011שלום סמדר
ניתן לעשות טיפולים לילדות צעירות אולם מידת היעילות מוטלת בספק.
העובדה שיש לה מחזור אינה קובעת עדיין שהיא מאוזנת הורמונלית.
לגבי ME ומכשירים ביתיים אחרים, ה"צעצוע" חביב , לגבי תוצאות לטווח ארוך אניח לגולשים כאן לספר מנסיונם, אולם עלייך לדעת שהאנרגיה המופקת במכשירים כאלו היא נמוכה פי המון מהאנרגיה הגבוהה של מכשירים במכונים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשירנלי ירוק04/06/2011
שלום רב, ברצוני לקנות מכשיר להורדת שיער לצמיתות
אשמח לשמוע הערות\המלצות על המכשיר.
המחיר לא בעייתי מבחינתי, כיוון שזה יוצא זול בהרבה ממכונים, אך מה עם היעילות? האם זה באמת מוריד אחרי 4 טיפולים את השיער לצמיתות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר - תגובה
שי שחר04/06/2011היי נלי
ראשית,ראי תשובתי לסמדר לעי"ל.
חשוב לדעת שתוצאות של טיפולי הסרת שיער משתנות מאדם לאדם וממכשיר אחד למשנהו, וגם באיזורי הגוף עצמם יש הבדלים במשך הטיפולים ובתוצאה
אניח גם לך להתייעץ כאן עם גושים/ות בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במכשיר אינפרא ביתיחנה דבורה04/06/2011
שלום, רציתי לדעת לגבי הורדת שיער במכשירים החדשים שיצאו לשוק שמורידים שיער בשיטת האינפרא -
האם אפשרי להוריד באמצעותם באיזור המפשעות המלא...?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער במכשיר אינפרא ביתי - תגובה
שי שחר04/06/2011שלום חנה דבורה
ראשית,ראי שתי תשובותי האחרונות לעי"ל.
לגבי מפשעות, רשום באתר של החברה המייצאת את המכשיר כי ניתן לטפל במפשעות בעזרת ראש האפילטור. לא ידוע לי לגבי "מפשעות מלא".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)