מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר ברגלייםשלי01/06/2011
היי,אני סובלת משיעות יתר,אני מגלחת ברגליים וכתוצאה מזה יש לי פצעים ברגליים(שוקיים אחוריים)רציתי לדעת האם אפשר לעשות לייזר ברגליים גם אם יש פצעים?
הפציים שטחיים יש גם חלק שקצת יותר בולטים
אני ממש רוצה לעשות לייזר מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר ברגליים - תגובה
02/06/2011שלום שלי
את טיפולי הלייזר צריך לבצע על עור בריא
פני לרופא עור ,קבלי טיפול לפצעים ולאחר ההחלמה תוכלי להתחיל טיפולי לייזר.
אם את סובלת מצמיחה הפוכה, הלייזר יכול מאד לשפר את המצב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הסרת שיער בזמן הנקהספיר01/06/2011האם מותר לעשות טיפול לייזר של הסרת שיער בית שחי ומפשעות חודשיים אחר לידה?
ושאלה נוספת האם אפשר לעשות טיפול בזמן ההנקה?האם זה משפיע על החלב או מסכן את התינוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול הסרת שיער בזמן הנקה - תגובה
02/06/2011שלום ספיר
אם את לא נמרחת במשחת אילחוש מקומי,ואין לך רגישות באזורי הטיפול עקב הלידה (תפרים או גודש בחזה ואי נוחות ) או במילים אחרות החלמת לחלוטין וחזרת לשגרה מלאה, אין מניעה.
אם את מניקה - שוב אין להמרח באמלה או כל אילחוש מקומי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהiplפז01/06/2011שלום,ביצעתי 4 טיפולים אצל קוסמטיקאית במכשיר ipl ובטיפול הרביעי נהיו לי כוויות ביום למחרת בידיים וברגליים,אני ממש בלחץ מזה רציתי לשאול אם זה הגיוני? האם זה עובר או שמא ישאר לי סימן? מה לעשות? קבעתי תור לרופא עור אבל לעוד הרבה זמן,אשמח לתשובה מהירה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרipl - תגובה
שי שחר02/06/2011שלום פז
מקרים כאלו עלולים לקרות. אם הגיוני או לא,תלוי בהמון גורמים,כגון: אנרגיה גבוהה מידי,מצב העור שלך באותו היום של הטיפול-יבש,נחשף קודם לשמש, וכדומה
חסרים כאן פרטים שאולי תוכלי להשלים. האם את כהה? בהירה?
בכל אופן יש מיד למרוח ביאפין או מישחה בשם סילברול עד שהכוויות נרפאות.
בד"כ הסימנים עוברים לאחר תקופת מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מפנים האוזןיוסף01/06/2011שלום
רציתי לדעת מהי השיטה המתאימה להסיר שיער לצמיתות מפנים האוזן.
תודה רבה,
יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער מפנים האוזן - תגובה
שי שחר02/06/2011שלום יוסף
בפנים האוזן לא בטוח להשתמש בלייזר/IPL , ניתן לעשות אפילציה או טיפולי אולטראסאונד
באמצעות סלקטיף-פרו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בלייזר
טניה02/06/2011דווקא כתבו בכתבה שניתן לבצע הסרת שיער בלייזר באזור האפרכסת החיצונית והתנוך
http://www.beok.co.il/Category/Article/9252* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בלייזר - תגובה
שי שחר03/06/2011יקירתי, את צודקת,אולם יוסף דיבר על פנים האוזן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאטורפיל, כדאי?רינת31/05/2011יש מישהו שיכול להמליץ אם כדאי ואיך התוצאה הסופית..אבל מישהי שעירה..חח לא עם שערה וחצי בגוף ..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי
גל31/05/2011אני מתחילה אצלם עוד שבועיים בית שחי ומפשעות...
בתכלס נראה לי שמה שחשוב זה שתדעי איזה שיטה את רוצה לפי המלצות ששמעת ומכשיר ולפי זה תחליטי על מכון... אני החלטתי נאטורופיל כי הם עובדים בשיטת SHR ורק רופאים עושים את הטיפולים שמבחינתי זה ממש חשוב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במפשעות- צורהגל31/05/2011הי, אני מתחילה לעשות לייזר בשיטת SHR במפשעות מורחב (גם למעלה וגם באזור השפתיים). רציתי לדעת איך נהוג להוריד באזור המשולש? האם הכל הכל או שמאירים מין פס לאורך? איך זה הולך?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער במפשעות- צורה - תגובה
02/06/2011שלום גל,
כל אחת על פי המתאים לה. בקשי שיראו לך מהן האפשרויות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לאחר גילוחיפעת31/05/2011יש לי שאלה אני מעונינת לעשות הסרת שיער אבל שאני מגלחת יוצאים לי קוצים מה עושים במצב כזה שמתחילים טיפול?
האם זה כואב שעושים עם המכשיר על הקוצים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לאחר גילוח - תגובה
שי שחר31/05/2011שלום יפעת
הטיפול מתבצע על איזור מגולח למשעי ולא על קוצים,וזאת כדי שאנרגיה של המכשיר לא "תתבזבז" על השיער שמבצבץ אלא תתמקד כולה לשורשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טנולוגיית ה-BEMAXעינת31/05/2011שלום אני מתעניינת בהסרת שיער לצמיתות
ביררתי בכמה מכונים וכמה שיטות.
מה שחשוב לי בעיקר הוא המפשעות מאחר ואני סובלת מאוד מהסארת שיער באזור זה - כאשר אני מגלחת מופיעיםפצעים שלוקח להם זמן רב לעבור ובשעווה יוצאים לי שטפי דם.
לאחרונה שמעתי על השיטה BEAMAX ורציתי לשמוע מכם קצת הסבר על היתרונות או החסרונות בשיטה זו מול הלייזר.
קוסמטיקאית אמרה לי שבשיטה הנדון אין בעיה עם חשיפה לשמש האם זה נכון?
אשמח לתשובה בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לגבי טנולוגיית ה-BEMAX - תגובה
02/06/2011שלום עינת
זהו מכשיר אור הבזקי,לא לייזר. אין לי נסיון איתו, בקשי המלצות ממטופלות שסיימו טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה הכי טובה להסרת שיער לצמיתותליאת31/05/2011היי
רציתי לדעת מה השיטה הטובה ביותר להסרת שיער לצמיתות יש כל כך הרבה שיטות כמו לייזר אינפרה אדום וכו' ואני כבר ממש משתגעת מכל השיטות מה הכי יעילה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני עשיתי לייזר
אחת שיודעת:)31/05/2011בפרופורציה לפני כמה שנים זה עובד מצוין.
כן, זה מבלבל כל המידע הזה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגביי SHR???
ליאת31/05/2011האם השיטה הזו מוגדרת כלייזר???? והאם היא טובה ויעילה? תודה מראש...
ותודה על התשובה קורל :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגביי SHR??? - תגובה
שי שחר02/06/2011היי ליאת
בנוגע לSHR הרשי לי להפנותך לתשובה של גב' סופי ברנר בעמוד 2 כאן בפורום ומסבירה על המכשיר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעתיקה לך תשובה שנתנו כאן קודם
הידענית02/06/2011בשיטת SHR קרן הלייזר משדרת פולסים מהירים ורצופים, חודרת בהדרגה דרך שכבת העור העליונה (רקמת האפידרמיס) ומחממת באופן מבוקר והדרגתי את שכבת העור התחתונה (רקמת הדרמיס). תהליך החימום המבוקר הורס את זקיק השערה, מבלי לפגוע בשכבת העור העליונה).
במילים אחרות: מדובר בשיטה שבה על ידי תנועות עיסוי העור מחממים את שכבתו התחתונה באופן אחיד והחום הורס את זקיקי השיער.
יתרונה של השיטה הזו הוא בבטיחותה המקסימאלית (ללא כוויות), ללא תחושת כאב כמעט בכלל, ומעל לכל בהתאמתה לעור שזוף. בשל מהירות הפולסים זמן הטיפול קצר יותר לעומת כל מכשיר אחר הקיים כיום בתחום.
השיטה השנייה במכשיר הסופראנו, הקרויה HR היא למעשה טכנולוגיה מוכרת של פולסים בודדים ומקבילה למכשיר הלייטשיר. היא מתאימה לכל סוגי השיער ולכל גווני העור, ואינה מתאימה לעור שזוף.
יתרונות המכשיר- טכנולוגיית SHR בשילוב הטכניקה הייחודית 'בתנועה' IN-Motion, מבטיחות חוויה בטוחה, מהירה וללא כאב. שיטת IN-Motion מייצגת פריצת דרך טכנולוגית ובאמצעותה ניתן לחמם את שכבות העור השונות באופן הדרגתי עד לטמפרטורה הטיפולית הדרושה, תוך שמירה מרבית על שכבת האפידרמיס על מנת להפחית תופעות לוואי וכאב. בנוסף שילוב של טכנולוגיית SHR עם טכניקת 'בתנועה' פותרת את הבעיה השכיחה של פסיחה על אזורים בעת הטיפול. כיסוי אזורים מלא משמעותו גוף חלק ונטול שיער- ללא הכאב. ניתן לעבוד על כל סוגי השיער לרבות שיער דק. יש לזכור כי אי אפשר לטפל בשיער שצבעו בהיר מהעור (חסר גוון, לבן ג'ינג'י).
בנוסף, טכנולוגית SHR מאפשרת טיפול בעור שזוף, בשונה מכל מכשיר אחר הקיים בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה הכי טובה להסרת שיער לצמיתות - תגובה
שי שחר02/06/2011שלום ליאת
שיטת הטיפול תלויה באיזור שצריך להיות מטופל, גשי למספר מכונים לייעוץ ויוכלו להתאים עבורך את המכשיר שייעשה היטב את העבודה.
בכל אופן יש הבדל אחד מהותי בין לייזר לקרן אור, הלייזר לא כל כך מתאים לכהי עור ואילו קרן אור,כן. קרן אור עשויה לטפל יפה גם בשיער מעט פלומתי.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה הכי טובה להסרת שיער לצמיתות - תגובה
שי שחר03/06/2011היי ליאת
השאלה שלך עשויה לקבל תשובה פרטנית כאשר תגשי לייעוץ באחד או שניים מהמכונים ואז לפי פרמטרים אישיים שלך, כגון:צבע עור,צבע שיער, סוג שיער וכדומה, יוכלו להתאים לך את השיטה היעילה ביותר עבורך. אין כאן שחור או לבן, הרבה תלוי גם בגנטיקה של המטופל עצמו וגילו בעת תחילת הטיפול
אני אישית נמנע גם מלהשתמש במילה "צמיתות" , יותר נכון יהיה לומר דילול משמעותי לטווח ארוך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך...
ד"ר יובל דומנ05/06/2011שלום לך,
זו שאלה קשה לענות עליה בצורה חד משמעית. אנסה כאן להסביר לך על כמה שיטות פופולאריות שתוכלי לבחון אותן ולהחליט מה הכי יעיל.
שיטות להסרת שיער בעיקר מתחלקות ל-2: הסרת שיער ב-IPL והסרת שיער בלייזר. IPL – זהו טיפול בקרן אור אינפרא אדום. שתי השיטות משתמשות בשיערה כמוליך לזקיק ע"מ ליבשו ולנתק את הנים דם שמזין אותו וע"י כך לגרום לשיער לא לצמוח יותר. ל-IPL ישנן מספר וריאציות או שיטות כמו 4MP, אינפרא, כד', כל אלו בדרך כלל שמות של מכשירים כאלו או אחרים, אך כולם עובדים באותה צורה עם עוצמות מאוד דומות.
הסרת שיער בלייזר עושה את אותה פעילות – ניתוק נים דם מהזקיק, אך מאחר והטיפול מתבצע בלייזר העוצמה שלו הרבה יותר גבוהה ולכן התוצאות הן מהירות יותר וטובות יותר. ישנן מספר סוגי מכשירים שעובדים בלייזר, מה שחשוב בטיפולי לייזר שלמכון בו את מטפלת יהיה כמה סוגי מכשירים כי לכל סןג שיער מתאימים אורכי גל אחרים של לייזר. לשיער פלומתי מתאים לייזר שנקרא אלכסנדריה ולשיער עבה יותר מתאים לייזר מסוג אחר – קוהירנט. כי שימי לב בדרך כלל את תתחילי טיפול עם שיער עבה, אבל ככל שתתקדמי בטיפולים השיער יהפוך לדליל יותר ועדין יותר ובסוף יהיה פלומתי ובמידה ובמכון בו את מטפלת לא יהיה מכשיר מתאים לא תוכלי לסיים את הטיפול.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה בבחירת השיטה והמכון
סופי ברנר
CARE שירותי רפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער אצל קוסמטיקאית לא מוכרתדנה30/05/2011אם אני מצאתי קוסמטיקאית שעושה שעווה בזול- אבל אני לא מכירה אף אחת שעשתה אצלה, האם עליי לחשוש מללכת אליה? איזה סכנות יש?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדעתי אין סכנות
יעלה30/05/2011הלכתי לקוסמטיקאיות שלא המליצו לי עליהן ואני לא מוצאת סיבה לא לעשות את זה. הרי הסרת שיער בשעווה זה לא מדע - מוכרים שעווה להסרת שיער בסופר כדי להוריד בבית.
רק תשימי לב שנקי אצלה, שזה תמיד כדאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער אצל קוסמטיקאית לא מוכרת - תגובה
שי שחר30/05/2011היי דנה
ראשית,רצוי מאוד שיהיה לה רישיון של משרד העבודה לעסוק בקוסמטיקה ושהקליניקה תהיה נקיה ומסודרת .
בידקי איתה באיזה סוג שעווה היא משתמשת:מקצועית או שעוות סוכר שהיא מבשלת בבית
קוסמטיקאיות מסוימות נוהגות עד היום למחזר שעוות. הן עובדות עם מחמם שיש בו מסננת ואת מה שתלשו מהלקוח, מכניסות בחזרה למכשיר. נכון,זה נשמע הזוי ונורא אך מדיווחים של לקוחות, שמעתי שזה עדיין קיים. כמובן שאם היא עובדת בשיטה כזו,תתרחקי משם.
בנוסף, שעווה מורחים בכיוון הצמיחה ותולשים בניגוד לכיוון הצמיחה.גם בעת המריחה וגם בעת המשיכה יש למתוח היטב את האיזור המטופל. אם היא אינה עובדת בצורה כזו,סימן שאיננה מקצועית.
אולי בעצם יהיה הכי פשוט ללכת לטפל אצל מישהי מוכרת? לעיתים קרובות הזול עולה אח"כ ביוקר.
אז שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה??שלום!29/05/2011שלום!
שמי מני ורציתי בבקשה לשאול כמה יעלה לי לעשות הסרת שיער בידיים בחברת SHR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרSHR זה סוג של שיטה להסרת שיער
יפעת29/05/2011לא נראה לי שיש חברה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערענת29/05/2011שלום,
אני בת 42 ולאחרונה צצו שערות שחורות - עבות - ובודדות על הסנטר (13) וכן בצידי
הפנים (5) כולן בודדות שחורות ועבות.
במכון הלייזר הוצע טיפול ע"י מכשיר הנקרא סופרנו XL ולא ע"י אפילציה. (מכיוון
שניתן לראות שורש שחור ועבה וכן לא בכמות "אין סיכוי שהיה שיעור יתר"-- כך נאמר לי
במכון. האם זה נכון????
האם הסופרנו מגביר שיעור בפנים?
האם עדיף אפילציה או במכשיר הסופרנו בגלל השיעור העבה והשחור?
איך ניתן לדעת שהמכשיר נקי ועבר חיטוי יסודי? (ע"י מגבונים עם אלכוהול - זה נשמע סביר??)
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים?????
ענת02/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
02/06/2011שלום ענת
לדעתי,עדיף אפילציה לכמות כזאת.
באזורים אלו, תמיד קיים הסיכון לצמיחה ריאקטיבית,ולא כדאי להמר.
ומכשירים מנקים עם אלכוהול 70%.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדוה
ענת05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
שי שחר02/06/2011שלום ענת
אני תמיד ממליץ לנשים להימנע מטיפולים הכוללים גילוח שיער פנים.במידה ובמכון שפנית אליו,נאמר לך שיש לבצע גילוח קודם לטיפול, נראה לי שכדאי לוותר על כך ולפנות לאופציות של אפילציה או סלקטיף פרו באולטראסאונד
אלכוהול 70% קוטל הכל ואין לך מה לחשוש מחוסר סטריליות
בהצלחה יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
יפעת אלקיים14/06/2011ענת שלום
אפילציה היא השיטה הבטוחה ביותר להורדת שיער מקומי, במיוחד שאת אומרת שהן בודדות.
אפילציה מטפלת בכל שערה בנפרד בצורה יסודית.
מה שחשוב הוא להתמיד ולא למרוט את השער בין הטיפולים.
בסופו של דבר השיער המטופל יעלם לחלוטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
פרופ' קייזרמן15/06/2011מכשיר סופראנו הוא לייזר המטפל בשיערות עבות ושחורות, אבל גם בשיערות עדינות יותר.
במידה ויש לך באמת שיערות בודדות הטיפול המועדף אליך אמור להיות אפילציה במחט חשמלי, מאחר וזה טיפול שמתמקד בכל שיערה הורג את הזקיק שלה ויותר לא יצמחו שם שיערות . אבל בטיפול כזה ישנן מספר בעיות אם אפילטורית שמבצעת לך את הטיפול לא פגע בצורה מדוייקת בזקיק של השיערה היא יוצרת לך צלקת בעור לכל החיים. ולכן את צריכה לבחור ולבחון את המטפלת שלך, את המיומנות שלה וניסיון, ולצערי היום כמות אפילטוריות עם ניסיון הולך ופוחת ומאוד קשה למצוא אחת כזאת. במידה ותחליטי בכל זאת לבצע טיפול בעזרת לייזר, אז מכשיר סופראנו הוא בהחלט מתאים, יש לו אופציה של עבודה על שיערות בודדות, לכן אין מה לפחד משיעור יתר באזור. החשוב הוא שתבחרי במכון הנכון שיודע לעבוד עם האופציה של שיערות בודדות כי לרוב קוסמטיקאיות פרטיות לא מוסמכות לבצע את הטיפול.
סופי ברנר
מנהלת חטיבת אסתטיקה
CARE שירותי רפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת מאוד ומפוחדת מאודרונית29/05/2011יש לי שיערות שחורות בין הפיטמות בחזה כבר כמה שנים שאני רוצה לעשות טיפול אבל הפחד משתק אותי וגורם לי להרגיש מבחינה נפשית רע מאוד
אני מפחדת מכאבים באזור הזה ומפחדת שאני לא יעמוד בטיפול מרוב פחד
תוכלו בבקשה לעזור לי
אני מאוד רוצה כבר להסיר את העול הזה מעליי
אני פוחדת לא לייפול בידיים לא נכונות ולא מיקצועיות
אני לא יודעת למי לפנות
בבקשה אם מישהי תוכל לעזור לי כי אני נואשת נואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקורן
אורית29/05/2011אני מצטערת אבל אני חושבת שאת צריכה ללכת לפסיכולוג.
הפחד והנואשות שאת מבטאת בהודעות שלך הן חסרות פרופורציה לבעיה ולפתרון שלה.
הסרת שיער זה לא כואב במיוחד, בטח לא בלייזר.
ממליצה לך למצוא מישהו לדבר איתו.
ולגבי איפה לעשות את זה - יש הרבה שיטות והרבה מכונים, לכל אחד מתאים משהו אחר. את צריכה ללכת פיזית למכונים באזור המגורים שלך ולהתייעץ. וגם, זה לא באמת משנה אם תעשי את זה במכון קטן או גדול. פשוט תחפשי מקום עם המלצות שנראה לך אמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פניםהני29/05/2011שלום, אני בת 28 ורציתי לברר לגבי צמיחת שיער שחור בכל אזור הסנטר מהי הדרך היעילה להיפטר ממנו? האם צריך לעשות בירור הורמונלי לפני - מה צריך לבקש מהרופאה (האם אפשר לבקש מרופאת נשים) איזה בדיקות לבקש?
דרך אגב, בגיל 20 בערך השמנתי ואז התחיל לצמוח לי השיער בסנטר והוא היה דק אבל בגלל שהתחלתי להוריד ולמרוט השיער נהיה עבה- האם יש לכך משמעות לגבי הצלחת הטיפול?
אשמח לקבל מידע בעניין כי השיער מאוד מעצבן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער פנים - תגובה
יפעת אלקיים19/06/2011הני שלום
שיער שחור שגודל בסנטר בגיל 28 כנראה שזו בעיה הורמונלית.
לקיחת כדורים מסויימים או גלולות יכולות לגרום לזה.
תבדקי עם רופא המשפחה שלך, או לחילופין רופא עור שימליצו לך על בדיקה מתאימה.
במקביל, טיפולי אפילציה הם טיפולים מתאימים היכולים להעלים לגמרי את השיער מהסנטר.
הטיפול לוקח את הזמן שלו אך מבטיח לך פיתרון.
אילחוש המקום הוא הפיתרון לבעיית הכאב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף תגובה הולמת
אורנית19/06/2011שלום רב,
סוף סוף תשובות שאפשר ללכת איתן הביתה, תודה יפעת ושחר על המקצועיות.
בברכה,
אורנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף תגובה הולמת - תגובה
שי שחר19/06/2011תודה גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף תגובה הולמת - תגובה
יפעת אלקיים19/06/2011בשמחה, אשמח לענות על כל שאלה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמהגלי29/05/2011אני כבר המון זמן מתלבטת איפה לבצע טיפול הסרת שיער בליזר.. אני מתלבטת בין הרשתות הגדולות כמו פרופורציה ואמריקן לייזר או מכונים קטנים של קוסמטיקאיות בשיטות האחרות... צבע העור שלי וסוג השערה מתאים לכל השיטות השאלה היא איפה התוצאה הכי יעילה , אנשים עם ידע וניסיון אפשר לשמוע קצת על העדיפויות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילמה - תגובה
שי שחר29/05/2011היי גלי
בהסרת שיער אין שחור או לבן בלבד ואין נוסחה מנצחת כי לכל מטופל יש את הפרמטרים האישיים שלו אשר עשויים להשפיע על מהלך הטיפולים והצלחתם.
גשי לשניים או שלושה מכונים גדולים וקבלי מהם חוות דעת והצעת מחיר ואם זה אינו מספק אותך ואת מעונינת בשירות קצת יותר אישי, ניתן לפנות גם לקוסמטיקאית טובה באיזורך.
בסופו של דבר אני מציע שתחליטי על סמך התרשמותך מהמקצועיות באותו המקום.את יכולה גם לשוחח שם עם מטופלים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להסרת שיער לצמיתות...
שירי29/05/2011אני אישית עשיתי בפרופורציה אבל נשאר לי שיער אחרי 12 טיפולים וגם שילמתי כמה אלפים טובים..אז זה ממש לא משנה השם של המקום כמו התוצאה בתכ'לס...אבל אחותי הייתה קצת יותר חכמה ממני וקנתה לפני כמה חודשיים מכשיר ביתי, והיא ממש מרוצה מהתוצאות של זה..כי כבר אחרי איזה 4 טיפולים היא ראתה דילול משמעותי..אז אולי שווה לך גם לשקול לעשות לבד בבית...וכמובן שזה עולה הרבה פחות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להסרת שיער לצמיתות... - תגובה
סופי ברנר29/05/2011זו לא הפעם הראשונה שבשוק הזה יצאו בהצהרות שהשיער נגמר תוך 3 טיפולים, תוך 6 טיפולים נקבו באחוזים כאלו ואחרים במכשירים כאלו ואחרים. לצערי לא נולד או הומצא המכשיר שיכול לתת ולהתחייב על תוצאה הנמדדת באחוזים ומתאימה למגוון האזורים השונים שלנו, ללא קשר אם מדובר על גברים או נשים המציאות היא הרבה יותר מורכבת ,במקרים מסוימים באמת אחרי 5-6 טיפולים לא צומח יותר שיער ובמקרים אחרים גם אחרי 20 טיפולים השיער ממשיך לצמוח
הסרת שיער הוא עסק מאוד מסובך, יש המון קריטריונים שמשפיעים על תוצאת הטיפול
מכשירי לייזר להסרת שיער ואפילו מכשירי אינפרא אדום לא יכולים לצאת בשום הצהרה גורפת אז להאמין להצהרות כי מכשיר ביתי אחרי 4 טיפולים יסיים את רוב השיער זה די אבסורד!!! השיטה של המכשיר היא ELOS – אינפרא אדום לכל דבר, רק הרבה פחות מרוכז, לכן סיכוי שיטפל בשיער לכל החיים הוא אפסי. יכול להיות שאחרי 10 שנים של שימוש במכשיר השיער יצמח פחות, אבל בהחלט לא יעלם.
ומצד שני למה להשקיע ככ הרבה כסף ... אם תמשיכי להוריד שערות בשעווה עוד 10 20 שנה לא יגדל יותר שיער בחלק מהאזורים ...
הסרת שיער בלייזר מאפשרת ברוב המקרים לך מיד בתחילת הטיפולים להפסיק לחשוב ולהתעסק בשיער. חשוב לבדוק מה המכשירים בהם טופלת בפרופורציה, האם הטיפול היה אפקטיבי מבחינת הפרמטרים וכמו כן חשוב להבין ששיערות בודדות תמיד ישארו, ולא משנה באיזה מכשיר תטופלי. אבל בודדות זה בודדות ולא שתתעסקי בהם כל הזמן. כמו כן כמות הטיפולים משתנה ממטופל למטופל. לגבי מכשיר ME - הוא בשוק רק כחודשיים, איך אחותך הספיקה כבר לעשות 4 טיפולים איתו?? ואם זה טיפולים פעם בשבועיים, אז האפקטיביות לא אומרת כלום, תבקשי מאחותך להמתין כחודשיים ואז תראי מה קורה!
הסרת שיער בלייזר פשוט קצרה יותר גם בכמות הטיפולים שתבצעי וגם בזמן סביר שיאפשר לך להנות שנים ארוכות ללא התעסקות בשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי...
ד"ר יובל ד31/05/2011אני עשיתי טיפול הסרת שיער ב-care. הם היו מאוד מקצועיים ואדיבים ואני מרוצה מהתוצאה. היו זמנים שהתקשרתי ולא הצלחתילקבוע תור בדיוק לזמנים שנוחים לי,, אבל בסך הכל השירות היה מקצועי, אדיב והכי חשוב מוצלח.ניסיתי לפני זה לעשות טיפול באינפרה אצל הקוסמטיקאית בעיר שלי, אבל זה ממש כאבוהשיער גם גדל דיי מהר, אז לפעמים אולי כדאי להשקיע קצת יותר לקבל תוצאה שתהיה אפקטיבית לאורך זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)