מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכון פרייטי וומן בהרצליהרונית23/05/2011
מישהו שמע על המכון הזה?
ביררתי פרטים לגביי הסרת שיער ואמרו לי שיש שמה קוסמטיקאית שעובדת על המכשיר שנקרא קנדלה
שאלתי אותה אם יש פיקוח רפואי
היא אמרה לי שלא צריך פיקוח רפואי שמי שעושה תטיפולים זה קוסמטיקאית פרא רפואית
אני מאוד מפחדת מנזקים ומטיפול לקוי
מה אני יכולה לעשות?
בבקשה עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכון פרייטי וומן בהרצליה - תגובה
שי שחר25/05/2011שלום קורן,
בעיקרון אין הוראה של משרד הבריאות לפיקוח רפואי על מכוני הקוסמטיקה.
פיקוח רופא נדרש בטיפולים של לייזר ולא של IPL .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לצמיתות לבעלי שיער ג'ינג'רעות22/05/2011
שלום לכולם, אשמח את עזרתכם.
בדר"כ אני מסירה שיער במפשעות באמצעות גילוח היות ושעווה גורמת לי לכאבי תופת. מתוך פגישת יעוץ בפרופורציה הבנתי שהלייזר לא יוכל לעזור לי.
אשמח לדעת אם קיימות עוד שיטות להסרת שיער לצמיתות המתאימות לבעלי שיער בהיר.
תודה=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לצמיתות לבעלי שיער ג'ינג' - תגובה
שי שחר25/05/2011שלום רעות
אם אפשר לתקן את הניסוח שלך, המונח "צמיתות" הוא שגוי. יש הסרת שיער לטווח ארוך וגם לאחר סידרת טיפולים,יש להיות לדעתי תמיד עם היד על הדופק.
ולעניננו: יש שתי אופציות והן:אפילציה שהיא מעט פולשנית ועלולה לגרום למעט תופעות לוואי וכן הסרת שיער באולטראסאונד בעזרת מכשיר סלקטיף פרו,שאינה פולשנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש חוות דעת על לייזר קוסמטיקס?ענבל22/05/2011
מישהו שהוריד שם ויכול לחוות דעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח
ענבל28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מיואשתרונית22/05/2011
יש לי שיער סביב הפיטמות ואינ לא יכולה לחיות עם זה כבר
ממש נמאס לי
אני שומעת על המון מכשירים להסרת שיער ואני לא יודעת מה הכי טוב
אני מאוד רגישה ופוחדת מכאב ברמות מטורפות
אני נואשת מיום ליום
בבקשה תעזרי לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי אפילציה
מיקי26/05/2011למרות שהפחד נשמע קצת מוגזם, זה לא כואב במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת מיואשת - תגובה
שי שחר26/05/2011שלום לך שוב קורן,
אין צורך להיות כה מיואשת או מפוחדת מכאב .
ניתן גם להסיר שיער מאיזור הפטמות באמצעות מכשיר סלקטיף פרו-אולטראסאונד,זה אינו כואב ואין תופעות לוואי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בצידי המצח, מעל הגבותגלי22/05/2011
שלום,
יש לי שיער באורך קבוע שאינו גדל מעל הגבות בצידי המצח. זה גורם למצח שלי להיראות קטן וזה קופץ כאשר אני אוספת את השיער. קראתי המון על כל מיני שיטות באינטרנט ואני לא מצליחה להבין איזו שיטה היא העדיפה ביותר.
בביקור ייעוץ באמריקן לייזר (שהיה חוויה שלילית מבחינת איכות השירות) טענו כי לא ניתן להסיר שיער באיזר זה בגלל שזה מסוכן למוח. רופא עור מומחה ומוערך אמר שזה שטויות.
בגדול, אני מבינה שהשיטות העדיפות עבורי (בגלל כמות השיער שאינה מאוד גדולה, אולי בינונית) הן אפילציה או IPL או סלקטיף-פרו אולטרסאונד. הבנתי גם שאצטרך לגלח את השיער באיזור הטיפול. זה מאוד לא נראה לי - לגלח שיער בפנים - כי זה ייראה מאוד מוזר ואני לא יכולה להסתיר את האזור הזה.
בקיצור - מה עושים? אשמח לחוות דעת מקצועית וגם לשמוע מניסיונן של אחרות.
וגם - איך אני יודעת איזה מטפל הוא בעל ניסיון רב באיזור הטיפול הספציפי הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בצידי המצח, מעל הגבות - תגובה
שי שחר25/05/2011שלום גלי,
אינני ממליץ על גילוח באיזור הפנים ולכן בידקי אופציה של אפילציה או אולטראסאונד.
היות ואולטראסאונד אינו פולשני ואינו גורם לתופעות לוואי,ואפטיבי מאוד לשיער פלומתי,הייתי ממליץ קודם על הטיפול באמצעותו.
היות והאולטראסאונד משמש לאיזורים בהם לא ניתן לעשות לייזר או קרן אור, יש למטפלים בו ניסיון רב באיזור הגבות והפנים.
בהצלחה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לבחורה בת 16 וחודשייםאמא22/05/2011
שלום,
בתי בת ה16.2 מסירה שיער אצל השכנה (קוסמטיקאית) חצי רגל ,שפם,וגבות + סידור
היא מבצעת הסרת שיער ברגלים עם "רולר" ו"בד" ו"מושכת" ומסירה את השיער
בפנים מורחת עם מקל ומסירה במשיכה עם הידיים.(בפנים ללא "בדים")
אני מבקשת לקחת אותה לדוגמא למימי לוזון או אחרת להורדת השיער ע"י "אינפרה"
בזרועות ,רגל שלמה (מפשעה בגיל מאוחר יותר לפי החלטה שלה).
האם צריך לערוך סקר לאן ללכת האם האינפרה אמינה איך מתאימים טיפול הסרה לנערה
היא בעלת עור שזוף ושיער שחור נערה נאה.
האם הגיל מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לבחורה בת 16 וחודשיים - תגובה
שי שחר25/05/2011שלום לך אמא יקרה,
מציע שתגשי עם בתך למכון בעל ניסיון ושם יוכלו לאבחן בעזרת איזה מכשיר ניתן להשיג את התוצאות הטובות ביותר
כמובן שגיל הבת הוא פקטור חשוב מאוד להצלחת הטיפול. היות והיא צעירה מידי, הטיפולים
יתארכו למשך זמן רב ותוצאות טובות לטווח הארוך מוטלות בספק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרת שיער מהפניםגלי21/05/2011
רצית לדעת איזו שיטה עדיפה להורדת שיער מהפנים.
נאמר לי שהלייזר והאינפרה אדום מעודדים צמיחה בפנים (היות וזה אזור הורמונלי) האם עדיפה שיטת האפילציה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים
שילה21/05/2011שלום לך
לפני עשור עברתי טיפול לייזר בפנים אצל רונית רפאל זמן תגובה היה כפול מהידיים צריך אורך נשימה ולהתמיד בטיפולים זה לא הוקוס פוקוס גם ידיים תהליך יותר ארוך מרגליים ומפשעות.לגבי אפילציה זו עבודת נמלים מה גם שלמצוא קוסמטיקאית מומחית לאפלציה זה די נדיר! לפני שנים רבות היתה מישהי ברמת גן קוראים לה מזל היא היתה אלופה באפילציה פוגעת בול אבל איטית מאוד ורודפת בצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרת שיער מהפנים - תגובה
סופי ברנר22/05/2011לא לייזר ולא IPL לא יכולים לעודד את הצמיחה כתוצאה מאי יציבות הורמונלית. הם כן יכולים לגרום לצמיחות חדשות, כתוצאה מחימום לא מספיק של האזור, הספקת דם מוגברת לזקיקים רדומים, מה שיגרום מיידית להצמחת שיער חדש. אפילציה לא יכולה להשפיע על זקיקים רדומים בשום מצב. עדיין במידה ויהיה שינוי הורמונלי, הם יכולים לצמוח ללא שום התערבות נוספת.
כמו כן חשוב שתדעי שבמידה ואת בוחרת בשיטת האפילציה, ישנם תופעות לוואי אחרות כמו צלקות, היפרפיגמנטציה וכד'
במידה ואת עושה טיפול בלייזר והטיפול הוא כמעט ללא תופעות לוואי ובמידה והוא מקצועי, לא יכול לגרום לשום צמיחת יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקר וכזב!!! הלייזר מסוכן!!!!!
מיכל25/05/2011אני עברתי למעלה משנתיים וחצי טיפולי הסרת שיער בלייזר במכשיר הלייטשיר בפני וזה גרם לי לצמיחה מטורפת של שיער!!! בגוף יש מחסן של שערות שחימום של הלייזר גורם להתעוררות שלהן! אל תעיזי להוריד שיער בלייזר! אני בוכה היום על הטעות המרה שעשיתי והנזק בלתי יתואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרת שיער מהפנים - תגובה
שי שחר25/05/2011שלום גלי
היות ומדובר בשיער הורמונלי ,גם גילוח,גם תלישה בפינצטה וגם חימום הזקיקים ע"י לייזר או אינפרא,אינם רצויים ועלולים לגרום לצמיחה מוגברת של שיער.
ניתן להמליץ על אפילציה/מחט חשמלית שהיא פולשנית,אך במקרה ומדובר בכהי עור,יש מאוד להיזהר מפיגמנטציה שעלולה להופיע לאחר הטיפול וכן מחשיפה לשמש.
ישנה עוד אופציה שאינה פולשנית והיא מכשיר סלקטיף-פרו המטפל באמצעות אולטראסאונד,שירה שיערה וללא מגע עם עור הפנים וללא תופעות לוואי.
יש כמובן לקחת בחשבון את גיל המטופל/ת, כי ככל שצעירים מאוד,ולא מאוזנים הורמונלית, כך ייתארכו טיפולי הסרת השיער
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לכאב- במה עדיף לבחור?דורון20/05/2011
שלום,
לפי מה שמפורסם יש היום מכשירים ללא כאב.. האם זה כולל גם לייזר? לא משנה לי כל כך טווח הטיפול, אין לי בעיה שיהיה ממושך יותר- אך ללא כאב!
באיזה מכשיר כדאי לבחור?
והאם ניתן לראות תוצאות כבר מהטיפול הראשון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לכאב- במה עדיף לבחור? - תגובה
סופי ברנר22/05/2011היום רמת הכאב במכשירי לייזר ו-IPL היא כמעט אותה רמה. וכן יש היום מכשירי לייזר שכואבים הרבה פחות, כמו כן תמיד יש משחות מאלחשות בהם ניתן להשתמש.
חשוב שתקחי בחשבון שלא רק אורך הטיפול הוא שונה בטיפולי IPL אלא גם התוצאות עצמן. טיפולי לייזר הם הרבה יותר עוצמתיים ומסוגלים לסיים את צמיחת השיער לגמרי. טיפולי IPL לעומת זאת, רק מעקבים את הצמיחה ולא מסיימי לגמרי. לשימושך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר קנדלהרונית20/05/2011
רציתי לדעת האם אתם מכירים את הלייזר הזה שנקרא קנדלה?
רציתי לדעת מה התוצאות שלו?
ומי יכול להשתמש עם לייזר כזה?
יש קוסמטיקאית שקראתי עליה שמשתמשת עם הלייזר הזה
האם מותר לה?
קראתי שזה לייזר חדש האם זה נכון?
מה התוצאות של לייזר כזה?
כתוב על הלייזר הזה ככה:
מכשיר הלייזר מחברת קנדלה הינו מכשיר מהפכני ,ואפקטיבי ביותר בטיפולי לייזר!
מכשיר הלייזר מאפשר ללקוחה להנות מאיכות טיפול ללא כאבים וללא שום אמצעי לאלחוש!
מכשיר הלייזר מאפשר לכם הלקוחות לקבל את הטיפול הטוב ביותר!
הסרת שיער ללא כאבים, ללא משחות וללא ג'לים
אשמח לשמוע עוד פרטים כי אני כבר מיואשת לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר קנדלה - תגובה
סופי ברנר22/05/2011מכשיר קנדלה - הוא מכשיר לייזר מצויין שנותן תוצאות מאוד מאוד טובות. באופן כללי הנחיות משרד הבריאות לא אוסרות על אף אחד שימוש במכשירי לייזר, אבל במקום בו מבוצעים טיפולי לייזר חייב להיות פיקוח רפואי ע"פ הנחיות משרד הבריאות.
במכשירי לייזר חשוב מאוד להתאים את המכשיר לסוג העור והשיער של המטופל, ולא תמיד סוג לייזר אחד יתאים לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!!!שירן20/05/2011
שלום רציתי לדעת האם קוסמטיקאית פרא רפואית מוסמכת להסיר שיער בשיטת IPL או LIGHTSHEER אני אשמח גם לדעת מה ההבדלים בין השיטות ואם יש אחת מומלצת.בנוסף האם יש לי דרך לראות אישור של אותה קוסמטיקאית ממשרד הבריאות באינטרנט מבלי לגשת אליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה!!! - תגובה
סופי ברנר22/05/2011שלום לך שירן!
כל קוסמטיקאית מוסמכת מורשת לטפל בשיטת IPL, לעומת זאת LIGHTSHEER זה מכשיר שמבוסס על לייזר, לכן ניתן להשתמש בו רק בפיקוח רפואי, מי שמבצע את הטיפול לא חייב להיות רופא, אבל הפיקוח חייב להיות ע"י רופא מוסמך במדינת ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Me מכשיר ביתי שנמכר בסופרפארםשילה18/05/2011
שלום לנכבדות הפורום!
מה דעתכן על המכשיר האם יש למישהי נסיון איתו אני ממש רוצה לרכוש אותו וזאת מיכיוון שאני מתגוררת בפרפריה,המכשיר מיועד לביתי בת 17 שעברה כמה טיפולים אצל כל מיני קוסמטיקאיות שדי שדדו אותי ותוצאות אין ומאוד מסובך להגיע לכל המכונים והקוסמטיקאיות מבחינה לוגיסטית
אשמח לתגובות ממני שניסתה את המכשיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Me מכשיר ביתי שנמכר בסופרפארם - תגובה
סופי ברנר19/05/2011לדליה שלום,
הטכנולוגיה שמיושמת במכשיר ME היא אותה טכנולוגיה שקיימת במכשירים ל אותן קוסמטיקאיות אצלן טופלה ביתך, בת ה-17, רק בעוצמות נמוכות בהרבה. כך שמיותר לציין שסבי להניח שתוצאות הרבה לא תראי מהמכשיר, יכול להיות שלאחר עשור של שימוש במכשיר ביתך תראה הטבה כלשהי.
הפתרון הנכון הוא לפנות לאחת הרשתות הגדולות של טיפולי הסרת שיער בלייזר! והדגש הוא על לייזר! הטיפולים במקרה כזה יהיו פעם בחודשיים ולפעמים לעיתים עוד יותר רחוקות, וכך שפחות יקשה עליך במידה ואת לא גרה באזור בו יש סניפים של רשתות להסרת שיער.
חשוב שתקחי בחשבון שגיל של ביתך הוא גיל בו הבנותץ עדיין לא מאוזנות מבחינה הורמונלית, לכן במיוחד בגילאים כאלו צריך טיפול במכשירים עוצמתיים, לא טיפול ב-IPL או מכשירים ביתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שילה19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער דק ובהירג'סיקה18/05/2011
שלום רב
אני סובלת משיעור יתר ולאחר בירור מול אנדוקרינולוגית הסתבר שמדובר בסיבה גנטית ולא הורמונאלית לכן היא הציעה לי להתחיל בטיפולי לייזר. התחלתי טיפולי לייזר וIPL באיזור שונים בגוף, אך הבעיה העיקרית היא איזור החזה שבו השיער יחסית דק ובהיר. לכן אני מפחדת לגלח את האיזור לצורך טיפולי לייזר כי לא ברור לי אם זה בכלל אפקטיבי.
עברתי טיפול אפילציה אחד באיזור קטן של החזה אך זה השאיר לי מן כתמים חומים,לדעתי מדובר בפיגמנטציה. כיצדאתם ממליצים לי לטפל באיזור הזה עם שיער פלומתי יחסית? אני מאוד מעוניינת להיפטר משיער זה.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער דק ובהיר - תגובה
סופי ברנר19/05/2011שלום ג'סיקה,
היום יש מכשירי לייזר מותאמים במיוחד לשיער דק בהיר ופלומתי ובחלק מהמקרים גם ניתן לא לגלח אותו. הדגש הוא על לייזר!!! IPL לא יעזור במקרה הזה, כי העוצמות שלו נמוכות והוא לא מסוגל לזהות שיער בהיר.
במידה ותחליטי להגיע ליעוץ אצלינו אני באופן אישי אשמח לאבחן אותך ובמידה וניתן לעזור לך נשמח לעמד לרשותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת יעוץ במרפאת care
ג'סיקה20/05/2011לסופי שלום,
בזכות התשובה שלך ביקרתי היום במרפאת care בת"א לצורך אבחון השיער הפלומתי בחזה. כרגע אני קצת מבולבלת מכיוון שקיבלתי שתי תשובות סותרות. היועצת סיפרה לי שהמכשיר שיתאים למקרה שלי הוא קנדלה מכיוון שהוא מזהה שיער פלומתי. אך היא הדגישה שעלי לגלח את השיער ושיש סיכוי שבהמשך יהיה לי מצב של החמרה והשיער יהפוך להיות יותר כהה וגס. לאחר מכן היא קראה למטפלת שתאבחן אותי והמטפלת ציינה שאסור בכלל לגלח את השיער אלא שעוברים עם המכשיר על השיער הפלומתי ולאחר שהוא נשרף אז מנגבים אותו בגזה לחה ובמשך השוע הראשון לא יהיה שיער ורק לאחר מכן הוא צומח ונושר שוב. המטפלת עודדה אותי ומסרה שיש אפשרות לקבל תוצאות טובות. אודה לך אם תוכלי לחדד לי את העניין מכיוון שאני מעוניינת להתחיל כבר את הטיפולים אצלכם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מאוד זקוקה לעזרה דחוףרונית18/05/2011
יש לי בעיה שמציקה לי המון שנים שיער סביב הפיטמות
אני בעלת עור בהיר ושיערות שחורות
רצתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להסיר אותם ובאיזה מכשיר
אני מפחדת מאוד מכאבים
זו הסיבה שעד היום לא עשיתי טיפולים
אינ לא יודעת למי לפנות
בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מאוד זקוקה לעזרה דחוף - תגובה
סופי ברנר19/05/2011שלום לך,
הבעיה שלך נפתרת בקלות, היום ניתן לטפל בשיער סביב הפטמות ע"י טיפול בלייזר. לגבי הכאב - קיימים היום מכשירים מתקדמים מאוד שרמת הכאב בהם היא נמוכה מאוד, כמו כן ניתן להרדים את האזור לפני הטיפול בעזרת משחות הרדמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסופי
רונית19/05/2011טיפול בלייזר סביב הפיטמות לא מסוכן?
לא יכול לפגוע ברקמות של העור?
יש לי עור בהיר עם שיערות שחורות
אני מאוד מפחדת מכאב בזמן הטיפול
עד כמה מישחה יכולה לאלחש תמקום?
אני מתה מפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסופי - תגובה
סופי ברנר19/05/2011קודם כל אין ממה לפחת, אלפי נשים עוברות את הטיפול הזנ בהצלחה מרובה.
שיער כהה ועור בהיר - זה מקרה קלאסי לטיפולי לייזר. פשוט תתחילי את הטיפולים, זה איכות חיים אחרת לגמרי.
תבקשי גם טיפול ניסיון במכון אליו את מגיע כך תוכלי לדעת לקראת מה את הולכת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסופי דחוף
רונית19/05/2011סופי אני מפחדת פחד מוות מלייזר
את מציעה לי לעשות רק לייזר?
אני פוחדת מכאב מאוד
אין מכשיר להסרת שיער שהוא לא כואב ?
אני לא ישנה בלילות מרוב מחשבות על הצרה שיש לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת מאוד זקוקה לעזרה דחוף - תגובה
19/05/2011שלום קורן
מעבר לצבע השיער לא ציינת,את כמותו. אם יש לך שיעור ברמה של בודדות, ולא צמיחה צפופה,עדיף לך אפילציה.ולהפך בצמיחה צפופה יותר,יהיה יתרון ללייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבותדורון17/05/2011שלום,
ראשית, אני גבר.
הבעיה שלי היא גבות עבות ולא מסודרות.
שאלתי היא, האם ניתן לעשות אינפרא/לייזר בגבות?
בנוסף, כיוון שאני מפחד מהתוצאה, האם ניתן קודם לסדר אותן אצל קוסמטיקאית בשעווה, ורק אם התוצאה טובה, לסדר אותן מיד אחרי זה בלייזר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגבות - תגובה
סופי ברנר17/05/2011שלום דורון,
לשאלתך האם ניתן לטפל בלייזר בגבות - חד משמעית כן! האם ניתן לסדר אותן אצל קוסמטיקאית בשעווה ומיד לעשות לייזר - לא! ברגע שמוציאים שיער עם שעווה, לא ניתן לטפל בלייזר - כי שעווה לא משאירה זקיקים לטפל בהם.
מעבר לכך חשוב שתדע הטיפול ניתן לעשות באזורים כמו בין הגבות ובחלק מהמקרים מעל הגבה, מתחת לגבה לא ניתן לטפל בלייזר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה..
דורון17/05/2011תודה רבה על מהירות תשובתך.
בנוסף, אחרי טיפול בשעווה, כשהזקיקים כבר גדלו מעט ועוד רואים את ההבדל בין האזורים שעברו שעווה לבין אלו שלא, אז ניתן לעשות את הטיפול בלייזר כך שהמטפלת תדע היכן בדיוק נשמר הקו בו היא לא צריכה לגעת נכון?
אני שואל כי במידה ואעשה לייזר בגבות, זה יקרה רק אחרי ביקור אצל הקוסמטיקאית, כי מקסימום אם תטעה - המצב תמיד יחזור לקדמותו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך לשי שחר
מורן26/05/2011הוא מומחה בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבות - תגובה
שי שחר26/05/2011היי דורון
כמומחה בסידור גבות לגברים אני ממש לא ממליץ לסדר גבות של גבר אצל קוסמטיקאית,כיון שבד"כ התוצאה היא די נשית.
בכל מקרה, שילוב של טיפולי לייזר/קרן אור יחד עם העצוב מתבצע בצורה מאוד יסודית:
בתחילת הדרך מעצבים באמצעות שעווה ופינצטה,וכשהעיצוב נראה לשביעות רצונך מתחילים לעבוד עם מיכשור,כאשר הפרש הזמן בין השימוש במיכשור לבין הפעם האחרונה שבה נגענו בגבות עם שעווה הוא כשלושה שבועות ,כששורשי השיער כבר קיימים.
לידיעתך,מתחת לגבה לא ניתן לעבוד עם לייזר אלא רק עם אולטראסאונד.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר דרמו פלאש להסרת שיערנטע17/05/2011רציתי לקבל פרטים על המכשיר, האם הוא ממולץ בשוק להורדת שיער, התוצאות הפקטיביות? בזמן הטיפול כואב? השיער חוזר ? או שהוא נעלם לגמרי? או רק מידלל?
חשוב לציין שאני כרגע טופלת בליטצ'ר ואני מאוד מרוצה ורוצה להוסיך איזורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכשיר דרמו פלאש להסרת שיער - תגובה
סופי ברנר17/05/2011תמשיכי לטפל עם לייצ'יר - הוא מכשיר מצויין ונותן תוצאות מעולות כמו כן יש עוד מספר מכשירים כמו קנדלה וסופראנו העובדים בשיטות מתקדמות ויעילות מאוד. דרמהפלאש מכשיר פחות מתקדם מאלו שהדיברתי עליהם לעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופרנו
יהלי20/05/2011אני מסיר בCARE בסופרנו - התוצאות מדהימות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך מכשיר ה- TRIOS??
נטע17/05/2011האם הוא מומלץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך מכשיר ה- TRIOS?? - תגובה
סופי ברנר17/05/2011מכשיר IPL לא לייזר, לא ניתן להשוות ביניהם. מכשירים שעובדים בטכנולוגיית IPL לא מצליחים לסיים את הטיפול באותה רמת יעילות כמו מכשירי לייזר, התוצאות נמוכות בהרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)