פורום הסרת שיער ואפילציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    בן
    18/06/2011

שלום,
    אני עשיתי בעבר כ-25 טיפולים בלייזר אך התוצאה ממש לא כפי שציפיתי,מה לדעתכם כן
    ניתן לעשות?(צבע עור בהיר ושיער שחור)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    18/06/2011

היי בן
    מה הוא גילך ובאיזה גיל התחלת את הטיפולים? באיזה מכשיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ללא הצלחה

בן
    22/06/2011

בן 30 והתחלתי בגיל 25,עשיתי טיפולים במכשיר לייטשר וגם באלכסנדרית.
    עשיתי לערך 25 טיפולים,אפשר לומר בהערכה שכ-15 אחוז שיער ירד.
    מה ניתן לעשות?מאוד רוצה שזה יצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ללא הצלחה - תגובה

שי שחר
    22/06/2011

באיזה איזור בגוף מדובר,האם היית באותה תקופה מטופל באילו שהם כדורים באופן קבוע,האם הכל מאוזן כולל בלוטת התריס? נסה לפרט כל מה שאתה יכול כדי שלא נתעכב במתן התשובות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ללא תוצאות

בן
    22/06/2011

הטיפול נעשה באיזור הגב ובאיזור החזה והבטן,לא משתמש בתרופות כלל מבחינה הורמונלית הכול בסדר,כשהתחלתי השיער היה שחור אך עם הזמן השיער הפך לדק יותר שוב לא בכול האיזורים שציינתי,מהו המכשיר המתאים?כי אני אובד עצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ללא תוצאות - תגובה

שי שחר
    22/06/2011

אוקי

אני מציע שתבדוק אופציה לעשות כמה טיפולים ב IPL ,לפחות באחד מהאיזורים, אבל זאת כמובן לאחר שיראה אותך מטפל מנוסה שיוכל לדעת לפני כן, מה הסיכוי לדלל את מה שיש,וזאת על סמך סוג השיער שנשאר אחרי טיפולי הלייזר(דק,פלומתי מאוד,דק מאוד,חסר פיגמנט וכדומה).
    אגב,עשית 25 טיפולים כיון שהובטח לך לטפל עד שלא יישאר שיער? כי אני מניח שהשיער הפך לדק כבר בטיפול השביעי-שמיני?
    האם ניסו במהלך הטיפולים המתקדמים יותר ,לטפל בך בIPL.

לגבי IPL, אני אישית לא יכול להמליץ כאן על מכשירים ספציפיים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרה אדום
    נועה
    18/06/2011

שלום.
    רציתי לדעת האם יש קשר בין טיפול להסרת שיער באינפרה אדום להפסקת המחזור החודשי?

אני בת 17 בתת משקל, יש ל בעיות אכילה אם זה משנה..
    ויש לי ספקות לגביי הטיפול באינפרה, האם הטיפול מתאים למצב שלי, או שאין שום קשר? האם עדיף לעשות טיפול בקיץ או בחורף? והאם זה נכון שהמחזור יכול להיפסק עקב טיפול באינפרה?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אינפרה אדום

הוספת תגובה

• אינפרה אדום - תגובה

שי שחר
    18/06/2011

שלום נועה

סביר להניח שקראת רבות על נושא בעיות אכילה ותת משקל,ממה שאני קראתי,הבנתי שהפסקת מחזור או מחזור לא סדיר הם בד"כ סימפטום מאוד שכיח בקרב נשים עם בעיות כאלו.
    במשך השנים הרבות של שימוש בלייזר ובאינפרא לא הוכח קשר בין הטיפולים לאלו שהן בעיות פוריות בקרב נשים.

במידה והיית באה אלי לייעוץ בנושא הסרת שיער,הייתי די מסתייג מלטפל בך,כל עוד יש את הבעיות הנוספות שציינת, ולמה?
    ראשית,הגיל הצעיר שלך,ושנית, בעקבות בעיות האכילה,הגוף שלך עובר שינויים כל הזמן,יתכן וגם העור מאוד מיובש ודק עקב מצב התת משקל, כל אלו יהיו פרמטרים שישפיעו לרעה על התוצאות וגם ייתכן שייגרמו לך הרבה כוויות במהלך הטיפול.

ניתן לבצע טיפולי הסרת שיער גם בקיץ,בתנאי שלא מדובר באיזורים חשופים כמו ידיים או רגליים למשל. אין באפשרותינו להשגיח על התנהלות המטופלים ולכן זו אחריות אישית של כל אחד ואחד.
    אני אישית נמנע מלטפל בידיים ,רגליים בקיץ.
    לסיום,אני מציע גם שתשוחחי עם הרופאים שלך ותקבלי עוד תשובה מוסמכת ואישור בכתב מרופא,שאת מתאימה(או לא ) במצבך, לטיפולי הסרת שיער
    בהצלחה והרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות
    שאלות
    17/06/2011

היי!
    אני שוקלת הסרת שיער לצמיתות בבית השחי ובמפשעה (שיער שחור, עור בהיר מאוד), ואולי גם בטן וגב תחתון (שיער דק, לא כהה במיוחד, עור בהיר מאוד).
    1. מה עדיף, IPL או לייזר? כאשר השיקולים שלי הם יעילות הטיפול (מבחינת כמה שיער ישאר אח"כ), מחירים, כאבים, התאמה לצבעי העור והשיער שלי ותופעות לוואי (בבטן, למשל, יש לי לפחות 5 נקודות חן גדולות שאני מבינה שזה בעייתי ללייזר. וגם רפרפתי על פני הפורום וראיתי כל מיני אנשים מתלוננים על צמיחת יתר של שיער לאחר תחילת הטיפולים >.< זה דבר שיכול לקרות באיזורים שציינתי קודם?)
    2. אחרי כמה טיפולים רואים תוצאות ב-IPL? ובלייזר? (תוצאות=אין שיער). אני יודעת שמנהסתם זה אינדיווידואלי והכל, אבל אשמח לקבל תשובה משוערת אפילו=)
    3. במפשעה אפשר להסיר את כ-ל השיער? כמו ברזילאי, אני מתכוונת? (בלייזר? וב-IPL? יש בכלל אזורים שאי אפשר לבצע בהם הסרה מאיזושהי סיבה?)
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

שי שחר
    17/06/2011

בת כמה את והאם ברור לך שאת מאוזנת הורמונלית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 21

שאלות
    17/06/2011

זה הדבר היחיד שברור לי P:
    איך אני יכולה לדעת אם אני מאוזנת הורמונלית? (בכלמקרה זה חשוב בכלל? שמעתי שיש טיפולים להסרת שיער שניתן לעבור מגיל 6...זה נכון?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 21 - תגובה

שי שחר
    17/06/2011

אשתדל לתמצת את תשובותי:

1.איזון הורמונלי הוא חשוב. סימנים סבירים לחוסר איזון הם למשל אי הופעת מחזור סדיר ושיעור יתר בפנים וכן הופעת פצעונים בפנים באופן עיקבי.

2. ילדות וגם נערות וגם נשים בעלות חוסר איזון הורמונלי יכולות לבצע טיפולי הסרת שיער.אין איסור בריאותי על כך. הבעיה היא שלאחר טיפול תהיה הפוגה בצמיחה ואז יופיע שוב שיער חדש וכן הלאה וכן הלאה ומשך הטיפולים ייארך המון המון זמן ללא הצלחה יתרה

3.לגבי מה מתאים לך,כמובן שעלייך לפגוש יועצים במספר מכונים ועל סמך סוג השיער בכל איזור,יוכלו להתאים את המכשיר שיעשה את העבודה בצורה טובה.
    4. באיזורים מסוימים ישנו שיער דק מאוד והוא שיער הורמונלי, לא ממליץ לגעת בו לעת עתה כיון שעלולים להתעורר זקיקים רדומים ולהופיע צמיחת יתר
    5.נקודות חן אינן מהוות בעיה,מכסים אותן במדבקות ואפשר לעבוד
    6.בד"כ בין טיפול לטיפול אמורים לראות עיכוב בצמיחת השיער ולאחר מכן צמיחה לא אחידה של שיער. תמיד יהיה מצב ששיער מסוים נתפס במכשיר וחלק אחר לא. לכן ,בסידרת טיפולים, בד"כ אחרי 6-7 טיפולים אמורים לראות שיפור די גדול.
    7.לגבי ברזילאית רצוי להתייעץ עם המומחיות במכונים.יתכן שיש מכשירים שלא נהוג לעשות זאת איתם ומכשירים אחרים שכן.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שאלות
    19/06/2011

אוי ואבוי...אכן יש לי פצעונים והם עקביים למדי. אבל עניין השיעור ההורמונלי (כמו למשל באזור הפנים שהזכרת) נשמע לי קצת פרדוקסלי...אולי לא הבנתי נכון: אבל הרי עצם הסיבה שמישהו רוצה להסיר שיער לצמיתות היא שיש לו שיער שם (בפנים למשל), אבל אם כל עוד יש שיער שם הדבר מעיד על חוסר איזון הורמונלי...מתי אפשר יהיה להסיר אותו? >.<
    אולי יש טיפול מאזן-הורמונלית כלשהו שניתן לעבור? >.<

ועוד שאלה - ראית שהגבת למישהי כאן לגבי מריטה תוך כדי טיפולים, שהיא מחלישה את השורש ולכן לא מומלצת. זה אומר גם שמישהי (כמוני >.<) שמורטת שיער שנים, הטיפולים יהיו פחות אפקטיביים עליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

שי שחר
    19/06/2011

שלום לך יקירה

אני חושב שלגבי השאלה השניה את יכולה להירגע. נשים כמעט כולן מורטות שיער במשך שנים וזה לא היווה בעיה בהסרת שיער.
    ניתן להתחיל בטיפול הסרת שיער כחודש לאחר מריטה בשעווה .

לגבי שיער פנים, לא ממליץ לטפל בו בלייזר. גם אם את מאוזנת הורמונלית ועל אחת כמה וכמה אם את לא מאוזנת.

את ענין האיזון ההורמונלי תוכלי לבדוק אצל אנדוקרינולוג לאחר התייעצות עם רופא/ת הנשים שלך.
    (לא ציינת אם את משתמשת בגלולות או לא,אז לידיעתך לעיתים קרובות הגלולה מאזנת את הענין ההורמונלי ואז גם פוחת השיעור בגוף וגם הפצעים ייעלמו.)

בכל אופן אני ממליץ על אפילציה בפנים וכדי לקבל עוד מידע בנושא,הפני שאלה כאן בפורום לחברתי המלומדת יפעת אלקיים.

תודה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שאלה
    17/06/2011

יש אזורים שנחשבים למאוזנים הורמונלית בגיל 17, ואפשר לטפל בהם כעת?
    והאם רצוי להתייעץ עם יועץ של חברה להסרת שיער או שהוא יכול לגרום לנזקים שונים בעקבות אינטרסים כלכליים?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

שי שחר
    17/06/2011

שלום רב לך
    גיל 17 הוא נחשב גיל קצת בעייתי להסרת שיער
    הייתי ממליץ שתפני לפחות לשני מכונים ותבחני את החלטתך לאחר מכן ,לאור מה שייעצו לך.
    אני די רוצה להאמין שהכנות תנצח את האינטרס הכלכלי אך בכל אופן לאחר מכן את מוזמנת שוב להתייעץ איתי בפורום
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

יפעת אלקיים
    19/06/2011

שלום רב
    אין אזורים הנחשבים מאוזנים הורמונלים בגיל 17.
    עדיף לחכות קצת - לפחות עד גיל 21

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מריטת שיער בין טיפולי אינפרא
    סיון
    17/06/2011

שלום, אני עוברת הסרת שיער באינפרא ורציתי לשאול למה אסור למרוט את השיער בין הטיפולים? אם אני מחכה שהוא יצמח ואז מסירה בגילוח לפני הטיפול זה לא אותו דבר?

הוספת תגובה

• מריטת שיער בין טיפולי אינפרא - תגובה

שי שחר
    17/06/2011

שלום סיון

לא מורטים את השיער בין הטיפולים כדי לא לפגוע בשורשי השיערה,שהם בעצם "המטרה" בה פוגע מכשיר האינפרא ומשמיד אותם כדי שלא יצמחו שנית.
    את הגילוח מבצעים כדי שאנרגית האור לא "תתבזבז" על הפיגמנט של השיער שמעל העור,אלא תתמקד בפיגמנט של השורש באופן היעיל ביותר.

מקווה שהצלחתי לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    רונית
    16/06/2011

רציתי לדעת באיזה מכשיר אפשר להסיר שיער סביב הפיטמות ללא כאבים

חוץ מהסלקטיף

אני נמצאת כרגע בסיוט של החיים שלי בגלל שיש לי את הבעיה הזו ואני לא יודעת מה לעשות

בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    16/06/2011

שלום לך שוב,
    אני רואה שאנחנו לא מוצאים פיתרון לייאוש שלך,וחבל
    ידוע ופורסם שSHR אינו כואב,בידקי את האופציה הזו בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימצון שיער בין טיפולי אינפרא אדום
    חני
    16/06/2011

האם ניתן לחמצן שיער בידיים בין טיפולים? האם לא יפגע באפקטיביות? תודה

הוספת תגובה

• חימצון שיער בין טיפולי אינפרא אדום - תגובה

שי שחר
    16/06/2011

היי חני

בעיקרון מותר אולם אין לעשות טיפול 3 ימים לפני חימצון או 3 ימים אחריו.
    אני אישית לא הייתי ממליץ לחמצן מכיון שמדובר בחומר כימי החודר לעור וגורם לרגישות בעור . טיפול אינפרא /IPL על עור שהוא רגיש,עלול לגרום לעיתים לכוויות.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ככה אמור להיות
    רינה
    16/06/2011

שלום ...

אני משקיעה הרבה כסף להסרת שיער הגוף 1000 כול חודש ומאוד פוחדת שזה לשווא.
    אז ככה אני מטופלת במכשיר IPL IPULS , בכל הגוף , הקוסמטיקאית אומרת שעור שלי נקרא דרגה 3 , אני לא מבינה למה כי יחסית אני בהירה , האיזון ההורמונלי שלי בסדר , השיער שלי די כהה , עשיתי שני טיפולים ולא נשר לי כלום אם אני מגלחת הוא מאט את הצמיחה , לפי הפורום פה אני מבינה שהשיער נושר אחרי שבוע וחצי גם אם אני מנסה לשתול הוא חזק, האם זה מעיד על זה שהטיפול לא מתאים לי? לגבי שיער חזה אצל נשים השיער דק אבל כהה , האם זה יתפוס? אך זה אמור לגדול אחרי 12 טיפולים ??
    שיער חזה הכי מפריע לי , יש טיפול צולחים בכלל במכשיר הזה?? יכולה להיגרם צמיחת יתר בחזה??
    תענו לי בבקשה אני ממש דואגת...

לקביעת תור
    סגירה
    האם ככה אמור להיות

הוספת תגובה

• האם ככה אמור להיות - תגובה

שי שחר
    16/06/2011

שלום רינה
    במקרה יש לי ניסיון רב עם I PULSE .
    דרגה 3 לעור בהיר היא שכיחה ביותר ואם עשית עד כה רק שני טיפולים,סביר להניח שבינתיים הקוסמטיקאית משתמשת באנרגיה לא כל כך גבוהה בטיפול.
    לא תמיד אנו מרגישים או רואים את הנשירה, מה גם שנשירה מתרחשת בד"כ בהדרגה ולאחר עד 4 שבועות מהטיפול.זה מאוד אינדוידואלי.
    לגבי צמיחת יתר, תמיד קיים הסיכוי שהטיפול באיזורים מסוימים יעורר זקיקים רדומים, מה גם שאת מציינת שהשיער מאוד דק. בד"כ אם זה קורה, הטיפולים שלאחר מכן אמורים לטפל בשיער הזה.
    בנוסף,רציתי רק לנסות ולהבין משהו שציינת, שיחסית העור שלך בהיר..מה זאת אומרת יחסית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער לילדה
    שלומית
    15/06/2011

בתי בת 10,סובלת מהשיער ברגליים ובזרועות(וקצת שפם),לאחר שמצאה מגלח והורידה לעצמה, הבנתי שאין ברירה ואני מורידה לה עם משחה. זה יקר וצריך לעשות לעיתים קרובות. ניסיתי פעם אחת להביא אותה לקוסמטיקאית לשעווה, אך זה כאב מדי והיא הפסיקה אחרי חלק קטן.
    יש למישהו עיצה?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לילדה

הוספת תגובה

• הסרת שיער לילדה - תגובה

שי שחר
    16/06/2011

שלום שלומית
    ישנם היום מכונים המבצעים טיפולי הסרת שיער בילדות ויש מכשירים שאינם כואבים.הטיפולים הללו אומנם ובגלל גיל הילדה,עשויים לעזור זמנית עם הבעיה,אך יצטרכו להיעשות כנראה במשך תקופה ארוכה.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהאיבר המין..
    עומר
    15/06/2011

אהלן, יש לי שיער שצומח על הפין עצמו, בחלק התחתון שלו..
    עד היום גילחתי (בגלל כאבים שזה גרם לחברה שלי).
    אבל השערות שצמחו במקום אפילו עבות יותר...
    בקיצור, יש דרך להסיר את השיער בככל דרך להסרת שיער שהיא ?
    האם זה לא מסוכן ? ואיפה ניתן לבצע זאת אם וכאשר ?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהאיבר המין..

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהאיבר המין.. - תגובה

שי שחר
    16/06/2011

היי עומר
    ניתן להסיר בIPL, אני מבצע טיפולים כאלו למכביר.זה לא מסוכן כל עוד לא עושים על האשכים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעודד לשמוע..

עומר
    17/06/2011

שי, דבר ראשון תודה רבה..
    דבר שני, האם אתה יכול להמליץ לי על מישהי שעושה את זה ?
    (יש לי בעיה שגבר יעזור לי עם העניין הזה)
    אלא אם זה בניגוד לכללים כאן (להמליץ), ואז רק אשאל,
    האם כעקרון כל מקום שמטפל בשיטה זו מבצע הורדת שיער שכזו (מהפין) ??
    פשוט זה נראה לי חריג במקצת...
    ותודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעודד לשמוע.. - תגובה

שי שחר
    17/06/2011

היי עומר

משיחות שלי עם המון קוסמטיקאיות,ידוע לי שרובן מסתייגות מלטפל בגברים באיזורים אינטימיים. ברור שיש פה ושם איזו "צדיקה בסדום" אבל אני מציע שתכתוב אלי למייל הפרטי ואנסה לברר עבורך ביום ראשון ..אגב באיזה אזור אתה מתגורר?

עכשיו יש לי גם סקופ עבורך ועבור הגולשים:
    במשך השנה וחצי האחרונות ביצעתי טיפולים כאלו,כפי שלא ביצעתי בכל שנות עבודתי בתחום, בין אם בIPL ובין אם בשעווה. מה שמפתיע הוא, שרוב המטופלים הללו מספרים שהם עושים את הטיפול כי החברה ביקשה מהם.

אני באמת מציע לטובתך, שתחשוב ,ותשקול שנית את החלטתך לא לבצע את הטיפול ע"י גבר. טיפול באיזורים אינטימיים מחייב מיומנות והמון ניסיון ואחריות ואני חושב שרצוי שמישהו שמבין בזה ובעל ניסיון רב, יבצע לך את הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אחלה. אגב, פניתי אליך באתרך

עומר
    18/06/2011

שוב תודה. בכל מקרה פניתי אליך דרך האתר שלך.. בוא נמשיך את ההתכתבות שם
    תודה, עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער לצמיתות
    אילנה
    15/06/2011

שלום, רציתי לדעת על המכשיר me -האם הוא מסיר שיער לצמיתות או שרק מפחית את כמות הגדילה ב 90 אחוז? האם הוא באמת אמין?(לא מצאתי המלצות עליו).
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר להסרת שיער לצמיתות

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער לצמיתות - תגובה

שי שחר
    15/06/2011

שלום אילנה

לצערי אין מכשיר שמסיר שיער לצמיתות(למעט אפילציה שהוכחה כדרך יעילה מאוד).
    משווקי המכשיר מבטיחים דילול גבוה לאחר 4 טיפולים אולם כמטפל ותיק ומיומן אני יודע שאין נוסחאות קבועות בהסרת שיער. כפי שציינתי כאן רבות:גנטיקה וגיל המטופל, עור כהה או בהיר,האנרגיה הנמוכה מאוד של המכשיר שלא משתווה כלל וכלל לאנרגיה של מכשירים במכונים או אצל הקוסמטיקאיות,
    לכן, רצוי לסייג את הבטחות היצרן.
    איני מכיר את המכשיר ולכן איני יכול להשיב על שאלת האמינות. את החברה המייצרת אותו אני מכיר וגם משתמש במכשיר IPL מתוצרתה ומאוד מרוצה .(אבל שוב,אין להשוות בין המכשירים הביתיים למכשירים שברשות הקוסמטיקאיות).
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף מאוד!!!!
    נעה
    14/06/2011

שלום,
    אני בת 15 ואני רוצה להוריד שיער במפשעה (ברזילאי- כלומר הכול). בעיקרון אני רקדנית ואנחנו חייבות להוריד כי אנחנו רוקדות עם מכנסיים מאוד מאוד קצרים ולפעמים רק עם בגדי גוף וכשאנחנו רוקדות אז לפעמים אפשר לראות ה-כ-ו-ל! אני מפחדת לעשות עם שעווה בהכול כי זה גם נראה לי מסוכן וגם שמעתי שזה כאבי תופת ואני לא יכולה רק בקו ביקיני. אבל גם גילוח או משחה נראים לי כאפשרות גרועה כי אני רוקדת כל יום כמעט וזה מעצבן ומייאש לגלח כמעט כל יום וחוץ מזה שורש השערה רק מתחזק ככה וזה רק הופך את המצב לגרוע יותר.
    קיבלתי מחזור ממש לא מזמן אז לייזר והדברים בסגנון זאת לא אפשרות...
    אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות!!! ויש לי הופעה בקרוב ונלבש רק בגדי גוף גבוהים שבשבילם חייבים להיות חלקים. ואני ממש לא יכולה לשאול חברות שלי מה הן עושות כי אני מתביישת מאוד,מאוד,מאוד ואין לי הילדות שרוקדות איתי הן בכלל לא חברות מספיק קרובות שאני יכולה לדבר איתן על כאלו דברים.
    בבקשה תעזרו לי מהר! אני מיואשת לגמרי וכל המצב הזה לגמרי מדכא.

תודה רבה מראש,
    נעה.

נ.ב
    אל תגידו לי לעבור סטודיו או לבקש לשנות את התלבושת או משהו כזה- כי אין סיכוי בעולם שאני אעשה את זה ובכל מקרה אני גם רוצה שיהיה לי חלק לבגד ים וכאלה (ושמים לב מאוד מתי חלק לגמרי ומתי עשו רק בקו ביקיני) ...
    אני רק רוצה לדעת דרך טובה והכי פחות כואבת ועם הכי פחות תופעות לוואי בשביל ילדה בגילי. באמת תודה מקרב הלב.

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד!!!!

הוספת תגובה

• פרטים עלי ששכחתי לציין

נעה
    14/06/2011

היי,
    שכחתי להגיד שיש לי עור בהיר מאוד והשערות שלי שחורות ויש לי הרבה מאוד שערות באזור המפשעה (כלומר הרבה שערות ערווה).
    תענו מהר כי זה באמת דחוף מאוד!!!
    תודה,
    נעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים עלי ששכחתי לציין - תגובה

יפעת אלקיים
    14/06/2011

נעה שלום
    אני יכולה להציע לך בתור התחלה, לעשות שעווה עם שעווה מתקלפת שאני מכירה אותה וממליצה עליה כבר שנים רבות.
    זו שעווה לא כואבת במיוחד אם משתמשים בה נכון.
    זו שעווה שאי אפשר לקנות אותה בחנויות רגילות ורק מטפלות מקצועיות יכולות לטפל בך בשיטה זו.
    עם הזמן התדירות של הצמיחה תהיה נמוכה מטיפול לטיפול ובמקביל להתיעץ ולשאול על אפשרויות אחרות.
    עם טיפול בשעווה זו לא חייבים לחכות שהשיער יגדל ויהיה ארוך אלא גם כשהשיער די קצר השעווה תוכל למרוט את השיער.
    תחשבי שוב, ותבדקי שוב האם את באמת באמת חייבת להוריד "הכל".
    מניסיוני עם רקדנים אפשר להשאיר קצת ולא להוריד הכל הכל.
    במקביל,
    כדאי לברר פרטים לגבי טיפולים שונים על ידי יעוץ מקצועי במכונים מקצועיים המטפלים עם מכשירים בשיטות שונות וישנן כמה כאלו - וטובים- שיכולים להתאים לך בהתאם לגילך ולסוג השיער ולגוון עורך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 4MP
    כרמן
    14/06/2011

שלום,
    רציתי לדעת קצת פרטים על השיטה. האם מדובר בגלי רדיו? האם יש סכנת קרינה? והאם היא מתאימה לכהות עור?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    4MP

הוספת תגובה

• 4MP - תגובה

שי שחר
    14/06/2011

היי כרמן
    המכשיר המדובר הינו מכשיר IPL ומשתמש בטכנולוגית DPC:
    DYNAMIC PULSE CONTROL, השיטה שלדברי היצרן,מאפשרת למטפל שליטה מכסימלית על הפרמטרים של הטיפול תוך התערבות במבנה הפולס ובמאפייניו.
    המכשיר משלב שלושה סוגי פולסים המותאמים לצבע העור ולמצב השיערה בטיפול הנתון.
    השיטה מותאמת לכהי עור בגלל סוגי הפולסים השונים.
    עד כמה שידוע לי,המכשירים שבשימוש המכונים,כולם עברו ביקורת מכון התקנים,FDA או מכון התקנים האירופי
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר ונקודות חן
    עודד
    14/06/2011

אני רוצה להסיר שיער בלייזר וחושש (עור בהיר שיער שחור), במכונים אמרו לי שנקודות חן גדולות מכוסות במדבקות, אבל מה עם הקטנות? אולי כל העניין הזה של לייזר ונקודות חן לא אמור ללכת ביחד...?

לקביעת תור
    סגירה
    לייזר ונקודות חן

הוספת תגובה

• לייזר ונקודות חן - תגובה

שי שחר
    14/06/2011

שלום עודד

אסור לעבור עם לייזר על נקודות חן. נכון שמכסים את הגדולות במדבקות. על הקטנות מטפל מיומן מסוגל לדלג. מעבר לכך, חשוב מאוד שרופא עור יראה אותך ויביע חוות דעת בנושא טיפולי הלייזר, זאת במידה ובאמת יש לך המון נקודות חן קטנות. במצב כזה גם למטפל מיומן קשה לדלג עליהן מצד אחד,ומצד שני לבצע טיפול יעיל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    רונית
    14/06/2011

אני מעונינת להסיר שיער אבל יש בי פחד עצום שהלייזר יעשה לי יותר נזק מאשר תועלת ויצמח לי שיער יותר מימה שהיה לי

קראתי כאן על מישהי שעשתה הסרת שיער בלייזר ונהיה לה נזק עצום

האם זה באמת ככה?

אפשר לדבר עם אנשים נוספים שעשו טיפולים בלייזר?

אני רוצה להתחיל בטיפולים אבל לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

יפעת אלקיים
    14/06/2011

חגית שלום
    תודה בעבור פנייתך, ישנם סוגים שונים של טיפולים, חשוב להבחין בין אזורי הטיפול, גוון העור, להבדיל בין כמה סוגי שיעור יתר ולהתאים את הטיפול המתאים לך אינדיבידואלי
    לכן אני חושבת שכדאי ומומלץ לקבל יעוץ אינדיבידואלי לך לאיזור הטיפול ולרמת השיעור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה