מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינפרא אדוםליאת03/06/2011
אני בת 17 והתחלתי בטיפול ראשון בבית שחי באינפרא אדום , השאלה שלי היא האם מומלץ להסיר שיער באינפרא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפרא אדום - תגובה
שי שחר04/06/2011היי ליאת
IPL או לייזר, לא ממליץ בגיל 17 להתחיל בטיפולים.
את בגיל העשרה ובד"כ בגיל זה הצעירים אינם מאוזנים הורמונלית והדבר משפיע מאוד על צמיחת השיער. הטיפולים ייארכו המון זמן וסביר להניח שהתוצאה תהיה גרועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעררונית03/06/2011
אני בת 35 ואינ מתענינת בהסרת שיער מכל הגוף אבל יש לי בעיה שאני מפחדת מכאבים בזמן הטיפול ומצריבות של הלייזר
אני בעלת עור בהיר עם שיערות שחורות
הפחד שלי זה רק הכאב
האם יש טכנולוגיה חדשה היום להסרת שיער שהיא לא צורבת תעור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר04/06/2011שלום יפעת
ה-SHR אינו צורב או כואב. מציע לך לבדוק לגביו במספר מכונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער I.P.Lירון03/06/2011
אני בן 20 ואני מעוניין להסיר שיער באיזור הכתפיים וגב עליון. השאלות שלי הן האם טיפול כזה אצל קוסמטיקאית עלול לעורר שיערות אחרות שאינן גדלות ולהגביר את הצמיחה? מה אחוזי ההצלחה בגיל כזה? חשוב לציין שהשיער באיזור אינו פלומתי, צבעו שחור וצבע העור שלי הוא לבן מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער I.P.L - תגובה
שי שחר03/06/2011היי ירון
בענין של טיפול IPL או לייזר לשיער בכתפיים הייתי ממתין עוד כמה שנים.
בד"כ מדובר בשיער הורמונלי שלוקח לו להבשיל באיזור גיל 30 ולא רצוי לגעת בו.
חוץ מזה,מדובר באיזור בו השיער עמוק מאוד והוא איזור שקשה לטיפול,בעיקר בגיל הצעיר שבו אתה מצוי כעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין
ירון03/06/2011השאלה היא האם יכול להגרם נזק בלתי הפיך מטיפול? אני חושב שאני דיי מפותח ובשל יחסית באזור הזה, אני מעוניין לנסות טיפול ולראות האם הוא יעיל מכיוון שהתחלתי טיפולי אפילציה באזור ואני חושב שזה לוקח קצת יותר מדי זמן ויותר מדי כסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין - תגובה
שי שחר04/06/2011שלום ירון
יש שיער שפעולת חימום שלו מעירה זקיקים רדומים. המקרים הכי נפוצים שראיתי,היו כתפיים. כאשר ציינתי שאתה לא בשל, התכוונתי הורמונלית והתכוונתי לשיער.
כשאתה כותב לי על טיפול, לא מדובר בטיפול אחד אלא על לפחות 10 טיפולים .המצטבר עלול להעיר זקיקים רדומים.
אני מבין שהנושא מלחיץ אותך אבל מציע לך לא לפעול בענין הזה עם הרגש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר בין שיטות הורדה שונות.סופי03/06/2011
שלום,
אני כהת עור.
התחלתי טיפולים באינפרה אדום, אך כיון שעורי רגיש, ברגע שהייתי אפילו משתזפת אז כבר היו לי כוויות.
החלטתי במקביל, את הידיים, שהן בד"כ מועדות לשיזוף, אעשה בSHR. צירפתי לכך עוד איזורים.
אני לא אוהבת את רעיון הגילוח. הוא מפריע לי מאוד והקוצים לא נעימים במיוחד באזורים שמשתפשפים בתדירות גבוהה, כמו בית שחי ומפשעה, והייתי מעדיפה אזורים אלו לחזור לעשות באינפרא, כדי שאווכל למרוט.
האם מעבר מ SHR לאינפרא תהרוס את כל הטיפול?
(וגם מה במקרה של הכיוון ההפוך?)
(אגב, באזור אחד עשיתי גם מס' טיפולים גבוהה, בSHR כבר היה שיפור קל , עשיתי הפסקה ארוכה , וכל השיער חזר, האם במקרה הזה, כבר לא ישנה באיזו שיטה לעשות, ו/או בכלל כדאי להפסיק כי זה אזור כנראה יותר הורמונאלי, וחבל על הזמן והכסף?)
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר בין שיטות הורדה שונות. - תגובה
שי שחר03/06/2011היי סופי
ראשית, לא הייתי ממליץ לך לבצע טיפולים בידיים או בכל איזור שחשוף לשמש, במהלך הקיץ
נכון שמשווקים את SHR כמכשיר שמאפשר הסרת שיער גם על שיזוף,אולם בהיותך כהת עור, הייתי ממליץ לך להיזהר יותר ולהמתין עד אוקטבר-נובמבר ואז להתחיל.
לגבי איזור המפשעות, לא כל כך הבנתי את מה שרשמת לגבי מריטה כאשר תעשי אינפרא.
האם לא גילחו את האיזור לפני האינפרא? באיזה מכשיר מדובר?
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סופי04/06/2011נראה לי שקוראים לזה IPL .
(תודה, אני אכן מאוד נזהרת משיזוף בכל מקרה ונמרחת, כיון שאני משתזפת ממש בקלות, ומשתדלת לא לעשות טיפולי הורדה באזורים חשופים בקיץ, כיון שנכוותי בעבר.)
על פי הקוסמטיקאית שלי, באינפרא ניתן ואפילו רצוי למרוט או להוריד עם מכונה ולא לגלח. (כמובן שאני לא מורידה ב9 ימים שלפני הטיפול.) .
וכרגע אני עושה במפשעות בSHR שבשיטה זו לא מורידים מטיפול לטיפול, אלא רק מגלחים. דבר שכפי שאמרתי, מפריע לי מאוד.
לכן אני מעוניינת את האזור הזה להעביר לאינפרא.
הייתי שמחה אם תוכלו לתת לי מענה ואם אתם יודעים בקשר למעבר בין שיטות ההורדה השונות, והאם יעילות הטיפול נפגעת. כיון שכל אחת מהקוסמטיקאיות בכל מקרה ממליצה להשתמש בשיטה שלה, דבר שהוא ברור, אך לא מאוד אינפורמטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל לגמריעודד03/06/2011
אני בן 36, לאחר ששמתי לב שמתחיל לי שיער שיבה בחזה החלטתי שהגיע הזמן להסיר שיער כי זה עכשיו או לעולם לא, אני רוצה להסיר מהגב, עורף, כתפיים, חזה, בטן וצוואר.
לאחר בדיקה ופגישות שערכתי החלטתי שזה יהיה או פורפורציה או care, העיניין הוא שאני לא מצליח להחליט ולא מצליח לקבל תשובות שיניחו את דעתי מהיועצות בשתי המרפאות (למרות ששתיהן היו מאד נחמדות).
בפורפורציה יש אתה light sheer וב care את Soprano SHR, היועצת מפורפורציה לא כל כך הכירה את שיטת SHR (לא מקצועי בעיניי) ואמרה שלדעתה זה אינפרה אדום בעוד שאני הבנתי זה לייזר, האם ה- Soprano שהוא פחות אגרסיבי מה Light Sheer יביא גם לתוצאות פחות טובות? האם לא עדיף פולסים חזקים וישירים כמו ב Light Sheer?
דבר נוסף, יש לי עור בהיר ושיער שחור, לפי מה שמצאתי בבדיקות שערכתי באינטרנט אורך הגל שיהיה הכי אפקטיבי בשבילי הוא 755 ננומטר, אורך הגל של ה- Light Sheer הוא 810, כלומר, כמו שאני מבין את זה, הוא לא האופטימלי בשבילי, מה שעוד יותר אני לא מבין הוא למה אמרו לי ב care שהטיפול יהיה ב Soprano שהוא גם 810 ננומטר ולא בקנדלה שגם הוא נמצא אצלם ובעל אורך גל 755.
מעבר להכל,כרגע ההצעה של care יותר זולה אבל אני עוד לא בשלב של הכסף, אני עוד מנסה להבין מה הכי מתאים לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסות...
עודד05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל לגמרי - תגובה
סופי ברנר06/06/2011לעופר שלום,
וסליחה שלא קיבלת תשובה כל כך הרבה זמן.
לעיניין הטיפולים אורכי גם מכשירים ומה שביניהם :-)
אז כך אורך גל 755 ננומטר הוא אורך גל של לייזר אלכסנדריט - ואכן זהו אורך גל של מכשיר קנדלה שיש לנו. זהו אורך גל שמסוגל לטפל בשיער בהיר יותר ועדין יותר. כמו שהבנתי מתאור שלך שיערך שחור ועור לבן?! במצב כזה אתה מטופל אידיאלי לכל אורך גל של לייזר, אבל מה? כשאר טיפולים מתקדמים והשיער נהיה דק יותר ובהיר יותר - אז יכולה להתעורר בעיה, במצב כזה תצטרך להחליף מכשיר בו יעשו לך טיפולים. ל-CARE היום יש מגוון רחב של מכשירים גם קנדלה 755 נמ', גם לייטצ'יר וגם סופרנו - שדרך הגב הוא לייזר עם אורך גל בדיוק כמו לייטצ'יר.
לכן האופציה הטובה ביותר זה לבחור מכון בו יש מגוון של מכשירים ובמידה ולא תצליח לקבל תוצאות סופיות עם מכשיר אחד, תמיד יוכלו להעביר אותך למכשיר אחר ע"מ להשלים ולהביא אותך לתוצאה הסופית.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סופי
עודד06/06/2011אני אשמח להיפגש איתך לפגישת ייעוץ ואולי להגיע להחלטה סופית (אני כבר יותר משבועיים מתלבט בין פורפורציה, care או בכלל לרדת מהעניין).
אני אתקשר לcare ואנסה לתאם...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מכונה הכי מומלצתאלדר02/06/2011
שלום
לכל מקום שאני מגיע אומרים שאני אידאלי לטיפול להסרת שיער
יש לי עור לבן ושיער שחור, אני מעוניין להוריד שיער מאזורים גב וכתפיים ושאלתי.
1. איזה מכשיר הכי מומלץ / טוב בשוק בשבילי?
2. האם צריך שרופא יטפל בי או שמספיק קוסמטיקאית?
אודה לכם על תשובה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מכונה הכי מומלצת - תגובה
שי שחר03/06/2011שלום עומר
בן כמה אתה ואיזה סוג שיער יש בכתפיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימצון שיעריהודית02/06/2011
האם חימצון שיער בפנים ובכלל בשאר חלקי הגוף גורם לעיבוי השיער או לצמיחה גדולה יותר?
יש חומר מיוחד לחימצון שיער בפנים או שאפשר להשתמש בחומרים לחמצון בשאר הגוף
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימצון שיער - תגובה
שי שחר03/06/2011שלום יהודית
חימצון שיער פנים או גוף אינו גורם לעיבוי או צמיחת יתר של השיער
יש חומר מיוחד לחימצון פנים וחומר שונה לחימצון שיער גוף,
לא הצלחתי להשיג שמות אולם רצוי לבדוק זאת ברשתות הפארמים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער פנים
אלקיים יפעת13/06/2011ז'ולן, היא החברה המובילה היום בשוק להבהרת שיער פנים.
היא משחה עדינה, טובה ופונקציונלית. מערבבים אבקה עם משחה במינון הנכון ומורחים על הפנים לעשרים דקות עד חצי שעה. השיער הופך לבלונדיני טבעי ולא בולט בכלל.
בברכה
אלקיים יפעת
אפילציה ושעווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לאחר טיפול בלייזראלעד02/06/2011
שלום אתמול עשיתי לראשונה בחיי טיפול הסרת שיער בלייזר במכשיר לייזרשייר בפרופורציה.האזורים הם גב+כתפיים.היום,24 שעות אחרי,יש לי המון נקודות אדומות עם מין כוויה על כל אחת מהן בכל מקום שבו הייתה צריבה של הלייזר - מעין משהו דמוי מאות עקיצות יתוש שכאילו גירדתי.זה גם עדיין כואב.אתמול כל נקודה הייתה גם בולטת והיום קצת ירדה הנפיחות אבל הצלקת נשארה.האם זו תגובה טבעית?האם זה מה שאמור להיות?הם אמרו לי שזה אמור לעבור תוך יום,כרגע זה לא נראה אפילו בכיוון של לעבור ואני ממש מודאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאחר טיפול בלייזר - תגובה
שי שחר03/06/2011שלום אלעד
זו התגובה שאמורה להיות ובד"כ לוקח יומיים-שלושה עד שהענין נרגע
עצתי לך לטיפול הבא: למרוח ביאפין או סילברול פעמיים ביום לאחר הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער ברגליים וחלק תחתון של בטןאיתי02/06/2011
היי,
אני בחור בתחילת שנות ה-20. בגדול לא מאוד שעיר. אבל ברגליים אני מאוד שעיר ובחלק התחתון של הבטן אני גם די שעיר. לא הייתי רוצה להיפטר מכל השיערות כי קצת שיערות זה סבבה וגברי יותר. אבל לא שזה הרבה כמו איך שזה אצלי ברגליים!
בינתיים קיצצתי את השיערות ברגליים ובחלק תחתון של הבטן ע"י מספריים אבל לצערי זה רק החמיר את המצב כי השיערות הפכו לכהות יותר ועבות יותר. ואני די מתחרט על כך שעשיתי זאת, אבל עכשיו זה די מאוחר מידי...
שמעתי על משחה להורדת שיער לגבר-VEET. רציתי לשאול מה ההבדל בין הורדת שיער במשחה להורדת שיער במספריים? מה יותר יעיל? איזו דרך פחות מזיקה לגוף?
וגם רציתי לשאול - האם הורדת שיער (ע"י קיצוץ השיער במספריים) יכול לגרום לצמיחת יותר שיערות (או שזה גורם לשערה עצמה להיות יותר עבה וכהה)? האם זה יכול לגרום לצמיחת שיערות אף באזורים אחרים בגוף שלא קיצצתי בהם את השיער (למשל: אזורים שסמוכים לאזור שקיצצתי את השיער)?
אני קצת מתוסכל מזה ולא כל כך יודע מה כדאי לעשות. אשמח לשמוע עצות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ברגליים וחלק תחתון של בטן - תגובה
02/06/2011שלום איתי,
אין הבדל מהותי בין גילוח,קיצור במספריים או ויט. כל ה-3 מקצרות את השיער,2 מכנית והאחרונה,כימית.
אתה בגיל,של הוספה הדרגתית של שיער מעצם היותך גבר.
לאחר גילוח,השיער אכן נראה יותר לעין,אני לא חושבת שהוא מתרבה.
אולי כדאי לך לא להתעסק איתו בשלב זה,או עדיף למרוט.
ברגליים-אתה יכול לשקול דילול בלייזר/אור הבזקי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת....
איתי03/06/2011ממה שהבנתי מאנשים קיצוץ/דילול השיער אצל גברים עלול אף לגרום לדלקת. מה הסיכוי שדבר כזה יקרה ואיך ניתן למנוע זאת?
בנוסף, ממה שהבנתי ממך ברוב המקרים קיצוץ שיער ברגליים ע"י מספריים. אינו גורם לצמיחת שיערות נוספות/עיבוי משמועותי של השיער בטווח הארוך. אם כך נראה לי שהכי טוב לקצץ את השיער פעם במספר ימים/שבועות בעונת הקיץ כשהרגליים חשופות. תקני אותי אם אני טועה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.... - תגובה
שי שחר03/06/2011איתי שלום
קיצוץ לא גורם לדלקת זקיק השיערה,רק גילוח או לעיתים שעווה
לא צריך לקצץ פעם במספר ימים,אפשר גם פעם בחודש וחצי-חודשיים וזה די מחזיק מעמד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
איתי03/06/2011לא ענית לי על השאלה ששאלתי בהודעה והיא: "האם קיצוץ שיער באזור מסויים של הגוף עלול לגרום לצמיחת יותר שערות באזור הסמוך לו בגוף לא באזור אחר "הקרוב" לאזור שבו קיצצת את השיערות). אני מאמין שלא אבל מעדיף לקבל תשובה מקצועית בנושא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה... - תגובה
שי שחר03/06/2011איתי
לא ראיתי שדבר כזה קרה ואם כן,אז אין קשר בין צמיחה באיזור אחר לקיצוץ שיער באיזור מסוים.
רק ממליץ לך בחום ,לא לגלח ,רק לקצץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
איתי03/06/2011באמת עדיף לקצץ מלגלח. גם קצת שיערות זה גברי ומתאים יותר לבן. פשוט אצלי יש בצורה מוגזמת! בכל מקרה, הכי טוב שאקצץ משהו כמו פעם בחודש בחודשי הקיץ ואשתדל להשלים עם זה שבחלק מהגוף אני שעיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות - תגובה
שי שחר03/06/2011אתה צודק , כל ענין אסתטי, כמו תיספורת למשל, דורש תיחזוק, אני שמח שאתה מודע לבעיה,ועוד יותר, שתצליח לפתור אותה בצורה שאינה קיצונית או מגוחכת לשביעות רצונך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה... מאוד מאוד דחוף !!!!!!חופית02/06/2011שלום,
אני עושה במשך כמה חודשים טיפול באפילציה באזור הפנים
לשם הפחתת הכאב אני מורחת משחת "אמלה" היום להפתעתי בזמן ההמתנה של המשחה החלו להופיע לי כתמים אדומים באזור בו מרחתי את המשחה
אלו כתמים שנראים כדומים לפריחה ללא גירוד או כל דבר אחר
האזור אדמומי כבר כמה שעות
רצוי לציין שמעולם לא קרה לי דבר כזה במשך החודשים שבהם השתמשתי במשחה
ולפני הטיפול אתמול עשיתי טיפול דיקור סיני במחטים וחשמל
האם זה יכול להיות קשור?
מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפילציה... מאוד מאוד דחוף !!!!!! - תגובה
שי שחר02/06/2011שלום חופית
האם את הדיקור עשית באיזור המטופל באפילציה? אם כן, בהחלט לא רצוי לערב בין הטיפולים
אינני מכיר תגובות כאלו בגלל אמלה ולכן רצוי שתיפני בדחיפות לרופא עור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך..
חופית02/06/2011כן את הטיפול עשיתי באזור הפנים
אבל האדמומיות החלה בעקבות ההמתנה עם המשחה
זה יכול להיות כוויה? אני ממש חוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך.. - תגובה
שי שחר03/06/2011יתכן שהאיזור היה מגורה בגלל הטיפול במחטים.
לא מוכרת לי האופציה שאמלה גורמת לכוויות. אני מנסה להעלות השערה-גם לפני טיפול דיקור מורחים משהו על הפנים, בידקי מה מרח המטפל שלך.
בכל אופן, רפואת עור היא לא התחום שלי ושוב ,חשוב שיראה זאת רופא עור או רופא המשפחה ואל תתעכבי בנושא הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין ממש דחוףףףף!!!!חופית01/06/2011שלום,
אני עושה במשך כמה חודשים טיפול באפילציה באזור הפנים
לשם הפחתת הכאב אני מורחת משחת "אמלה" היום להפתעתי בזמן ההמתנה של המשחה החלו להופיע לי כתמים אדומים באזור בו מרחתי את המשחה
אלו כתמים שנראים כדומים לפריחה ללא גירוד או כל דבר אחר
האזור אדמומי כבר כמה שעות
רצוי לציין שמעולם לא קרה לי דבר כזה במשך החודשים שבהם השתמשתי במשחה
ממה זה יכול לנבוע?
מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמה מכות שערה אחת קיבלה?
רותם.01/06/2011כמה פעמים עשית אפילציה לשערה כדי שהיא ממש תהייה עדינה כך שלא יהיה צורך להוריד אותה?
תודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיב וטיפוליובל01/06/2011שלום
אני עושה טיפולי ,IPL , עשיתי כבר שני טיפולים , אחרי שבוע וחצי ושיער לא נשר לבד אלא רק שמשכתי אותו הוא יצא די בקלות, ברגליים ובשחי במקומות אחרים כמו גב וחזה לא ניתלש בכלל , גילחתי את כל הגוף ובאמת השיער גדל פחות אבל לא נושר לבד .
האם ככה אמור להיות כי שמעתי שהוא גדל ונושר לבד..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיב וטיפול - תגובה
שי שחר02/06/2011שלום יובל
המצב הזה נורמלי לחלוטין. אם לא היית מושך את השיער שאמור לנשור, הוא היה כבר נושר בזמן מקלחת וכדומה.
אין לך מה לדאוג.
כמובן שבגלל שהטיפול משפיע רק על אחוז מסוים של השיער, חלק יגדל מבלי לנשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזראלעד01/06/2011שלום רב ברצוני להתחיל בסדרת טיפולים בלייזר.השאלה שלי האם הלייזר נוגע בכל נקודה על גבי האזור המבוקש?כי ממה שראיתי מכשיר הלייזר הוא נקודתי.חבר שלי שהחל בטיפול השבוע בגב הראה לי את זה מיד לאחר הטיפול וזה נראה כמו המון נקודות אדומות ואמנם הרבה שיער הוסר אבל היו עוד לא מעט שערות בין הנקודות שלא הוסרו...השאלה אם גם השיער שהיה על הנקודות שלא נצרבו עם הלייזר אמור לנשור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בלייזר - תגובה
02/06/2011שלום ליאור
בטיפול יסודי רוב השיער נושר,לעיתים יכולים להיות פיספוסים.
מכיוון שההפחתה בלייזר היא סידרה של טיפולים, גם אם פוספס מעט היום זה יטופל בטיפול הבא.
בנוסף,לא כל הזקיקים צומחים באותו הזמן ויהיו כאלה שיצמחו מיד לאחר הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא ושמשאילונה01/06/2011מדוע אסור להחשף לשמש עשרה ימים לפני ואחרי טיפול האינפרא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראינפרא ושמש - תגובה
שי שחר02/06/2011שלום אילונה
המכשיר שמבוסס על אור וחימום השיערה,בא במגע עם העור. במקרה והעור יבש מידי או שזוף ,ולצורך הענין שיזוף גורם לעור להיות די יבש, עלולה להיגרם כוויה.
האיסור נכון גם לגבי חשיפה לשמש, גם למשל שחייה בבריכה עם כלור,כיון שהכלור מייבש את העור.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור הורמונלימיכל01/06/2011שלום,
יש לי בסנטר שערות שצומחות בגלל הורמונים (שחלות פוליציסטיות), ואני מבצעת אפילציה.
ניסיתי לעשות אפילציה לשפם, אבל הקוסמטיקאית הפסיקה כי זה עשה לי פצעים מאוד גדולים שלקח להם הרבה זמן לעבור.
רציתי בבקשה לברר: האם במקרה שלי ניתן לעשות הסרת שיער בשפם עם אינפרא אדום?
או שבגלל שיש לי בסנטר צמיחת שיער הורמונלית זה אומר שהאינפרא אדום יכול לעורר
עוד יותר צמיחת שיער בשפם ובעצם להשיג תוצאה הפוכה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעור הורמונלי - תגובה
שי שחר02/06/2011שלום מיכל
הסרת שיער שפם כרוכה גם בגילוח השיער לפני הטיפול.ממש לא הייתי ממליץ על האופציה הזו.
בידקי את האפשרות לטפל באמצעות סלקטיף-פרו באולטראסאונד. אין תופעות לוואי אם כי הטיפול עלול לארוך זמן כיון שיש אצלך חוסר איזון הורמונלי.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)