מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנטציהטלי16/05/2011
שלום הסרתי בעצמי שערות בפנים ע"י שעווה ונגרמו לי כוויות לדעתי שטחיות ב- 2 הלחיים (אדום מאוד שורף ונפוח) ואילו בשאר הפנים נוצרו סימנים עגולים (דמוי דלמטי) אשר היו בהתחלה אדומים וכעת חומים בהירים. האם אלו סימני פיגמנטציה והאם יעברו לבד או שיהיה צורך בטיפול להעלמותם. אציין כי אני משתמשת להרגעה בקרם ביאפין תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה - תגובה
סופי ברנר17/05/2011לפי התאור שלך קשה מאוד להגיד משהו באופן חד משמעי. כדאי לגשת ליעוץ מקצועי שיסתכלו על זה. במידה והכתמים מצריכים טיפול ככל שתטפלי זהם מהר יותר כך גדל הסיכוי שאפשר יהיה להעלימם. באופן כללי חשוב לדעת שפיגמנטציה שכבר הופיעה להעלימה כמעט בלתי אפשרי, ניתן להבהיר ולהביא למצב שבקושי יראו אותה אבל להעלים מאוד מאוד קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר וכדוריםרווית16/05/2011
שלום רב
שמי רונית אני מטופלת בלייזר, לפני מספר שנים עברתי פגיעה עצבית שבגינה אני נוטלת ליריקה שהנו כדור לפגיעות נוירופטיות וכדור לדכאון ברצוני לדעת 1. אם מותר לעשות לייזר עם כדורים כאלה??? 2. האם לנטילתן יש השפעה לרעה על הצלחת טיפולי הלייזר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר וכדורים - תגובה
סופי ברנר17/05/2011אין שום בעיה לעשות טיפולי לייזר כאשר את נוטלת את התרופות מהסוג הזה, כמוכן לכדורים עצמם אין שום השפעה על הצלחת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין מכשיריםירון16/05/2011
שלום ד"ר.
אני קצת מבולבל מכל המכונות להסרת שיער שיש "בחוץ".אני בן 25 עם שיערה יחסית שחורה,ואני מעוניין לדעת איזו מכונה הכי אפקטיבית בשבילי האם זה הליצ'ר, 4mp או dpc?. ומה ההבדל ביניהם?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בין מכשירים - תגובה
סופי ברנר17/05/2011אתה מדבר על 2 שיטות לייזר ו-IPL - לייזר היא שיטה חזקה ביותר ועוצמתית ביותר.
4MP עובד בעזרת IPL וזה לא לייזר, אלא מכשיר הפועל על בסיס קרן אור אינפרא אדום, עוצמתו הרבה יותר נמוכה מלייזר, לכן במקרים מסויימים במקום להסיר שיער כאשר עובדים עם המכשיר הלא נכון, הוא יכול לגרום לצמיחת יתר, הדבר יכול להיגרם מהזרמת דם לזקיקים רדומים, אשר מתחילים לצמוח. לייצ'יר זה מכשיר לייזר שנותן את כל היתרונות של טיפול חזק עוצמתי ויעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה מכשיר מומלץ לי להסיר שיער ?ליאל15/05/2011
אני ילדה בת 16 שרוצה להתחיל בטיפולים להסרת שיער .
המקומות שממש מפריעים לי ואני לא מרגישה בנוח זה בטן , גב ומפשעות.
עם הרגלים הידיים ובית השחי אני יכולה להתמודד ולהסיר אותם בעזרת שעווה וגילוח..
ממש מפריע לי הבטן והגב.. במיוחד שהקיץ קרב.. אני מתביישת ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לי שעווה שם ובבית אני יכולה לקנות שעווה קרה ולעשות אבל הבעיה היא שזה לא מסיר הכל זה נשאר בחלקים.. לכן רציתי לעשות טיפולים בלייזר..
אני לא כלכך יודעת מה ההבדלים בין לייזר או אינפרה אדום תמליצו לי לאיזה מכשיר אני יעשה .. תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה מכשיר מומלץ לי להסיר שיער ? - תגובה
סופי ברנר17/05/2011
כאשר את מחליטה באיזו שיטה לבחור, חשוב שתדעי ש-2 השיטות גם לייזר וגם IPL בסופו של דבר מייבשות את זקיק השיערה, העיניין הוא שבלייזר הטיפול הרבה יותר מהיר ויעיל עקב העוצמות שלו. במיוחד בגיל כמו שלך, הדבר הוא קריטי, כי את עדיין לא מאוזנת הורמונלית קיימים בגופך המון זקיקים רדומים שבמצבים כאלו ואחרים יכולים להתחיל צמיחה חדשה, לכן חשוב שהטיפול שעברי שיהיה עוצמתי וחזק ויהיה מסוגל לגרום להמתת כל הזקיקים הפעילים. כמו כן חשוב שבמכון שתבחרי בו יהיו מגוון של מכשירי לייזר אשר יתאימו לתווך רחב ביותר של סוגי שיער וצבע העור.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופורציה ומקומות עם שיער דליללילי15/05/2011
יש לי שאלה לגבי הסרת שיער במקומות כמו בטן וחזה, כשהשיער הוא מרובה אבל פלומתי, מאחר ואני אישה כמובן שהדבר מאוד מפריע לי ובקיץ אני מוגבלת מבחינת לבוש בגלל זה , עם מחשופים או גופיות וכדומה.... בפרופורציה אומרים שהלייזר לא יעזור לשיער שהוא לא עבה ושחור...אבל מבחינתי זו חובה להוריד במקומות האלה.
אני גם לא רוצה ללכת לקוסמיטקאית כי ניסיתי אצל מישהי ולא נעים ללכת לשם כי זה מקום קטן וגם מאוד יקר בניגוד למקומות הגדולים יותר.
האם מישהו יודע מה עושים במקרה כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופורציה ומקומות עם שיער דליל - תגובה
סופי ברנר17/05/2011שלום לך,
אכן קשה מאוד לטפל בשיער שאין לא פיגמנט ושהוא דק. למרות זאת חשוב לבחות טוב את השיער המיועד לטיפול ובהתאם לכך להתאים מכשיר. ישנם מכשירי לייזר המיועדים לטיפול בשיער בהיר ופלומתי, לכן יש אפשרות לטפל, רק חשוב מאוד באמת לבחון את השיער ובצורה טובה ויסודית.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המכשיר הנמכר בדיוטי פרי טוב ?אור15/05/2011
שלום,
שם המכשיר BellaLite by Silk'n.
לנורה שלו 7500 פולסים.
האם מכשיר בייתי יכול לעשות את העבודה ?
האם יש סיכון לכוויות או סיכון אחר ?
העור שלי רגיל וצבע השיער כהה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם המכשיר הנמכר בדיוטי פרי טוב ? - תגובה
סופי ברנר17/05/2011זו לא הפעם הראשונה שיצרני מכשירים להסרות שיער יצאו בהצהרות שהשיער נגמר תוך 3 טיפולים, תוך 6 טיפולים נקבו באחוזים כאלו ואחרים . לצערי לא נולד או הומצא המכשיר שיכול לתת ולהתחייב על תוצאה הנמדדת באחוזים ומתאימה למגוון האזורים השונים שלנו, ללא קשר אם מדובר על גברים או נשים המציאות היא הרבה יותר מורכבת ,במקרים מסוימים באמת אחרי 5-6 טיפולים לא צומח יותר שיער ובמקרים אחרים גם אחרי 20 טיפולים השיער ממשיך לצמוח
הסרת שיער הוא עסק מאוד מסובך, יש המון קריטריונים שמשפיעים על תוצאת הטיפול
מכשירי לייזר להסרת שיער ואפילו מכשירי אינפרא אדום לא יכולים לצאת בשום הצהרה גורפת אז להאמין להצהרות כי מכשיר ביתי אחרי 4 טיפולים יסיים 89% מהשיער זה די אבסורד!!! השיטה של המכשיר היא IPL – אינפרא אדום לכל דבר, רק הרבה פחות מרוכז, לכן סיכוי שיטפל בשיער לכל החיים הוא אפסי. יכול להיות שאחרי 10 שנים של שימוש במכשיר השיער יצמח פחות, אבל בהחלט לא יעלם.
ומצד שני למה להשקיע ככ הרבה כסף ... אם תמשיכי להוריד שערות בשעווה עוד 10 20 שנה לא יגדל יותר שיער בחלק מהאזורים ...
הסרת שיער בלייזר תאפשר לך מיד בתחילת הטיפולים להפסיק לחשוב ולהתעסק בשיער שלך ולאחר ממוצע של 8- 12 טיפולים להפסיק להתעסק בהורדת שיער מהאזורים שטופלת בהם.
הסרת שיער בלייזר פשוט קצרה יותר גם בכמות הטיפולים שתבצעי וגם בזמן סביר שיאפשר לך להנות שנים ארוכות ללא התעסקות בשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובהיובל14/05/2011
איך שיער דק אבל די כהה מגיב לIPL ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה - תגובה
סופי ברנר17/05/2011השאלה היא כללית מאוד, צריך לבחות את השיער אזור בגוף גיל המטופל כל אלו יקבעו וגם לא בצורה חד משמעית איך תהיה התגובה.
בוודאות לייזר מטפל הרבה יותר טוב בשיער מהסוג הזה, כמו כן בחירת מכשיר לייזר קריטית במקרים כאלו, לכן חשוב לפנות למכון בו ישנו מגוון מכשירי לייזר המסוגלים לכסות תווך רחב יותר של סוגי שיער ועור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשיטת סופרנורונית14/05/2011
אני מעונינת לעשות הסרת שיער באזור הזה ורציתי לדעת אם יש בנות שעשו הסרת שיער בשיטת SHR סופרנו ?
האם הטיפול כואבב?
האם יש לו תןצאות?
יש לידי קוסמטיקאית שעובדת עם המכשיר הזה והיא טוענת שהטיפול הוא טיפול כמו באבנים חמות והוא לא כואב
האם להאמין לה?
יש בנות שעשו במכשיר הזה והם ראו תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בשיטת סופרנו - תגובה
סופי ברנר17/05/2011מכשיר סופראנו – הינו מכשיר מתוצרת חברת אלמה לייזרס אחת החברות הידועות והמוכרות בשוק הלייזרים לצורכי טיפולים אסתטיים. שילוב 2 טכנולוגיות במכשיר אחד- והתאמה גם לעור שזוף!
המכשיר בטכנולוגיה החדשה העובד באורך גל של 810 ננו מטר, הוא מכשיר לייזר diode - הוא בעצם לייזר חדשני הפועל בשתי שיטות שונות:
שיטת SHR קרן הלייזר: משדרת פולסים מהירים ורצופים, חודרת בהדרגה דרך שכבת העור העליונה (רקמת האפידרמיס) ומחממת באופן מבוקר והדרגתי את שכבת העור התחתונה (רקמת הדרמיס). תהליך החימום המבוקר הורס את זקיק השערה, מבלי לפגוע בשכבת העור העליונה).
במילים אחרות: מדובר בשיטה שבה על ידי תנועות עיסוי העור מחממים את שכבתו התחתונה באופן אחיד והחום הורס את זקיקי השיער.
יתרונה של השיטה הזו הוא בבטיחותה המקסימאלית (ללא כוויות), ללא תחושת כאב כמעט בכלל, ומעל לכל בהתאמתה לעור שזוף. בשל מהירות הפולסים זמן הטיפול קצר יותר לעומת כל מכשיר אחר הקיים כיום בתחום.
השיטה השנייה במכשיר, הקרויה HR היא למעשה טכנולוגיה מוכרת של פולסים בודדים ומקבילה למכשיר הלייטשיר. היא מתאימה לכל סוגי השיער ולכל גווני העור, ואינה מתאימה לעור שזוף.
אני ממליצה לך לבחון ולבדוק עם איזה מכשיר הקוסמטיקאית שאת מכירה עובדת. מכשירי הלייזר המדוברים פה מחייבים פיקוח רופאי ואינם נמכרים לקוסמטיקאיות.
לחברה שמייצרת מכשיר סופרנו יש מכשיר ייחודי שנמכר לקוסמטיקאיות והוא איננו לייזר !! מכשירים שעובדים על בסיס קרן אור (IPL) בדרך כלל נותנים תוצאות חלקיות ולוקח המון זמן עד שתראי אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיקל הילינג ספא ת"א - להזהר!!אמ14/05/2011
מניסיון אישי ממליצה להזהר מהחברה. גם אחרי חודשיים לא הצלחתי לקבוע תור - הם מבקשים להשאיר פרטים ולא חוזרים וגם מעזים לטרוק את הטלפון בפנים. טרחתי והלכתי לשם - המקום פשוט תת רמה, חוסר אסתטיקה ונקיון, צעקות בין העובדים, שירות אישי מתחת לכל בקורת. דיברתי עם הבנות שחיכו לטיפול - מחכים שעות בתור וכל טיפול נעשה במכשיר אחר לפי מה שפנוי. קניתי קופוונים וויתרתי עליהם... את תפלו בפח!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לאזהרה
מוריה06/02/2013שירות ויחס גרועים! גם לטיפול של 5 דק' טוענים שיש תור רק ל-3 חודשים קדימה. בקצב הזה מסיימים טיפול של 10 פגישות להסרת שיער אחרי כמה שנים...
המזכירה שעונה לטלפונים חסרת טיפת מודעות שירותית, עונה בחוסר סבלנות, תוך כדי מדברת עם חצי משרד ורק לא עם הלקוחה שמעבר לקו.
מצטערת מאוד שקניתי את השובר להסרת שיער שלהם. ממש לא ממליצה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלישע מדיקל פשטו רגל. מי התובע?
חני כהן25/03/2014אם מישו יודע איך אפשר לתבוע אותם כדי להשיב כספי. אשמח!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושה וחרפה נוכלים
יעל17/02/2013לא התקרב נוכלים רמאים שרלטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
הילה04/07/2013טופלתי שם.
מזל ששילמתי פחות מ 500 ש"ח כי ידעתי שזה חברה חזקה ורציתי לבדוק. גם הספקתי לעשות כמה וכמה טיפולים... אבל חזרה לי הצמיחה.
אני רוצה להמשיך את כל הגוף בנאטורפיל , מישהו טופל שם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל הילינג
ע.פ10/06/2011מצטרפת לאזהרה כנגד המכון החובבני הזה. הייתי בטיפול פנים ולא מתקרבת לשם בחיים יותר. השם שלהם נשמע מפוצץ, אבל כגודל הציפייה גודל האכזבה... שימרו נפשותיכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוכלים
ימית בן נתן17/03/2013נוכלים, פשוט נוכלים
לא להעז להתקרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשיטת רגל
רוני09/04/2013בושה וחרפה , גנבו את כספינו ונעלמו, קבעתי תור , המקום נעול על סוגר ובריח.
אין עם מי לדבר , ברחו מהארץ.פשוט חוצפה , אין לב , השקעתי את מיטב חסכונותי. והכל לשוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני נפגעתי מהילינג ספא ת"א
מירב22/04/2013שלמתי בתשלומים 4,500 ש"ח. הקפאתי את הטיפול בשל הריון. היום נגשתי להמשך טיפול והתברר לי שהמקום סגור.
הטלפון שלהם מופנה לעסק בשם אלישע. הם מתנערים מאחריות וטוענים כי לא רכשו את חברת הילינג ספא.
האם משהו יודע על תביעה מאורגנת בנושא???
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא יספרו לכם שהם פשטו רגל...
ירון23/04/2013הם לא ברחו, הם נקנו ע״י חברת ״אלישע אסתטיק״, כולל הציוד, המקום והעובדים.
״אלישע״ פשוט מנסים להתנער מאחריות.
הם מקבלים לקוחות חדשים ואת הקודמים פשוט זורקים לכלבים!!!
צריך להתאחד ולהלחם יחד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטי לקוחות
נועה29/04/2013חברת "אלישע אסתטיקס" שמתנערת מכל קשר לחברת הילינג ספא, במקרה השיגה את פרטי כל הלקוחות וכרטיסי הלקוח שלהם. משיחת טלפון עם נציגה, שבמקרה יום לפני טיפול בסניף שנסגר בת"א התקשרה להודיע לי שבית משפט סגר את חברת הילינ ספא, הובהר לי ששתי החברות נכנסו ל"שותפות", ומדיקל ספא פשטה את הרגל, ואלישע פשוט לקחו את המחשבים עם כל הנתונים אליהם. סיפור מאוד מסריח.
למישהו יש מושג האם התביעה שעומדת היום מול הילינג ספא, מצד אופיר בן צבי קשורה לעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילינג ספא
ג'ודי04/06/2013שלום לכולם..
במקרה עכשיו אני מחפשת את הטלפון של הילינג ספא מכיוון שיש לי טלפון חדש.
גם אני הייתי מטופלת שמה והרבה זמן ורציתי להמשיך בטיפולים.. ופתאום אני מגלה את הפורום הזה אני בשוק ..
יש למישהו טלפון שעונים בו ?
תודה רבה
ג'ודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקום מומלץ להסרת שיער בלייזר
דוד13/07/2013אני עושה הסרת שיער בלייזר בפתח תקווה במכון שנקרא " רונית מרכז טיפולים קוסמטים" אני מאוד מרוצה מהתוצאות ומהיחס האישי המכון קיים 25 שנה ומנוהל ע"י אותם בעלים. אני ממליץ על המכון בחום!! בכל מקרה לא כדאי לעשות טיפולים ברשתות תעשו רק במקום שמנוהל ע"י הבעלים ורק בלייזר. מנסיון טיפולים שהם לא בלייזר כמו אינפרא לא נגמרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקצו אותם
חגית30/09/2013הם אמנם רכשו את מדיקל הילינג ספא, אך מנהל החברה לאחר שסגר עמם עסקה נעלם כל הכסף, הוא ברח עם הכסף שאתם שילמתם למדיקל הילינג ספא עבור הטיפולים, כך שאלישע תקועים עם מטופלים שלכאורה כעת הם מים להם אך לא קיבלו עבורם שקל... זאת הבעיה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בעלים אחרים לגמרי
דוד29/08/2015לא מדובר באותם בעלים של הרשת
אלא במקום שמנוהל ע"י הבעלים ולא מנוהל מרחוק כמו ברשתות.
יש תחומים שזה ממש חשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח לאחר לייזרדנה14/05/2011
שלום
סיימתי טיפולי לייזר במפשעה ובבית השחי כבר למעלה משנה וחצי. הבעיה היא שיש לי קצת שיערות שמפריעות לי. אם אגלח אותם הם יצמחו עבות ושחורות? והאם למרוט בשעווה? מה עלי לעשות?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח לאחר לייזר - תגובה
סופי ברנר17/05/2011שלום לך, גילוח לאחר שסיימת סדרת טיפולים בלייזר בדרך כלל לא יחמיר את המצב, את יכולה גם לעשות שעווה - אבל הכי טוב זה לעשות טיפולי תחזוקה פעם בכמה חודשים/חצי שנה וע"י כך להימנע משימוש בשיטות נוספות להסרת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליטל19/05/2011את יכולה להשתמש במכשיר בייתי, יש עכשיו את ה-me שמדברים עליו הרבה והוא מתאים גם למי שעשתה לייזר אבל פה ושם עוד מבצבצות לה שערות ורוצה לשמר את התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו שיטה מתאימה?נועה13/05/2011
שלום רציתי לדעת איזו שיטה מתאימה להסרת שיער מאיזור החזה והבטן, אני בת 17 ויש לי שערות פלומטיות באיזורים האלה וזה ממש מייאש ומתסכל.. שמעתי על המכשיר החדש me שנמכר בסופר פארם וזה בשיטת elos ,אם אני אעשה שמה עם המכשיר זה יעבוד לי? איזו שיטה מתאימה עם איזה מכשיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו שיטה מתאימה? - תגובה
סופי ברנר17/05/2011שיטת ה-ELOS הינה שיטה המשלבת שימוש באנרגיה אופטית – קרן אור אינפרא אדום עם אנרגיה חשמלית – גלי רדיו. לטענת הממציא של השיטה שמעון אקהויז, שימוש בגלי רדיו RF מגביר ומשפר את התוצאות המתקבלות כאשר משתמשים רק בקרן אור אינפרא אדום. וזו לא הפעם הראשונה שיצרני מכשירים להסרות שיער יצאו בהצהרות שהשיער נגמר תוך 3 טיפולים, תוך 6 טיפולים נקבו באחוזים כאלו ואחרים . לצערי לא נולד או הומצא המכשיר שיכול לתת ולהתחייב על תוצאה הנמדדת באחוזים ומתאימה למגוון האזורים השונים שלנו, ללא קשר אם מדובר על גברים או נשים המציאות היא הרבה יותר מורכבת ,במקרים מסוימים באמת אחרי 5-6 טיפולים לא צומח יותר שיער ובמקרים אחרים גם אחרי 20 טיפולים השיער ממשיך לצמוח
הסרת שיער הוא עסק מאוד מסובך, יש המון קריטריונים שמשפיעים על תוצאת הטיפול
מכשירי לייזר להסרת שיער ואפילו מכשירי אינפרא אדום לא יכולים לצאת בשום הצהרה גורפת אז להאמין להצהרות כי מכשיר ביתי אחרי 4 טיפולים יסיים 89% מהשיער זה די אבסורד!!! השיטה של המכשיר היא ELOS – אינפרא אדום לכל דבר, רק הרבה פחות מרוכז, לכן סיכוי שיטפל בשיער לכל החיים הוא אפסי. יכול להיות שאחרי 10 שנים של שימוש במכשיר השיער יצמח פחות, אבל בהחלט לא יעלם.
ומצד שני למה להשקיע ככ הרבה כסף ... אם תמשיכי להוריד שערות בשעווה עוד 10 20 שנה לא יגדל יותר שיער בחלק מהאזורים ...
הסרת שיער בלייזר תאפשר לך מיד בתחילת הטיפולים להפסיק לחשוב ולהתעסק בשיער שלך ולאחר ממוצע של 8- 12 טיפולים להפסיק להתעסק בהורדת שיער מהאזורים שטופלת בהם.
הסרת שיער בלייזר פשוט קצרה יותר גם בכמות הטיפולים שתבצעי וגם בזמן סביר שיאפשר לך להנות שנים ארוכות ללא התעסקות בשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!חילווה13/05/2011
שלום אני רוצה לשאול בקשר לאבקת ההבהרה , ניסיתי את זה בבית חם חמצן 6%, אך זה הבהיר לי גם את הגוף כלומר חלק מהיד שלי בצבע שהיה והחלק השני (אחרי השימוש באבקה) הפך לבהיר יותר!!! האם זה נשאר ככה? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!! - תגובה
סופי ברנר17/05/2011לא ברור לי באיזה אבקת הבהרה השתמשת שזה הצליח להבהיר את העור???? בדרך כלל אין שום חומר הבהרה שמסוגל להשפיע על פיגמנטציה של העור שלנו. וגם אם את רואה משהו כרגע זה יעלם תוך זמן קצר מאוד.
כי אם היה חומר הבהרה שמסוגל לעשות את מה שאת מתארת היינו מצליחים לטפל בכל הסובלים מעודף פיגמנטציה כהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתבלבלת
ליאל24/05/2011אני גם משתמשת בשיטה הזו ואני מבהירה את השיער גם אני חשבתי כמוך שזה מבהיר את הגוף אבל לא . את רגילה שיש שיער שחור על הגוף וככה הגוף מקבל צבע כהה יותר וכשאת עושה שעווה או מבהירה את השיער הגוף מראה את הצבע האמיתי בלי השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר בגיל 22 לגברבן13/05/2011
שלום...
אני מעוניין להסיר שיער בלייזר, יש לי גוון עור חום עם וצבע שיער שחור הייתי בכמה מקומות ולקחתי המלצות ובמקום אחד הפחידו אותי ואמרו לי שגבר גדילת השיער היא בגיל 25 -28 בגיל הזה השיער מפסיק לגדול אז אני שואל עכשיו אם אני הולך לטיפול האם השיער יחזור? מה ממוצע ההצלחה של גברים בגילאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 22
בן13/05/2011***אני בן 22
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בגיל 22 לגבר - תגובה
סופי ברנר17/05/2011שיער אצל גברים יכול לסיים את תהליך היציאה שלו בים גילאיים 18-28 וזה בהחלט יכול להעיד כי מבחינה הורמונאלית אתה עדין בתהליך .ושיער עוד יכול להמשיך לצוץ
בדרכ הסיבה לסרב לטפל בך נובעת מחוסר רצון להתמודד עם אי שביעות הרצון שלך לאורך הטיפולים. כי הסיכוי קיים שתראה כאילו "החמרה" בכמות השיער שלך. אבל בעצם זה הכול עיניין של הסברים נכונים ותיאום ציפיות.
כי ההבנה צריכה להיות שבעצם אין שום מניעה לא להתחיל טיפולים. אם אתה רוצה להיות חלק במהלך השנה הקרובה אז למה לחכות עד גיל 25,? נכון שאולי הטיפול יהיה יותר אפקטיבי ומהיר בגיל 40 אבל למה לסבול עד אז ..
אם אתה מבין כי אתה מתחיל בגיל צעיר את הטיפול וסביר ש12 טיפולים לא יהפכו אותך חלק לנצח .. אבל ..
בין טיפול לטיפול (שיכול להמשיך מחודשיים ומעלה ) אתה חלק ללא שערות !!
כן התוצאות יהיו איטיות יותר,
אבל עדין יהיו תוצאות !! ובין לבים הטיפולים תהנה מגוף חלק
ובהחלט סביר שאחרי 12 טיפולים תצטרך עוד טיפולי תחזוק.
מערכת ציפיות נכונה יכולה לתת לך אפשרות להנות מאוד מהטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בגבליאורה13/05/2011
עשיתי הסרת שיער בלייזר בעורף ובגב העליון (טיפול ראשון) ומאז יש לי פצעים בגב. האם זה טבעי ומה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בגב - תגובה
סופי ברנר17/05/2011הסרת שיער בלייזר לפעמים יכולה לעורר בקטריה שיושבת בזקיק השיערה וגורמת לפצעים, כמו כן פצעים יכולים להופיע כתוצאה מדלקת זיהומית בזקיק השיערה. ישנו ספרי שנקרא פוליסן - את יכולה להשתמש בו לאחר הטיפול בדרך כלל זה ימגר את בעיית הופעת הפצעים. כמו כן את יכולה למרוח על אזור המטופל ישר בסיום הטיפול אלכוהול, פחות יעיל מפוליסן אבל גם יכול לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער סמיך לעור בהיראבגדה13/05/2011
שלום,
אני מעוניינת לעשות הסרת שיער במס' אזורים בגוף- רגליים,ידיים, מפשעות וישבן, בהמשך גם גב.
עורי בהיר ודיי רגיש ובמרבית האזורים בהם אני רוצה לעבור את הטיפולים גם השיער יחסית דק אך מאוד סמיך.
אני יודעת שלא מומלץ להסיר שיער שכזה, אך מבחינתי אין מנוס וזה נורא נורא מטריד אותי.
בדקתי כ"כ הרבה פעמים במשך חיי והבעיה איננה הורמונאלית.
זקוקה לייעוץ באמת ניטרלי, אילו מכשירים עשויים להביא לתוצאות הטובות ביותר עבורי? האם מישהו התנסה בעבר בטיפול בכאלו תנאים? מה הייתה מידת ההצלחה?
גם מקומות ספציפים או חומר לקריאה בנושא זה יעזרו לי מאוד.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער סמיך לעור בהיר - תגובה
סופי ברנר17/05/2011לום לך,
לפי התיאור שלך קשה מאוד להבין מה הוא סוג שיערך. צריך להבין האם השיער בעל פיגמנט או שהוא בהיר?
הכי טוב זה להגיע ליעוץ. ביעוץ יאבחנו את שיערך ויגידו האם ניתן לטפל בהם או לא. בדרך כלל נדיר שלא ניתן לטפל בכלל,החשוב הוא שתבחרי במכון בו מגוון מכשירים שמתאימים מסוגי שיער שונים. לנו ב-CARE ישנו מכשיר לייזר, שמתאים במיוחד לשיער דק ופלומתי. במידה ותחליטי לפנות אלינו לפגישת יעוץ אשמח באופן אישי לאבחן אותך ולראות האם את מתאימה לטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)