פורום הסרת שיער ואפילציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה
    אילן
    28/05/2011

שלום רב,
    ביצעתי עד היום 3 טיפולים להסרת שיער באיזור ב=החזה.
    לפני יומיים (טיפול שלישי) איחרתי מעט למריחת המשחה ויצא שנכנסתי לטיפול אחרי 20 דקות עם המשחה. (בדיעבד הייתי צריך לסרב לטיפול אלא אם אהיה שעה עם המשחה). לאור העובדה שכנראה המשחה כמעט ולא השפיעה סבלתי מכאב ולכן המכשיר היה בעוצמה זהה לטיפול השני. היום (שבת) אני רואה בביורו כי הטיפול היה "חלש" ונראה כאילו סתם גילחתי את האיזור. (טיפולים קודמים ראיתי את המקום אדום,נפוח ושערות שרופות) וזה אמנם לא מראה יפה אבל כנראה שחלק מן נטיפול.
    הטיפול האחרון היה כאילו לא יתרום כלום. (מרגיש כאילו "בזבזתי" טיפול וגם זמן יקר כי עכשיו עוד פעם לחכות 3 חודשים). שאלתי - האם אני יכול לבצע טיפול נוסף במיידית בכל האיזור? האם יש לי טעם להתווכח עם החברה ולא לחכות 3 חודשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאילן. גם לי זה קרה לפני פחות מחודש

גל
    28/05/2011

גם באיזור החזה, הגעתי רבע שעה לפני טיפול ותכננתי להגיע שעה וחצי לפני. האשם היחיד היה כמובן אני. להאשים את המכון? בטח שזה לא הפיתרון, סבלתי מכאבים ברמה אחרת, אבל מה נגיד ומה נאמר? לומדים מטעויות, בטח המכון לא יקח סיכון ובטח גם לא אתה. עדיף לבזבז טיפול אחד (יש לך עוד 9 טיפולים אין לך מה למהר!) מאשר לקחת סיכון ולקבל כוויה בחזה. בדיעבד לא היית צריך לסרב כי בטח המכון לא סובב סביבך ויש עוד מטופלים, לכן אם לא הספקת למרוח ולבוא בזמן- זאת בעיה שלך ורק שלך, ככה אני אמרתי על עצמי וצעקתי שם מכאבים. אין מה לעשות זה יצמח מחדש ותפצה בטיפול הבא שתבוא בזמן, אפילו שעתיים לפני !! ותבקש ממנה להעלות את העוצמה. כמו שאמרתי לפני אל תיקח סיכון ותבקש שיעברו לך שוב על האזור, לקוחות כבר קיבלו פעם כוויה. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

היי אילן
    האם לאחר הטיפול השני ראית תגובה טובה לטיפול?דהיינו, האם צמח שיער ונשר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה

אילן
    29/05/2011

שי שלום,
    אכן בטיפול השני שערות נשרו. גםלאחר הטיפול (יום יומיים) שערות שנשארו ירדו אפילו בנגיעה קטנה. עכשיו (כמעט שלושה ימים) זה ממש נראה כמו זיפים. שוחחתי עם המכון היום והיא המליצה שנחכה שבועיים שלושה ואם לא תהיה נשירה נבצע שוב טיפול.
    לדעתי והרגשתי הטיפול ממש לא עזר. האם יש סכנה בטיפול חוזר אפילו לאחר שבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה - תגובה

שי שחר
    30/05/2011

היי אילן
    רצוי לחכות קצת כפי שהמליצו לך במכון, כדי שיוכלו לתת מצד אחד ,הזדמנות לשיער נוסף לבצבץ ומצד שני, אכן לבדוק אם לא נשר מה שיצא.
    בד"כ לוקח לשיער זמן לנשור.
    לדעתי לא רצוי לעשות טיפול עוצמתי לאחר שבוע, לא כי זה מסוכן, אלא כי לדעתי זה אינו יעיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות
    דני
    28/05/2011

שלום, אני גבר, וחושב על הסרת שיער במספר איזורים
    1) כתפיים+גב עליון
    2) גב תחתון + ישבן
    3) איזור המפשעה + בסיס האיבר

אני בעל גוון עור בהיר מאד
    השערות בגב הן כהות, בשאר הגוף בהירות

רציתי לדעת מה סוגי הטיפול האפשריים, ומה לדעתכם הטיפול המומלץ לכל אזור ?
    ומה טווח המחירים (פחות או יותר) ומשך הטיפול לכל איזור

בכל מקרה, נראה לי שאני אתחיל מהשערות בגב
    כרגע אני שוקל טיפול בעזרת שעווה, אבל אם האופציות האחרות לא יקרות בהרבה אני אשמח לדעת

לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף, אני בן 32, אם זה משנה

דני
    28/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

שלום דני
    מחירים לאופציות של טיפולים כמו בלייזר/IPL , ניתנים לאחר פגישה פנים אל פנים כיון שלא כל אחד מתאים לטיפולים הללו ולכל אחד נתונים אינדוידואליים משלו.
    שיער בהיר אינו מתאים לטיפולי לייזר או IPL (תנסה אבל לבדוק אצל מי שמחזיקה מכשיר SHR אולי הוא מתאים לשיער בהיר)
    בהצלחה
    שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לשאול שאלה ואני ממש מתלבט ...
    גל
    28/05/2011

מעבר לטיפולי הלייזר שאני מבצע יש איזורים בגוף שלי שאני לא יכול לגעת בהם בלייזר מהחשש שתהיה צמיחה מוגברת. לדוגמא האזור של הכתפיים ואזור הגב העליון. יש לי שם שיערות ממש פלומתיות, אבל ממש מפריעות לי !! (בעבר אמרו לי כבר, אל תיגע בשיערות האלו- לא מקובל עליי המשפט הזה ...) לייזר יכול לגרום לצמיחה מוגברת וגם קרן אור, לכן האופציות הן או אפילציה או סלקטיף פרו, הבעיות הן שהמכשירים האלו עובדים סלקטיבית שיערה שיערה ולכן זה לא אפשרי לבצע טיפול באזורים בינוניים אלו מהסיבה הפשוטה שהמחיר לרבע שעה בממוצע עולה כ- 80 שקלים. ניסיתי סלקטיף פרו אבל אחרי הטיפול הראשון (טיפול של שעתיים!! שעלה לי 800 שקלים!!! ובטיפול הזה של השעתיים הספקנו לעבוד רק על 2 הכתפיים וגם שם היו קצת פספוסים בכמה שיערות), אז השאלה שלי היא האם יש איזשהו מכשיר בעולם המתקדם הזה שיכול להוריד שיערות פלומתיות חוץ מסלקטיף פרו או אפילציה כדי שאני אוכל להיות חלק בכתפיים ובגב הפלומתיים שלי ? תודה לעונים !!

הוספת תגובה

• רציתי לשאול שאלה ואני ממש מתלבט ... - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

גל יקר

הטיפול בסלקטיף פרו מעניק תוצאות יפות של דילול באיזורים קטנים לאחר מספר טיפולים. כרגע נמצאת בפיתוח ידית רחבה יותר שמיועדת לאיזורים גדולים,כמו כל הכתפיים,או הגב,
    זה יקח עוד קצת זמן עד שהידית הזו תעבור גם ניסויים קליניים לבחינת התוצאות שהיא מביאה .אני מציע שתמשיך לעקוב אחר הנושא.
    אם בכל זאת תרצה להמשיך כרגע בטיפולי הסלקטיף,אני מציע שתחלק את הטיפול כך שכל פגישה תהיה לא ארוכה(מכס.חצי שעה) ותכלול איזור קטן וספציפי בכתפיים. כך עשיתי עם מספר מטופלים שהיו לי:פגישה אחת לצד ימין של הכתף, פגישה נוספת לצד שמאל וכדומה.
    אגב, לא ציינת בן כמה אתה, אנא השב לי על כך, אולי תשובתי עשויה לקבל תפנית.
    תודה
    שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להצעה שלך שי שחר. המשך ...

גל
    28/05/2011

זה לא משנה לי הזמן או הסיבולת, הצעת שאולי אני אעשה טיפול של חצי שעה כל פעם אזור קטן, העניין הוא שבחצי שעה הקוסמטיקאית לא מספיקה כלום!! כמו שכתבתי ניסיתי טיפול של שעתיים ובהם הקוסמטיקאית הצליחה בקושי לסיים כתף וחצי, העניין הוא שהטיפול ממש ממש יקר. ואין לי עכשיו לשלם 10 אלף שקל לכתפיים בזמן שאני יכול בסכום המאוד נכבד הזה לעשות לייזר כמעט בכל האזורים בגוף, באמת אני לא רואה את עצמי מבזבז 10 אלף שקל בשביל שאיזה קוסמטיקאית שקנתה מכשיר ב2000 שקלים תגזול ממני 400 שקל (ועוד אחרי הנחה) לטיפול של שעה, פשוט חוצפה וזה אפילו מקומם אותי. אגב אני בן 21 ואני מודע לכך שזה שיער בעייתי כי אלו הם איזורים הורמונליים ואף אחד לא יכול להבטיח שהשיער עוד יחזור לצמוח, לכן בינתיים הפיתרון היחיד הוא שעווה, אתה חושב שזה בסדר אם אני אעשה שעווה בכתפיים ובגב אפילו שהשיער שלי שם הוא ממש דק ופלומתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להצעה שלך שי שחר. המשך ... - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

היי גל
    אני חושב,שראשית, רצוי להתייחס לכל בעל מקצוע שמטפל בך,בקצת יותר כבוד ולא להתבטא כפי שאתה התבטאת בזילזול על המחיר שהיא גובה ועל ההספק שלה.אף אחד לא הכריח אותך ללכת לעשות אצלה טיפול.
    בתשובתי הקודמת אלייך, הצעתי רק אופציה אחת.
    האופציה השניה היא להמתין עד שייצא סלקטיף רחב ואז גם הטיפול ייקח מעט מאוד זמן ויעלה הרבה פחות כסף, או לעשות שעווה.
    ממה שראיתי אצל מטופלים שלי בעלי שיער פלומתי, לא גדל להם יותר שיער לאחר שעווה, אבל אני חייב להסתייג ולהזהיר מראש שיש סיכוי שיקרה דבר כזה.(כי לכל אחד גיל וגנטיקה שונים).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער לבן מהחזה לגבר
    ג.ל
    27/05/2011

רציתי לשאול מהי הדרך היעילה (אם ישנה) להוריד שיער מהחזה לגבר שחלקו כבר לבן (שיבה). האם באמצעות המכשיר החדש me או בדרכים נוספות? לתשובה מהירה אודה.

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לבן מהחזה לגבר

הוספת תגובה

• הסרת שיער לבן מהחזה לגבר - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

ג.ל

שתי האופציות הקיימות היום לשיער לבן הן אפילציה, או באמצעות סלקטיף-פרו בטכנולוגית אולטראסאונד.
    בשתי השיטות עובדים שיערה שיערה כאשר אפילציה היא פולשנית ועלולה לגרום לתופעות לוואי כמו למשל פיגמנטציה, ואילו האולטראסאונד אינו גורם לתופעות לוואי.
    שים לב שבמידה ומדובר בהמון שיער לבן, הטיפולים יארכו תקופה ארוכה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער למתבגר בן 16
    ליאור
    27/05/2011

אני רוצה לדעת האם יש סיכון בהסרת שיער בפנים (לייזר או אחר) למתבגר בן 16
    קראתי שזה יכול לפגוע בהתפתחות המינית

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער למתבגר בן 16

הוספת תגובה

• הסרת שיער למתבגר בן 16 - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

שלום ליאור

הסרת שיער אינה פוגעת בהתפתחות המינית או ההורמונלית. נהפוך הוא, ההתפתחות ההורמונלית של מתבגרים, משפיעה על תוצאות טיפולי הסרת השיער.
    יש שיער בפנים שהוא שיער מאוד דק ופלומתי ולא רצוי בגילך, להתעסק איתו
    במידה ותקבל ייעוץ פנים מול פנים שהשיער מתאים לטיפול, קח בחשבון שהטיפולים ייארכו יותר זמן מאשר אצל מטופל בוגר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרמים להסרת שיער - כדאי? עובד?
    מירי
    26/05/2011

היי,

בבקשה זקוקה להמלצה ממישהי שמשתמשת בקרמים להסרת שיער - האם זה עובד? האם כדאי?
    אני שנים משתמשת בסכין - מגלחת בכל המקומות ונמאס לי מזה. בעיקר במפשעה, זה לא נראה טוב.. ודורש עבודה יומיומית...
    חשבתי לעבור לקרמים, ראיתי פרסומת של VEET של ספרי וקרמים ואפילו רצועות שעווה. האם זה עובד???

תודה רבה

הוספת תגובה

• כן, זה עובד

מור
    26/05/2011

אבל אני לא יודעת כמה הקרמים האלה בריאים.

הרצועות שעווה שציינת עובדות אבל מבחינה כלכלית זה לא הכי משתלם. נסי לקנות שעווה שמגיעה בצנצנת ונמכרת בסופרים, לחמם במיקרוגל ופשוט לתלוש. זה הרבה יותר זול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרמים להסרת שיער - כדאי? עובד? - תגובה

שי שחר
    26/05/2011

מירי שלום
    שימי לב רק להתוויות המוצר כיון שלא כל קרם מתאים לכל איזור בגוף.
    מעבר לכך שימי לב שגם לאחר שימוש בקרם להסרת שיער, ייצאו לך זיפים די מהר.השאלה היא אם זה יהיה שווה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת כבר מכל להמכשירים להסרת שיער
    רונית
    26/05/2011

רציתי לדעת מכשיר קנדלה זה לייזר או מכשיר IPL ?

יש מכון בהרצליה שעובד עם המכשיר הזה קנדלה ואמרו לי במכון שזה לייזר
    רציתי לדעת אם זה נכון

הוספת תגובה

• מכשיר קנדלה זה לייזר

דן
    29/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת כבר מכל להמכשירים להסרת שיער - תגובה

סופי ברנר
    29/05/2011

מכשיר קנדלה הוא מכשיר לייזר, אחד המתקדמים ביותר בשוק. עם תוצאות מצויינות, חברת קנדלה - יצרנית הלייזרים התמזגה לפני מספר חודשים עם חברה ישראלית שנקראת סינרון, שעד עכשיו יצרה רק IPL.\

חשוב לדעת שלייזר מהסוג הזה הוא לייזר שדורש השגחה של רופא, כי העוצמות שלו מאוד חזקות. לנו ב-CARE יש מכשירי קנדלה - לצערי אין לנו סניף בהרצליה, אבל את הבהחלט מוזמנת לסניפינו בת"א או בנתניה, שם נשמח להתאים לך מכשיר (לסוג עורך וצבע שיערך), כמו כן הייתי רוצה להסב את תשומת ליבך לכך שכאשר מטפלים בשיער בלייזר במכון בו מבצעים את הטיפול חשוב שיהיו כמה סוגי לייזרים באורכי גל שונים, כי לכל סוג שיער מתאים אורך גל אחר.

במידה ותחליטי לפנות ל-CARE אני באופן אישי אשמח לעמוד לשירותך,

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיעה מוגברת עקב טיפול ב- SHR
    שרון
    26/05/2011

הגעתי לטיפול ראשון לפני כחודש וחצי במכון ברמת גן במכשיר ה- SHR.
    המטפלת החליטה לבצע טיפול בעוצמה הכי גבוהה (אמרה השיער בהיר).
    הרגשתי חום גבוה וצריבה.
    בימים הסמוכים לטיפול ועד היום, יש לי ריח זיעה חריף (דבר שלא היה קודם לכן).
    האם ייתכן קשר בין השניים? קראתי שקיימים דיווחים, אבל מעטים, בעניין. אולי מפני שלא כולם מוצאים את הקשר.

בנוסף, מה צריכה להיות ההכשרה של המטפל וממה מורכב השיקול בבחירת העוצמה.

הוספת תגובה

• SHR תגובה לאחר טיפול והכשרת מטפלים

שרהלה
    02/08/2011

שרון שלום -
    מניסיוני, ולמיטב ידיעתי, אין קשר בין הטיפול שעברת באמצעות המכשיר ובין ריח הזיעה שאת חשה. אם התופעה ממשיכה, כדאי לך להתייעץ עם רופא עור/אנדוקרינולוג.
    לגבי בחירת פרמטרים בטפול הסרת שיער, כל מי שעוסק בהסרת שיער (רופא, קוסמטיקאית, מטפלים) אמור לעבור הכשרה בתחום. חלק מן החברות המשווקות מכשירים להסרת שיער, מסתפקות בהדרכה קצרה ודווקא נובה מדיקל המשווקת של
    ה SHR לא מספקים את המכשיר אלא לאחר הכשרה מקיפה תאורטית ובעיקר מעשית בסיומה מקבל המטפל תעודה המאפשרת לו עבודה עם המכשיר.
    ככלל, לפני שאת בוחרת את המקום לטיפול, רצוי לבצע בדיקה מעמיקה ואף לקבל המלצות מאנשים שעברו טיפול. SHR הוא המכשיר הבטוח ביותר הקיים בשוק, אבל
    עם קצת מאמץ ...מטפל שלא יעבוד לפי הפרוטוקול, עלול לגרום נזק.
    בברכה, שרהלה - בעלת קליניקה להסרת שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסקנות?

משתמש
    01/06/2016

הי שרון, תהיתי אם הייתה התפתחות בנושא מאז ומה הממצאים?
    האם הזיעה עדיין ממשיכה עד היום באותו קצב?
    האם נמצא הגורם והאם הוא אכן קשור לאותו טיפול להסרת השיער?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיעה מוגברת עקב טיפול ב- SHR - תגובה

שי שחר
    02/08/2011

היי שרון

כפי שעניתי ליעל,לא אמור להיות קשר בין השניים.
    IPL או לייזר אמורים לגרום לחוסר זיעה ולהיעלמות בעית הריח.
    הייתי ממליץ לבדוק את הענין עם רופא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיעה מוגברת עקב טיפול ב- SHR - תגובה

אורלי פרידמן
    01/06/2016

הי
    קשר- יתכן. לי לא ידוע. צריך לשאול רופא.

הכשרת המטפלת- חברת הלייזר נותנת את ההכשרה; הם מלמדים כמובן את השיקולים בבחירת פרמטר הטיפול.

באופן עקרוני, שיער בהיר דורש פרמטר יותר גבוה. כמובן בתוך גבול סיבולת הלקוחה.

תצליחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני מתאימה לטיפולי הסרת שיער
    יובל
    26/05/2011

שלום ..

עשיתי בדיקות דם כדי לברר אם יש לי חוסר איזון הורמונלי, נאמר לי מהרופא שיש איזה חוסר איזון אבל הוא לא קשור לשיעור יתר , אני עושה טיפול IPL ואני לא יודעת אם אני מתאימה בכלל .
    17-oh-progesterone
    result-4.1 low-6 high-5.2

prolactin
    resuil-464.5 low-59 high-619

dhea sulphate
    resuit-7.95 low-9 high-11.6

tsh
    resuit-2.232 low-35 high-4.5

היו עוד בדיקת אבל יצא דם קרוש והבדיקה לא נעשתה אבל בכל אופן הרופא אמר שזה לא קשור לשעירות .
    לגבי מחזור , אני לא יודעת אם זה ניחשב לסדיר הוא מגיע כל חודש אבל הוא מאחר עד שבוע .
    תודה מראש..

הוספת תגובה

• האם אני מתאימה לטיפולי הסרת שיער - תגובה

26/05/2011

שלום יובל,
    מהתוצאות שכתבת כאן ואני קצת מאלתרת כי לא יתכן שהגבול הנמוך יהיה יותר גבוה מהעליון,בהנחה שהתכוונת לכתוב 0.6 - שאין חריגה מהנורמה והשעירות היא יותר תורשתית. באילו אזורים את מטופלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ..

יובל
    26/05/2011

היי
    אני מטופלת בכל הגוף : ידיים , רגליים ,חזה , גב , שחי, מפשעות,, בטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ב-SHR
    יגאל
    25/05/2011

אני גבר בגיל 22 ואני מעוניין לעבור טיפולי הסרת שיער בעיקר באיזורי המפשעה והישבן ואולי גם דילול באיזורי הגוף והרגליים.
    גוון העור שלי הוא בהיר וגוון השערה הוא שחור עד חום כהה/בהיר.
    בתחילה התעניינתי בשיטת הלייזר ופניתי למכונים הגדולים לנאטורפיל ולאמריקן לייזר. בנאטרופיל אמרו שהכל בסדר ושאני טוב לטיפול והציעו לי ישר עסקה, באמריקן לייזר אמרו לי שגוון השערה לא מתאים באיזורים הרצויים (מפשעה + ישבן) אלא רק בגוף (שם השערה יותר שחורה).
    הדעות החלוקות הללו גרמו לי לוותר לזמן מה על התהליך.

אולם כעת שמעתי על שיטה חדשה, שיטת ה-SHR, אשר כביכול מתאימה לכל סוגי השיער וסוגי העור. ניסיתי למצוא דיעות אובייקטיביות על השיטה באינטרנט אבל אני לא מצליח.
    האם אוכל לקבל מידע אובייקטיבי על השיטה והמלצה האם היא מתאימה לי או לפחות סדרי גודל ואחוזי הצלחה? ואם כן אז איפה כדאי לעשות? במכון גדול או מכון קטן ופרטי?

אשמח מאוד לתגובה בבקשה.
    תודה רבה על העזרה.
    :)

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער ב-SHR

הוספת תגובה

• הסרת שיער ב-SHR - תגובה

שי שחר
    26/05/2011

שלום יגאל
    איני מעונין להמליץ על מכשיר כזה או אחר אולם במידה ולייזר אינו מתאים, ייתכן מאוד וקרן אור/IPL תוכל להשיג תוצאה כאשר השיער הוא כהה אך לא מספיק שחור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליגאל בקשר למכשיר הSHR. תשובה.. - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

גל
    התשובה שלך איננה מקובלת,מגמתית ואיננה מקצועית.

למכונים קטנים ולטיפולי IPL יתרונות משלהם, וכמו שכתבתי ליגאל, IPL בנוי לטפל בשיער שלליזר יש בעיה לטפל בו,כגון:שיער פלומתי,שיער כהה אך לא מאוד שחור, עור כהה.
    מעבר למיכשור, המכונים הקטנים ברובם מעניקים יחס אישי ומעקב הרבה יותר צמוד למטופל,מאשר המכונים הגדולים.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשי שחר

סיוון
    28/05/2011

התשובה שלו לא אמורה להיות מקצועית - הוא גולש כאן בפורום והוא כותב מנסיונו האישי! זה לא נקרא מגמתי אלא סובייקטיבי!
    הוא לא מתחזה להיות איש מקצוע אז אין שום בעיה, וחוץ מזה, כולם רוצים לקבל המלצות אחד מהשני, ולא רק תשובות "מקצועיות" - שגם הן הרבה פעמים מגמתיות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשי שחר - תגובה

שי שחר
    29/05/2011

היי סיון
    התשובה הייתה מגמתית מכיון שהוא קובע עובדות שגויות באופן חד משמעי ומטעה את הקוראים.
    אני דווקא הגעתי אל הפורום כדי לאזן את התשובות המקצועיות שאת חושבת שמידי פעם הינן מגמתיות וכדי לפרוש בפני הקוראים את כל התמונה ולא רק חלק ממנה, ולראיה את יותר ממוזמנת לעיין בתשובותי כאן באתר .
    בברכת שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער ב-SHR - תגובה

סופי ברנר
    29/05/2011

שלום יגאל,

1. חשוב לי להעיר את תשומת ליבך לכך שבאמריקן לייזר הטיפול לא מבוצע עם מכשירי לייזר, אלא עם מכשירים העובדים בשיטת IPL.

2. בלי לראות אותך קשה מאוד להגיד האם אתה מתאים לטיפול או לא. על פניו לפי התאור שלך, אתה אמור להיות המועמד האידיאלי לביצוע הטיפפולים, אבל שוב צריך לאבחן את השיער בפגישת יעוץ.

3. היום ישנם לייזרים ביניהם גם בשיטת SHR, אבל גם בשיטות אחרות שיכולים לבצע טיפולים בשיער שהוא בהיר יותר, הכרחי שיהיה בו פיגמנט אבל לא חייב שחור. אם שיערך הם ג'ינג'יות אזי אתה לא מתאים לטיפול, וגם צריך לבצע בדיקה של צבע בשורש השיערה ע"מ לקבל החלטה.

4. לגבי שיטת SHR, מטה תמצא הסבר מפורט לגביה.
    בשיטת SHR קרן הלייזר משדרת פולסים מהירים ורצופים, חודרת בהדרגה דרך שכבת העור העליונה (רקמת האפידרמיס) ומחממת באופן מבוקר והדרגתי את שכבת העור התחתונה (רקמת הדרמיס). תהליך החימום המבוקר הורס את זקיק השערה, מבלי לפגוע בשכבת העור העליונה).
    במילים אחרות: מדובר בשיטה שבה על ידי תנועות עיסוי העור מחממים את שכבתו התחתונה באופן אחיד והחום הורס את זקיקי השיער.
    יתרונה של השיטה הזו הוא בבטיחותה המקסימאלית (ללא כוויות), ללא תחושת כאב כמעט בכלל, ומעל לכל בהתאמתה לעור שזוף. בשל מהירות הפולסים זמן הטיפול קצר יותר לעומת כל מכשיר אחר הקיים כיום בתחום.

השיטה השנייה במכשיר הסופראנו, הקרויה HR היא למעשה טכנולוגיה מוכרת של פולסים בודדים ומקבילה למכשיר הלייטשיר. היא מתאימה לכל סוגי השיער ולכל גווני העור, ואינה מתאימה לעור שזוף.

יתרונות המכשיר- טכנולוגיית SHR בשילוב הטכניקה הייחודית 'בתנועה' IN-Motion, מבטיחות חוויה בטוחה, מהירה וללא כאב. שיטת IN-Motion מייצגת פריצת דרך טכנולוגית ובאמצעותה ניתן לחמם את שכבות העור השונות באופן הדרגתי עד לטמפרטורה הטיפולית הדרושה, תוך שמירה מרבית על שכבת האפידרמיס על מנת להפחית תופעות לוואי וכאב. בנוסף שילוב של טכנולוגיית SHR עם טכניקת 'בתנועה' פותרת את הבעיה השכיחה של פסיחה על אזורים בעת הטיפול. כיסוי אזורים מלא משמעותו גוף חלק ונטול שיער- ללא הכאב. ניתן לעבוד על כל סוגי השיער לרבות שיער דק. יש לזכור כי אי אפשר לטפל ב שיער שצבעו בהיר מהעור (חסר גוון, לבן ג'ינג'י).
    בנוסף, טכנולוגית SHR מאפשרת טיפול בעור שזוף, בשונה מכל מכשיר אחר הקיים בעולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 15
    אבג
    25/05/2011

איפה טוב להוריד שיער עם מכונה ? והאם זה טוב להוריד שיער בבטן עם שעווה?חשוב !

לקביעת תור
    סגירה
    בת 15

הוספת תגובה

• תשובות

מיקי
    26/05/2011

מה זה "איפה טוב"? לכל מכונה יש את הוראות היצרן שלה, ואם אסור להוריד מאיפשהו הם מציינים את זה. לי יש מכונה של בראון שאפשר להוריד ממנה מכל מקום, כולל מהפנים, אבל יש מכסה מיוחד שמלבישים על הראש של מכונה כשמשתמשים בה להוריד מהפנים, וכנ"ל לגבי בית שחי ומפשעות.

לגבי שעווה, אפשר להוריד בשעווה מכל הגוף, כולל מהבטן. אין שום בעיה עם שעווה - זה לא לייזר שעלול להיות מסוכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער ביתי
    בת 17
    25/05/2011

היי אני בת 17 בעלת גוון עור שחום ואני רוצה לדעת באיזה מכשיר להסרת שיער הכי מתאים לי והמכשיר ME האם הוא מכשיר טוב ושווה את הכסף ?

לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר להסרת שיער ביתי

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער ביתי - תגובה

שי שחר
    25/05/2011

שלום לך בת ה-17

ככלל, מכשירים להסרת שיער משפיעים על כל אחד באופן שונה כיון שהצלחה של טיפול תלויה בפרמטרים כגון: גיל,גנטיקה,איזון הורמונלי, סוג השיער וכמו כן התוצאות והתהליך שונים מאיזור לאיזור בגוף.
    מכשירים ביתיים אינם בעלי אנרגיה גבוהה מאוד כמו במכוני הלייזר וזאת כדי שמי שרכש אותם לא יהיה נתון לאיזשהו סיכון.
    לגבי מכשיר ME, אני מציע שתיכנסי לאתר של חברת סינרון המייצרת את המכשיר ושם תוכלי לראות למי מתאים המכשיר ולמי לא באופן מפורט. בכל אופן ,המכשיר מיועד לטיפול גם בשחומים (אך לא אתיופים) וכמובן מבקשים מאוד להיזהר משיזוף לפני הטיפול.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר
    לולו
    25/05/2011

היי, אני בת 17 והעור שלי נורא רגיש לגילוח, במיוחד באיזור המפשעות, ותמיד יש לי פצעים אחרי הגילוח וגם אחרי שעווה (אבל פחות), ולצערי זה לא יותר טוב משיער.
    חשבתי לעשות לייזר ושמעתי שבשביל לייזר צריך רק לגלח. האם זה נכון? או שאפשר גם להוריד את השיער בשעווה בזמן טיפולי לייזר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לייזר

הוספת תגובה

• לייזר - תגובה

שי שחר
    25/05/2011

שלום לולו,
    תלישה של שיער בשעווה לפני טיפול לייזר יהפוך את הטיפול ללא אפקטיבי כיון שמכשירי הסרת שיער ממקדים את האנרגיה בשורש השיערה . כמובן שאם עשית שעווה,לא יהיו
    השורשים שאותם אמור המכשיר להשמיד.
    אני מציע שתנסי לגלח בצורה קצת שונה:,לחטא היטב לפני הגילוח ואחריו ולשים ביאפין או משחת סביעור במשך יום יומיים ואם התגובה תהיה ללא פצעים אז הרווחת.
    אני חושב שהפצעים אינם בגלל הגילוח אלא בגלל חוזק השיערות שמתחילות לצאת ואני מעריך שאם תעשי טיפולי לייזר, הטיפול עצמו יסייע בריפוי הפצעים. רצוי לבדוק זאת גם במכון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום בפנים
    רונה
    24/05/2011

שלום אני סובלת משיער פנים התחלתי טיפול באינפרא אדום ועשיתי בנתיים טיפול אחד לפני שבוע.. צריך לגלח הרי את השיער לפני ועכשיו זה צומח לי קוצים כמו זקן של גבר .. הקוסמטיקאית אומרת שאחרי שבועיים זה צריך לנשור
    האם זה נכון? זה התהליך של זה? ככל שמתקדמים בטיפולים לא אמורים להיות קוצים ?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום בפנים

הוספת תגובה

• אינפרא אדום בפנים - תגובה

שי שחר
    25/05/2011

שלום רונה

ככלל,אינני ממליץ לבנות לבצע בפנים טיפולי הסרת שיער הכוללים גילוח שלפני הטיפול. אני מציע שתבקשי מהקוסמטיקאית אפשרות לשוחח עם בנות שעברו אצלה טיפול דומה ולבדוק אם אכן לא יהיו קוצים בהמשך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום בפנים

מיכל
    26/05/2011

היי,
    אינפרא אדום זה בהחלט הפתרון לשיער פנים. לי היתה פלומה כהה על הפנים, ניסיתי לייזר, וזה הפך את השיער לעבה ושחור, ממש כמו של גבר, עד שהייתי צריכה ממש להתגלח כל יום. הייתי ממש מיואשת, אז קניתי מכשיר אינפרא אדום וטיפלתי בעצמי, ואני מודע לאלוהים על ההמצאה הזו.. לשיער פלומתי- רק אינפרא אדום!!!
    האיזור היחיד שבו ללייזר יש יתרון משמעותי על פני אינפרא הוא בית השחי ושיער הערווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום בפנים - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

מיכל

הקביעה שלך ,שלליזר יש יתרון על IPL בטיפול בית שחי ומפשעות הינה קביעה שגויה ויתכן ומסתמכת על הטיפולים שאת בעצמך עברת
    אני נתקלתי במטופלות שלייזר בכלל לא הצליח להן במפשעות.
    ככלל, כל מטופל מגיב אחרת לכל מכשיר, כל איזור מגיב אחרת, ולכל מטופל ישנם הגנטיקה שלו והגיל, שמשפיעים רבות על תוצאות הטיפולים.
    אצלי במכון התוצאות הכי נהדרות דווקא מתקבלות במפשעות ובתי שחי באמצעות IPL.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל שעשתה אינפרא אדום בפנים.

גל
    28/05/2011

רציתי לבקש ממך פרטים על המכשיר איפנרא אדום שרכשת ושטיפלת בעצמך איתו. מה השם שלו? מה המחיר? בבקשה אם את יכולה תרשמי פרטים על המכשיר אני ממש באותו מצב כמו שלך ואשמח אם תשתפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש בעיה בטיפול?בבקשה בבקשה עזרה
    תומר
    24/05/2011

אני בן 21 נמצא אחרי הטיפול השני שלי בלייזר מאיזור הצוואר במכון גדול וידוע.
    פניתי לטיפול זה בעקבות רגישות גבוהה במיוחד של העור בצוואר לגילוח היום יומי דבר שהוביל לגילוח בכלל רק פעם בשבוע אחרת זה להסתובב עם צוואר אדום מצורע ונפוח ממש.
    יש לי שיער שחור וצבע עורי לבן אך בצוואר כדי שהעור יהייה לבן ולא אדום אני צריך לא להתגלח שבועיים לפחות וזה גם מה שאני עושה לפני הטיפול בלייזר אך הבעיה היא שגם אחרי השבועיים האלה לאחר הגילוח האור שם אדום מאוד ואני מדגיש שלא מעט אדום אלא מאוד מאוד אדום!! ורק לאחר סביבות ה 40 דקות העור שם נהפך למשהו שמתקרב ללבן של שאר הגוף.ממעט מה שאני יודע צריך ללייזר עור לבן אבל כשאני מגיעה לטיפולים המטפלת רואה אותי לפני הגילוח שנדרשים לעשות שם בעור לבן ואז כשאני נכנס אחרי הגילוח היא מופתעת מהרמת אדימות.יכול להיות שהיא מפעילה אולי עוצמה נמוכה יותר של לייזר בגלל זה ואז הטיפול פחות אפקטיבי וגם יצמיח לי יותר שיער כי זו עוצמה נמוכה.לא שאלתי אותה שמה על העוצמה כי רק עכשיו אחרי שבועיים אני קישרתי בין הדברים(האדימות והעוצמה). אחרי הטיפול הראשון השיער נשר אחרי בערך חודש וכשהוא גדל חזרה רואים בהחלט שגדלה איתו כמות נוספת ורבה שלא הייתה קודם ואני חושש שאיכשהו הכל מתקשר לאדימות ולהורדת העוצמה(שלא יודע האם נעשתה או לא) שאם זה באמת קשור אז אני יכול להתגלח כמה שעות לפני ואז אגיע בצוואר לבן וזה יפתור.

בתימצות:
    * האם בעקבות האדימות(אדימות חריגה) שלאחר הגילוח מפעילים את הלייזר בעוצמה חלשה יותר ולא אפקטיבית?
    אם התשובה חיובית אז- * האם זה אפשרי במקום להתגלח במכון כמה דקות לפני הלייזר להתגלח בבית כמה שעות לפני כדי להגיע עם עור לבן ואז תיפטר הבעיה?

הוספת תגובה

• אדמומיות בעור לפני טיפול לייזר

שי שחר
    25/05/2011

שלום תומר

במידה ואיזור המטופל הוא כה אדום לאחר הגילוח, אני מציע שבתיאום עם המטפלים שלך, תתגלח בלילה שלפני הטיפול כדי שהעור לא יהיה מגורה בטיפול. לאחר הגילוח תמרח ביאפין.
    יש מצב שאולי מנמיכים את האנרגיה בגלל האדמומיות.
    מעבר לכך, שני טיפולים שעברת, הם אינם אינדיקציה להצלחה או כישלון של טיפול.
    תתאזר בסבלנות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה